ÁGYI Poloska irtás Budapesten és környékén

A rendkívüli helyzetre való tekintettel igyekszünk minden poloskairtást úgy végezni, hogy a lehető legkevesebb időre kelljen elhagyni a lakást. 

Nyugodt hétköznapok ÚJRA, rövid határidővel, kedves, diszkrét poloskairtó szakemberektől

Reggelre viszkető csípésekkel ébred, de rovarnak semmi nyoma? A testét véletlenszerűen borítják a csípések? Már bőrgyógyásznál is volt? A sejtése helyes. Ezek 99%, hogy ágyi poloska csípések!

Ha szeretne megszabadulni tőlük, akkor jó helyen jár! 2018-ben több 1000 családnak segítettünk a poloskairtás során. Az ágyi poloskától megszabadulni nem a legegyszerűbb, de nem lehetetlen.

HOGYAN TÖRTÉNIK AZ ÁGYI POLOSKA IRTÁS?

Az online, vagy telefonon leadott rendelést követően a vállalható legrövidebb időn belül fog kimenni szakemberünk. Akár 2 órán belül is. Természetesen a megbeszélt időben, teljesen diszkréten. Egy terepszemlét követően kezd majd neki a poloskairtásnak.

Az ágyi poloska az alvó ember körül telepszik meg. Ezért a fertőzött szobák kezelése a legfontosabb. Az ágyi poloska irtás során a szakemberünk az ágyakat át kell forgassa, hogy azokat, és környezetüket teljes körűen le tudja kezelni. Itt bármely rés, sötét zug ágyi poloskák tucatjait rejthetik, amiket muszáj lekezelni. Majd a látott nyomokból (a szakember látni fogja), és az évek tapasztalatából kiindulva terjesztik ki az irtást máshová is, ahol szükséges.

Nagyon fontos a hosszan tartós irtószerek felhasználása, mert a legmélyebb résekben megbújó ágyi poloskákat sokszor nem lehet előcsalogatni semmilyen kiűző szerrel, légtérkezelő módszerrel, de a felületen marad hosszan tartós hatóanyagok ez esetben is irtják a rovarokat, és biztosítják a védelmet.

Az ágyi poloska irtást követően a lakásban lehet tartózkodni, ha nem olyan magas a fertőzöttség, és a lakásban van egy a kezelt szobától ajtóval elzárható szellőztethető helyiség (pl: konyha, dolgozószoba)

Irtószereinket a világ vezető gyártóitól (Bayer, BASF, Vebi Istitutto, Selecta, ICB Pharma, Bábolna, stb.) származnak. Az egészségügyi óvórendszabályok betartására nagyon figyelünk. A kezelésnek nincs egészségügyi kockázata gyerekekre nézve sem.

A poloskairtáson túl a munka dokumentálására is nagy hangsúlyt fektetünk, és minden munkára kötünk szerződést, hogy az ügyfeleinkkel nemcsak emberileg, de jogilag is korrekt kapcsolatot tudjunk kialakítani. A poloskairtást követően kiállítjuk a munkát elvégző igazolást, ön megkapja a szerződést, és szakemberünk tájékoztatja a kezelést követő teendőkről.

MEGRENDELNÉM, MENNYIBE KERÜL?


Így ismerhető fel az ágyi poloska:

Ha csak a csípéseket tapasztalja, és nem látta ágyi poloska nyomát, akkor nem mindig egyszerű, hogy a gyanú beigazolódjon. Ebben a közel 5 perces videóban eláruljuk, hogy a csípés keletkezésének körülményeiből, hogyan ismerhető fel az ágyi poloska még akkor is, ha a rovarnak semmi nyomát nem tapasztalná.

"TÉNYLEG ÁGYI POLOSKA, mikor tudnak jönni?"

