ózonos fertőtlenítés képzett szakemberekkel

Így néz ki az új koronavírus szabad szemmel

Így néz ki 100 különböző baci szabad szemmel. Ön se látja?

Egy vírus térdre kényszerítheti a világot. Ez sajnos bebizonyosodott. De magánemberként is láthatjuk, hogy egy hétköznapi influenza egy családnál is megállítja az életet. De láthattuk, ahogy ellehetetlenítheti a munkahelyeket is. Láthatatlan ellenségek vesznek minket körbe, amit már csak akkor veszünk észre ha baj van. A vírusok, bacik nemcsak felelősségteljes viselkedésre sarkallnak minket, de képesek minket kiszolgáltatottá tenni. A bizonytalanság átveszi felettünk az irányítást.

Az Abatox már közel 27 éve küzd valamilyen formában a járványok ellen. Nemcsak abban segítünk, hogy a már kialakult helyzetben fertőtlenítsünk, de az egészségügyi kártevők irtásában is ott vagyunk napi szinten. Az új koronavírus a fél világot térdre kényszerítette. Feltételezhetően ez is állatról került át az emberre. Mi 27 éve azon dolgozunk, hogy a világban, de főként az országunkban csökkentsük a járványügyi vészhelyzet lehetőségét.

Az ózonos fertőtlenítés segít felvenni a harcot a láthatatlan ellenséggel. Ráadásul cégünknél az ózonos fertőtlenítést képzett szakemberek végzik, akik mint egészségügyi szakdolgozók regisztrálva is vannak a MESZK oldalán. Vagyis fertőtlenítő kollégáink azon kevesek közé tartoznak, akik a fertőtlenítésből sikeres elméleti, és gyakorlati vizsgát is tettek, és akik az ózonos fertőtlenítés mellett fizikai (gőz), és kémiai (ózongáz, permetezés) fertőtlenítést is végeznek.

Miért bízhatja ránk az ózonos fertőtlenítést?

Pontos érkezés

A cégünk alapelve, hogy nem pazaroljuk az ügyfél idejét, és amit megbeszéltünk, ahhoz tartjuk is magunkat. Mi mindig pontosan érkezünk, mert odafigyelünk önre.

SMS emlékeztető

Elfelejtette mikor érkezünk, vagy nem tudja felírni az érkezésünk időpontját? Nálunk ez nem gond. Minden időpontot előző nap SMS-ben visszaigazolunk.

Képzett szakemberek

Az ózonos fertőtlenítést képzett egészségügyi fertőtlenítő szakemberek fogják végezni. A MESZK adatbázisában le is ellenőrizheti őket.  A járványügy 27 éve körülveszi cégünket.

Diszkréció

Autónk, munkaruháink reklámmentesek. Ráadásul minden ami elhangzik üzleti titokként kezelendő nálunk. Bármilyen oka is van, hogy ezt titokként kezelje, nálunk az is marad.

Kedvesség

Szakembereink, és ügyfélszolgálatunk a kedvességet, kedvességgel viszonozza, mindig megadja a kellő tiszteletet, és egy hívás 21. percében is figyelmes marad.

Megbízhatóság

Saját ügyfélszolgálat foglalkozik önnel, akik precíz adminisztrációt végeznek, hogy ne essen meg önnel olyan, hogy a megbeszélt időpontban nem megy ki a fertőtlenítő.

Árak: ennyibe kerül az ózonos fertőtlenítés

1 - 35 m2

helyiség ózonos fertőtlenítése
14900 Ft alkalom
 • Képzett szakemberek
 • Órapontos érkezés
 • Emlékeztető SMS
 • Diszkrét érkezés
 • Cipővédő
 • Egyéni szerződés
 • Kedves ügyfélszolgálat

36 - 69 m2

helyiség ózonos fertőtlenítése
18900 Ft alkalom
 • Képzett szakemberek
 • Órapontos érkezés
 • Emlékeztető SMS
 • Diszkrét érkezés
 • Cipővédő
 • Egyéni szerződés
 • Kedves ügyfélszolgálat

70 - 119 m2

helyiség ózonos fertőtlenítése
23900 Ft alkalom
 • Képzett szakemberek
 • Órapontos érkezés
 • Emlékeztető SMS
 • Diszkrét érkezés
 • Cipővédő
 • Egyéni szerződés
 • Kedves ügyfélszolgálat

120 - 169 m2

helyiség ózonos fertőtlenítése
29900 Ft alkalom
 • Képzett szakemberek
 • Órapontos érkezés
 • Emlékeztető SMS
 • Diszkrét érkezés
 • Cipővédő
 • Egyéni szerződés
 • Kedves ügyfélszolgálat

Nagyobb területek ózonos fertőtlenítésesére vonatkozóan telefonon (361 338 37 37), vagy írásban (iroda@abatox.hu) adunk tájékoztatást. Mivel a fertőtlenítés nem várhat az árajánlatadási határidőt az ön kéréséhez igazítjuk, így akár 1-2 órán belül kaphat sürgősségi árajánlatot.

