Hangyairtás BUDAPESTEN

Ellestünk valamit a görög mitológiából, amivel megszabadíthatjuk önt a hangyáktól. Érdekli?

Minden reggele úgy indul, hogy a hangyákat takarítja a konyhában, vagy a fürdőszobában fogmosáskor? Esetleg már a gyermeke sem tud nyugodtan játszani? Ha sikerül is kiűzni az egyik helyről, pár nap után egy másik szobában jelennek meg?

A házilagos hangyairtás nem csak önnek tűnik szélmalomharcnak. Az is! Hiába hullanak a lakásban élelmiszert kutató dolgozó hangyák, ha a királynő a bolyban folyamatosan petézik, és duzzasztja a bolyt egyre nagyobbra.

Adjunk a hangyáknak egy ajándékot, mint a görögök a spártaiaknak!

A görögök képtelenek voltak bevenni Tróját, hiába vonultak fel hatalmas túlerővel. A 10 évig tartó háborút végül Odüsszeusz stratégiája zárta le. A görögök visszavonulást színleltek, és ajándékként hatalmas fa lovat építettek.

Persze mi már pontosan tudjuk, hogy ez csak egy csapda volt. A házilagos hangyairtás azonban olyan, mint a görög-trójai háború faló nélkül.

Az eredményes hangyairtás érdekében a bolyt kell bevenni!

Cégünk évek óta több száz családnak segített a hangyairtásban a trójai-módszerrel. Ennek a hangyairtásnak a lényege, hogy nem csak a dolgozó hangyák pusztulnak el, hanem az egész boly a királynővel együtt.

Éppen ezért a hangyairtás során olyan irtószerekkel dolgozunk, amiknek nem az azonnali irtás a célja, hanem, hogy azt a hangyák saját maguk vigyék az irtószert a bolyba.

A hangyairtás során egy granulátumos permetezést végzünk. A permetezés során a lakás/ház teljes területének fal melletti részeit, illetve a hangyák korábbi vonulási területeit kell kezelni. Ez a granulátum lassan szívódik fel, így a dolgozók még azelőtt behordják a mérget a bolyba, mielőtt elpusztulnának.

A Trójai-módszer már gél formában is elérhető!

Ha nagyon fél a permetezéstől, akkor nálunk már kérhető a géles hangyairtás is. A géles hangyairtás a Trójai-módszer egyik legkifinomultabb, leghigiénikusabb változata, hiszen ez esetben a kritikusabb (elektronikai rendszerek, konyhaszekrények) területeket nem permetezni fogják, hanem azokra 3-4 mm nagyságú gélcseppeket helyeznek ki szakembereink. A permetezést sajnos még ez esetben sem javasolt elhagyni, de annak felhasználását ez esetben minimalizálják a szakemberek.

Ha nem válik be elsőre, ingyen korrigáljuk másodjára!

Ha valamiért nem harapnak rá a csalira a hangyák, és így nem hozna 100%-os eredményt az irtás, díjmentesen kérheti a korrigálást. Ilyenkor újból nekifutunk, más szerekkel, vagy ha a hatás nagyon jó volt, de újra betörtek, akkor akár ugyanazzal is. Ez a garancia – hála precíz, és kedves ügyfélszolgálatunknak – fennakadás nélkül, pár perc alatt kérhető telefonon kellemetlenségek nélkül.

Miért tőlünk rendeljen hangyairtást?