ÁRAK ÉS IDŐPONT

Ezt mondták ügyfeleink:

Nyilvános értékeléseink között több mint 250 ötcsillagos értékelést talál. Itt csak néhányat osztunk meg. Az értékeléseink alapján 4.8*-ra értékelik szolgáltatásunkat. Ha minket választ, egy igényes és becsületes szolgáltatást fog kapni.

Ildikó Nyúl
Ildikó Nyúl
2020.08.18.
Igényes, profi munka, pontos megérkezés. Segítőkész diszpécser és írtó szakember. Mindenkinek csak ajánlani tudom 🤗
Zoltán Nemes
Zoltán Nemes
2020.08.18.
A kiérkező kolléga türelmes, segítőkész és szakmailag felkészült volt.
Írisz Blendovszki
Írisz Blendovszki
2020.08.17.
Nagyon segítőkészen állt a problémámhoz mind az ügyfélszolgálatos hölgy, mind a rovarirtást végző munkatársuk. Ami üdítő változatosság volt más szolgáltatókhoz képest, hogy előre szólt a kolléga, hogy egy negyed órát késni fog a megbeszéltekhez képest, ezt pedig nagyon korrektnek tartom, hiszen így volt időm addig mással foglalkozni, és nem csak vártam ölbe tett kézzel. Minden kérdésemre válaszolt a rovarirtás kapcsán, és bár nem értek hozzá, de külső szemmel nézve nagyon alaposnak tűnt a munkája. 🙂
Viktória Kovács
Viktória Kovács
2020.08.14.
Ma voltak fáraóhangya irtás kapcsán, úgyhogy az eredményt még nem tudom, de telefonban segítőkészek voltak, kiszállás előtt kaptam még egy értesítést, az irtás is alaposnak tűnt, a lakás sem lett koszos.
Ágnes Almássy
Ágnes Almássy
2020.08.13.
Fénykép alapján beazonosították a rovart, nagyon gyorsan válaszoltak.
Róbert Kökény
Róbert Kökény
2020.08.12.
Meg vagyok elegedve a szolgaltatassal maximalisan...
Attila Takács
Attila Takács
2020.08.12.
Méhkas eltávolítását kértem, reggel 8-kor egyeztettem az ügyfélszolgálattal, délelőtt 10 órakor meg is érkezett a kollégájuk, aki gyorsan és hatékonyan megoldotta a kas kezelését (permetezéssel, habbal beborítással), közben minden kérdésemre válaszolt, és kollégájánál kérdésemre telefonon az idénygarancia pontos jellemzőit is megérdeklődte. Gyors, korrekt, pontos! Köszönöm még egyszer a gyors segítséget!
gnes Szentesi
gnes Szentesi
2020.08.11.
Nagyon profi cég. Gyorsak, pontosak előzékenyek. Teljeskörű felvilágosítást kaptam a munkát elvégző szakembertől. Kiváló ár /érték arányban, garanciával. Mindenkinek ajánlom.

MIÉRT BÍZHAT MEG BENNÜNK?

A poloskairtás komoly bizalmi munka. Önnek egy idegen embert kell beengednie otthonába, és egyedül magára hagynia a kezelt szobában. Feltétlen olyan szakembert válasszon, akiben megbízik.

Velünk rendszeresen találkozhat a médiában (TV2,RTL Klub, Kossuth rádió, Lánchíd rádió,Index,Hvg, NlCafe…stb), vállalkozásunkat több mint 20 éve építjük, és több családnak biztosítunk megélhetést. Telefonszámunk 24 éve változatlan. Van szakmai felelősségbiztosításunk. Mindenkivel szerződünk.

Poloskairtó “szakik” jönnek, mennek, sajnos gombamód szaporodnak. De bennünk megbízhat, mert elérhetőek leszünk holnap is, és egy év múlva is! Nyilvánosan elérhető véleményeink átlaga több 100 értékelés alapján 4.8.

HÁNY KEZELÉSRE LESZ SZÜKSÉG?

