Cart-icon0

Rágcsálóirtás csalétek állomásokkal

[tab:LAKÁS/IRODA]

Rágcsálók + 20 év tapasztalat = csalétek-állomás

Ha nem szeretne együtt élni a rágcsálókkal, és szeretné otthonában visszaállítani a régi rendet, akkor jó helyen jár.

Több módszer is létezik a rágcsálóirtásra, ám 20 év tapasztalatát leszűrve mi a mérgezett csalétek-állomással végzett rágcsálóirtást tudjuk önnek javasolni.

Ez a rágcsálóirtás lényegében abból áll, hogy az otthonát átvizsgálva szakemberünk a kritikus pontokra zárt műanyag dobozokat helyez ki, melyekben kialakított járaton keresztül férhetnek hozzá az egerek, vagy patkányok a mérgezett csemegéhez.

Ezzel a rágcsálóirtással egy olyan mentesítés biztosítható, mely nemcsak tiszta, biztonságos, előkészületektől mentes, de a többi módszerhez képes messze hatékonyabb.

RÓLUNK: “Az irtással minden rendben volt. Rugalmasak voltak, diszkrétek, és szerencsére hatékonyak is. Ezek voltak számomra a legfontosabbak.”Gesztesi Károly – színész

Mivel a mérgezett csalétek-állomásokkal végzett rágcsálóirtás késleltetett hatású, nem történhet meg az, ami a csapdás irtásnál, mégpedig, hogy a rágcsálók egy idő után elkerülik. A rágcsálóirtás teljesen szagtalan, csak a rágcsálók kifinomult szaglása érzi a csalétkek illatát.

Az eljárás során hasonlóan egyszerű biztonsági előírásokat kell betartani, mint egy flakon Domestos esetében. Gyermekek, háziállatok mellet szakemberünk ennek a “tehernek” a nagy részét leveszi az ön válláról azzal, hogy a csalétek-állomásokat rejtett helyekre teszik ki, ahol ők biztosan nem férhetnek hozzá.

Bizalommal vállalunk lakások, és családi házak rágcsálóirtásra 3 hónap garanciát.

Rágcsálóirtásra szóló megrendelését leadhatja ügyfélszolgálatunkon (061 338 37 37 – 0620 9 342 774), de rendelhet online is, ahol árainkat is megtalálja!

[tab:TELEPHELY]

Rágcsálóirtás akár 50.000 m2 felett is

A hagyományos árajánlattól, a pályázatokig minden formában állunk rendel- kezésére, hogy a rágcsálóirtásban partnerei lehessünk. Segítünk egyszerűbb, és komplex rágcsálóvédelmi programok kidolgozásában.

2011-ben olyan Ügyfeleknek segítettünk a rágcsálóirtásban, mint a Toifor, KUKA Robotics, Kingspan, Kingsturge, Prima maroni, Flóra Hungária, melyek összesen több mint 100.000 m2-t tesznek ki.

De végeztünk már patkányirtást olyan falvakban is, ahol nemcsak a szervezéssel, de komolyabb biztonsági tényezőkkel is számolnunk kellett. Ezen projektjeink is sikerrel zárultak.

Amennyiben szeretné megversenyeztetni, megpályáztatni cégünket, várjuk jelentkezését a 06 1 338 37 37 telefonszámon, vagy küldje el pályázati kiírását az info[kukac]abatox.hu e-mail címre.

Mire számíthat tőlünk?

0 – 1 nap: Megkeressük önt, hogy tájékoztassuk, fogadtuk a pályázatát, és időpontot egyeztetünk egy felmérésre. A felmérés természetesen díjmentes!
1 – 2 nap: Elvégzünk egy teljes körű terepszemlét, illetve egy igényfelmérést is, melyben megfogalmazzuk a rágcsálóirtással kapcsolatos prioritásokat.
2 – 5 nap: Elküldjük önnek az igényeikre szabott pályázati anyagunkat.

Jelentkezés:

Tel./fax: 06 1 338 37 37
E-mail: info[kukac]abatox.hu
Kontakt: Abatox Kft – Szigeti Zsolt

[tab:END]

GYAKORI KÉRDÉSEK A RÁGCSÁLÓIRTÁSRÓL

videoNézze meg ismertető videónkat a rágcsálóirtás- ról, melyben nagyító alá veszünk minden részletet, amit tudni érdemes.

Idő: 2:32

Ha inkább csak elolvasná őket, azt is megteheti legördülő listánkból.

[expand title=”Összes gyakori kérdés…”]

1.) Mennyi idő múlva hoz eredményt a rágcsálóirtás?
A kihelyezett csalétekállomások napjától számított 10. napra a fertőzöttségnek meg kell szűnnie. 10 napon belül még előfordulhatnak.

2.) Mi lesz az elhullott állatokkal a rágcsálóirtás után?
Az állatok rothadás nélkül általában rejtekhelyüknél fognak elhullani, így kellemetlen szaguk sem lesz. Tapasztalataink alapján nem látjuk valószínűnek, hogy az ingatlan tetemekkel legyen tele a rágcsálóirtás után.

3.) Veszélyes a rágcsálóirtó szer gyerekre, háziállatra?
Amennyiben betartják a kollégánk által fenntartott egyszerű biztonsági előírásokat a rágcsálóirtás nem jár semmilyen kockázattal. A rágcsálóirtószer kulccsal zárt műanyag szerelvényekben kerül kihelyezésre, melyhez kizárólag a rágcsálók férnek hozzá.

4.) Én már próbálkoztam csalétekkel, riasztóval, csapdákkal! És semmi!
Ha a rágcsálóirtás ennyi kipróbált esetben sem hozott eredményt, érdemes megvizsgálni, hogy mennyire fertőzött az ingatlan környezete. Hiába van egy helyen rágcsálóirtás, ha a közben máshol állandóan szaporodnak.

5.) Nyest, pelle irtásával is foglalkoznak?
Ezeket az állatokat tilos irtani. Élve befogó csapdát kell kitenni a terültre benne megfelelő csemegével, majd a megfogásuk után néhány km-rel arrébb szabadon kell engedni. Kizárólag egér, és patkányok irtását vállaljuk!

6.) Érdemes elektromos rágcsálóriasztót venni?
Ez egy összetett kérdés, mellyel egy külön cikkben foglalkoztunk: rágcsálóirtás vagy rágcsálóriasztás

7.) Mit jelent a 3 hónap garancia?
Amennyiben a kezelést követően 10 nap elteltével fertőzött marad az ingatlan 3 hónapig díjmentesen kérhet garanciális mentesítést. A garanciális feltételek vendéglátó egységekben, üzemekben, és szélsőségesen fertőzött területeken eltérhetnek a 3 hónaptól.

[/expand]