 1. Tisztaság: Nem fogjuk összejárni a vadi új szőnyegét, mert a tisztaságra, rendre nagyon figyelünk. A hangyairtás során nálunk már a cipővédő is kötelező viselet.
 2. Kedvesség: Munkatársaink a kedvességet, kedvességgel viszonozzák, mindig megadják a kellő tiszteletet. Mivel számunkra ezek fontos értékek, ezért ezt ügyfeleinktől kölcsönösen el is várjuk.
 3. Megbízhatóságot: Rendes több fős ügyfélszolgálatunk van, akik precíz adminisztrációt végeznek saját ügyfélszolgálati programunk segítségével, hogy véletlenül se essen meg önnel olyan, hogy a megbeszélt időpontban nem megy ki a rovarirtó. Szakembereink mind fedhetetlenek, akikért cégünk 25 éves múltjával (és szakmai felelősségbiztosításunkkal) vállalunk kezességet.
 4. Tisztelet: Nem szívesen enged be idegent az otthonában? Megértjük! Kollégáink tisztelik a magántulajdont, és a lopás garantáltan nem összeegyeztethető értékrendjükkel. Van kollégánk aki 18 éve velünk van.
 5. Diszkréció:Ha titokban szeretné tartani, titokban is fog maradni. Bár a hangyairtás ártatlan dolog, de a diszkréciónkra számíthat. Semmi reklám, semmi felirat.
MEGRENDELEM, MENNYIBE KERÜL?


Ha ön is úgy gondolja, hogy egy egyszerű hangyairtás helyett önnek a Trójai-módszerre van szüksége, akkor állunk rendelkezésre.Összefoglalva:

Boly felszámolása csillag Gyerekek, és háziállatok mellett is csillag Diszkrét, igényes megjelenés csillag Tiszta munkavégzés csillag Kiváló ár/érték arány csillag Kedves kiszolgálás csillag Garancia vállalás

A Trójai-módszerrel végzett hangyairtás megrendelhető ügyfélszolgálatunkon (061 338 37 37 – 0620 9 342 774), vagy online!

Hihetetlen mértékű a szárnyas hangya invázió idén. Mi a megoldás?

A szárnyas hangyák idén a tavalyinál jóval nagyobb számban vannak jelen Budapesten. Egy lakást egyik pillanatról a másikra képesek ellepni akár egy fugán fúrt 2-3 mm-es hézagon keresztül is.

A szárnyas hangyák elleni védekezés megkezdése előtt meg kell érteni a jelenséget. A szárnyas hangya invázió a hangyák nászrepülési időszaka. Ezekben a hetekben a bolyból nemzőképes hímek és nőstények repülnek ki, elhagyva a bolyt, hogy a párosodást követően a a nőstények új családot alapítsanak. A hímek ezt követően el is pusztulnak.

A szárnyashangya invázió vagyis csak időszakos probléma, viszont annál komolyabb jelentőségű, ugyanis ezek a megtermékenyített nőstények lesznek a királynők, akik egyenként akár egy több ezres kolóniát is nemzhetnek.

Mit lehet a szárnyashangya invázió ellen tenni?

A Trójai módszer a szárnyas hangyáknál nem működik, hiszen a bolyt elhagyó szárnyasok nem térnek vissza korábbi lakhelyükre, így a mikrokapszulákat sem viszik vissza.

A szárnyashanyga irtásakor sokkal fontosabb tehát, hogy fel legyen derítve a forrásuk, vagyis azok a pontok, ahonnan jönnek, a boly, ahonnan kirepülnek. Ez lehet egy fuga rése, az ablak párkány környéke, parketta szegők, és sok hasonló, amire az ember első körben nem is gondolna.

Ha feltérképezte ezeket a helyeket, ekkor tudunk beavatkozni. Fontos azonban itt is megjegyezni, hogy a nászrepülési időszakban végzett szárnyashangya irtás inkább egy nagyobb baj megelőzését szolgálja. Az irtás után szárnyas hangyák még elő elő fordulhatnak, de a cél az, hogy ne telepedjenek meg a lakásban. Ugyanis egy-egy szárnyas nőstény hangya felelhet egy több ezres bolyért is. Sajnos minél kisebb pontokon jutnak be a lakásba, az irtásuk annál nehezebb, hiszen 1-2 mm átmérőjű lyukakon egy bonyolult szerkezetű, mélyen a föld alá húzódó bolyt nem lehet elérni.

Miért válasszon minket?

