GYERE HOZZÁNK KÁRTEVŐIRTÓNAK

Végzett kártevőirtó esetleg egészségügyi gázmester vagy? Szeretnél egy stabil hátterű, piacmeghatározó cégnél elhelyezkedni? Gyere hozzánk, ha szeretnél kihívásokat a munkában. 

Cégünk az Abatox Kft meghatározó szerepet tölt be a kártevőirtás piacán már több évtizede. Nemcsak az ügyfelek, de a média is gyakran fordul hozzánk. Nagyon magas hangsúlyt fektetünk az ügyfél elégedettségre és a digitalizációra. Bár a rovarirtás kisiparos szolgáltatás számos olyan fejlesztésünk van, ami már rég túlmutat a Magyarországon megszokott “szaki” minőségtől. És ezen törekvésünkből a jövőben sem fogunk alábbhagyni.

MIKOR GYERE HOZZÁNK?

Szeretsz embereken segíteni

A feladatod velősen ez lesz. Segítened kell az embereken. Mi adjuk az eszközöket, de a belső indíttatásod is kell, hogy akarj is segíteni, ne csak a munkát valahogy elvégezni. Itt a lehetőségek teremtette maximumot kell kihoznod minden munkából.

Nyugodt természet vagy

A munkád során rengeteg különböző típusú emberrel lesz dolgot. Az „agresszív kismalactól” a „néma Bobig”. Ha nem esik nehezedre ezekhez alkalmazkodni, és kapcsolatot teremteni velük, akkor ez a munka testhezálló lesz számodra.

Szeretsz/tudsz vezetni

A munkaidőd kb felét a kocsiban ülve autózva fogod tölteni. Naponta 50-100 km-t is meg kell majd tenned Budapesten belül balesetveszélyesen.

Talpraesett vagy

A munkád jelentős részében (tanulási időszakot követően) egyedül kell majd helytállnod. Ha önálló vagy, és talpra esett, és nem esel pánikba, mikor egy 5 szintes irodaházban meg kell valahogy találnod a Kovács Józsefet, akkor ebben a munkában otthonosan fogod érezni magad.

Igényes vagy a munkádra

Bár rovarirtó cég vagyunk, nagyon fontos számunkra, hogy mindent mérjünk, így a te munkádhoz való hozzáállásod is figyelve lesz, és mérve. Ha szereted kihozni a dolgokból a legtöbbet, és a munkádra igényes vagy, akkor jelentkezz.

Szeretsz "pörögni"

Ha te az a típusú ember vagy, aki azt szereti, ha a gép olajazottan működik, és lehet haladni, viszont nem szereted az üresjáratokat, mikor te csinálnád a dolgod, de másokra vagy kénytelen várni, akkor te vagy az emberünk.

MIT KAPSZ TŐLÜNK?

fiatfiorino

Hazamehetsz a céges autóval!

Nálunk nem kell, hogy egy fárasztó nap után még begyere a központba és leadd az autót, hogy aztán másnap kora reggel fel kelljen venned. A céges autót minden nap hazaviheted, és egyeztetett feltételekkel munkaidőn túl is használhatod, amivel GPS alapon tudsz elszámolni.

Az elvárásunk az, hogy ezt tisztán, és rendben tartsd. Csak tőled függ, hogy milyen körülmények között dolgozol. A hátsó raktér állapota, és a vezetőfülke tisztasága a te felelősséged. A csapaton belül előfordul, hogy forognak az autók, senki nem örül, ha úgy kerül hozzá vissza, hogy az koszos, cigi szagú.

Az iroda a zsebedben

Egy saját fejlesztésű vállalatirányítási rendszerrel dolgozunk, amit folyamatosan testre szabunk. A zsebedben lévő telefonnal (adunk) valós időben nyomon tudod követni, hogy a következő napokban, hetekben, vagy akár hónapokban pontosan hol, és mit kell majd csinálnod.

Ha dolgoztál futárként akkor ezeket az infókat te mindig aznap kaptad meg. Itt előre látsz mindent valós időben. Ha van egy jó ötleted azt akár le is fejleszthetjük. Ha az aznapi munkáddal kapcsolatban módosítunk valamit, a rendszer automatikusan értesít sms-ben. De mikor anyagot kérsz ki, csak megjelölöd a telefonon, hogy mire van szükséged, és a központban összekészítik neked. 

iphone-5c-smartphone-pocket
ruha

Felöltöztetünk tetőtől talpig!