"érdekel, szeretném megrendelni"

időpontfoglalás

Ha NEM az ózon, arra is van alternatívánk

Szíve joga eldönteni, hogy ön megbízik-e az ózonos fertőtlenítésben vagy sem. Hiába győzte meg az Országos Mentőszolgálatot, ön dönthet másképpen. Van azonban alternatívánk a fertőtlenítésre. 

permetezéses fertőtlenítés

Fertőtlenítés permetezéssel

Antimikrobiális hatású kémiai anyaggal (fertőtlenítőszerrel) pusztítjuk el a környezetbe kikerülő mikroorganizmusokat. A kezelés során a fertőtlenítőszert mechanikus porlasztással juttatjuk ki a fertőtlenítendő felületre.

szárazgőzős fertőtlenítés

Fertőtlenítés szárazgőzzel

A legtöbb baktérium, és vírus érzékeny a hőre. A szárazgőzös fertőtlenítés során egy 180 C fokos szárazgőzzel fertőtlenítjük a területet. Ezt az eljárást kizárólag kisebb ingatlanok, magánlakások fertőtlenítésekor használjuk.

BŐVEBBEN TELEFONON TUDUNK SEGÍTENI:

TEL.: +36209342774

Gyakran kérdezik a ózonos fertőtlenítésről:

Mennyire biztos az ózonos fertőtlenítés?
Az Országos Mentőszolgálat a mentőautókat ózonnal fertőtleníti, melyről több facebook posztban is beszámoltak már. Egy mentőautónál kevesebb járványügyi szempontból kockázatos pontot lehet elképzelni. Ha ők ezt választották, akkor azt jó okkal tették.

Több cikkben lehetett olvasni, hogy a BKV a járatait ózonnal fertőtlenítette. Egy tömegközlekedési eszköz fertőtlenítése kiemelt a járványhelyzetben, hiszen a jellegéből adódóan tömegek használják, akik közül bármikor lehet potenciális fertőző. Ők is az ózont válaszottták.

De hasonlóan döntött több egészségügyi intézmény, óvoda, intézmény.

Zhou Muzhi a Tokiói Keizai Egyetem professzora ezt írta 2020 február 2-án, amikor a COVID19 már csoportosan megjelent Japánban: "Az ózont, amely a természetben vírusgyilkosnak tekinthető, több mint 100 éve az emberek széles körben használják fertőtlenítéshez, sterilizáláshoz, szagtalanításhoz, méregtelenítéshez, tároláshoz és fehérítéshez, erős oxidációs képességének köszönhetően."
Mikor tudnak kijönni megcsinálni a fertőtlenítést?
Hétfőtől szombatig 8:00-17:00 közötti időszakra tud időpontot egyeztetni 2 órás várható érkezési időpontra (pl: kedd 10-12 óra között). Irodák, cégek esetén munkaidőn túl is rendelkezésre állunk. Max 1-2 nap a várakozás. Rendkívüli helyzet van, mi is igyekszünk rendkívül gyorsan reagálni.
Jó az ónoz koronavírusra?
SARS-CoV-2 egy fertőző humán koronavírus, amely a COVID-19 elnevezésű megbetegedést okozza. MIvel még a hivatalos nevét is csak február 11-én kapta, nem születtek konkrét tudományos szintű vizsgálatok az ózont illetően, de ennek az új koronavírusnak a genomszekvenciája 80%-ban azonos a más SARS vírusokéval, melyeket bizonyítottan elpusztít az ózon. Nem lehet 100% kijelenteni, hogy jó rá, de feltételezhető.
VESZÉLYES AZ ÓZONOS FERTŐTLENÍTÉS?
Mivel a cél pontosan a fertőtlenítés így az nem nevezhető veszélyesnek. Hogy maga az ózon veszélyes-e, arra a válasz igen. Viszont veszélyes a víz is, hiszen bele lehet fulladni. De mérgezést okozhat a HIPÓ is, és sajnos egy meztelencsigától is meg lehet halni. Egy vaskorlát életmentő egy sziklaszirten, de életveszélyes, amikor azzal támadnak az emberre.

Az ózonos fertőtlenítés során be kell tartani az óvórendszabályokat, és egyszerűen oda kell figyelni. De ez a mi dolgunk.
HOL DOLGOZNAK TERÜLETILEG?
Budapesten korlátlanul állunk a rendelkezésre, de több Budapest közeli településen, és városban számíthatnak a segítségünkre. Megrendelésarányosan akár az ország bármely pontján segítünk a fertőtlenítésben. Gyárak, termelő üzemek, áruházak, irodaházak esetén.

Rendeljen online 1-2 napon belül megyünk!

időpontfoglalás