 1. Tapasztalat: Szárnyashangya irtást idén (2015) is rendszeresen, napi szinten végzünk, ami nem pótolható semmi elméleti tudással.
 2. Tisztelet: Nem szívesen enged be idegent az otthonában? Megértjük! Kollégáink tisztelik a magántulajdont, és a lopás garantáltan nem összeegyeztethető értékrendjükkel.
 3. Kedvesség: Ügyfélszolgálatunk a kedvességet, kedvességgel viszonozza, mindig megadja a kellő tiszteletet, és egy hívás 21. percében is figyelmes marad.
 4. Tisztaság: Kollégáink nem visznek elefántot a porcelánboltba. És a rendre is hasonlóan figyelnek. A hangyairtás során nálunk már a cipővédő is kötelező viselet.
 5. Garancia: A hangyairtásra alapesetben 3 hónap garanciát vállalunk a nászrepülési időszak kiszámíthatatlansága ellenére. A garanciáról bővebben a Gyakori Kérdések alatt is olvashat.
 6. Megbízhatóságot: Rendes több fős ügyfélszolgálatunk van, akik precíz adminisztrációt végeznek saját ügyfélszolgálati programunk segítségével, hogy véletlenül se essen meg önnel olyan, hogy a megbeszélt időpontban nem megy ki a rovarirtó.


A hangyairtás megrendelhető ügyfélszolgálatunkon (061 338 37 37 – 0620 9 342 774), vagy online, csak válassza a hangya opciót!

Hogyan tudja igénybe venni a hangyairtást?

1
Hívjon fel!

Az ügyfélszolgálatunk készséges, és szívesen segítenek. Ha online rendel, mi fogjuk visszahívni. Ha ön telefonál, ne ijedjen meg, de először a telefonközpont fog bejelentkezni. Erre azért van szükség, mert a sok hívást így tudjuk a legjobban lekezelni. Hívását pedig azért rögzítjük, hogy vissza tudjuk ellenőrozni magunkat. Mert mi nulla hibaszázalékkal szeretünk dolgozni.

2
Egyeztessen időpontot!

Ha elfogadja a segítségünket a hangyairtásra, amiben nagyon bízom, mert nagyon igyekszünk, akkor kerül sor az időpontegyeztetésre. Hétfőtől szombatig 8 - 17 óra közötti időszakra fog tudni időpontot egyeztetni 2 órás várható érkezési intervallumra (pl:10-12 óra). Büszkék vagyunk, hogy ezt nagyon jól tartjuk. Kb 1-4 munkanap alatt tudunk rendelkezésre állni.

3
Engedje be a szakembert!

Mikor eljön a megbeszélt időpont, munkatársunk a kapucsengőn fog jelentkezni, annak hiánya esetén pedig telefonon. Kérjük legyen majd elérhető. Még a lakásbalépés előtt cipővédőt húz, majd rövid beszélgetést követően elvégzi a trójai hangyairtást.

4
Vegye át a szerződést

Miután megtörtént a hangyairtás, a kolléga tájékoztatja a szükséges utómunkákról, megírja a munkalapot, szerződést, és eljön a lakásból. Ön a lakásban maradhat,de ha kicsi babával van otthon, érdemes 10-20 perces sétára menni.

5
Jelezzen vissza!

Bár nem kötelező, de minden visszajelzésnek örülünk. Ha valamit hibáztunk, vagy nem hoztuk az elvárt szintet díjmentesen korrigáljuk. Ha pedig ön is az elégedettek táborát erősíti, mint ahogy több 1000 család jelenleg is, akkor egy sima "Szuper volt az irtás!"-t is örömmel fogadunk.

"érdekel, SEGÍTSENEK MEGSZABADTANI A HANGYÁKTÓL!"

ONLINE RENDELÉS

Ezt mondták ügyfeleink:

Nyilvános értékeléseink között több mint 250 ötcsillagos értékelést talál. Itt csak néhányat osztunk meg. Az értékeléseink alapján 4.8*-ra értékelik szolgáltatásunkat. Ha minket választ, egy igényes és becsületes szolgáltatást fog kapni.

