Csótányirtás Budapesten és környékén
+1 alkalom díjmentesen

LAKOSSÁGI

Csótányirtás gyerekek, háziállatok mellett biztonsággal, és garantált mentességgel

Rendelje meg tőlünk a csótányirtást és az első irtás után, amennyiben még szükség lenne egy kezelésre, a második alkalmat díjmentesen elvégezzük. Ráadásul a kombinált módszerrel most alkalmanként gélezéses, és permetezéses irtást is végzünk. A géles formula a csótányirtás legújabb technológiája. A géles csótányirtásnak nincs szaga, nem igényel előkészületet, nem hagy maga után piszkot. Egy kis pisztolyból juttatják a 3-4 mm-es gélcseppeket a csótányok által látogatott résekbe, repedésekbe, ami gyerekek, háziállatok számára elérhetetlen lesz. A kiegészítő permetezéses csótányirtásra azért van szükség, mert a géles csótányirtásnál hetekig elhúzódik mire mentességet biztosít. Olykor pedig előfordul, hogy önmagában kevésnek bizonyul. A permetezéssel mindez elkerülhető. A permetezés gyorsabban kiirtja az élőeket, a mentességet pedig a gél teszi hosszan tartóssá. A kombinált csótányirtás egy tartós, és gyors rovarmentes állapotot biztosít. Ha Önnek az a legfontosabb, hogy gyorsan, és hosszú időre megszabaduljon a csótányoktól, akkor ebben tudunk segíteni.
“Az ügyfélszolgálat udvarias volt. A fiatalember, aki nálunk volt szintén nagyon jó benyomást tett ránk. Átnézett min- dent, nagyon lelkiismeretesen elvégezte az irtást.”H. V. Zs.
A géles és permetezéses módszer együttesen biztosítja a legmagasabb fokú védelmet a csótányok ellen. A drasztikus módszerekről, mint a hidegködös, füstpatronos csótányirtással azért nem említünk szót, mert azokra csak igen szélsőséges esetekben van szükség, önnél nagy eséllyel nem. Milyen bánásmódra számíthat cégünknél? Azon túl, hogy a megrendelés után +1 csótányirtást díjmentesen biztosítunk, még számtalan oka van annak, hogy a csótányirtást ránk bízza.
 1. Diszkréció: A csótányirtás során teljes diszkréciónkat élvezi. Autónk, munkaruháink reklámmentesek. Ráadásul minden ami elhangzik üzleti titokként kezelendő nálunk.
 2. Tisztelet: Nem szívesen enged be idegent az otthonában? Megértjük! Kollégáink tisztelik a magántulajdont, és a lopás garantáltan nem összeegyeztethető értékrendjükkel.
 3. Kedvesség: Ügyfélszolgálatunk a kedvességet, kedvességgel viszonozza, mindig megadja a kellő tiszteletet, és egy hívás 21. percében is figyelmes marad.
 4. Tisztaság: Kollégáink nem visznek elefántot a porcelánboltba. És a rendre is hasonlóan figyelnek. A csótányirtás során nálunk már a cipővédő is kötelező viselet.
 5. Pontos adminisztráció: Saját ügyfélszolgálatunk van, akik egy belső fejlesztésű úgyfélszolgálati szoftvert használnak, hogy az ön adatai, megrendelése mindig pontosan rögzüljön, és ne legyen az véletlenül sem elfelejtve.
Amennyiben szeretné lezárni a csótányokkal való kapcsolatát, akkor javasoljuk, hogy minél előbb rendelje meg a kombinált csótányirtást. Hiszen az eredményeket is annál hamarabb élvezheti majd.

Összefoglalva: Maximális hatékonyság csillag Baba, kutya, cica barát csillag Diszkrét, igényes megjelenés csillag Tiszta munkavégzés csillag Kiváló ár/érték arány csillag Kedves kiszolgálás csillag Garancia vállalás Csótányirtásra szóló megrendelését leadhatja ügyfélszolgálatunkon (061 338 37 37 – 0620 9 342 774), de rendelhet online is!
ÜZLETI

Szakmailag hiteles árajánlatok, pályázatok 1-50.000 m2-nél nagyobb területek csótányirtására

