Cart-icon0

Molyirtók, molycsapdák

A sok szenvedésnek néha egyszerű megoldása is lehet. A molyok elleni védekezésnek is vannak kulcsmozzanatai. Akár a ruhamoly, akár az élelmiszert károsító valamelyik moly ellen küzdjön is, fog találni megfelelő molyirtó eszközt ellenük.

30 éves kártevőirtással foglalkozó múltunk alapján nem vonultatunk fel önnek több tucatnyi molyirtó szert, molycsapda eszközt. Nem célunk, hogy ön tesztelgessen. Azt hoztuk, aminek működnie kell moly ellen, legyenek akár a konyhában, esetleg élelmiszer raktárban, vagy textilek, ruhák között.

A molyok elleni védekezésnek a kulcsa a fertőzött forrás megszüntetése, elzárása, egy takarítás, végül megfelelő moly csapda kihelyezése. Konkrét irtószerre a legritkább esetben van szükség. Részletes termékadatlapunk segít majd a döntésben.

Miért van csak ennyi termék?

30 éve végzünk kártevőirtást hivatásszerűen. Értünk a rovarirtáshoz és az irtószerekhez. Ahogyan feltehetően ön sem tart otthon iboprufen hatóanyagú lázcsillapítóból otthon 3-4 félét, főleg ha a paracetamol használ a családban, így mi sem szeretnénk önnek tucatnyi terméket eladni ugyanazon hatóanyagú termékekből.

Előszűrtük a termékeket, hogy önnek ne kelljen!

Fényképes rovarbeazonosítás

Ha nem ismeri fel a rovart, küldjön képet, és beazonosítjuk: Ide küldje!

icon-photo-camera