A rendkívüli helyzet ellenére cégünk továbbra is működik, és maximális biztonsági előírások mellett dolgozik. Cipővédőt, maszkot, tiszta kesztyűt hordanak kollégáink. Cégünknél továbbra sem volt még pozitív eset. Hatósági karanténban lévő ingatlanba nem megyünk. 2021.02.20.

Küldjön képet a rovarról!

Készítsen képet a rovarról, és küldje át nekünk az alábbi űrlapon keresztül, hogy segíthessünk a beazonosításban! A kép minőségétől, és a szakember kollégák terheltségétől függően a beazonosítás 1-3 munkanapot vesz igénybe.

Kizárólag a lakásban megjelent rovarok beazonosításában tudunk segíteni. A kertben, vagy természetjárás alkalmával lefotózott rovarok beazonosításában nem tudunk segíteni.

Milyen az ideális kép?

A kép készüljön a rovarról a lehető legközelebbről, de az még ne legyen homályos. A rovar mellett legyen valami, hogy tudjunk viszonyítani a méretre, de az ne vigye el a fókuszt. Inkább 1 rovart fotózzon közelről, mint 20-at messziről. Sérült, összenyomott rovar azonosításában nem tudunk segíteni. (Max. méret 5 MB)

KÉPKÜLDÉSI ŰRLAP:

Az Ön neve (kötelező):

Az Ön e-mail címe (kötelező):

Irányítószám (kötelező):

Képfájl (jpg,bmp, png, max. méret 1MB):

Megjegyzés:
(Kérem írja meg, a lakás mely helyiségeiben látja a rovart, milyen napszakban, milyen gyakorisággal. Minden jellemző segíthet a beazonosításukban.)

Spam szűrő:
captcha

 

 

Próbálta már?
Válaszoljon 15 egyszerű kérdésre, és rendszerünk százalékos valószínűséggel azonnal megmondja, hogy milyen rovarral van dolga, és még a legfontosabb tudnivalókat is összefoglalja róla. Online tesz…

Ügyfélszolgálatunk szívesen segít
36 1 338 3737
Lefedettségi térkép: Budapest +35 km (Egyes szolgáltatásaink a Balatonon is)

Abatox Kft. 1085 Budapest, József krt. 65.
A tartalom teljes szerzői jogvédelem alatt áll. Részben, vagy egészben történő másolása csak előzetes engedéllyel lehetséges.