A mi célunk, hogy önnél a lehető legkevesebb kezelésre legen szükség. Az ágyi poloska biológiáját és az irtószerek hatásmechanizmusát figyelembe véve 2 alkalom kell a legjobb eredmény eléréséhez. A gyakorlat persze mutathatja azt is, hogy egy egyszeri kezelés megszünteti az ágyi poloskákat, de ezt látatlanban nem feltételeztetjük. Függ a lakás elrendezettségétől, zsúfoltságától, és a fertőzöttség fennállásának idejétől is.

A statisztikánk szerint az esetek 30-35%-ban van szükség két poloskairtásra. Amennyiben a két alkalom nem vezetne eredményre, vagy ön elégedetlen lenne bármilyen szakmai munkákkal, vállaljuk annak díjmentes korrekcióját..

MENNYIRE KELL ELŐKÉSZÜLNI?

Minél rendezettebbek a szobák, annál eredményesebb lesz a kezelés. Ez egy nagy alapigazság. De laikusként nagyon nehéz megítélni, hogy mit jelent ágyi poloskairtás szempontjából a rendezettség. Ezért mi azt kérjük, hogy az első kezeléskor ne, ha a telefonos ügyfélszolgálatunk rendeléskor vagy az online rendelés visszaigazolásakor másképp nem rendelkezik, inkább ne készüljenek rá az irtásra. Ne zaklassuk, ne kergessük szét a poloskákat a lakásban egy rossz előkészülettel. Várják meg a kiérkező szakembert, aki ellátja tanácsokkal, arra vonatkozóan, hogy a következő kezelésre mit érdemes másképp elrendezni a lakásban.

MENNYIBE KERÜL A POLOSKAIRTÁS?

Árlistánkat elérheti online itt, vagy ügyfélszolgálatunkon keresztül. A poloskairtás díja magánszemélyeknél a kezelendő szobák számától, társasházaknál a fertőzött albetétek, szállásoknál a férőhelyek függvényében változik.

Lakásokban 1 (háló)szobánál 13900 Ft, 2 db-nál 15900 Ft a poloskairtás alkalmankénti díja. Ezért kap egy állandó ügyfél-szolgálattal rendelkező, mindig elérhető céget. De tudja ügyeit intézni ügyfélkapun is a későbbiekben. Nem fogjuk elfelejteni, vagy későn érkezni. Sőt, mi fogjuk önt sms-ben emlékeztetni az időpontról. A legtöbb esetben mi várunk az ügyfélre, és nem ők ránk. Egy olyan szakember fogja felkeresni, aki nemcsak felkészült, de kulturált megjelenésű. Aki a munkáról nem sajtpapírt ad önnek, hanem teljes dokumentációt, és szerződést. Az olcsó szakikhoz képest ez kb 1500 Ft többlet.

MIKORRA KAPNA IDŐPONTOT?

A poloskairtás kiemelt prioritású cégünknél, ezért mindig a lehető legvállalhatóbb időpontot adjuk. Cégünknél esetenként SOS kiszállás is elérhető, mely értelmében 1-4 órán belül (!) kiérkezünk a poloskairtásra, de alapesetben 1-3 munkanapnál nem kell többet várni rovarirtóinkra. Időpontot mi nem felejtünk el, hála gondos ügyfélszolgálatunknak. A világszínvonalú ügyfélkezelés elérése miatt invesztáltunk saját ügyfélkezelő program elkészítésébe.

Poloskairtás összefoglalva:

Nagy tapasztalattal csillag Kiköltözés nélkül csillag Diszkrét, igényes megjelenés csillag Tiszta munkavégzés csillag Kiváló ár/érték arány csillag Kedves kiszolgálás csillag Felelősségvállalás


Ha poloskairtást szeretne megrendelését leadhatja ügyfélszolgálatunkon (061 338 37 37 – 0620 9 342 774), de rendelhet online is, amit azonnal visszaigazolunk!

MEGRENDELNÉM, MENNYIBE KERÜL?

Miért a mi 25 éves cégünk segítse önt a poloskairtásban, a mezítlábas cégek helyett?