Várjuk olyan telephelyek, objektumok, irodaházak, és egyéb intézmények csótányirtásra vonatkozó árajánlatkéréseit, akik a filléres szolgáltatások helyett a valódi biztonságot keresik a csótányoktól, és egyéb rovaroktól. Akik szerint fontos, hogy az alacsony ár ne menjen a minőség rovására, főleg egy olyan dologban ne, mint saját környezetük tisztasága, és biztonsága. 2011-ben ezek az értékek, olyan ügyfeleinknél váltak fontossá, mint Veszprém Megyei Kórház, ELTE, KUKA Robotics Kft., Metal Art Zrt., Magyar Posta, Kingspan Magyarország. De ügyfelünk volt még az évben a TV2, a Magyar Vöröskereszt, a Media Markt, OTP Bank és még sokan mások. Miért érdemes árajánlatot kérni cégünktől?
 1. Valódi értéket adunk: Filléres szolgáltatások helyett valódi értékes munkával végzett rovarirtást biztosítunk Ügyfeleinknek.
 2. Szakmai hitelességre számíthatnak tőlünk: Kizárólag olyan árajánlatot küldünk, mely minden pontjában (beleértve az árat) szakmailag hiteles, és lelkiismeretileg vállalható.
 3. Fontosak a nem látható dolgok is: 2012-ben elindítottuk saját vállalatirányítási rendszerünket, hogy Ügyfeleink magasabb színvonalú kiszolgálásban részesülhessenek.
 4. Határidőre teljesíteni fogjuk: A kiszámíthatóság a mi cégünk életében is fontos. Éppen ezért a kért árajánlatot határidőre el fogjuk készíteni.
Amennyiben szeretné megversenyeztetni, megpályáztatni cégünket, várjuk jelentkezését a 06 1 338 37 37 telefonszámon, vagy küldje el pályázati kiírását az info[kukac]abatox.hu e-mail címre.

Jelentkezés: Tel./fax: 06 1 338 37 37 E-mail: info[kukac]abatox.hu Kontakt: Abatox Kft – Szigeti Zsolt

TÁRSASHÁZ

Újonnan hozzánk csatlakozó társasházak csótányirtására 100% pénz-visszafizetési garanciát vállalunk

