PATKÁNYIRTÁS BUDAPESTEN!

HA MÁR HALLOTTA, HOGY PÁR UTCÁVAL ARRÉBB VOLT PATKÁNY, LEHET, HOGY ÖNHÖZ IS BENÉZ egy HAMAROSAN

Nemcsak, hogy a folyamatosan növő foga koptatása miatt szétrág mindent, komoly károkat okozva, de testén tucatnyi kórokozókat hordozhat. Ráadásul egyetlen patkány élettere akár 300.000 m2 is lehet.

A patkány sem egészségügyileg, sem okozott kár tekintetében nem elhanyagolható tényező. Patkánnyal fertőzött terület esetén a patkányirtást mielőbb el kell végezni. Könnyedén szétrágja a szigetelést, de még a bádoglemezeket is, az élelmiszerrel érintkezve meg akár szalmonellával is fertőzheti őket.

Egyetlen patkány akciórádiusza akár 300-500 m is megvan. Ez az a terület, amin belül leéli az életét. Akár több 100.000 m2 is lehet. Ez 4x nagyobb mint a budapesti Hősök tere, kétszerese az Örs vezér terének, zugló esetében ez közel 200 családi házat is érinthet.

Ha a munkahelyének, otthonának  200-300 méteres sugarú területén már hallott patkány megjelenéséről sajnos potenciálisan esélyes, hogy a kertjében valamikor megjelenik a patkány. Lehet, hogy csak átmegy rajta, lehet, hogy kedvező körülmények esetén “tanyát ver”. 

MEGRENDELNÉM, MENNYIBE KERÜL?

HOGYAN TÖRTÉNIK A PATKÁNYIRTÁS?

Tudjuk, hogy önnek az egészségének a biztonsága nagyon fontos. Nekünk is. Ezért a patkányirtáskor a legfontosabb szempont, hogy az körültekintő legyen. A másodlagos mérgezés teljes kizárása végett az alábbi óvintézkedéseket vesszük figyelembe a patkányirtás során.

1.) A patkány elhordja a talált élelmiszert, így elhordhatja a mérget: Olyan méregkockák kerülnek kihelyezésre, amik egy fém rúdra lesznek felfűzve, így nem kell attól tartani, hogy a patkány elhordja “nyilvános területre” a mérget, és abból házi kedvence fogyasszon.

2.) Zárt szerelvénybe kerül kihelyezésre az méreg: Kulccsal nyitható, a patkány méretének még megfelelő bejutási nyílással rendelkező műanyag, ütés, és időjárásálló szerelvénybe kerül kihelyezésre az irtószer, hogy ne férjen hozzá kutya, cica.

3.) Rejtett helyre tesszük ki: A Műanyag szerelvényt, melyben felfűzve találhatóak a méregkockák, lehetőleg olyan rejtett helyre kerülnek ki, amit a patkányok már látogatnak, de egyéb hasznos állat már nem. 

4.) Második generációs csalétkeket: Olyan második generációs mérgeket, melyek eredményesen irtják a patkányokat akár már egyszeri fogyasztás révén is.

5.) Befogadhatatlan ízvilág: A patkányirtás során olyan csalétek kerül felhasználásra, ami ízvilágát tekintve emberi, és haszonállat számára szinte teljesen befogadhatatlan. Iszonyatosan keserű. 

Amit semmiképpen nem fogunk használni: Szemes rágcsálóirtó szer, ami kiömölhet a szerelvényből, vagy amit a patkány “kitúrhat” a szerelvényből. Papír etetőtálca, amihez más is könnyen hozzáfér, és amit könnyedén szétrág még egy kistestű kutya is. 


MIT JELENT A PATKÁNYIRTÁS A GYAKORLATBAN?

A patkányirtás után ön lényegében csak néhány (kb  2l-es fagyidoboz méretű) fekete műanyag dobozt fog látni, jól kihelyezhető esetben (pl: raklap alá, lépcső alá), lehet, hogy még azt sem.

Nem lesz a patkányirtás alatt, sem előtte, sem utána különlegesebb teendője. 

Mikor megérkezik a szakember (és nem történt előzetes szemle, mert a terület mérete nem indokolta pl: kertes családi ház), felméri a terület kritikus pontjait. Megkeresi azokat a pontokat, ahol potenciálisan nagyobb a kockázat a patkány megjelenésére. Ezek feltérképezése után a szakember összeállítja a szerelvényeket, majd kihelyezi azokat.  Megírja a dokumentációt, tájékoztatja önt a legfontosabb tudnivalókról. Ezt követően csupán annyi a teendő, hogy megvárja, míg a patkány rátalál a szerelvényre.


MEGRENDELNÉM, MENNYIBE KERÜL?

"HA NEM SZERETNE PATKÁNYOK KÖZÖTT ÉLNI, ITT KÉRHET IRTÁST"

ÁRAK ÉS IDŐPONT

6 ok amiért tőlünk rendeljen patkányirtást a mezítlábas cégek helyett:

Órapontos érkezés

A cégünk alapelve, hogy nem pazaroljuk az ügyfél idejét, és amit megbeszéltünk, ahhoz tartjuk magunkat. Mi mindig órapontosan érkezünk, és ezen még Putyin érkezése sem tud fogást találni.

SMS emlékeztető

Elfelejtette mikor érkezünk, vagy nem tudja felírni az érkezésünk időpontját? Nálunk ez nem gond. Minden időpontot előző nap SMS-ben visszaigazolunk.

Érkezés előtti hívás

Nemcsak órapontosan érkezünk, és előző nap emlékeztető sms-t küldünk, tőlünk plusz költség nélkül kérhető még az érkezés előtt is telefonhívás akár 15-30p korábban. Micsoda kényelem! 🙂

Kedvesség

Szakembereink, és ügyfélszolgálatunk a kedvességet, kedvességgel viszonozza, mindig megadja a kellő tiszteletet, és egy hívás 21. percében is figyelmes marad.

Megbízhatóság

Saját ügyfélszolgálat foglalkozik önnel, akik precíz adminisztrációt végeznek, hogy véletlenül se essen meg önnel olyan, hogy a megbeszélt időpontban nem megy ki a rovarirtó.

Szerződés

Minden munkavégzésről írásos dokumentumot állítunk ki, mely részletesen leírja az elvégzett szolgáltatással kapcsolatos legfontosabb dolgokat, valamint külön szerződést is tartalmaz.

ha nagyobb biztonságra vágyik:

ÁRAK ÉS IDŐPONT

Ügyfélszolgálatunk szívesen segít
(H-P: 8 - 19, SZ: 8 - 16)
36 1 338 3737
Lefedettségi térkép: Budapest +35 km

Abatox Kft. 1085 Budapest, József krt. 65.
A tartalom teljes szerzői jogvédelem alatt áll. Részben, vagy egészben történő másolása csak előzetes engedéllyel lehetséges.