Bár elkezdődött a lazítás, cégünknél továbbra is fokozott elővigyázatosság van érvényben. Cipővédőt, maszkot, tiszta kesztyűt hordanak kollégáink. Cégünknél továbbra sem volt még pozitív eset. Hatósági karanténban lévő ingatlanba nem megyünk. 2021.04.25.

Csótányirtás Budapesten és környékén

Ha úgy érzi, kezdik átvenni az irányítást a csótányok, ha már nemcsak a szekrényekbe férkőztek be, de a gondolatait is kezdik megszállni, akkor ideje ennek véget vetni. 


Az ember tartja magát, ameddig tudja, de csótányból már egy is sok! Vannak ugyan veszélyesebb rovarok, de nincs visszataszítóbb, mint a hosszú csápjaival, és lábaival motoszkáló, a résekben lesben álló csótányok, akik alig várják, hogy végre beálljon az este, és ön elmenjen aludni. Már aki tud aludni, igaz?

Ha szeretne megszabadulni ezektől a – rovarirtó szemmel is – gusztustalan csótányoktól, akkor jó helyen jár! 2018-ban több 1000 családnak segítettünk a csótányirtás során. Nálunk a lehető legegyszerűbb dolga lesz!

Semmit sem kell tennie. Tényleg! Csak felhívnia minket, és megvárni míg kiérkezünk! Az sem baj, ha még remeg a hangja az idegességtől. Nem az öné lesz az első. Van, hogy egy ügyfél elsírja magát a telefonba.

Ezt teszi a csótány az emberrel. Kikészíti! Mi meg őket, mert ennek ugyanis ma vége szakadhat. Tele vagyunk rátermett, de empatikus szakemberekkel, akik közül sokan egész életüket annak szentelték, hogy önhöz hasonló embereken segítsenek.

Hogyan történik a csótányirtás?

Adjon le egy rendelést csótányirtásra telefonon, vagy online. Ha úgy érzi, hogy most nem tud telefonálni, akkor online is rendelhet.

Kollégáink a visszaigazoláskor elmondják, hogy pontosan, hogyan fog kinézni a csótányirtás folyamata, de egyébként erre számíthat:

Mikor kiérkezik önhöz a szakember a lakásba lépéskor felhúzza a cipővédőt, hogy még véletlenül se piszkoljon be semmit. Egy permetező, és egy kis gélkinyomó pisztoly lesz nála, illetve egy mappa. A csótányirtás előtt pár percben meg fogja öntől kérdezni, hogy pontosan mit tapasztalt. Melyik helyiségben, milyen színű, és méretű csótánnyal találkozott. Közben előkészíti a gépeket. Előfordulhat, hogy 4-5 liter vízre lesz szüksége.

Ha előkészült, két különböző kezelést fog végezni a csótányirtás során. Az egyik a klasszikus permetezéses irtás, amikor a fal, és a padló találkozási részein keresztül lekezeli a helyiségeket. Ezt döntően a vizes helyiségekben fogja megtenni, mint a konyha, fürdő, wc, illetve az előszoba. Az irtószer a kijuttatás során folt, és szagmentes lesz. 15-20 perc után már senki sem fogja tudni megállapítani, hogy ott voltunk.

A másik kezelés a géles csótányirtás.  Ennél a kezelésnél néhány milliméter nagyságú cseppekben rakja ki a rovarirtó a csótányirtó csalétket olyan helyekre, ahová ezek az élőlények esténként gyakran mennek élelmet keresni. Ennek szintén semmilyen szaga nem lesz.

Ha kutya, vagy kúszó-mászó korban lévő gyermek van a lakásban, akkor vele be kell majd menni a szobába 20-25 percre. Csak azért, hogy ne az legyen az első, hogy odanyúl a kipermetezett, de még fel nem száradt területre. Egyébként, ha meg is történne, sem lenne baj. 25 év alatt még bőrirritációra sem jött panasz hozzánk.

A csótányirtás után kollégánk kiállítja a munkát elvégző igazolást, ön megkapja a szerződést, és szakemberünk tájékoztatja a kezelést követő teendőkről. Az mindössze annyiból áll, hogy a permetezett felületet ne mossa le nedvesen. 

MEGRENDELEM, MENNYIBE KERÜL?

Miért bízhat meg bennünk?

A csótányirtás komoly bizalmi munka. Az embernek egy idegen embert kell beengednie otthonába. Feltétlen olyan szakembert válasszon, akiben megbízik. Velünk rendszeresen találkozhat a médiában (TV2,RTL Klub, Kossuth rádió, Lánchíd rádió,Index,Hvg, NlCafe…stb), vállalkozásunkat több mint 24 éve építjük, és több családnak biztosítunk megélhetést. Megfelelő felelősség nélkül nem jutottunk volna eddig. Bennünk megbízhat! Telefonszámunk 24 éve változatlan, még a Pannon GSM-nél kötöttük anno.