Órapontos érkezés

A cégünk alapelve, hogy nem pazaroljuk az ügyfél idejét, és amit megbeszéltünk, ahhoz tartjuk magunkat. Mi mindig órapontosan érkezünk, és ezen még Putyin érkezése sem tud fogást találni.

SMS emlékeztető

Elfelejtette mikor érkezünk, vagy nem tudja felírni az érkezésünk időpontját? Nálunk ez nem gond. Minden időpontot előző nap SMS-ben visszaigazolunk.

Érkezés előtti hívás

Nemcsak órapontosan érkezünk, és előző nap emlékeztető sms-t küldünk, tőlünk plusz költség nélkül kérhető még az érkezés előtt is telefonhívás akár 15-30p korábban. Micsoda kényelem! 🙂

Diszkréció
Autónk, munkaruháink reklámmentesek. Ráadásul minden ami elhangzik üzleti titokként kezelendő nálunk. Egyetlen szomszéd sem fogja tudni, hogy kihez jöttünk, és miért.
Kedvesség

Szakembereink, és ügyfélszolgálatunk a kedvességet, kedvességgel viszonozza, mindig megadja a kellő tiszteletet, és egy hívás 21. percében is figyelmes marad.

Megbízhatóság

Saját ügyfélszolgálat foglalkozik önnel, akik precíz adminisztrációt végeznek, hogy véletlenül se essen meg önnel olyan, hogy a megbeszélt időpontban nem megy ki a rovarirtó.

Szerződés

Minden munkavégzésről írásos dokumentumot állítunk ki, mely részletesen leírja az elvégzett szolgáltatással kapcsolatos legfontosabb dolgokat, valamint külön szerződést is tartalmaz.

Mentőöv

Odaadjuk a legkomolyabb nyilvánosan elérhető háttér anyagot az ágyi poloskákról akár ügyfelünk lesz, akár nem.  Irodánkban rendszeresen tanulmányozzuk az ágyi poloskákat

Szavatosság

Mind a munkánk minőségét, mint az irtószerek hatékonyságát, kollégánk szakértelmét szavatoljuk. Ezen felül szakmai felelősségbiztosítással is rendelkezünk.

"bízom magukban, mikor tudnak jönni hozzám?"

ÁRAK ÉS IDŐPONT

ÁGYIPOLOSKA-IRTÁS IPARÁGAKRA SZABVA:

Társasházak

Rugalmas, gyors, teljes körű ügymenetet biztosítunk tehermentesítve vele a közös képviseleteket, szövetkezeti elnököket, gondnokokat. Velünk tényleg könnyű együttdolgozni. Társasház

HORECA

A hotelek, szállodák, éttermek, kázévók számíthatnak ránk eseti, tűzoltásos rovarirtás esetén, amikor gyorsan és szakszerűen kell irtást végezni, de végezhetjük ezt program szerint. HORECA

FMCG

Élelmiszeripari üzemek, gyárak, gyorsan forgó fogyasztási cikkeket gyártók számára mind hosszútávú program szerinti irtásban, mind tűzoltásos mentesítésben a rendelkezésükre állunk gördülékeny ügymenettel.FMCG

HACCP

ÁNTSZ-barát rovarirtást kínálunk minden HACCP rendszert működtető vállalkozónak és cégnek. Figyelünk a jogszabályi előírásokra, és az ön rovarmentes működésére egyszerűsített és komplex program keretében. HACCP

Lakossági árak ágyi poloska irtására:

1 SZOBA

max. 2 férőhelyig
13900 Ft alkalom
 • 1 szoba irtása
 • Otthon lehet maradni
 • Órapontos érkezés
 • Emlékeztető SMS
 • Diszkrét érkezés
 • Cipővédő
 • Egyéni szerződés
 • Kedves ügyfélszolgálat

