Darázsirtás Budapesten és környékén

“A darázsirtás életet is menthet.” – mi így állunk ehhez a kérdéshez!

Darazsai vannak, de úgy érzi a házilagos darázsirtás csak megvadítja őket? Olyan helyre fészkelték be magukat, amit már nem mer otthoni eszközökkel bevállalni? Vagy épp allergiás a csípésükre?

Ha ránk bízza a darázsirtást segítünk Önnek megszabadulni tőlük, fészkeljenek akár a földben, a falban, a tetőcserép alatt, a redőnytokban, a széldeszkák között, eresz alatt, a fán, a kamrában, a teraszon. Évente több száz önnel hasonló cipőben járó családnak segítünk a darázsirtásban. 

Már egy csípés is lehet halálos, és sajnos bármikor kialakulhat ez a fokú allergia. Van kollégánk akinél ez 42 évesen jött elő. De Ön inkább ne dacoljon a veszéllyel!

Hogyan történik a darázsirtás?

A darázsirtásra több bevethető módszerünk van, amik közül mindig azt alkalmazzák a kollégák, ami szakmailag indokolt. A darázsirtást permetezéssel, vagy porzással végezzük. A fészek hozzáférhetőségétől függően változik a módszer. De nem kell bontani, az egész házat feltúrni. Értékei sértetlenek maradnak.

A darázsirtás során a legfontosabb cél, hogy a kolóniáért felelős királynő is elpusztuljon, mert a fészek körül szálldosó dolgozók elhullásától önnek nem lenne nyugodt az élete. Ugyanis rövid idő alatt újraszaporodnának. Ha azonban megvan a királynő, a darázsirtás 100%-os eredményt fog hozni!

Mutassa hol vannak, a többit intézzük!

Önnek csak be kell határolnia azt a pontot, ahol a darazsak tartózkodnak, ahonnan rendszeresen ki-be szállnak (és az nincs extrém helyen), akkor már biztos, hogy ki is lehet őket irtani. Ezeken a járat nyílásokon, legyen az falban, cserép alatt, szarufáknál, széldeszkáknál,redőnytokban, deszkák között, a írószert magas bárnyomással be lehet úgy juttatni/”robbantani”, hogy az a teljes járatukat átjárva, eljusson a fészekbe.

A darázsirtás elvégezhetőségét kizárólag a bejárati nyílás megközelíthetősége befolyásolhatja.

A kulcs kérdés, hogy van-e a fészektől, vagy annak rejtekhelyének nyílásától 4-5 méter egyenes távolságban (akár vízszintesen, akár függőlegesen, vagy átlósan) állható pont.

Ha látja a darazsak fészkét, vagy a bejárati nyílást, és 4-5 méter távolságban van ott erkély, terasz, loggia, lapos tető, tetőkibúvó, akkor biztos, hogy ki lehet őket irtani. 

A darázsirtás eredményességére teljes körű garanciát vállalunk! Amennyiben a darázsirtás nem hozza az ígért eredményeket, díjmentesen korrigáljuk azt.

Mi lesz a fészekkel?

Ha bontás nélkül megközelíthető, és szakmailag indokolt, a fészket felszámoljuk a darázsirtás során. De ez nem minden esetben van így! Sok esetben egy kihalt fészket nem érdemes kibontani, mert azzal csak nagyobb anyagi kár keletkezik, mint haszon. Egy kihalt fészekbe nem költözik be új kolónia.

Miért válasszon minket?

  1. Tapasztalt kezekben lesz, mivel kollégáink már több ezer alkalommal végeztek darázsirtást. Szinte minden helyzettel találkoztak már.
  2. Mindig el tud érni minket, mert saját ügyfélszolgálattal rendelkezünk. Kifinomult (saját fejlesztésű) adminisztrációs rendszerünk van, így biztosan nem lesz elfelejtve a rendelése.
  3. Bontás nélkül végezzük az irtást. Az irtás során nem teszünk kárt az épületben.
  4. Szakembereink tisztelettudóak, akikkel biztosan nem fog konfrontálódni.
  5. Nem kell ránk áldozni a napot, mert mindig előre egyeztetett időpontban érkezünk, maximum 2 órás intervallumban.

Mennyibe kerül?

Kevesebbe, mint amekkora kockázatot, és kellemetlenséget okoznak a darazsak. A darázsirtás ára mindig attól függ mennyire megközelíthető helyre fészkelték be magukat. Online árkalkulátorunkkal megnézheti árainkat. Csak egyszeri díja van minden irtásnak.

Összefoglalva:
Maximális hatékonyság csillag Bontás nélkül csillag Diszkrét, igényes megjelenés csillag Tiszta munkavégzés csillag Kiváló ár/érték arány csillag Kedves kiszolgálás csillag Garancia vállalás

Darázsirtásra szóló megrendelését leadhatja ügyfélszolgálatunkon (061 338 37 37 – 0620 9 342 774), de rendelhet online is, ahol mindig naprakész árak várják.