Ha szeretné kezelésében lévő társasházának a csótányirtását egy stabil cégre bízni, akkor most van a legjobb idő arra, hogy felvegye velünk a kapcsolatot. Cégünk fennállásunk óta (20 éve) működik együtt közös-képviseletekkel. Évente több 100 társasház, és több tucat társasházkezelő cég kéri a segítségünket. Ügyfelünk többek között a CSEVAK Zrt., Szelei-Serfőző Kft., Palota Holding Zrt., Zuglói Vagyonkezelő Zrt., Társasházak Kft., Megyeri Kft., Város FM Kft., Budahold Kft., Port körút Kft., Józsefvárosi Vagyonkezelő Kft., Zelus Kft., Bett&Rob Kft., Netto Bt. Mit nyújt cégünk a társasházaknak?
 1. Rugalmas konstrukciók: Olyan konstrukciókat dolgozunk ki, ami a társasházak éppen aktuális helyzetéhez a legjobban alkalmazkodik.
 2. Kockázatmentes próba: Lehetővé tesszük, hogy új ügyfeleink kockázatmentesen, 100% pénz-visszafizetési garancia mellett próbálják ki szolgáltatásainkat.
 3. Stabilitás: Első közös képviseleti ügyfelünkkel immáron 17 éve dolgozunk együtt. Tudjuk, hogy a stabilitás, és az elérhetőség mennyire fontos!
 4. Kedvező fizetési kondíciók: Nehezebb helyzetben lévő társasházak részére kamatmentes halasztott fizetést biztosítunk.
 5. Hosszú távú kedvezmények: A hosszú távra elkötelezett társasházak számára olyan egyedi kedvezményeket nyújtunk, ami sehol máshol nem érhető el.
 6. Kiemelt ügyfelek: Egy társasház problémája több száz család problémája lehet egyszerre. Éppen ezért a társasházakat kiemelt ügyfélként kezeljük.
 7. Magas szakértelem: Csapatunk tapasztalt, jól képzett szakemberekből áll. Alkalmazott technológiáink minden esetben megfelelnek a kor elvárásainak.
Amennyiben szeretné próbára tenni cégünket kattintson ide, és küldje el ajánlatkérőjét!
MEGRENDELEM, MENNYIBE KERÜL?
GYAKORI KÉRDÉSEK A CSÓTÁNYIRTÁSRÓL
videoNézze meg ismertető videónkat a csótányirtás- ról, melyben nagyító alá veszünk minden részletet, amit tudni érdemes. Idő: 2:32 Ha inkább csak elolvasná őket, azt is megteheti legördülő listánkból.
1.) Mennyibe kerül a csótányirtás? A pontos árainkat lekérdezheti kalkulátorunk segítségével online, vagy kérheti Ügyfélszolgálatunk segítségét (061 338 37 37). 2.) Milyen gyorsan tudnak kijönni? Minden nap más helyszínen, más térségben dolgozunk. A terheltségünk továbbá napról napra, időjárásról időjárásra változik. A kiszállás gyorsasága 24 órától a 2-4 napig terjedhet. Nem akarunk felelőtlen kijelentéseket tenni, javasoljuk, hogy ez ügyben kérje ügyfélszolgálatunk segítségét. 3.) Mennyire lesz diszkrét a csótányirtás? Szakembereink reklámmentes autóval, és ruházatban dolgoznak. A kaputelefonon névvel, cégnévvel mutatkoznak be, és kérésre akár a szükséges eszközöket is rejtett csomagolásban viszik magukkal. Csak ön fogja tudni, kik vagyunk! 4.) Miért válasszam önöket? Mert nagy múltú, és tapasztalt cég vagyunk, akik nem szívódnak fel fizetés után. Az áraink ár/érték arányúak, az ügyfélszolgálatunk kedves, és segítőkész. Ráadásul az olyan apróságokra is figyelünk, mint a cipővédő. 5.) Mit kell csinálni a csótányirtás után? A csótányirtás után nem kell elmenni otthonról, de még csak takarítani sem szükséges. A rejtett 3-4 mm-es gélpontokat érdemes nem eltávolítani a garancia időtartama alatt, továbbá (kizárólag) a permetezett felületeket nem szabad 1 hétig felmosni. 6.) Mit jelent a 3 hónap garancia? A csótányirtás után 3 hónapig garantáltan mentesnek kell lennie a lakásnak. Amennyiben ezen időn belül ismét találkoznának elő csótánnyal, egy garanciális kezelést díjmentesen kérhetnek. Csak valós garanciális igényeket tudunk teljesíteni. Akik úgy kérik a garanciális csótányirtást, hogy valójában nincs problémájuk, azok számára a szolgáltatás teljes költsége kiszámlázásra kerül. A garanciális feltételek társasházak, objektumok, haccp rendszert üzemeltetők esetében eltérőek. 7.) Mennyi ideig fog tartani a csótányirtás? Ez a lakás méretétől, zsúfoltságától, és fertőzöttségétől nagyban függ. A Magyar Kártevőirtók Országos Szövetsége 100 m2-es lakás permezetéses kezelését a munkaterület ellenőrzésétől az átadásig 22 percben határozza meg. Mi nem véssük ezt kőbe, mert egy teljesen kiürített (ilyen is van) garzon lakás lehet 5-6 perc, míg egy zsúfolt könnyen eltarthat 20-30 percig is. 8.) Veszélyes a csótányirtás babára, háziállatra? Irtószereink a kollégák által használt koncentrációban csak hidegvérűek szervezetére ártalmasak, és amennyire csak szakmailag lehet, rejtett helyekre kerülnek kijuttatásra. Évente több 1.000 megrendelést teljesítünk, de erre panasz még nem érkezett. Nem is érkezhet, mert a szerek biztonságosak. Ezen az oldalon minden irtószer biztonsági adatlapja letölthető. 9.) Végleges lesz a csótányirtás? Nincs olyan, hogy végleges csótányirtás. Minden csótányirtó szer egy idő után lebomlik (7 – 90 nap). A végleges csótányirtás azt jelentené, hogy a csótányirtó szer a kijuttatás után képes örök védelmet nyújtani a csótányoktól. Nem számít az se ha felmossuk a lakást 2 hét után. Az elképzelhető, hogy a csótányirtás után évekig, vagy akár soha nem fog újra visszafertőződni a lakás, de annak addigra már semmi köze nem lesz a korábbi irtáshoz. 10.) Hogyan lehet megrendelni? Magánszemélyek, 1000 m2 alatti irodák online is rendelhetnek, de ügyfélszolgálatunk minden munkanap hívható. A megrendelés során elkérjük a pontos címet, a kapcsolattartó nevét, telefonszámát. Társasházak, 1000 m2 feletti irodák, raktárak, üzemek igazgatói ügyfélszolgálatunkhoz forduljanak. Ügyfélszolgálat: 061 338 37 37
Összes gyakori kérdés…
Lefedettségi térkép: Budapest +35 km

Abatox Kft. 1085 Budapest, József krt. 65.
A tartalom teljes szerzői jogvédelem alatt áll. Részben, vagy egészben történő másolása csak előzetes engedéllyel lehetséges.