Cart-icon0

ÁNTSZ-ÁLLÓ KÁRTEVŐMENTESÍTÉS ÜZLETI ÜGYFELEKNEK

Akár az ÁNTSZ, vagy a cég belső minőségirányítása kötelezze önt a kártevővédelemre, cégünk mindenre kínál megoldást. Az elmúlt évtizedek során tisztán látható volt, hogy az ÁNTSZ, és a HACCP rendszer által megkövetelt kártevővédelemmel kapcsolatban mindenkinek teljesen más elvárásai vannak.

Egy kis borszaküzlet, ahol a működés óta soha nem volt még egy légy sem, egészen másképp vélekedik a kártevőmentesítésről, mint egy nagy sütőüzemben, ahol a legcsekélyebb esélyt sem szabad megadni, hogy kártevők jelenjenek meg. De említhetnénk az FMCG, HORECA szereplőit is. Mindenkinek van egy iparági sajátossága.

A kártevőirtásnak ugyanakkor pontosan ez az integrálhatóság a legfontosabb tulajdonsága. Olyan módszert, szisztémát, és folyamatokat kell kidolgozni, ami szinte észrevétlenül dolgozik, ami nem kívánja meg, hogy az üzemi folyamatokat teljesen alá kelljen rendelni a kártevőirtásnak.

A nyilvánvaló problémákat persze kezelni kell. Ha például a rossz hulladékgazdálkodás miatt jelennek meg a patkányok, akkor ott szükséges javítani a folyamatokon. De a kártevőirtás van az üzletért, és nem az üzlet a kártevőirtásért.

A kártevőirtás jobb és balkeze:

Amíg Bud Spencer jelentette mindig az egyszerű, nyers erőt, addig Terence Hill volt a ravasz, a megfontolt. A maga módján mindkettő legyőzhetetlen volt a filmvásznon. A kártevőirtási programunk két típusa, olyan mint ez a páros. Van egy egyszerű, és egy komplex kártevőmentesítési programunk. 

Egyszerű kártevőirtási program

egyszerűsített kártevőirtás

Az egyszerűsített kártevőmentesítési program elsősorban azoknak szól, akik jellegükből adódóan igen alacsony eséllyel vannak kitéve kártevő-veszélynek. Akik inkább csak az ÁNTSZ miatt szeretnének erre megoldást, és nem saját minőségirányításuk végett. Az egyszerűsített program arra irányul, hogy a lehetséges kártevőgondot izomból, vegyszerrel oldjuk meg.

Az egyszerűsített program éppen ezért nem tartalmaz vegyszermentes preventív folyamatokat, csak olyan, aminek elsődleges célja a kártevők irtása. A cél nem a vegyszer minimalizálása, nem cél egy összetett kártevővédelmi rendszer kiépítése. Ez az egyszerű kártevőirtás természetesen ÁNTSZ-ÁLLÓ, így meg fog felelni minden előírásnak. 

Az egyszerű kártevőirtási program előnye, hogy gyors, nem kell előkészülni, nem kell integrálni, és olcsó. Akár már holnap túllehet rajta.

Akkor ajánljuk: Ha kell egy költséghatékony kártevőirtás, mert az ÁNTSZ kérte, de egyébként sosem volt rovar az épületben.

Komplex kártevőirtási program

komplex kártevőirtás

A komplex kártevőirtási program ennél már jóval bonyolultabb. Itt már a cél egyértelműen egy olyan rendszer felállítása mely a lehető legnagyobb hatékonysággal igyekszik a területet biztonságban tartani a kártevőktől, elsősorban vegyszermentesen. A program kitér az épület átvizsgálására, a kritikus pontok meghatározására, a személyzet oktatására, jelentések, naplók készítésére, beavatkozási szintek kidolgozására.


A komplex program jelentősen drágább, mint az egyszerűsített változat, de ez csökkenti a legjobban a kártevők megjelenésének a kockázatát. A védekezés program szerint fog történni, előre heghatározott irányvonalak mentén. 

A komplex kártevőirtási program jobban épít a tudásra, a monitorozásra, a mérésre, mert célja a vegyszerfelhasználás minimalizálása maximális eredmény mellett.

Akkor ajánljuk: Ha ön nem engedheti meg magának, hogy akár egy kis esélye is legyen a kártevők megjelenésének..

Miért lesz önnek kényelmes a kártevőirtási szolgáltatásunk?

