Cart-icon0

Csótányirtó szerek, csapdák

Szeretne megszabadulni a csótányoktól, de nem tudja merre induljon el? A csótányok ellen bevethető csótányirtó szereink közül biztosan meg fogja találni azt, ami adott helyzetben a legjobb segítséget adja. A csótányirtó csomagajánlatunkkal pedig egy komplexebb irtást lehetővé tevő irtószerekhez fog tudni hozzájutni. A csótányirtó csomagokat 30 éves kártevőirtói tapasztalatunkra hagyatkozva állítottuk össze. De vásárolhat egyesével is többféle csótányirtó gélt, csapdát, port, permetet.

Fog találni megfelelő megoldást a csótányok megelőzésének optimalizálására, a csótányfertőzöttség kiderítésére, és a már meglévő csótányfertőzöttség kezelésére. Akár akkor avatkozna be, amikor még csak jönnének, akár akkor mikor még csak a lábuk van bent, és akár akkor mikor már bujkálnak a lakásban, a csótányok ellen fog találni megoldást.

Miért van csak ennyi termék?

30 éve végzünk kártevőirtást hivatásszerűen. Értünk a rovarirtáshoz és az irtószerekhez. Ahogyan feltehetően ön sem tart otthon iboprufen hatóanyagú lázcsillapítóból otthon 3-4 félét, főleg ha a paracetamol használ a családban, így mi sem szeretnénk önnek tucatnyi terméket eladni ugyanazon hatóanyagú termékekből.

Előszűrtük a termékeket, hogy önnek ne kelljen!

Fényképes rovarbeazonosítás

Ha nem ismeri fel a rovart, küldjön képet, és beazonosítjuk: Ide küldje!

icon-photo-camera