Cart-icon0

ÁGYI Poloska irtás Budapesten és környékén

"Korrekt, tökéletes, segítőkész jelzőkkel illetnek minket a legtöbben. Önnek sem okozunk csalódást."

Szalai Károly
Nálunk az Abatoxnál...
...gyors segítséget kap

6-8 képzett szakemberünk járja Budapestet és környékét, így szerencsés esetben akár aznap, de néhány napon belül biztosan tudunk segíteni a poloskairtásban. A telefont is gyorsan felvesszük.

...kényelmes dolga lesz

A hatékony poloskairtásegy alap dolog. A pontos érkezés, kedves kiszolgálás, emlékeztető SMS, digitális munkalap, e-számla, ügyfélkapu mind kényelmesebbé teszi önnek ezt az egyszerű szolgáltatást.

...megfizethető árakat talál

Az átlagos munkadíj egy rendelés során 18.000 Ft körül alakul. Ez lehet kedvezőbb, de valamivel drágább is. Fix árazásunk online és telefonon is elérhető. Ezért viszont sokat is vállalunk.

5 csillagos színvonal várja

Bár nyilvánosan csak közel 400, privát felmérésünkben több ezer maximális osztályzatú értékelést kaptunk. Ezekért a véleményekért keményen megdolgoztunk. Nem vagyunk tökéletesek, de tényleg nagyon igyekszünk.

Nézze meg mint mondtak rólunk mások:

Rendeljen poloskairtást online, vagy hívja 25 éve változatlan számunkat

Nyugodt hétköznapok ÚJRA, rövid határidővel, kedves, diszkrét poloskairtó szakemberektől

Reggelre viszkető csípésekkel ébred, de rovarnak semmi nyoma? A testét véletlenszerűen borítják a csípések? Már bőrgyógyásznál is volt? A sejtése helyes. Ezek 99%, hogy ágyi poloska csípések!

Ha szeretne megszabadulni tőlük, akkor jó helyen jár! 2018-ben több 1000 családnak segítettünk a poloskairtás során. Az ágyi poloskától megszabadulni nem a legegyszerűbb, de nem lehetetlen.

HOGYAN TÖRTÉNIK AZ ÁGYI POLOSKA IRTÁS?

Az online, vagy telefonon leadott rendelést követően a vállalható legrövidebb időn belül fog kimenni szakemberünk. Akár 2 órán belül is. Természetesen a megbeszélt időben, teljesen diszkréten. Egy terepszemlét követően kezd majd neki a poloskairtásnak.

Az ágyi poloska az alvó ember körül telepszik meg. Ezért a fertőzött szobák kezelése a legfontosabb. Az ágyi poloska irtás során a szakemberünk az ágyakat át kell forgassa, hogy azokat, és környezetüket teljes körűen le tudja kezelni. Itt bármely rés, sötét zug ágyi poloskák tucatjait rejthetik, amiket muszáj lekezelni. Majd a látott nyomokból (a szakember látni fogja), és az évek tapasztalatából kiindulva terjesztik ki az irtást máshová is, ahol szükséges.

Nagyon fontos a hosszan tartós irtószerek felhasználása, mert a legmélyebb résekben megbújó ágyi poloskákat sokszor nem lehet előcsalogatni semmilyen kiűző szerrel, légtérkezelő módszerrel, de a felületen marad hosszan tartós hatóanyagok ez esetben is irtják a rovarokat, és biztosítják a védelmet.

Az ágyi poloska irtást követően a lakásban lehet tartózkodni, ha nem olyan magas a fertőzöttség, és a lakásban van egy a kezelt szobától ajtóval elzárható szellőztethető helyiség (pl: konyha, dolgozószoba)

Irtószereinket a világ vezető gyártóitól (Bayer, BASF, Vebi Istitutto, Selecta, ICB Pharma, Bábolna, stb.) származnak. Az egészségügyi óvórendszabályok betartására nagyon figyelünk. A kezelésnek nincs egészségügyi kockázata gyerekekre nézve sem.