Mindig elér minket

Nem kell aggódnia, hogy baj esetén nem lesz kit elérnie. Cégünknél dedikált ügyfélszolgálat működik, ahol mindig van 2 fő az ügyfélszolgálaton. A telefonközpont miatt még el sem veszik a hívása.

Felhőből nem veszik el

Ráfolyik a kávé a kártevőirtás dokumentációjára, véletlenül bekerül a szemét közé? Nem gond. Online ügyfélkapunkon keresztül bármikor letöltheti újra.

Itt leszünk holnap

Nem kell aggódnia, hogy a mai tettrekészségünk holnapra elveszik.  Központi telefonvonalunk volt az országban 3.-ként eladott Pannon GSM előfizetés. Itt leszünk holnap is.

Velünk egyszerű lesz
Folyamatosan dolgozunk azon, hogy a velünk való ügymenet gyors, és egyszerű legyen. Saját fejlesztésű vállalat-irányítási rendszerünk is ezt a célt szolgálja.
Jó csapat segíti
A tisztelet, és a kedvesség nálunk fontos érték. Csapatunk kedves és segítőkész tagokból áll annak ellenére, hogy a rovarirtás nem a legvonzóbb szakma manapság.
Tűzben edzettünk
A kártevőirtást nem (csak) tankönyvből tanultuk. Tapasztalatainkat a legextrémebb körülmények között szereztük. Egy igazi tűzben edzett csapat a miénk.

Milyen iparágnak való a kártevőirtási programunk?

A folyamatos, gyors forgás miatt semmi esélyt nem szabad hagyni a kártevőknek. Az FMCG nagyobb szereplőinek ajánljuk a komplex kártevővédelmi programunkat, mert egy élelmiszeripar szigorú egészségügyi előírásai, és gyakran még szigorúbb belső audit rendszerükhöz ez illeszthető be a legjobban.

Akinek való: Élelmiszert előállító kis, és nagyüzemek, gyárak legyen az egy kisebb cukorkaüzem, vagy csoki manufaktúra, vagy egy nemzetközi világmárka.

A gyakori vendégforgalom, és a folyamatos beszállítás a fő veszélyforrás egy vendéglátóipari szereplőnek. A konkrét kártevői fertőződés ebben az iparágban a leggyakoribb. A gyors beavatkozás itt kritikus szempont. Akár az egyszerű, akár a komplex kártevőirtás segíthet. 

Akinek való: Kisebb apartmant, vagy akár több 100 szobás szállodát üzemeltetőknek, egy sarki palacsintázónak, de egy több szintes konyhát üzemeltetőnek is. 

A kereskedelmi üzletek, mint a fogyasztók végső kiszolgáló egysége jellegükből adódóan nagyobb veszélynek vannak kitéve. Bárki, bármikor bárhonnan bejöhet, ráadásul a beszállítók is kockázatot hordoznak magukban. A kisebb kereskedelmi üzletek számára egy egyszerűsített, a nagyobb láncok számára a komplex programot javasoljuk.

Akinek való: Kisebb helyi boltok, közértek, abc-k, és nagyobb szupermarketek, hiperek.

A járványügyi előírások az egészségügyi szektorban fokozottan érvényesek. A komplex kártevőirtási programnak ez esetben fontosabb szerep jut, de kis szolgáltatóknak, mint egy kozmetikus, esetleg egy gyógytornász még jó választás az egyszerűsített kártevőirtás is.  

Akinek való: Egy kisebb kutyakozmetikától egy egészségügyi központig.

Mi a következő lépés?

Ha egyértelműen látja, hogy ön egy egyszerűsített kártevőirtást szeretne cége, üzlete számára, akkor akár felmérés nélkül hozzájuthat egy árajánlathoz. A komplex kártevőirtási programot azonban egy ingyenes személyes felmérés előzi meg, ahol megismerhetjük a védendő épület sajátosságait, iparáguk, üzletmenetük kártevőirtási szempontból kritikusabb pontjait, és az önök igényeit is. Mindegyikre néhány napon belül sort kerítünk:

  Cégnév:

  Kapcsolattartó neve:

  Kapcsolattartó telefonszáma:

  Cím:

  Email cím:

  Iparág (pl:szálloda, pub, étterem...stb.):

  Mekkora az ingatlan nettó alapterülete:
  (Az ingatlan teljes alapterületét adja meg!)

  Melyik programra van szükségük:

  Üzemeltetési gyakoriság:

  3 havonta6 havonta12 havontaJogszabály szerint

  Egyéb üzenet: