Cart-icon0

SEGÍTÜNK A HANGYAIRTÁS SORÁN

"Korrekt, tökéletes, segítőkész jelzőkkel illetnek minket a legtöbben. Önnek sem okozunk csalódást."

Szalai Károly
Nálunk az Abatoxnál...
...gyors segítséget kap

6-8 képzett szakemberünk járja Budapestet és környékét, így szerencsés esetben akár aznap, de néhány napon belül biztosan tudunk segíteni a hangyairtásban. A telefont is gyorsan felvesszük.

...kényelmes dolga lesz

A hatékony hangyairtás egy alap dolog. A pontos érkezés, kedves kiszolgálás, emlékeztető SMS, digitális munkalap, e-számla, ügyfélkapu mind kényelmesebbé teszi önnek ezt az egyszerű szolgáltatást.

...megfizethető árakat talál

Az átlagos munkadíj egy rendelés során 12.000 Ft körül alakul. Ez lehet kedvezőbb, de valamivel drágább is. Fix árazásunk online és telefonon is elérhető. Ezért viszont sokat is vállalunk.

5 csillagos színvonal várja

Bár nyilvánosan csak közel 400, privát felmérésünkben több ezer maximális osztályzatú értékelést kaptunk. Ezekért a véleményekért keményen megdolgoztunk. Nem vagyunk tökéletesek, de tényleg nagyon igyekszünk.

Nézze meg mint mondtak rólunk mások:

Rendeljen hangyairtást online, vagy hívja 25 éve változatlan számunkat

Budapesten vagy egy környéki településen él? Akkor számíthat ránk!
Kényelmi szolgáltatásaink:

Emlékeztető SMS

Online fizetés

Dedikált ügyfélszolgálat

E-dokumentáció

Érkezés előtti hívás

Ha van ideje tovább olvasni, ismerje meg a trójai hangyairtás lényegét

Ellestünk valamit a görög mitológiából, amivel megszabadíthatjuk önt a hangyáktól. A görögök képtelenek voltak bevenni Tróját, hiába vonultak fel hatalmas túlerővel. A 10 évig tartó háborút végül Odüsszeusz stratégiája zárta le. A görögök visszavonulást színleltek, és ajándékként hatalmas fa lovat építettek. 

Az eredményes hangyairtás érdekében nekünk is a várat, a bolyt kell bevenni!

Hiába hullanak a lakásban élelmiszert kutató dolgozó “katonák”, ha a királynő a bolyban folyamatosan petézik, és duzzasztja a bolyt egyre nagyobbra. Kell egy trójai faló.


Éppen ezért a hangyairtás során olyan irtószerekkel dolgozunk, amiknek nem a bolyon kívüli az azonnali irtás a célja, hanem, hogy a hatóanyagot a hangyák saját maguk vigyék a bolyba.

A hangyairtás során egy mikrokapszulás permetezést, illetve gélezést végzünk. Egy mikrokapszula, olyan mint egy Kinder tojás. Műanyag kapszula, benne a meglepetéssel. A meglepetés itt viszont egy  hatóanyag, mely burok folyamatosan elvékonyodása miatt a bolyban fog kihasadni.

Egy hangyairtás során több 10.000 ilyen rejtett, nem látható mikrokapszula lesz kipermetezve.

"Az utolsó dolog, amit a bolyba bevisznek a mi trójai irtószerünk lesz!

Mit jelent a trójai hangyairtás a gyakorlatban? Nézzük meg lépésről lépésre!

0
Rendelés, időpontegyeztetés!

Az ügyfélszolgálatunk készséges, és szívesen segítenek, de online is rendelhet. Ha online rendel, mi fogjuk visszahívni. Ha ön telefonál, ne ijedjen meg, de először a telefonközpont fog bejelentkezni. Erre azért van szükség, mert a sok hívást így tudjuk a legjobban lekezelni. Hívását pedig azért rögzítjük, hogy vissza tudjuk ellenőrozni magunkat. Mert mi nulla hibaszázalékkal szeretünk dolgozni. Időpontot rövid határidővel fog kapni maximum 2 órás intervallumra szűkítve. Közületi rendeléseket bizonyos terület felett személyes felmérés előz meg..

1
Kiérkezés!

Nagyon szeretünk pontosan érkezni. Késni utálunk! Nem szokásunk, csak az V. kerületi parkolás izzaszt meg néha. Ilyenkor mindig telefonálunk. Sőt, ha kéri, érkezés előtt 30 perccel is tudjuk önt értesíteni. Érkezéskor először kapucsengőn jelentkezünk, de ha nem működne, vagy nem vennék fel, mindig ott a telefon. Ha babája altatási idejére esik a hangyairtás, jelezze, hogy ne csengessünk kaputelefonon. Érkezéskor udvariasan köszönünk, bemutatkozunk.

