A harmadik hullám ellenére cégünk továbbra is működik, és maximális biztonsági előírások mellett dolgozik. Cipővédőt, maszkot, tiszta kesztyűt hordanak kollégáink. Cégünknél továbbra sem volt még pozitív eset. Hatósági karanténban lévő ingatlanba nem megyünk. 2021.03.18.

ÁNTSZ-ÁLLÓ KÁRTEVŐMENTESÍTÉS ÜZLETI ÜGYFELEKNEK

Akár az ÁNTSZ, vagy a cég belső minőségirányítása kötelezze önt a kártevővédelemre, cégünk mindenre kínál megoldást. Az elmúlt évtizedek során tisztán látható volt, hogy az ÁNTSZ, és a HACCP rendszer által megkövetelt kártevővédelemmel kapcsolatban mindenkinek teljesen más elvárásai vannak.

Egy kis borszaküzlet, ahol a működés óta soha nem volt még egy légy sem, egészen másképp vélekedik a kártevőmentesítésről, mint egy nagy sütőüzemben, ahol a legcsekélyebb esélyt sem szabad megadni, hogy kártevők jelenjenek meg. De említhetnénk az FMCG, HORECA szereplőit is. Mindenkinek van egy iparági sajátossága.

A kártevőirtásnak ugyanakkor pontosan ez az integrálhatóság a legfontosabb tulajdonsága. Olyan módszert, szisztémát, és folyamatokat kell kidolgozni, ami szinte észrevétlenül dolgozik, ami nem kívánja meg, hogy az üzemi folyamatokat teljesen alá kelljen rendelni a kártevőirtásnak.

A nyilvánvaló problémákat persze kezelni kell. Ha például a rossz hulladékgazdálkodás miatt jelennek meg a patkányok, akkor ott szükséges javítani a folyamatokon. De a kártevőirtás van az üzletért, és nem az üzlet a kártevőirtásért.

A kártevőirtás jobb és balkeze:

Amíg Bud Spencer jelentette mindig az egyszerű, nyers erőt, addig Terence Hill volt a ravasz, a megfontolt. A maga módján mindkettő legyőzhetetlen volt a filmvásznon. A kártevőirtási programunk két típusa, olyan mint ez a páros. Van egy egyszerű, és egy komplex kártevőmentesítési programunk. 

Egyszerű kártevőirtási program

egyszerűsített kártevőirtás

Az egyszerűsített kártevőmentesítési program elsősorban azoknak szól, akik jellegükből adódóan igen alacsony eséllyel vannak kitéve kártevő-veszélynek. Akik inkább csak az ÁNTSZ miatt szeretnének erre megoldást, és nem saját minőségirányításuk végett. Az egyszerűsített program arra irányul, hogy a lehetséges kártevőgondot izomból, vegyszerrel oldjuk meg.

Az egyszerűsített program éppen ezért nem tartalmaz vegyszermentes preventív folyamatokat, csak olyan, aminek elsődleges célja a kártevők irtása. A cél nem a vegyszer minimalizálása, nem cél egy összetett kártevővédelmi rendszer kiépítése. Ez az egyszerű kártevőirtás természetesen ÁNTSZ-ÁLLÓ, így meg fog felelni minden előírásnak. 

Az egyszerű kártevőirtási program előnye, hogy gyors, nem kell előkészülni, nem kell integrálni, és olcsó. Akár már holnap túllehet rajta.

Akkor ajánljuk: Ha kell egy költséghatékony kártevőirtás, mert az ÁNTSZ kérte, de egyébként sosem volt rovar az épületben.

Komplex kártevőirtási program

komplex kártevőirtás

A komplex kártevőirtási program ennél már jóval bonyolultabb. Itt már a cél egyértelműen egy olyan rendszer felállítása mely a lehető legnagyobb hatékonysággal igyekszik a területet biztonságban tartani a kártevőktől, elsősorban vegyszermentesen. A program kitér az épület átvizsgálására, a kritikus pontok meghatározására, a személyzet oktatására, jelentések, naplók készítésére, beavatkozási szintek kidolgozására.


A komplex program jelentősen drágább, mint az egyszerűsített változat, de ez csökkenti a legjobban a kártevők megjelenésének a kockázatát. A védekezés program szerint fog történni, előre heghatározott irányvonalak mentén. 

A komplex kártevőirtási program jobban épít a tudásra, a monitorozásra, a mérésre, mert célja a vegyszerfelhasználás minimalizálása maximális eredmény mellett.

Akkor ajánljuk: Ha ön nem engedheti meg magának, hogy akár egy kis esélye is legyen a kártevők megjelenésének..

Miért lesz önnek kényelmes a kártevőirtási szolgáltatásunk?