Nemcsak a biztonságod, de a jó megjelenésed is fontos a számunkra. A munkád során kapsz tőlünk pólót, thermopulcsit, rövid, és hosszúnadrágot, cipőt, szemvédőt, álarcot, méhészruhát, gumikesztyűt, cipővédőt, ami sokszor tényleg azért kell, hogy a te cipődet védd.

Viszont vedd figyelembe, hogy a biztonság fontosabb, mint a kényelem. A “nem veszem fel, mert kényelmetlen” kifogásokat nem mindig tudjuk elfogadni, főleg ha a biztonságod érdekében erre van szükség. 

KEMÉNY KIHÍVÁSOK VÁRNAK!

Börtön

Megismerhetsz egy börtönt belülről úgy, ahogyan azt egyetlen kamera sem adja vissza, és azt, amit még sosem vettek fel.

Pszichiátria

Van-e nyomasztóbb, mint egy vidéki pszichiátria? Döntsd el te magad! Mi megadjuk a lehetőséget, hogy lásd!

Patológia

Filmekből már biztosan ismerős lehet, de vajon a valóságban is olyan, mint a vásznon. 

Brutál esetek

Amit itt látsz egy serpenyő, ami benne van az közel 200 db döglött csótány. Amit nem látsz az egy kb 10 éve nem takarított lakás, és még több 100 csótány.

Meleg helyzetek

Klíma ide-oda, egy parkoló autó gyorsan felmelegszik. És minél nagyobb a kánikula, nálunk annál keményebb lesz a munkatempó.

Nehéz terepek

A Nike azt mondja, hogy a lehetetlen nem létezik. Ha elhiszed, akkor ezen a lépcsőn te utat tudsz törni magadnak! Lesznek terepakadályok a munka során!

PUHÁNYOKNAK EGYSZERŰEN NEM VALÓ!

SZINTE NAPONTA TÖRTÉNIK NÁLUNK VALAMI!

MÉG TÖBB ÉRDEKESség

AZ EGYIK LEGÉRDEKESEBB, DE ELÉRHETŐ SZAKMÁT KÍNÁLJUK NEKED!

BÁRHOVÁ BEJUTHATSZ, AHOVÁ A ROVAROK IS!

TELE LESZEL SZTORIVAL, DE KELL TELJESÍTENI!

Szeretnénk egy olyan csapatot felépíteni, amiben a tagok számíthatnak egymásra, olyan tagokkal, akik minden körülmények között igényesek a munkájukra. A visszajelzések kérése ezért kiemelten fontos terület. A belső vállalatirányítási rendszerünk folyamatosan gyűjti be az ügyfelektől a visszajelzéseket. Nálunk kell teljesíteni, mert az ellenkezője azonnal kiderül, és ha a rossz kritika rendszeres, sajnos attól a tagtól mi elbúcsúzunk.

A majdnem tökéletes sajnos az ügyfélnek azt jelenti, hogy nem irtottuk ki a rovarokat, ezért minden helyzetben maximumot kell nyújtanunk. Élőlényekkel dolgozni sokkal nehezebb, mint elsőre annak tűnik. Ha ki akarod őket irtani, akkor meg még nehezebb dolgod van. Fontos, hogy a legjobbat hozd ki magadból!

Erre a munkára akkor jelentkezz, ha bírod a tempót. Folyamatos haladás van, nem érünk rá szöszmötölni. A világ, amit megismersz teljesen új lesz számodra, és ehhez a humor elengedhetetlen lesz, különben meg fog viselni.

Szijártó Rezső - egészségügyi kártevőirtó

Amit a pozícióról szárazon tudnod kell!

– Rendes munkahely 8 – 17 óra közötti munkaidővel, törvényileg megtisztelő szabadnapokkal.
– Fizetett túlóra (ha van), vagy fizetett plusznapok (ha vállalnál).
– Munkaruha tetőtől talpig: kényelmes jól szellőző.
– Céges telefon: Okostelefon, amin a legtöbb adminisztrációt végezed majd.
– Céges autó: Amivel haza is mehetsz és amit megbeszélés alapján magáncélra is használhatsz
– Konstruktív vezetőség: Nálunk a jó ötletek gazdákra találnak. Ha lesznek jó ötleteid, figyelembe fogjuk venni.
– Pozitív hozzáállás: A célunk, hogy egy jól szervezett, rendszer szerint működő cég legyünk, ahol van helye annak, hogy meghallgassunk, és van törekvés arra, hogy problémáidat a munka során figyelembe vegyük.
– A fizetésed mindig időben meg fogod kapni.
– A bérezésed versenyképes lesz és annál magasabb minél képzetebb vagy.

Jelentkezés: Fényképes önéletrajzzal a szalai.karoly@abatox.hu e-mail címre nettó bérigény megjelöléssel.