Cart-icon0

ÁGYI Poloska irtás Budapesten és környékén

A rendkívüli helyzetre való tekintettel igyekszünk minden poloskairtást úgy végezni, hogy a lehető legkevesebb időre kelljen elhagyni a lakást. 

Így ismerhető fel az ágyi poloska:

Ha csak a csípéseket tapasztalja, és nem látta ágyi poloska nyomát, akkor nem mindig egyszerű, hogy a gyanú beigazolódjon. Ebben a közel 5 perces videóban eláruljuk, hogy a csípés keletkezésének körülményeiből, hogyan ismerhető fel az ágyi poloska még akkor is, ha a rovarnak semmi nyomát nem tapasztalná.

"TÉNYLEG ÁGYI POLOSKA, mikor tudnak jönni?"

ÁRAK ÉS IDŐPONT

Ezt mondták ügyfeleink:

Nyilvános értékeléseink között több mint 250 ötcsillagos értékelést talál. Itt csak néhányat osztunk meg. Az értékeléseink alapján 4.8*-ra értékelik szolgáltatásunkat. Ha minket választ, egy igényes és becsületes szolgáltatást fog kapni.

Miért a mi 25 éves cégünk segítse önt a poloskairtásban, a mezítlábas cégek helyett?

Órapontos érkezés

A cégünk alapelve, hogy nem pazaroljuk az ügyfél idejét, és amit megbeszéltünk, ahhoz tartjuk magunkat. Mi mindig órapontosan érkezünk, és ezen még Putyin érkezése sem tud fogást találni.

SMS emlékeztető

Elfelejtette mikor érkezünk, vagy nem tudja felírni az érkezésünk időpontját? Nálunk ez nem gond. Minden időpontot előző nap SMS-ben visszaigazolunk.

Érkezés előtti hívás

Nemcsak órapontosan érkezünk, és előző nap emlékeztető sms-t küldünk, tőlünk plusz költség nélkül kérhető még az érkezés előtt is telefonhívás akár 15-30p korábban. Micsoda kényelem! 🙂

Diszkréció
Autónk, munkaruháink reklámmentesek. Ráadásul minden ami elhangzik üzleti titokként kezelendő nálunk. Egyetlen szomszéd sem fogja tudni, hogy kihez jöttünk, és miért.
Kedvesség

Szakembereink, és ügyfélszolgálatunk a kedvességet, kedvességgel viszonozza, mindig megadja a kellő tiszteletet, és egy hívás 21. percében is figyelmes marad.

Megbízhatóság

Saját ügyfélszolgálat foglalkozik önnel, akik precíz adminisztrációt végeznek, hogy véletlenül se essen meg önnel olyan, hogy a megbeszélt időpontban nem megy ki a rovarirtó.

Szerződés

Minden munkavégzésről írásos dokumentumot állítunk ki, mely részletesen leírja az elvégzett szolgáltatással kapcsolatos legfontosabb dolgokat, valamint külön szerződést is tartalmaz.

Mentőöv

Odaadjuk a legkomolyabb nyilvánosan elérhető háttér anyagot az ágyi poloskákról akár ügyfelünk lesz, akár nem.  Irodánkban rendszeresen tanulmányozzuk az ágyi poloskákat

Szavatosság

Mind a munkánk minőségét, mint az irtószerek hatékonyságát, kollégánk szakértelmét szavatoljuk. Ezen felül szakmai felelősségbiztosítással is rendelkezünk.

"bízom magukban, mikor tudnak jönni hozzám?"

ÁRAK ÉS IDŐPONT

ÁGYIPOLOSKA-IRTÁS IPARÁGAKRA SZABVA:

Társasházak

Rugalmas, gyors, teljes körű ügymenetet biztosítunk tehermentesítve vele a közös képviseleteket, szövetkezeti elnököket, gondnokokat. Velünk tényleg könnyű együttdolgozni. Társasház

HORECA

A hotelek, szállodák, éttermek, kázévók számíthatnak ránk eseti, tűzoltásos rovarirtás esetén, amikor gyorsan és szakszerűen kell irtást végezni, de végezhetjük ezt program szerint. HORECA

FMCG

Élelmiszeripari üzemek, gyárak, gyorsan forgó fogyasztási cikkeket gyártók számára mind hosszútávú program szerinti irtásban, mind tűzoltásos mentesítésben a rendelkezésükre állunk gördülékeny ügymenettel.FMCG

HACCP

ÁNTSZ-barát rovarirtást kínálunk minden HACCP rendszert működtető vállalkozónak és cégnek. Figyelünk a jogszabályi előírásokra, és az ön rovarmentes működésére egyszerűsített és komplex program keretében. HACCP

