Cart-icon0

Hangyairtó szerek, hangyairtó gélek

Szeretne fellépni a hangyák ellen? 30 éves kártevőirtó tapasztalattal válogattuk ki az ehhez szükséges hangyairtó szereket. A hangyák ellen bevethető irtószerek összeválogatásánál nem a mennyiség volt a célunk, hanem a lehető legmagasabb fokú hatékonyság. A hangyák ellen bevethető irtószerek között fog itt találni port, gélt, permetet, Bár a termékek önmagukban is megvásárolhatóak, javasoljuk az előre összeállított hangyairtó csomagokat.

Ha szeretne tovább lépni a sütőporon és a szódabikarbónán, akkor érdemes olvasni a termékekről. A hangyairtó szerekről részletes leírást fog találni, ahol igyekeztünk összefoglalni az előnyeit, és igyekszünk javaslatot tenni, hogy mikor érdemes azt választani.

Miért van csak ennyi termék?

30 éve végzünk kártevőirtást hivatásszerűen. Értünk a rovarirtáshoz és az irtószerekhez. Ahogyan feltehetően ön sem tart otthon iboprufen hatóanyagú lázcsillapítóból otthon 3-4 félét, főleg ha a paracetamol használ a családban, így mi sem szeretnénk önnek tucatnyi terméket eladni ugyanazon hatóanyagú termékekből.

Előszűrtük a termékeket, hogy önnek ne kelljen!

Fényképes rovarbeazonosítás

Ha nem ismeri fel a rovart, küldjön képet, és beazonosítjuk: Ide küldje!

icon-photo-camera