Cart-icon0

Darázsirtás BudapesTEN és környékén

"A darázsirtás életet is menthet. Több 1000 ügyfélnél már bizonyítottunk. Önnek sem okozunk csalódást."

Szalai Károly
Nálunk az Abatoxnál...
...gyors segítséget kap

A darázsirtás nem várhat sokat. Nálunk 6-8 képzett szakemberünk járja Budapestet és környékét, így szerencsés esetben akár aznap, de néhány napon belül biztosan tudunk segíteni.

...kényelmes dolga lesz

Mi nemcsak elvégezzük valahogy a darázsirtást. Igyekszünk egy élményt is biztosítani a szolgáltatásunkkal. Előző nap küldünk emlékeztető sms-t, az irtáskor pontosan érkezünk, kedvesek vagyunk, munkalapunkat és a számlát elektronikusan küldjük ki.  És még számtalan apróság várja nálunk.

...megfizethető árakat talál

A darázsirtás egy nagyon fontos szolgáltatás, de nem értékeljük túl. Nálunk nem 50-100.000 Ft egy irtás. Egy darázsfészek irtása átlagosan 18.000 Ft körül alakul, ami lehet kedvezőbb vagy valamivel drágább is.

5 csillagos színvonal várja

Bár nyilvánosan csak közel 400, privát felmérésünkben több ezer maximális osztályzatú értékelést kaptunk. Ezekért a véleményekért keményen megdolgoztunk. Nem vagyunk tökéletesek, de tényleg nagyon igyekszünk.

Nézze meg mint mondtak rólunk mások:

Rendeljen darázsirtást akár online, vagy hívja 25 éves számunkat

Darazsai vannak, de úgy érzi a házilagos darázsirtás csak megvadítja őket? Olyan helyre fészkelték be magukat, amit már nem mer otthoni eszközökkel bevállalni? Vagy épp allergiás a csípésükre?

Ha ránk bízza a darázsirtást segítünk Önnek megszabadulni tőlük, fészkeljenek akár a földben, a falban, a tetőcserép alatt, a redőnytokban, a széldeszkák között, eresz alatt, a fán, a kamrában, a teraszon. Évente több száz önnel hasonló cipőben járó családnak segítünk a darázsirtásban. 

Már egy csípés is lehet halálos, és sajnos bármikor kialakulhat ez a fokú allergia. Van kollégánk akinél ez 42 évesen jött elő. De Ön inkább ne dacoljon a veszéllyel!

Mutassa hol vannak, a többit intézzük!

Önnek csak be kell határolnia azt a pontot, ahol a darazsak tartózkodnak, ahonnan rendszeresen ki-be szállnak (és az nincs extrém helyen pl: 20 m magas tűzfalon), akkor már biztos, hogy ki is lehet őket irtani. Ezeken a járat nyílásokon, legyen az falban, cserép alatt, szarufáknál, széldeszkáknál,redőnytokban, deszkák között, a írószert magas bárnyomással be lehet úgy juttatni/”robbantani”, hogy az a teljes járatukat átjárva, eljusson a fészekbe.

ÁRAK MEGNÉZÉSE

Hogyan történik a darázsirtás?

Hogyan történik a darázsirtás?

A darázsirtásra több bevethető módszerünk van, amik közül mindig azt alkalmazzák a kollégák, ami szakmailag indokolt. A darázsirtást permetezéssel, vagy porzással végezzük. A fészek hozzáférhetőségétől függően változik a módszer. De nem kell bontani, az egész házat feltúrni. Értékei sértetlenek maradnak.

A darázsirtás során a legfontosabb cél, hogy a kolóniáért felelős királynő is elpusztuljon, mert a fészek körül szálldosó dolgozók elhullásától önnek nem lenne nyugodt az élete. Ugyanis rövid idő alatt újraszaporodnának. Ha azonban megvan a királynő, a darázsirtás 100%-os eredményt fog hozni!

A darázsirtás elvégezhetőségét kizárólag a bejárati nyílás megközelíthetősége befolyásolhatja

A kulcs kérdés, hogy van-e a fészektől, vagy annak rejtekhelyének nyílásától 4-5 méter egyenes távolságban (akár vízszintesen, akár függőlegesen, vagy átlósan) állható pont.

Ha látja a darazsak fészkét, vagy a bejárati nyílást, és 4-5 méter távolságban van ott erkély, terasz, loggia, lapos tető, tetőkibúvó, akkor biztos, hogy ki lehet őket irtani. 

A darázsirtás eredményességére teljes körű garanciát vállalunk! Amennyiben a darázsirtás nem hozza az ígért eredményeket, díjmentesen korrigáljuk azt.

Mi lesz a fészekkel?

Ha bontás nélkül megközelíthető, és szakmailag indokolt, a fészket felszámoljuk a darázsirtás során. De ez nem minden esetben van így! Sok esetben egy kihalt fészket nem érdemes kibontani, mert azzal csak nagyobb anyagi kár keletkezik, mint haszon. Egy kihalt fészekbe nem költözik be új kolónia. 

Miért válasszon minket a darázsirtásra?

