Cart-icon0

Hangyairtás BUDAPESTEN

Ezt mondták ügyfeleink:

Nyilvános értékeléseink között több mint 250 ötcsillagos értékelést talál. Itt csak néhányat osztunk meg. Az értékeléseink alapján 4.8*-ra értékelik szolgáltatásunkat. Ha minket választ, egy igényes és becsületes szolgáltatást fog kapni.

Enikő Ördög
Enikő Ördög
2022.02.23.
Kedves, segítőkész, korrekt tájékoztatást kaptam. Pontos, profi szakember. Nyugodt szívvel ajánlom.
Emília Köszörűs
Emília Köszörűs
2022.02.13.
Szeretem ha azt csinálja a szakember, amiért kihívtam, amihez ért. Itt pontosan ez történt. A hangyainvázió olyan erős volt, hogy 2x kellett kijöjjenek, a második kiszállás garanciális volt, ez egy pozitív meglepetés volt. Csak ajánlani tudom a céget!

Hogyan tudja igénybe venni a hangyairtást?

1
Hívjon fel!

Az ügyfélszolgálatunk készséges, és szívesen segítenek. Ha online rendel, mi fogjuk visszahívni. Ha ön telefonál, ne ijedjen meg, de először a telefonközpont fog bejelentkezni. Erre azért van szükség, mert a sok hívást így tudjuk a legjobban lekezelni. Hívását pedig azért rögzítjük, hogy vissza tudjuk ellenőrozni magunkat. Mert mi nulla hibaszázalékkal szeretünk dolgozni.

2
Egyeztessen időpontot!

Ha elfogadja a segítségünket a hangyairtásra, amiben nagyon bízom, mert nagyon igyekszünk, akkor kerül sor az időpontegyeztetésre. Hétfőtől szombatig 8 - 17 óra közötti időszakra fog tudni időpontot egyeztetni 2 órás várható érkezési intervallumra (pl:10-12 óra). Büszkék vagyunk, hogy ezt nagyon jól tartjuk. Kb 1-4 munkanap alatt tudunk rendelkezésre állni.

3
Engedje be a szakembert!

Mikor eljön a megbeszélt időpont, munkatársunk a kapucsengőn fog jelentkezni, annak hiánya esetén pedig telefonon. Kérjük legyen majd elérhető. Még a lakásbalépés előtt cipővédőt húz, majd rövid beszélgetést követően elvégzi a trójai hangyairtást.

4
Vegye át a szerződést

Miután megtörtént a hangyairtás, a kolléga tájékoztatja a szükséges utómunkákról, megírja a munkalapot, szerződést, és eljön a lakásból. Ön a lakásban maradhat,de ha kicsi babával van otthon, érdemes 10-20 perces sétára menni.

5
Jelezzen vissza!

Bár nem kötelező, de minden visszajelzésnek örülünk. Ha valamit hibáztunk, vagy nem hoztuk az elvárt szintet díjmentesen korrigáljuk. Ha pedig ön is az elégedettek táborát erősíti, mint ahogy több 1000 család jelenleg is, akkor egy sima "Szuper volt az irtás!"-t is örömmel fogadunk.

"érdekel, SEGÍTSENEK MEGSZABADTANI A HANGYÁKTÓL!"

ONLINE RENDELÉS

Mire fordítjuk azt a pénzt, amit nálunk kifizet a hangyairtásra? Arra, hogy...

A "MIRE" UTÁN A MENNYI?-RE ITT KAP VÁLASZT:

ONLINE ÁRLISTA

HANGYAIRTÁS IPARÁGAKRA SZABVA:

Társasházak

Rugalmas, gyors, teljes körű ügymenetet biztosítunk tehermentesítve vele a közös képviseleteket, szövetkezeti elnököket, gondnokokat. Velünk tényleg könnyű együttdolgozni. Társasház

HORECA

A hotelek, szállodák, éttermek, kázévók számíthatnak ránk eseti, tűzoltásos rovarirtás esetén, amikor gyorsan és szakszerűen kell irtást végezni, de végezhetjük ezt program szerint. HORECA

FMCG

Élelmiszeripari üzemek, gyárak, gyorsan forgó fogyasztási cikkeket gyártók számára mind hosszútávú program szerinti irtásban, mind tűzoltásos mentesítésben a rendelkezésükre állunk gördülékeny ügymenettel.FMCG

HACCP

ÁNTSZ-barát rovarirtást kínálunk minden HACCP rendszert működtető vállalkozónak és cégnek. Figyelünk a jogszabályi előírásokra, és az ön rovarmentes működésére egyszerűsített és komplex program keretében. HACCP

Gyakran kérdezik a hangyairtásról?

