A rendkívüli helyzet ellenére cégünk továbbra is működik, és maximális biztonsági előírások mellett dolgozik. Cipővédőt, maszkot, tiszta kesztyűt hordanak kollégáink. Cégünknél továbbra sem volt még pozitív eset. Hatósági karanténban lévő ingatlanba nem megyünk. 2021.02.20.

Rágcsálóirtás csalétek állomásokkal

[tab:LAKÁS/IRODA]

Rágcsálók + 20 év tapasztalat = csalétek-állomás

Ha nem szeretne együtt élni a rágcsálókkal, és szeretné otthonában visszaállítani a régi rendet, akkor jó helyen jár.

Több módszer is létezik a rágcsálóirtásra, ám 20 év tapasztalatát leszűrve mi a mérgezett csalétek-állomással végzett rágcsálóirtást tudjuk önnek javasolni.

Ez a rágcsálóirtás lényegében abból áll, hogy az otthonát átvizsgálva szakemberünk a kritikus pontokra zárt műanyag dobozokat helyez ki, melyekben kialakított járaton keresztül férhetnek hozzá az egerek, vagy patkányok a mérgezett csemegéhez.

Ezzel a rágcsálóirtással egy olyan mentesítés biztosítható, mely nemcsak tiszta, biztonságos, előkészületektől mentes, de a többi módszerhez képes messze hatékonyabb.

RÓLUNK: “Az irtással minden rendben volt. Rugalmasak voltak, diszkrétek, és szerencsére hatékonyak is. Ezek voltak számomra a legfontosabbak.”Gesztesi Károly – színész

Mivel a mérgezett csalétek-állomásokkal végzett rágcsálóirtás késleltetett hatású, nem történhet meg az, ami a csapdás irtásnál, mégpedig, hogy a rágcsálók egy idő után elkerülik. A rágcsálóirtás teljesen szagtalan, csak a rágcsálók kifinomult szaglása érzi a csalétkek illatát.

Az eljárás során hasonlóan egyszerű biztonsági előírásokat kell betartani, mint egy flakon Domestos esetében. Gyermekek, háziállatok mellet szakemberünk ennek a “tehernek” a nagy részét leveszi az ön válláról azzal, hogy a csalétek-állomásokat rejtett helyekre teszik ki, ahol ők biztosan nem férhetnek hozzá.

Bizalommal vállalunk lakások, és családi házak rágcsálóirtásra 3 hónap garanciát.

Rágcsálóirtásra szóló megrendelését leadhatja ügyfélszolgálatunkon (061 338 37 37 – 0620 9 342 774), de rendelhet online is, ahol árainkat is megtalálja!

[tab:TELEPHELY]

Rágcsálóirtás akár 50.000 m2 felett is

A hagyományos árajánlattól, a pályázatokig minden formában állunk rendel- kezésére, hogy a rágcsálóirtásban partnerei lehessünk. Segítünk egyszerűbb, és komplex rágcsálóvédelmi programok kidolgozásában.

2011-ben olyan Ügyfeleknek segítettünk a rágcsálóirtásban, mint a Toifor, KUKA Robotics, Kingspan, Kingsturge, Prima maroni, Flóra Hungária, melyek összesen több mint 100.000 m2-t tesznek ki.

De végeztünk már patkányirtást olyan falvakban is, ahol nemcsak a szervezéssel, de komolyabb biztonsági tényezőkkel is számolnunk kellett. Ezen projektjeink is sikerrel zárultak.

Amennyiben szeretné megversenyeztetni, megpályáztatni cégünket, várjuk jelentkezését a 06 1 338 37 37 telefonszámon, vagy küldje el pályázati kiírását az info[kukac]abatox.hu e-mail címre.

Mire számíthat tőlünk?

0 – 1 nap: Megkeressük önt, hogy tájékoztassuk, fogadtuk a pályázatát, és időpontot egyeztetünk egy felmérésre. A felmérés természetesen díjmentes!
1 – 2 nap: Elvégzünk egy teljes körű terepszemlét, illetve egy igényfelmérést is, melyben megfogalmazzuk a rágcsálóirtással kapcsolatos prioritásokat.
2 – 5 nap: Elküldjük önnek az igényeikre szabott pályázati anyagunkat.

Jelentkezés:

Tel./fax: 06 1 338 37 37
E-mail: info[kukac]abatox.hu
Kontakt: Abatox Kft – Szigeti Zsolt

[tab:END]

GYAKORI KÉRDÉSEK A RÁGCSÁLÓIRTÁSRÓL

videoNézze meg ismertető videónkat a rágcsálóirtás- ról, melyben nagyító alá veszünk minden részletet, amit tudni érdemes.

Idő: 2:32

Ha inkább csak elolvasná őket, azt is megteheti legördülő listánkból.

[expand title=”Összes gyakori kérdés…”]

1.) Mennyi idő múlva hoz eredményt a rágcsálóirtás?
A kihelyezett csalétekállomások napjától számított 10. napra a fertőzöttségnek meg kell szűnnie. 10 napon belül még előfordulhatnak.

2.) Mi lesz az elhullott állatokkal a rágcsálóirtás után?
Az állatok rothadás nélkül általában rejtekhelyüknél fognak elhullani, így kellemetlen szaguk sem lesz. Tapasztalataink alapján nem látjuk valószínűnek, hogy az ingatlan tetemekkel legyen tele a rágcsálóirtás után.

3.) Veszélyes a rágcsálóirtó szer gyerekre, háziállatra?
Amennyiben betartják a kollégánk által fenntartott egyszerű biztonsági előírásokat a rágcsálóirtás nem jár semmilyen kockázattal. A rágcsálóirtószer kulccsal zárt műanyag szerelvényekben kerül kihelyezésre, melyhez kizárólag a rágcsálók férnek hozzá.

4.) Én már próbálkoztam csalétekkel, riasztóval, csapdákkal! És semmi!
Ha a rágcsálóirtás ennyi kipróbált esetben sem hozott eredményt, érdemes megvizsgálni, hogy mennyire fertőzött az ingatlan környezete. Hiába van egy helyen rágcsálóirtás, ha a közben máshol állandóan szaporodnak.

5.) Nyest, pelle irtásával is foglalkoznak?
Ezeket az állatokat tilos irtani. Élve befogó csapdát kell kitenni a terültre benne megfelelő csemegével, majd a megfogásuk után néhány km-rel arrébb szabadon kell engedni. Kizárólag egér, és patkányok irtását vállaljuk!

6.) Érdemes elektromos rágcsálóriasztót venni?
Ez egy összetett kérdés, mellyel egy külön cikkben foglalkoztunk: rágcsálóirtás vagy rágcsálóriasztás

7.) Mit jelent a 3 hónap garancia?
Amennyiben a kezelést követően 10 nap elteltével fertőzött marad az ingatlan 3 hónapig díjmentesen kérhet garanciális mentesítést. A garanciális feltételek vendéglátó egységekben, üzemekben, és szélsőségesen fertőzött területeken eltérhetnek a 3 hónaptól.

[/expand]

Ügyfélszolgálatunk szívesen segít
36 1 338 3737
Lefedettségi térkép: Budapest +35 km (Egyes szolgáltatásaink a Balatonon is)

Abatox Kft. 1085 Budapest, József krt. 65.
A tartalom teljes szerzői jogvédelem alatt áll. Részben, vagy egészben történő másolása csak előzetes engedéllyel lehetséges.