  1. Tapasztalt kezekben lesz, mivel kollégáink már több ezer alkalommal végeztek darázsirtást. Szinte minden helyzettel találkoztak már.
  2. Mindig el tud érni minket, mert saját ügyfélszolgálattal rendelkezünk. Kifinomult (saját fejlesztésű) adminisztrációs rendszerünk van, így biztosan nem lesz elfelejtve a rendelése.
  3. Bontás nélkül végezzük az irtást. Az irtás során nem teszünk kárt az épületben.
  4. Szakembereink tisztelettudóak, akikkel biztosan nem fog konfrontálódni.
  5. Nem kell ránk áldozni a napot, mert mindig előre egyeztetett időpontban érkezünk, maximum 2 órás intervallumban.
  6. A Google értékelések között már több mint 180 5 csillagos véleményt adtak nekünk.

MENNYIBE KERÜL A DARÁZSIRTÁS?

ONLINE ÁRLISTA ÉS IDŐPONTKÉRÉS

Hogyan tudja igénybe venni a darázsirtást?

1
Hívjon fel!

Az ügyfélszolgálatunk készséges, és szívesen segítenek. Ha online rendel, mi fogjuk visszahívni. Ha ön telefonál, ne ijedjen meg, de először a telefonközpont fog bejelentkezni. Erre azért van szükség, mert a sok hívást így tudjuk a legjobban lekezelni. Hívását pedig azért rögzítjük, hogy vissza tudjuk ellenőrozni magunkat (pl: jól írtuk-e fel a címet). Mert mi nulla hibaszázalékkal szeretünk dolgozni.

2
Egyeztessen időpontot!

Ha tényleg kedves volt az ügyfélszolgálatunk, és úgy dönt elfogadja a segítségünket, akkor kerül sor az időpontegyeztetésre. Hétfőtől szombatig 8 - 17 óra közöttre fog tudni időpontot egyeztetni 2 órás érkezési intervallumra (pl:10-12 óra). Büszkék vagyunk, hogy ezt nagyon jól tartjuk, mert borzasztó, ahogy más szakik az időponthoz viszonyulnak. Kb 1-4 munkanap alatt tudunk rendelkezésre állni.

3
Fogadja a szakembert!

Mikor eljön a megbeszélt időpont, munkatársunk a kapucsengőn fog jelentkezni, annak hiánya esetén pedig telefonon. Kérjük legyen majd elérhető. A munka kezdése előtt röviden (idejét nem rabolva) át fogják tudni beszélni a problémát.

4
Kövesse figyelemmel!

Ha szeretné figyelemmel kísérni az irtást, semmi akadálya. A biztonsága érdekében azonban erre csak a házból/lakásból lesz lehetősége, mert az irtás során a darazsak agresszívabbak, mint normál esetben.

5
Írja alá a teljesítésigazolást!

A munka végeztével a kolléga tájékoztatja, hogy mire kell majd figyelni a következő napokban. Megírja a teljeskörű dokumentációt (amit a hatóságok is példaértékűnek találtak), amit csak alá kell írnia, és már nem is tartóztatják tovább.

6
Jelezzen vissza!

Bár nem kötelező, de minden visszajelzésnek örülünk. Ha valamit hibáztunk, vagy nem hoztuk az elvárt szintet díjmentesen korrigáljuk. Ha pedig ön is az elégedettek táborát erősíti, mint ahogy több 1000 család jelenleg is, akkor egy sima "Szuper volt az irtás!"-t is örömmel fogadunk.

HA ÖNNEK IS FONTOS A MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS:

ONLINE RENDELÉS

Gyakran kérdezik a darázsirtásról:

Veszélyes a darázsirtás emberre, vagy állatra?
Irtószereink a kollégák által használt koncentrációban csak hidegvérűek szervezetére ártalmasak, de a darázsirtás során a legtöbb esetben eleve teljesen kizárható, hogy ők egyáltalán érintkezzenek az irtószerrel.
Mikor tudnak kijönni megcsinálni a darázsirtást?
Hétfőtől szombatig 8:00-17:00 közötti időszakra tud időpontot egyeztetni 2 órás várható érkezési időpontra (pl: kedd 10-12 óra között). Kb 1-4 nap a várakozás. Könnyen lehet, hogy holnap épp az ön utcájában dolgozunk. De egy biztos: mi nem felejtük majd el önt, amit megbeszélünk, azt tartjuk.
Hogy bízzak meg egy idegenben, akit be kell engedjek?
A 3. mobilelőfizetők voltunk az akkor még Pannon GSM-nél. A számunk 24 éve változatlan. A csalók jönnek mennek, a szakik gomba mód szaporodnak, de mi állandóak vagyunk 25 éve. Ráadásul mindenkivel szerződünk.
HOL DOLGOZNAK TERÜLETILEG?
Budapesten korlátlanul állunk a rendelkezésre, de több Budapest közeli településen, és városban számíthatnak a segítségünkre. Hozzávetőleg Budapest határától számyított 20 km-es körzetéig tudunk segíteni. Elnézést, ha kívül esik a körből, dolgozunk rajta, hogy ezen változtassunk.