A járvány csökkenése/stagnálása ellenére továbbra is fokozott biztonságban dolgozunk, és figyelünk mind az ön, mind magunk egészségére. Lakásán belül kesztyűben, maszkban, cipővédőben dolgozunk. 2020.06.08

Egyszerűsített, és komplex kártevővédelem a sarki fűszerestől az élelmiszer-üzemekig

Akár az ÁNTSZ, vagy a cég belső minőségirányítása kötelezze önt a kártevővédelemre, cégünk mindenre kínál megoldást. Az évek során erősen tapasztalható volt cégünknél, hogy az ÁNTSZ, és a HACCP rendszer által megkövetelt kártevővédelemmel kapcsolatban mindenkinek teljesen más elvárásai vannak.

Egy borszaküzlet, ahol a működés óta soha nem volt még egy légy sem, egészen másképp vélekedik erről a dologról, mint egy nagy sütőüzemben, ahol a legcsekélyebb esélyt sem szabad megadni, hogy kártevők jelenjenek meg.

Ezeknek az eltérő igényeknek megfelelve bontottuk ketté integrált kártevővédelmi rendszerünket.

érdekel
érdekel

Az egyszerűsített program elsősorban azoknak szól, akik jellegükből adódóan igen alacsony eséllyel vannak kitéve kártevő-veszélynek. Akik inkább csak az ÁNTSZ miatt szeretnének erre megoldást, és nem saját minőségirányításuk végett. Az egyszerűsített program arra irányul, hogy vegyszermentesen folyamatosan monitorozunk a kártevő-szennyezettség mértékét, és abból az optimális helyzetből indulunk ki, hogy kártevőirtásra nem lesz szükség.

Az egyszerűsített program éppen ezért konkrét irtási folyamatokat nem tartalmaz.

A komplex program ennél már jóval bonyolultabb. Itt már a cél egyértelműen egy olyan rendszer felállítása mely a lehető legnagyobb hatékonysággal igyekszik a területet biztonságban tartani a kártevőktől, elsősorban vegyszermentesen. A program kitér az épület átvizsgálására, a kritikus pontok meghatározására, a személyzet oktatására, jelentések, naplók készítésére, beavatkozási szintek kidolgozására.

A komplex program jelentősen drágább, mint az egyszerűsített változat, így csak azoknak ajánljuk, akik tudják, hogy az integrált kártevővédelem nem egy felesleges eljárás!

Akik nem akarnak a kártevővédelemre költeni, de elvárnák tőlünk, hogy bogármentesek legyenek, azokat sajnos ki kell ábrándítsuk, mert csodák sajnos nincsenek!

Ügyfélszolgálatunk szívesen segít
06 1 338 37 37
Lefedettségi térkép: Budapest +35 km (Egyes szolgáltatásaink a Balatonon is)

Abatox Kft. 1085 Budapest, József krt. 65.
A tartalom teljes szerzői jogvédelem alatt áll. Részben, vagy egészben történő másolása csak előzetes engedéllyel lehetséges.