Ha csótányirtást szeretne, megrendelését leadhatja ügyfélszolgálatunkon (061 338 37 37 – 0620 9 342 774), de rendelhet online is, amit azonnal visszaigazolunk!

MEGRENDELEM, MENNYIBE KERÜL?

Így néz ki a csótányirtás képekben!

eZT MONDTÁK RÓLUNK:

A véleményeket nyilvánosan elérhető értékelő oldalról másoltuk át ide. Mindegyik valós, és nem állunk velük rokonságban.

"A szakember a rovar irtásnál precízen, gyakorlatiasan dolgozott. Részletesen elmondta mi a teendőm, mit javasol az irtás után. Köszönöm mindazt, amit annak érdekében tett, hogy az irtással járó kellemetlenségeken átsegítsen."
Bavolyár Klára
"Nagyon kedvesek voltak. Telefonon hívtam őket, már másnapra kaptam időpontot. A szakember pontosan érkezett és szépen csinálta a munkát. Azóta is minden rendben van. Köszönöm szépen!"
Gálli Zoltán
"Remek ügyfélszolgálat, teljes körü tájékoztatás, profi szakemberek! A garancia csak hab a tortán! "
Borbély Gabriella
"Segítökészek, gyorsak. Már évek óta járnak hozzánk. Bátran ajánlom mindenkinek!"
Gáti Melinda

KÉRJEN IDŐPONTOT A CSÓTÁNYIRTÁSRA:

árak & időpontok

Miért a mi 25 éves cégünk segítse önt a csótányirtásban, a mezítlábas cégek helyett?

Órapontos érkezés

A cégünk alapelve, hogy nem pazaroljuk az ügyfél idejét, és amit megbeszéltünk, ahhoz tartjuk magunkat. Mi mindig pontosan, a megjelölt intervallumban érkezünk, és ezen még Putyin érkezése sem tud fogást találni.

SMS emlékeztető

Elfelejtette mikor érkezünk, vagy nem tudja felírni az érkezésünk időpontját? Nálunk ez nem gond. Minden időpontot előző nap SMS-ben visszaigazolunk.

Érkezés előtti hívás

Nemcsak pontosan érkezünk, és előző nap emlékeztető sms-t küldünk, tőlünk plusz költség nélkül kérhető még az érkezés előtt is telefonhívás akár 15-30p korábban. Micsoda kényelem! 🙂

Diszkréció
Autónk, munkaruháink reklámmentesek. Ráadásul minden ami elhangzik üzleti titokként kezelendő nálunk. Egyetlen szomszéd sem fogja tudni, hogy kihez jöttünk, és miért.
Kedvesség

Szakembereink, és ügyfélszolgálatunk a kedvességet, kedvességgel viszonozza, mindig megadja a kellő tiszteletet, és egy hívás 21. percében is figyelmes marad.

Megbízhatóság

Saját ügyfélszolgálat foglalkozik önnel, akik precíz adminisztrációt végeznek, hogy véletlenül se essen meg önnel olyan, hogy a megbeszélt időpontban nem megy ki a rovarirtó.

CSÓTÁNYIRTÁS IPARÁGAKRA SZABVA:

Társasházak

Rugalmas, gyors, teljes körű ügymenetet biztosítunk tehermentesítve vele a közös képviseleteket, szövetkezeti elnököket, gondnokokat. Velünk tényleg könnyű együttdolgozni. Társasház

HORECA

A hotelek, szállodák, éttermek, kázévók számíthatnak ránk eseti, tűzoltásos rovarirtás esetén, amikor gyorsan és szakszerűen kell irtást végezni, de végezhetjük ezt program szerint. HORECA

FMCG

Élelmiszeripari üzemek, gyárak, gyorsan forgó fogyasztási cikkeket gyártók számára mind hosszútávú program szerinti irtásban, mind tűzoltásos mentesítésben a rendelkezésükre állunk gördülékeny ügymenettel.FMCG

HACCP

ÁNTSZ-barát rovarirtást kínálunk minden HACCP rendszert működtető vállalkozónak és cégnek. Figyelünk a jogszabályi előírásokra, és az ön rovarmentes működésére egyszerűsített és komplex program keretében. HACCP

Tudjuk, mennyire vágyik arra, hogy kiszolgáltatottság nélkül pihenhessen otthon.

Ügyfélszolgálatunk szívesen segít
(H-P: 8 - 19, SZ: 8 - 16)
36 1 338 3737
Lefedettségi térkép: Budapest +35 km (Egyes szolgáltatásaink a Balatonon is)

Abatox Kft. 1085 Budapest, József krt. 65.
A tartalom teljes szerzői jogvédelem alatt áll. Részben, vagy egészben történő másolása csak előzetes engedéllyel lehetséges.