Mennyire állatbarát az irtás?
25 éves fennállásuk alatt soha egyetlen esetben sen volt olyan, hogy a hangyairtás egészségügyi problémát okozott volna. A rovarok járványügyi jelentősége miatt kórházakban is kötelező a rovarirtás. Ha ott meg tudunk felelni, ahol betegek, lábadozók fekszenek, akkor önnél sem lesz probléma.
Mikor tudnak kijönni megcsinálni a hangyairtást?
Hétfőtől szombatig 8:00-17:00 közötti időszakra tud időpontot egyeztetni 2 órás várható érkezési időpontra (pl: kedd 10-12 óra között). Kb 1-4 nap a várakozás. Könnyen lehet, hogy holnap épp az ön utcájában dolgozunk. De egy biztos: mi nem felejtük majd el önt, amit megbeszélünk, azt tartjuk.
Hogy bízzak meg egy idegenben, akit be kell engedjek?
A 3. mobilelőfizetők voltunk az akkor még Pannon GSM-nél. A céges számunk 24 éve változatlan. A csalók jönnek mennek, a hangyairtó szakik gomba mód szaporodnak, de mi állandóak vagyunk már 25 éve. Ráadásul mindenkivel szerződünk.
HOL DOLGOZNAK TERÜLETILEG?
Budapesten korlátlanul állunk a rendelkezésre, de több Budapest közeli településen, és városban számíthatnak a segítségünkre. Hozzávetőleg Budapest határától számyított 20 km-es körzetéig tudunk segíteni. Elnézést, ha kívül esik a körből, dolgozunk rajta, hogy ezen változtassunk.

A koncentrátumainkat tiszta ivóvízzel keverjük be. A lakásba lépéskor cipővédőt húzunk. Ruházatunk tiszta. Nem viszünk piszkot a házba, és sem csinálunk felfordulást. A falra tolt kisebb tárgyakat (pl:flakonok), el kell húzzuk, de a bútorokat már nem kell mozgatnunk.

A hangyairtás áll egy munkadíjból, illetve egy kiszállási költségből. Online árlistánkat mindig naprakészen elérheti.
Gyógyult már ön ki véglegesen az influenzából? Csökkentette már a lázát véglegesen, hogy többet soha ne kelljen? Élőlényekkel dolgozva (akár vírus, akár hangya) nem lehet azt mondani, hogy végleges. A hangyairtás akkor segít Önnek, amikor gondja van velük, de hogy később mi fog történni már irtószerrel nem befolyásolható. Ha valaki ilyet ígér neki, csípje fülön, mert vélhetően be akarja csapni.
Mind a munkánk minőségét, mind a felhasznált irtószerek hatékonyságát szavatoljuk. Ha kifogással élne az adott irtás eredményessége, a munkát végző kolléga hozzáállása tekintetében, mindent díjmentesen korrigálunk. És ezt szerződésbe is foglaljuk. De a hangyairtás nem a teljes mentességről szól. Elkerülhetetlen, hogy kintről ne kerüljön be újfennt 1-2 hangya idővel.

Igen, és értjük is, hogy tart a foltoktól. Az irtószerek kiválasztásánál nekünk ez fontos szempont. A géles irtást elsősorban ezért vezettük be. A permetszer kontrasztosabb felületen enyhe fehér hártyás foltot hagyhat, de ezeket mint a por, könnyen letörölheti. Maradandó folt nem fog maradni.

Ez összetett kérdés. Függ attól, hogy mennyire fertőzött a lakás, milyen helyiségekkel van gond, azok mennyire zsúfoltak. Sőt függ a bevetett módszerektől is. Egy 50 m2-es átlagos lakás 25 perc. 100 m2-nél kb. 40 perc.