A poloskairtáson túl a munka dokumentálására is nagy hangsúlyt fektetünk, és minden munkára kötünk szerződést, hogy az ügyfeleinkkel nemcsak emberileg, de jogilag is korrekt kapcsolatot tudjunk kialakítani. A poloskairtást követően kiállítjuk a munkát elvégző igazolást, ön megkapja a szerződést, és szakemberünk tájékoztatja a kezelést követő teendőkről.

MEGRENDELNÉM, MENNYIBE KERÜL?


Kényelmi szolgáltatásaink:

Emlékeztető SMS

Online fizetés

Dedikált ügyfélszolgálat

E-dokumentáció

Érkezés előtti hívás

Így ismerhető fel az ágyi poloska:

Az ágyi poloska sárgás, vörösesbarnás színezetű. Különböző fejlettségi állapotban méretük eltér.

Csak csípései vannak?

Ha csak a csípéseket tapasztalja, és nem látta ágyi poloska nyomát, akkor nem mindig egyszerű, hogy a gyanú beigazolódjon. Ebben a közel 5 perces videóban eláruljuk, hogy a csípés keletkezésének körülményeiből, hogyan ismerhető fel az ágyi poloska még akkor is, ha a rovarnak semmi nyomát nem tapasztalná.

"TÉNYLEG ÁGYI POLOSKA, mikor tudnak jönni?"

ÁRAK ÉS IDŐPONT

ÁGYIPOLOSKA-IRTÁS IPARÁGAKRA SZABVA:

Társasházak

Rugalmas, gyors, teljes körű ügymenetet biztosítunk tehermentesítve vele a közös képviseleteket, szövetkezeti elnököket, gondnokokat. Velünk tényleg könnyű együttdolgozni árajánlatadástól a számláig. Társasház

HORECA

A hotelek, szállodák, éttermek, kázévók számíthatnak ránk eseti, tűzoltásos rovarirtás esetén, amikor gyorsan és szakszerűen kell irtást végezni, de végezhetjük ezt egyszerűbb vagy komplex program szerint. HORECA

FMCG

Élelmiszeripari üzemek, gyárak, gyorsan forgó fogyasztási cikkeket gyártók számára mind hosszútávú program szerinti irtásban, mind tűzoltásos mentesítésben a rendelkezésükre állunk gördülékeny ügymenettel.FMCG

HACCP

ÁNTSZ-barát kártevőirtást kínálunk minden HACCP rendszert működtető vállalkozónak és cégnek. Figyelünk a jogszabályi előírásokra, és az ön kártevőmentes állapotát. HACCP

Gyakran segítjük ki a médiát is szakmai tanácsokkal. Az alábbi felületeken ön is találkozhatott velünk:

HÁNY KEZELÉSRE LESZ SZÜKSÉG?

A mi célunk, hogy önnél a lehető legkevesebb ágyi poloska irtásra legyen szükség. Az ágyi poloska biológiáját és az irtószerek hatásmechanizmusát figyelembe véve 2 alkalom kell a legjobb eredmény eléréséhez. A gyakorlat persze mutathatja azt is, hogy egy egyszeri kezelés megszünteti az ágyi poloskákat, de ezt látatlanban nem feltételeztetjük. Függ a lakás elrendezettségétől, zsúfoltságától, és a fertőzöttség fennállásának idejétől is.

MENNYIRE KELL ELŐKÉSZÜLNI?

Minél rendezettebbek a szobák, annál eredményesebb lesz a kezelés. Ez egy nagy alapigazság. De laikusként nagyon nehéz megítélni, hogy mit jelent ágyi poloskairtás szempontjából a rendezettség. Ezért mi azt kérjük, hogy az első kezeléskor ne, ha a telefonos ügyfélszolgálatunk rendeléskor vagy az online rendelés visszaigazolásakor másképp nem rendelkezik, inkább ne készüljenek rá az irtásra. Ne zaklassuk, ne kergessük szét a poloskákat a lakásban egy rossz előkészülettel.