Ildikó Nyúl
Ildikó Nyúl
2020.08.18.
Igényes, profi munka, pontos megérkezés. Segítőkész diszpécser és írtó szakember. Mindenkinek csak ajánlani tudom 🤗
Zoltán Nemes
Zoltán Nemes
2020.08.18.
A kiérkező kolléga türelmes, segítőkész és szakmailag felkészült volt.
Írisz Blendovszki
Írisz Blendovszki
2020.08.17.
Nagyon segítőkészen állt a problémámhoz mind az ügyfélszolgálatos hölgy, mind a rovarirtást végző munkatársuk. Ami üdítő változatosság volt más szolgáltatókhoz képest, hogy előre szólt a kolléga, hogy egy negyed órát késni fog a megbeszéltekhez képest, ezt pedig nagyon korrektnek tartom, hiszen így volt időm addig mással foglalkozni, és nem csak vártam ölbe tett kézzel. Minden kérdésemre válaszolt a rovarirtás kapcsán, és bár nem értek hozzá, de külső szemmel nézve nagyon alaposnak tűnt a munkája. 🙂
Viktória Kovács
Viktória Kovács
2020.08.14.
Ma voltak fáraóhangya irtás kapcsán, úgyhogy az eredményt még nem tudom, de telefonban segítőkészek voltak, kiszállás előtt kaptam még egy értesítést, az irtás is alaposnak tűnt, a lakás sem lett koszos.
Ágnes Almássy
Ágnes Almássy
2020.08.13.
Fénykép alapján beazonosították a rovart, nagyon gyorsan válaszoltak.
Róbert Kökény
Róbert Kökény
2020.08.12.
Meg vagyok elegedve a szolgaltatassal maximalisan...
Attila Takács
Attila Takács
2020.08.12.
Méhkas eltávolítását kértem, reggel 8-kor egyeztettem az ügyfélszolgálattal, délelőtt 10 órakor meg is érkezett a kollégájuk, aki gyorsan és hatékonyan megoldotta a kas kezelését (permetezéssel, habbal beborítással), közben minden kérdésemre válaszolt, és kollégájánál kérdésemre telefonon az idénygarancia pontos jellemzőit is megérdeklődte. Gyors, korrekt, pontos! Köszönöm még egyszer a gyors segítséget!
gnes Szentesi
gnes Szentesi
2020.08.11.
Nagyon profi cég. Gyorsak, pontosak előzékenyek. Teljeskörű felvilágosítást kaptam a munkát elvégző szakembertől. Kiváló ár /érték arányban, garanciával. Mindenkinek ajánlom.

Mire fordítjuk azt a pénzt, amit nálunk kifizet a hangyairtásra? Arra, hogy...

A "MIRE" UTÁN A MENNYI?-RE ITT KAP VÁLASZT:

ONLINE ÁRLISTA

HANGYAIRTÁS IPARÁGAKRA SZABVA:

Társasházak

Rugalmas, gyors, teljes körű ügymenetet biztosítunk tehermentesítve vele a közös képviseleteket, szövetkezeti elnököket, gondnokokat. Velünk tényleg könnyű együttdolgozni. Társasház

HORECA

A hotelek, szállodák, éttermek, kázévók számíthatnak ránk eseti, tűzoltásos rovarirtás esetén, amikor gyorsan és szakszerűen kell irtást végezni, de végezhetjük ezt program szerint. HORECA

FMCG

Élelmiszeripari üzemek, gyárak, gyorsan forgó fogyasztási cikkeket gyártók számára mind hosszútávú program szerinti irtásban, mind tűzoltásos mentesítésben a rendelkezésükre állunk gördülékeny ügymenettel.FMCG

HACCP

ÁNTSZ-barát rovarirtást kínálunk minden HACCP rendszert működtető vállalkozónak és cégnek. Figyelünk a jogszabályi előírásokra, és az ön rovarmentes működésére egyszerűsített és komplex program keretében. HACCP

Gyakran kérdezik a hangyairtásról?