Lakossági árak ágyi poloska irtására:

1 SZOBA

max. 2 férőhelyig
13900 Ft alkalom
 • 1 szoba irtása
 • Otthon lehet maradni
 • Órapontos érkezés
 • Emlékeztető SMS
 • Diszkrét érkezés
 • Cipővédő
 • Egyéni szerződés
 • Kedves ügyfélszolgálat

2 SZOBA

max. 4 férőhelyig
15900 Ft alkalom
 • 2 szoba irtása
 • Otthon lehet maradni
 • Órapontos érkezés
 • Emlékeztető SMS
 • Diszkrét érkezés
 • Cipővédő
 • Egyéni szerződés
 • Kedves ügyfélszolgálat

3 SZOBA

max. 5 férőhelyig
17900 Ft alkalom
 • 3 szoba irtása
 • Otthon lehet maradni
 • Órapontos érkezés
 • Emlékeztető SMS
 • Diszkrét érkezés
 • Cipővédő
 • Egyéni szerződés
 • Kedves ügyfélszolgálat

Gyakran kérdezik a poloskairtásról:

Mennyire lesz diszkrét a poloskairtás?
Nem fogja a szomszéd megtudni. A szakember reklámmentesen fog kiérkezni, és nem fogja senkinek sem elmondani kihez jött. Bár nem javasoljuk, hogy egy ilyen probléma titokban maradjon a házban, mert ha másnak is van, össze kell fogni, de tiszteletben tartjuk mások döntését.
Mikor tudnak kijönni megcsinálni a poloskairtást?
Hétfőtől szombatig 8:00-17:00 közötti időszakra tud időpontot egyeztetni 2 órás várható érkezési időpontra (pl: kedd 10-12 óra között). Kb 1-4 nap a várakozás. Könnyen lehet, hogy holnap épp az ön utcájában dolgozunk. De egy biztos: mi nem felejtük majd el önt, amit megbeszélünk, azt tartjuk.
Hogy bízzak meg egy idegenben, akit be kell engedjek?
A 3. mobilelőfizetők voltunk az akkor még Pannon GSM-nél. A céges számunk 24 éve változatlan. A csalók jönnek mennek, a poloskairtó szakik gomba mód szaporodnak, de mi állandóak vagyunk már 25 éve. Ráadásul mindenkivel szerződünk.
HOL DOLGOZNAK TERÜLETILEG?
Budapesten korlátlanul állunk a rendelkezésre, de több Budapest közeli településen, és városban számíthatnak a segítségünkre. Hozzávetőleg Budapest határától számyított 20 km-es körzetéig tudunk segíteni. Elnézést, ha kívül esik a körből, dolgozunk rajta, hogy ezen változtassunk.

Az ágyi poloskák rejtőzködő életmódot folytatnak, nekünk pedig a “gócpontokat” – ideális esetben csak az ágynál – fel kell kutassuk. Egy zsúfolt szobában ez több felfordulással jár, egy szellősen berendezett már sokkal kevésbé. Mi piszkot nem viszünk a lakásba, de sajnos porcicákat felfedezhetünk.

A poloskairtás személyre szabhatja, így csak azért kell fizetnie, ami önnek valóban fontos. Kérheti csak magát a poloskairtást, de számtalan kiegészítő szolgáltatást rendelhet mellé, mint rendrakás, konzultáció, csapdázás…stb. Nézze meg kalkulátorunkat.
Mind a munkánk minőségét, mind a felhasznált irtószerek hatékonyságát szavatoljuk. Ha kifogással élne az adott irtás eredményessége, a munkát végző kolléga hozzáállása tekintetében, mindent díjmentesen korrigálunk. És ezt szerződésbe is foglaljuk. De ne feledje, a poloskairtás közös munka.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy megszűnjön. Ha csak rajtunk múlik az eredmény, akkor igen, de sajnos a poloskairtás egy sok tényezős munka. Függ a lakástól, a lakóközösségtől, és öntől is, hogy milyen eredménye lesz az irtásnak. Mi mindenben segítjük, és ezt kérjük öntől is.

Minket is utolért az áremelés


"A mai világban ritka az ennyire korrekt, precíz, profi cég mint az Abatox Kft. " - K. Judit.

Annak érdekében, hogy fenntartsuk, sőt emelni tudjuk a kártevőirtási szolgáltatásunk színvonalát, melyet ügyfeleink 4.8/5-re értékelnek, kénytelen vagyunk árat emelni. Költségeink az évek alatt jelentősen megugrottak, de kitartottunk. Ezidáig. Egyes áraink már 4 éve változatlanok. Sajnos tovább már nem várhatunk.

Az áremelés a webshopban kapható termékeket nem fogja érinteni.