Küldjön képet a rovarról!

Készítsen képet a rovarról, és küldje át nekünk az alábbi űrlapon keresztül, hogy segíthessünk a beazonosításban! A kép minőségétől, és a szakember kollégák terheltségétől függően a beazonosítás 1-3 munkanapot vesz igénybe.

Kizárólag a lakásban megjelent rovarok beazonosításában tudunk segíteni. A kertben, vagy természetjárás alkalmával lefotózott rovarok beazonosításában nem tudunk segíteni.

Milyen az ideális kép?

A kép készüljön a rovarról a lehető legközelebbről, de az még ne legyen homályos. A rovar mellett legyen valami, hogy tudjunk viszonyítani a méretre, de az ne vigye el a fókuszt. Inkább 1 rovart fotózzon közelről, mint 20-at messziről. Sérült, összenyomott rovar azonosításában nem tudunk segíteni. (Max. méret 5 MB)

KÉPKÜLDÉSI ŰRLAP:

Az Ön neve (kötelező):

Az Ön e-mail címe (kötelező):

Irányítószám (kötelező):

Képfájl (jpg,bmp, png, max. méret 1MB):

Megjegyzés:
(Kérem írja meg, a lakás mely helyiségeiben látja a rovart, milyen napszakban, milyen gyakorisággal. Minden jellemző segíthet a beazonosításukban.)

Spam szűrő:
captcha

 

 

Próbálta már?
Válaszoljon 15 egyszerű kérdésre, és rendszerünk százalékos valószínűséggel azonnal megmondja, hogy milyen rovarral van dolga, és még a legfontosabb tudnivalókat is összefoglalja róla. Online tesz…

Ügyfélszolgálatunk szívesen segít
06 1 338 37 37
Lefedettségi térkép: Budapest +35 km

Abatox Kft. 1085 Budapest, József krt. 65.
A tartalom teljes szerzői jogvédelem alatt áll. Részben, vagy egészben történő másolása csak előzetes engedéllyel lehetséges.

Legyen öné a 210.000 Ft összértékű nyeremény egyike!

Rendelje meg szolgáltatásunkat március 31-ig, és vegyen részt a nyereményjátékunkba, ahol kisorsolunk:

- 1 db 100.000 Ft értékű IKEA utalványt
- 2 x 1 db 40.000 Ft értékű Jegy.hu utalványt
- 10 x páros mozijegyet a Cinema city moziba.

Új, és meglévő ügyfeleink egyaránt részt vehetnek a játékban. A minimum feltétel egy telefonon, vagy online leadott minimum 8.000 Ft értékű szolgáltatás megrendelése cégünktől 2020. feb 1 - 2020 márc 31 közötti időszakban. A nyereményjátékban csak lakossági ügyfeleink vehetnek részt.

Sorsolás FACEBOOK LIVE történik majd megrendelőazonosító szerint (adatvédelem miatt), de a nyerteseket telefonon értesítjük, és a nyereményt személyesen visszük ki. facebook.com/abatox