Cart-icon0

"Korrekt, tökéletes, segítőkész jelzőkkel illetnek minket a legtöbben. Önnek sem okozunk csalódást."

Szalai Károly
Nálunk az Abatoxnál...
...gyors segítséget kap

A fővárosban 6-8 kollégánk dolgozik több régióra bontva. Elképzelhető, hogy akár aznap oda tudunk küldeni egy kollégát, ha a régióban van szabad kapacitás, de 1-3 munkanapon belül biztosan.. 

...kényelmes dolga lesz

Nálunk a bolhairtáson túl a kényelmi szolgáltatásoknak is fontos szerep jut. Éppen ezért, emlékeztető e-mailt küldünk előző nap, elektronikusan küldünk át minden dokumentációt, de minden ügyfelünk kap ügyfélkapus hozzáférést is.

...megfizethető árakat talál

A bolhairtás szolgáltatásunk átlagos díja 15.000 Ft körül alakul. ez lehet kedvezőbb is, de valamivel drágább is. Az ár alapterület függvényében változik, de mindig versenyképes marad.

5 csillagos színvonal várja

Bár nyilvánosan csak közel 400, privát felmérésünkben több ezer maximális osztályzatú értékelést kaptunk. Ezekért a véleményekért keményen megdolgoztunk. Nem vagyunk tökéletesek, de tényleg nagyon igyekszünk.

Nézze meg mint mondtak rólunk mások:

A bolhairtást rendelheti online, vagy 25 éve változatlan telefonszámaink egyikén is:

Hogyan segítünk a bolhairtásban?

Bárkivel megeshet, hogy a házi kedvence elbolhásodik, és ezáltal a lakás is. De még az is gyakori, hogy a szomszéd kutyája, macskája miatt jelenik meg egy bolha egy másik lakásban.

A bolhát könnyű hozni vinni. Több ideig is a gazdatesten marad, mint például az ágyi poloska. Ebből levonható az a következtetés, hogy a bolhairtás során mindig a lakás, ház, ingatlan azon területeire kell koncentrálni, amit a fertőzöttség megjelenése óta már használtak.

A bolhairtás során ezért a terület teljes padlózatát permetezéses kezelés alá kell vetni. Nem elég sajnos csak azt a helyiséget kezelni, ahol úgy érzik vannak. A permetezéskor a padlózatot, és a padlózaton elhelyezett szőnyegeket is kezelni kell. Nagyjából úgy néz ez ki, mint a porszívózás. Csak nem a port szívjuk fel, hanem az irtószert permetezzük ki. Ahogy porszívózáskor is a hétköznapi használati tárgyakat felvesszük a földről, úgy a bolhairtáskor is ezeket érdemes előre felszedni, de a szőnyegek már maradjanak lent, ahogy a porszívózáskor is.

Érdemes a bolhairtást úgy időzíteni, hogy a gyerekek, és háziállatok ne legyenek ott a kezelés alatt, és utána legalább 1,5-2 óráig. A bolhairtás után a padlót ugyanis a felszáradásig egyáltalán nem lehet majd használni.

A bolhairtás nem mindig szagtalan, de szakembereink igyekeznek úgy irtószert, módszert választani, hogy az a lehető legkevesebb kellemetlenséggel járjon, de még garantáltan eredményt hozzon.

A bolhairtás során felhasznált szerek később semmi kockázatot nem jelentenek, és az esetleges szagok is rövid időn belül eltűnnek

Kényelmi szolgáltatásaink:

Emlékeztető Email/SMS

Online fizetés

Dedikált ügyfélszolgálat

E-dokumentáció

Érkezés előtti hívás

Kérdezz-felelek a bolhairtásról!

Mennyi időn belül tudnak kijönni?

Minden nap több térségben dolgozunk. A terheltségünk napról napra, időjárásról időjárásra változik. A kiszállás gyorsasága 24 órától a 2-4 napig terjedhet. De többször előfordul, hogy még aznap tudunk segíteni. Ügyfélszolgálatunk szívesen segít az időpontegyeztetésben

Milyen előkészületeket kell tenni a bolhairtás előtt?

A bolhairtásra nem kell komolyabban előkészülni. A padlózatot fogják kezelni a szakemberek, de szőnyegeket, bútort nem kell, nem is szabad előzetesen felszedni, elhúzni. Az elszórt játékokat, ruhákat, és padlón lévő használati tárgyakat (pl.:cipők, táskák, papucsok..stb.) kell felvenni. Továbbá a teljesen szabadon lévő élelmiszereket (pl:gyümölcs, szendvics), kell elcsomagolni a bolhairtás előtt.

Hogy tudok majd fizetni?

Az online rendelt bolhairtást a rendelés során lehetősége van bankkártyával fizetni, de a helyszínen. A helyszínen csak készpénzben tud fizetni. Közületi ügyfeleink számára átutalási fizetés is lehetséges. Magánszemély részére átutalási fizetési mód nem áll rendelkezésre.

Mennyi kellemetlenséggel jár a bolhairtás?
A bolhairtás után el kell menni otthonról 2 órára, majd ezt követően lehet újra szabadon birtokba venni a lakást, akár gyerekekkel, háziállatokkal is. Arra figyelni kell, hogy a bolhairtás után 10 napig nem szabad majd vízzel felmosni a padlót. Ha a bolhairtó lassabban száradna alacsonyabb hőmérséklet, vagy magas pára miatt, akkor érdemes a háziállatokat tovább távol tartani
Mennyire biztos a bolhairtás?

Kevés bolhaproblémáról tudok, amit ne tudtunk volna orvosolni. Szakmai irányelvek szerint két bolhairtást kell végezni 2-4 hetes különbséggel. Ez után bolhamentesnek kell lennie a területnek. Alacsony fertőzöttségnél akár egyszeri irtás is eredményes lehet, rendkívül komoly fertőzöttség esetén azonban lehet, hogy egy harmadik kezelés is szükséges lehet. 

Gyakran segítjük ki a médiát is szakmai tanácsokkal. Az alábbi felületeken ön is találkozhatott velünk:

Rendelje meg a bolhairtást, még mielőtt túlzottan elszaporodnának!