Cart-icon0

Ágyi poloska irtó szerek

Az ágyi poloska elleni védekezés, és irtás nem egy könnyű műfaj. 30 éves kártevőirtói múltunk alatt ennek a rovarnak az irtásában szereztük a legnagyobb tapasztalatot. Az oldalunkon több mint 1 tucat szakmai cikkünk van az ágyi poloskáról.

Amikor ágyi poloskairtó szereket kellett beválogatnunk, nagy bajban voltunk, mert még a profi kártevőirtók is, akik hozzáférhetnek koncentráltabb, töményebb ágyi poloskairtó szerekhez sokszor nem tudnak zöld ágra vergődni az ágyi poloska irtásban. Bár a legmegfelelőbb irtószerek megvásárlásához engedély/végzettség kell, és így azokat nem tudjuk önnek hozzáférhetővé tenni, de hoztunk pár szabadon megvehető ágyi poloska irtót.

Ezeknek a poloskairtó szereknek a hatóanyagai már máshol bizonyítottak, és többségét más kártevőirtók is használják. Illetve több alternatív terméket is hoztunk. Érdemes a termékeket egyesével megnézni, és elolvasni mire javasoljuk azokat. Ezen felül rengeteg szakmai anyagot is közzétettünk a Tudástárunkban.

Miért van csak ennyi termék?

30 éve végzünk kártevőirtást hivatásszerűen. Értünk a rovarirtáshoz és az irtószerekhez. Ahogyan feltehetően ön sem tart otthon iboprufen hatóanyagú lázcsillapítóból otthon 3-4 félét, főleg ha a paracetamol használ a családban, így mi sem szeretnénk önnek tucatnyi terméket eladni ugyanazon hatóanyagú termékekből.

Előszűrtük a termékeket, hogy önnek ne kelljen!

Fényképes rovarbeazonosítás

Ha nem ismeri fel a rovart, küldjön képet, és beazonosítjuk: Ide küldje!

icon-photo-camera