MENNYIBE KERÜL A POLOSKAIRTÁS?

Árlistánkat elérheti online itt, vagy ügyfélszolgálatunkon keresztül. A poloskairtás díja magánszemélyeknél a kezelendő szobák számától, társasházaknál a fertőzött albetétek, szállásoknál a férőhelyek függvényében változik.

Lakásokban 1 (háló)szobánál 13900 Ft, 2 db-nál 15900 Ft a poloskairtás alkalmankénti díja. Ezért rengeteg kényelmi szolgáltatást kap, nem beszélve a megbízhatóságról.

MIKORRA KAPNA IDŐPONTOT?

A poloskairtás kiemelt prioritású cégünknél, ezért mindig a lehető legvállalhatóbb időpontot adjuk. Cégünknél esetenként SOS kiszállás is elérhető, mely értelmében 1-4 órán belül (!) kiérkezünk a poloskairtásra, de alapesetben 1-3 munkanapnál nem kell többet várni rovarirtóinkra. Időpontot mi nem felejtünk el, hála gondos ügyfélszolgálatunknak. A világszínvonalú ügyfélkezelés elérése miatt invesztáltunk saját ügyfélkezelő program elkészítésébe.

Lakossági ágyi poloska irtás:

1 SZOBA

max. 2 férőhelyig
16900 Ft alkalom
 • 1 szoba irtása
 • Otthon lehet maradni
 • Órapontos érkezés
 • Emlékeztető SMS
 • Diszkrét érkezés
 • Cipővédő
 • Egyéni szerződés
 • Kedves ügyfélszolgálat

2 SZOBA

max. 4 férőhelyig
19900 Ft alkalom
 • 2 szoba irtása
 • Otthon lehet maradni
 • Órapontos érkezés
 • Emlékeztető SMS
 • Diszkrét érkezés
 • Cipővédő
 • Egyéni szerződés
 • Kedves ügyfélszolgálat

3 SZOBA

max. 5 férőhelyig
21900 Ft alkalom
 • 3 szoba irtása
 • Otthon lehet maradni
 • Órapontos érkezés
 • Emlékeztető SMS
 • Diszkrét érkezés
 • Cipővédő
 • Egyéni szerződés
 • Kedves ügyfélszolgálat

Miért a mi 25 éves cégünk segítse önt a poloskairtásban, a mezítlábas cégek helyett?

Órapontos érkezés

A cégünk alapelve, hogy nem pazaroljuk az ügyfél idejét, és amit megbeszéltünk, ahhoz tartjuk magunkat. Mi mindig órapontosan érkezünk, és ezen még Putyin érkezése sem tud fogást találni.

SMS emlékeztető

Elfelejtette mikor érkezünk, vagy nem tudja felírni az érkezésünk időpontját? Nálunk ez nem gond. Minden időpontot előző nap SMS-ben visszaigazolunk.

Érkezés előtti hívás

Nemcsak órapontosan érkezünk, és előző nap emlékeztető sms-t küldünk, tőlünk plusz költség nélkül kérhető még az érkezés előtt is telefonhívás akár 15-30p korábban. Micsoda kényelem! 🙂

Diszkréció
Autónk, munkaruháink reklámmentesek. Ráadásul minden ami elhangzik üzleti titokként kezelendő nálunk. Egyetlen szomszéd sem fogja tudni, hogy kihez jöttünk, és miért.
Kedvesség

Szakembereink, és ügyfélszolgálatunk a kedvességet, kedvességgel viszonozza, mindig megadja a kellő tiszteletet, és egy hívás 21. percében is figyelmes marad.

Megbízhatóság

Saját ügyfélszolgálat foglalkozik önnel, akik precíz adminisztrációt végeznek, hogy véletlenül se essen meg önnel olyan, hogy a megbeszélt időpontban nem megy ki a rovarirtó.