2
Probléma átbeszélése, felmérés

Lesz a kezünkbe egy permetező, és egy gélpisztoly. Először átbeszéljük a helyzetet pár percben, és ön megmutathatja a konkrét problémájat. Ha a kollégák befejezik az ön mondatait, ne ijedjen meg, nem látnak a fejébe, egyszerűen csak rendkívül tapasztaltak. A felmérés után kezdődik meg a hangyairtás. Előfordulhat, hogy a permetezőgépbe a fürdőből vizet fog kérni a szakember. Erre azért van szükség, mert mindig frissen bekevert hatóanyaggal kell dolgozni. 1000 m2 alatt a legtöbb esetben nincs szükség előzetes felmérésre.

3
Hangyairtás

A mikrokapszulás permetezést főként a fal mellett, illetve a hangyák vonulási útjainál fogják alkalmazni. Innen érdemes előzetesen elvenni a használati tárgyakat a bútorok kivételével. Folt és szagmentes lesz a felszáradás, és 20-30 perc után olyan mintha semmi sem történt volna. A helyiségeket a megszokottak szerint fogják tudni használni. A permetezéses hangyairtást követi a géles kezelés. A folyékony állagú gél inkább a konyhában, élelmiszer környezetében kerül ki. Az is lehet, hogy olyan helyre, ahol észre sem fogja venni.

4
Záróegyeztetés, fizetés

Ha megtörtént a trójai hangyairtás kollégánk összefoglalja, hogy mit és miért csinált, mire érdemes majd figyelni, mit szükséges a hangyairtás után tenni. Ezek az információk rákerülnek a digitális munkalapra, amit a telefonon történő aláírását követően e-mailben, vagy sms-ben fog megkapni. Ha nem online rendelt, ahol a végösszeget online bankkártyáal kifizethette, akkor a helyszínen készpénzben fogja tudni rendezni a végösszeget. Üzleti ügyfeleink, szerződött partnereink átutalással is fizetheznek.

5
Megfigyelés

A hangyairtást követően jön egy maximum 10 napos megfigyelési szakasz. A hangyaprobléma fokozatosan fog megszünni. Ez akár 1-2 nap is lehet, de maximum 10 napig tarthat. Ha 10 nap után is lenne jelenlétük, értesítsen, . Ha minden megszűnik, akkor nem is kell többé találkoznunk. Mi egy a munkánkről értékelést kérő SMS/E-mail üzenettel még keresni fogjuk, mert fontos számunkra a visszacsatolás.

Trójai hangyairtás véleményünk szerint a legeredményesebb eljárás a hangyák ellen.

szalai károly

“Cégünk már a kezdetek óta változatlan telefonszámon érhető el. Ennek már vagy 25 éve. Több mint 400 nyilvános ajánlást írtak már rólunk. A megbízhatóságunkról nagyobb bizonyítékot nem tudunk adni.


A szolgáltatásunkba igyekeztünk rengeteg kényelmi többletet beépíteni, aminek többsége egyedül nálunk érhető el. Bárcsak az építőiparban lenne ilyen a színvonal, ahol milliókról dönt az ember, és nem 10-12.000 Ft-ról.”

Szalai Károly
Az Abatox Kft. munkatársa

Kérdezz-felelek a hangyairtásról!

Mennyi időn belül tudnak kijönni?

Ez maximum néhány nap szokott lenni. Van kerület ahol naponta végzünk hangyairtást, de távolabbi agglomerációban lehet, hogy többet kell várni (pl: Délegyháza).

Elő kell készülni a hangyairtásra?

A fal mellé lerakott holmikat, kisebb használat tárgyakat (pl: táska, cipő, szennyes kosár, virág) érdemes elhúzni előzőleg a fal mellől, de bútort már nem kell. Szabadon ne legyen élelmiszer, de ami zacskózva van, az kint lehet. Kutyát, macskát  az irtás alatt és utána 30 percig érdemes elzárni.

Hogy tudok majd fizetni?

Ha online rendel hangyairtást, akkor online bankkártyával is tud fizetni előre, ami lemondás esetén teljesen visszajár. A helyszínen csak készpénzben tud fizetni. Közületi ügyfeleink számára átutalási fizetés is lehetséges.

Mennyi kellemetlenséggel jár a hangyairtás?

Nem sokkal többel, mint egy vizes felmosás. Amíg vizes a felület nem szabad rálépni, és odaengedni háziállatot. Érdemes előző nap felporszívózni a fal mellett, és felmosni, mert az irtás után a kezelt felületeken nem szabad nedvesen takarítani. Ideális esetben 30 perc múlva olyan lesz, mintha ott sem lettünk volna.

Gyakran segítjük ki a médiát is szakmai tanácsokkal. Az alábbi felületeken ön is találkozhatott velünk:

Minél előbb hív, annál előbb segíthetünk a hangyairtásban!