Mennyire állatbarát az irtás?
25 éves fennállásuk alatt soha egyetlen esetben sen volt olyan, hogy a hangyairtás egészségügyi problémát okozott volna. A rovarok járványügyi jelentősége miatt kórházakban is kötelező a rovarirtás. Ha ott meg tudunk felelni, ahol betegek, lábadozók fekszenek, akkor önnél sem lesz probléma.
Mikor tudnak kijönni megcsinálni a hangyairtást?
Hétfőtől szombatig 8:00-17:00 közötti időszakra tud időpontot egyeztetni 2 órás várható érkezési időpontra (pl: kedd 10-12 óra között). Kb 1-4 nap a várakozás. Könnyen lehet, hogy holnap épp az ön utcájában dolgozunk. De egy biztos: mi nem felejtük majd el önt, amit megbeszélünk, azt tartjuk.
Hogy bízzak meg egy idegenben, akit be kell engedjek?
A 3. mobilelőfizetők voltunk az akkor még Pannon GSM-nél. A céges számunk 24 éve változatlan. A csalók jönnek mennek, a hangyairtó szakik gomba mód szaporodnak, de mi állandóak vagyunk már 25 éve. Ráadásul mindenkivel szerződünk.
HOL DOLGOZNAK TERÜLETILEG?
Budapesten korlátlanul állunk a rendelkezésre, de több Budapest közeli településen, és városban számíthatnak a segítségünkre. Hozzávetőleg Budapest határától számyított 20 km-es körzetéig tudunk segíteni. Elnézést, ha kívül esik a körből, dolgozunk rajta, hogy ezen változtassunk.

A koncentrátumainkat tiszta ivóvízzel keverjük be. A lakásba lépéskor cipővédőt húzunk. Ruházatunk tiszta. Nem viszünk piszkot a házba, és sem csinálunk felfordulást. A falra tolt kisebb tárgyakat (pl:flakonok), el kell húzzuk, de a bútorokat már nem kell mozgatnunk.

A hangyairtás áll egy munkadíjból, illetve egy kiszállási költségből. Online árlistánkat mindig naprakészen elérheti.
Gyógyult már ön ki véglegesen az influenzából? Csökkentette már a lázát véglegesen, hogy többet soha ne kelljen? Élőlényekkel dolgozva (akár vírus, akár hangya) nem lehet azt mondani, hogy végleges. A hangyairtás akkor segít Önnek, amikor gondja van velük, de hogy később mi fog történni már irtószerrel nem befolyásolható. Ha valaki ilyet ígér neki, csípje fülön, mert vélhetően be akarja csapni.
Mind a munkánk minőségét, mind a felhasznált irtószerek hatékonyságát szavatoljuk. Ha kifogással élne az adott irtás eredményessége, a munkát végző kolléga hozzáállása tekintetében, mindent díjmentesen korrigálunk. És ezt szerződésbe is foglaljuk. De a hangyairtás nem a teljes mentességről szól. Elkerülhetetlen, hogy kintről ne kerüljön be újfennt 1-2 hangya idővel.

Igen, és értjük is, hogy tart a foltoktól. Az irtószerek kiválasztásánál nekünk ez fontos szempont. A géles irtást elsősorban ezért vezettük be. A permetszer kontrasztosabb felületen enyhe fehér hártyás foltot hagyhat, de ezeket mint a por, könnyen letörölheti. Maradandó folt nem fog maradni.

Ez összetett kérdés. Függ attól, hogy mennyire fertőzött a lakás, milyen helyiségekkel van gond, azok mennyire zsúfoltak. Sőt függ a bevetett módszerektől is. Egy 50 m2-es átlagos lakás 25 perc. 100 m2-nél kb. 40 perc.

Ügyfélszolgálatunk szívesen segít
(H-P: 8 - 19, SZ: 8 - 16)
36 1 338 3737
Lefedettségi térkép: Budapest +35 km

Abatox Kft. 1085 Budapest, József krt. 65.
A tartalom teljes szerzői jogvédelem alatt áll. Részben, vagy egészben történő másolása csak előzetes engedéllyel lehetséges.