2 SZOBA

max. 4 férőhelyig
15900 Ft alkalom
 • 2 szoba irtása
 • Otthon lehet maradni
 • Órapontos érkezés
 • Emlékeztető SMS
 • Diszkrét érkezés
 • Cipővédő
 • Egyéni szerződés
 • Kedves ügyfélszolgálat

3 SZOBA

max. 5 férőhelyig
17900 Ft alkalom
 • 3 szoba irtása
 • Otthon lehet maradni
 • Órapontos érkezés
 • Emlékeztető SMS
 • Diszkrét érkezés
 • Cipővédő
 • Egyéni szerződés
 • Kedves ügyfélszolgálat

Gyakran kérdezik a poloskairtásról:

Mennyire lesz diszkrét a poloskairtás?
Nem fogja a szomszéd megtudni. A szakember reklámmentesen fog kiérkezni, és nem fogja senkinek sem elmondani kihez jött. Bár nem javasoljuk, hogy egy ilyen probléma titokban maradjon a házban, mert ha másnak is van, össze kell fogni, de tiszteletben tartjuk mások döntését.
Mikor tudnak kijönni megcsinálni a poloskairtást?
Hétfőtől szombatig 8:00-17:00 közötti időszakra tud időpontot egyeztetni 2 órás várható érkezési időpontra (pl: kedd 10-12 óra között). Kb 1-4 nap a várakozás. Könnyen lehet, hogy holnap épp az ön utcájában dolgozunk. De egy biztos: mi nem felejtük majd el önt, amit megbeszélünk, azt tartjuk.
Hogy bízzak meg egy idegenben, akit be kell engedjek?
A 3. mobilelőfizetők voltunk az akkor még Pannon GSM-nél. A céges számunk 24 éve változatlan. A csalók jönnek mennek, a poloskairtó szakik gomba mód szaporodnak, de mi állandóak vagyunk már 25 éve. Ráadásul mindenkivel szerződünk.
HOL DOLGOZNAK TERÜLETILEG?
Budapesten korlátlanul állunk a rendelkezésre, de több Budapest közeli településen, és városban számíthatnak a segítségünkre. Hozzávetőleg Budapest határától számyított 20 km-es körzetéig tudunk segíteni. Elnézést, ha kívül esik a körből, dolgozunk rajta, hogy ezen változtassunk.

Az ágyi poloskák rejtőzködő életmódot folytatnak, nekünk pedig a “gócpontokat” – ideális esetben csak az ágynál – fel kell kutassuk. Egy zsúfolt szobában ez több felfordulással jár, egy szellősen berendezett már sokkal kevésbé. Mi piszkot nem viszünk a lakásba, de sajnos porcicákat felfedezhetünk.

A poloskairtás személyre szabhatja, így csak azért kell fizetnie, ami önnek valóban fontos. Kérheti csak magát a poloskairtást, de számtalan kiegészítő szolgáltatást rendelhet mellé, mint rendrakás, konzultáció, csapdázás…stb. Nézze meg kalkulátorunkat.
Mind a munkánk minőségét, mind a felhasznált irtószerek hatékonyságát szavatoljuk. Ha kifogással élne az adott irtás eredményessége, a munkát végző kolléga hozzáállása tekintetében, mindent díjmentesen korrigálunk. És ezt szerződésbe is foglaljuk. De ne feledje, a poloskairtás közös munka.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy megszűnjön. Ha csak rajtunk múlik az eredmény, akkor igen, de sajnos a poloskairtás egy sok tényezős munka. Függ a lakástól, a lakóközösségtől, és öntől is, hogy milyen eredménye lesz az irtásnak. Mi mindenben segítjük, és ezt kérjük öntől is.

Ügyfélszolgálatunk szívesen segít
(H-P: 8 - 19, SZ: 8 - 16)
36 1 338 3737
Lefedettségi térkép: Budapest +35 km

Abatox Kft. 1085 Budapest, József krt. 65.
A tartalom teljes szerzői jogvédelem alatt áll. Részben, vagy egészben történő másolása csak előzetes engedéllyel lehetséges.