Szerződés

Minden munkavégzésről írásos dokumentumot állítunk ki, mely részletesen leírja az elvégzett szolgáltatással kapcsolatos legfontosabb dolgokat, valamint külön szerződést is tartalmaz.

Mentőöv

Odaadjuk a legkomolyabb nyilvánosan elérhető háttér anyagot az ágyi poloskákról akár ügyfelünk lesz, akár nem.  Irodánkban rendszeresen tanulmányozzuk az ágyi poloskákat

Szavatosság

Mind a munkánk minőségét, mint az irtószerek hatékonyságát, kollégánk szakértelmét szavatoljuk. Ezen felül szakmai felelősségbiztosítással is rendelkezünk.

"bízom magukban, mikor tudnak jönni hozzám?"

ÁRAK ÉS IDŐPONT

Gyakran kérdezik a poloskairtásról:

Mennyire lesz diszkrét a poloskairtás?
Nem fogja a szomszéd megtudni. A szakember reklámmentesen fog kiérkezni, és nem fogja senkinek sem elmondani kihez jött. Bár nem javasoljuk, hogy egy ilyen probléma titokban maradjon a házban, mert ha másnak is van, össze kell fogni, de tiszteletben tartjuk mások döntését.
Mikor tudnak kijönni megcsinálni a poloskairtást?
Hétfőtől szombatig 8:00-17:00 közötti időszakra tud időpontot egyeztetni 2 órás várható érkezési időpontra (pl: kedd 10-12 óra között). Kb 1-4 nap a várakozás. Könnyen lehet, hogy holnap épp az ön utcájában dolgozunk. De egy biztos: mi nem felejtük majd el önt, amit megbeszélünk, azt tartjuk.
Hogy bízzak meg egy idegenben, akit be kell engedjek?
A 3. mobilelőfizetők voltunk az akkor még Pannon GSM-nél. A céges számunk 24 éve változatlan. A csalók jönnek mennek, a poloskairtó szakik gomba mód szaporodnak, de mi állandóak vagyunk már 25 éve. Ráadásul mindenkivel szerződünk.
HOL DOLGOZNAK TERÜLETILEG?
Budapesten korlátlanul állunk a rendelkezésre, de több Budapest közeli településen, és városban számíthatnak a segítségünkre. Hozzávetőleg Budapest határától számyított 20 km-es körzetéig tudunk segíteni. Elnézést, ha kívül esik a körből, dolgozunk rajta, hogy ezen változtassunk.

Az ágyi poloskák rejtőzködő életmódot folytatnak, nekünk pedig a “gócpontokat” – ideális esetben csak az ágynál – fel kell kutassuk. Egy zsúfolt szobában ez több felfordulással jár, egy szellősen berendezett már sokkal kevésbé. Mi piszkot nem viszünk a lakásba, de sajnos porcicákat felfedezhetünk.

A poloskairtás személyre szabhatja, így csak azért kell fizetnie, ami önnek valóban fontos. Kérheti csak magát a poloskairtást, de számtalan kiegészítő szolgáltatást rendelhet mellé, mint rendrakás, konzultáció, csapdázás…stb. Nézze meg kalkulátorunkat.
Mind a munkánk minőségét, mind a felhasznált irtószerek hatékonyságát szavatoljuk. Ha kifogással élne az adott irtás eredményessége, a munkát végző kolléga hozzáállása tekintetében, mindent díjmentesen korrigálunk. És ezt szerződésbe is foglaljuk. De ne feledje, a poloskairtás közös munka.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy megszűnjön. Ha csak rajtunk múlik az eredmény, akkor igen, de sajnos a poloskairtás egy sok tényezős munka. Függ a lakástól, a lakóközösségtől, és öntől is, hogy milyen eredménye lesz az irtásnak. Mi mindenben segítjük, és ezt kérjük öntől is.