Mindig elér minket

Nem kell aggódnia, hogy baj esetén nem lesz kit elérnie. Cégünknél dedikált ügyfélszolgálat működik, ahol mindig van 2 fő az ügyfélszolgálaton. A telefonközpont miatt még el sem veszik a hívása.

Felhőből nem veszik el

Ráfolyik a kávé a kártevőirtás dokumentációjára, véletlenül bekerül a szemét közé? Nem gond. Online ügyfélkapunkon keresztül bármikor letöltheti újra.

Itt leszünk holnap

Nem kell aggódnia, hogy a mai tettrekészségünk holnapra elveszik.  Központi telefonvonalunk volt az országban 3.-ként eladott Pannon GSM előfizetés. Itt leszünk holnap is.

Velünk egyszerű lesz
Folyamatosan dolgozunk azon, hogy a velünk való ügymenet gyors, és egyszerű legyen. Saját fejlesztésű vállalat-irányítási rendszerünk is ezt a célt szolgálja.
Jó csapat segíti
A tisztelet, és a kedvesség nálunk fontos érték. Csapatunk kedves és segítőkész tagokból áll annak ellenére, hogy a rovarirtás nem a legvonzóbb szakma manapság.
Tűzben edzettünk
A kártevőirtást nem (csak) tankönyvből tanultuk. Tapasztalatainkat a legextrémebb körülmények között szereztük. Egy igazi tűzben edzett csapat a miénk.

Milyen iparágnak való a kártevőirtási programunk?

A folyamatos, gyors forgás miatt semmi esélyt nem szabad hagyni a kártevőknek. Az FMCG nagyobb szereplőinek ajánljuk a komplex kártevővédelmi programunkat, mert egy élelmiszeripar szigorú egészségügyi előírásai, és gyakran még szigorúbb belső audit rendszerükhöz ez illeszthető be a legjobban.

Akinek való: Élelmiszert előállító kis, és nagyüzemek, gyárak legyen az egy kisebb cukorkaüzem, vagy csoki manufaktúra, vagy egy nemzetközi világmárka.

A gyakori vendégforgalom, és a folyamatos beszállítás a fő veszélyforrás egy vendéglátóipari szereplőnek. A konkrét kártevői fertőződés ebben az iparágban a leggyakoribb. A gyors beavatkozás itt kritikus szempont. Akár az egyszerű, akár a komplex kártevőirtás segíthet. 

Akinek való: Kisebb apartmant, vagy akár több 100 szobás szállodát üzemeltetőknek, egy sarki palacsintázónak, de egy több szintes konyhát üzemeltetőnek is. 

A kereskedelmi üzletek, mint a fogyasztók végső kiszolgáló egysége jellegükből adódóan nagyobb veszélynek vannak kitéve. Bárki, bármikor bárhonnan bejöhet, ráadásul a beszállítók is kockázatot hordoznak magukban. A kisebb kereskedelmi üzletek számára egy egyszerűsített, a nagyobb láncok számára a komplex programot javasoljuk.

Akinek való: Kisebb helyi boltok, közértek, abc-k, és nagyobb szupermarketek, hiperek.

A járványügyi előírások az egészségügyi szektorban fokozottan érvényesek. A komplex kártevőirtási programnak ez esetben fontosabb szerep jut, de kis szolgáltatóknak, mint egy kozmetikus, esetleg egy gyógytornász még jó választás az egyszerűsített kártevőirtás is.  

Akinek való: Egy kisebb kutyakozmetikától egy egészségügyi központig.

Mi a következő lépés?

Ha egyértelműen látja, hogy ön egy egyszerűsített kártevőirtást szeretne cége, üzlete számára, akkor akár felmérés nélkül hozzájuthat egy árajánlathoz. A komplex kártevőirtási programot azonban egy ingyenes személyes felmérés előzi meg, ahol megismerhetjük a védendő épület sajátosságait, iparáguk, üzletmenetük kártevőirtási szempontból kritikusabb pontjait, és az önök igényeit is. Mindegyikre néhány napon belül sort kerítünk:

Cégnév:

Kapcsolattartó neve:

Kapcsolattartó telefonszáma:

Cím:

Email cím:

Iparág (pl:szálloda, pub, étterem...stb.):

Mekkora az ingatlan nettó alapterülete:
(Az ingatlan teljes alapterületét adja meg!)

Melyik programra van szükségük:

Üzemeltetési gyakoriság:

3 havonta6 havonta12 havontaJogszabály szerint

Egyéb üzenet:

Ügyfélszolgálatunk szívesen segít
(H-P: 8 - 19, SZ: 8 - 16)
36 1 338 3737
Lefedettségi térkép: Budapest +35 km (Egyes szolgáltatásaink a Balatonon is)

Abatox Kft. 1085 Budapest, József krt. 65.
A tartalom teljes szerzői jogvédelem alatt áll. Részben, vagy egészben történő másolása csak előzetes engedéllyel lehetséges.