MENNYIBE KERÜL A DARÁZSIRTÁS?

ONLINE ÁRLISTA

Hogyan tudja igénybe venni a darázsirtást?

1
Hívjon fel!

Az ügyfélszolgálatunk készséges, és szívesen segítenek. Ha online rendel, mi fogjuk visszahívni. Ha ön telefonál, ne ijedjen meg, de először a telefonközpont fog bejelentkezni. Erre azért van szükség, mert a sok hívást így tudjuk a legjobban lekezelni. Hívását pedig azért rögzítjük, hogy vissza tudjuk ellenőrozni magunkat (pl: jól írtuk-e fel a címet). Mert mi nulla hibaszázalékkal szeretünk dolgozni.

2
Egyeztessen időpontot!

Ha tényleg kedves volt az ügyfélszolgálatunk, és úgy dönt elfogadja a segítségünket, akkor kerül sor az időpontegyeztetésre. Hétfőtől szombatig 8 - 17 óra közöttre fog tudni időpontot egyeztetni 2 órás érkezési intervallumra (pl:10-12 óra). Büszkék vagyunk, hogy ezt nagyon jól tartjuk, mert borzasztó, ahogy más szakik az időponthoz viszonyulnak. Kb 1-4 munkanap alatt tudunk rendelkezésre állni.

3
Fogadja a szakembert!

Mikor eljön a megbeszélt időpont, munkatársunk a kapucsengőn fog jelentkezni, annak hiánya esetén pedig telefonon. Kérjük legyen majd elérhető. A munka kezdése előtt röviden (idejét nem rabolva) át fogják tudni beszélni a problémát.

4
Kövesse figyelemmel!

Ha szeretné figyelemmel kísérni az irtást, semmi akadálya. A biztonsága érdekében azonban erre csak a házból/lakásból lesz lehetősége, mert az irtás során a darazsak agresszívabbak, mint normál esetben.

5
Írja alá a teljesítésigazolást!

A munka végeztével a kolléga tájékoztatja, hogy mire kell majd figyelni a következő napokban. Megírja a teljeskörű dokumentációt (amit a hatóságok is példaértékűnek találtak), amit csak alá kell írnia, és már nem is tartóztatják tovább.

6
Jelezzen vissza!

Bár nem kötelező, de minden visszajelzésnek örülünk. Ha valamit hibáztunk, vagy nem hoztuk az elvárt szintet díjmentesen korrigáljuk. Ha pedig ön is az elégedettek táborát erősíti, mint ahogy több 1000 család jelenleg is, akkor egy sima "Szuper volt az irtás!"-t is örömmel fogadunk.

“A gyermekeink miatt égető szükségünk volt a darázsirtásra. Az irtással minden rendben volt. Rugalmasak voltak, és hatékonyak is.
Gesztesi Károly - színész

HA ÖNNEK IS FONTOS A MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS:

ONLINE RENDELÉS

Gyakran kérdezik a darázsirtásról:

Veszélyes a darázsirtás emberre, vagy állatra?
Irtószereink a kollégák által használt koncentrációban csak hidegvérűek szervezetére ártalmasak, de a darázsirtás során a legtöbb esetben eleve teljesen kizárható, hogy ők egyáltalán érintkezzenek az irtószerrel.
Mikor tudnak kijönni megcsinálni a darázsirtást?
Hétfőtől szombatig 8:00-17:00 közötti időszakra tud időpontot egyeztetni 2 órás várható érkezési időpontra (pl: kedd 10-12 óra között). Kb 1-4 nap a várakozás. Könnyen lehet, hogy holnap épp az ön utcájában dolgozunk. De egy biztos: mi nem felejtük majd el önt, amit megbeszélünk, azt tartjuk.
Hogy bízzak meg egy idegenben, akit be kell engedjek?
A 3. mobilelőfizetők voltunk az akkor még Pannon GSM-nél. A számunk 24 éve változatlan. A csalók jönnek mennek, a szakik gomba mód szaporodnak, de mi állandóak vagyunk 25 éve. Ráadásul mindenkivel szerződünk.
HOL DOLGOZNAK TERÜLETILEG?
Budapesten korlátlanul állunk a rendelkezésre, de több Budapest közeli településen, és városban számíthatnak a segítségünkre. Hozzávetőleg Budapest határától számyított 20 km-es körzetéig tudunk segíteni. Elnézést, ha kívül esik a körből, dolgozunk rajta, hogy ezen változtassunk.

1.) Mennyibe kerül a darázsirtás?

A munkavégzés nagyságától függően változik, de nagyságrendileg 12-15000 Ft-ba szokott kerülni. Nézze meg online árlistánakt, vagy kérje Ügyfélszolgálatunk segítségét (061 338 37 37) a pontosításért. Áraink fixek, és rejtett költségeket nem tartalmaznak!

2.) A darazsak cserép alatt vannak, meg tudják ezt is szüntetni?
Évente több száz hasonló esetet orvosolunk, ezért bízunk abban, hogy eredményeket az ön esetében is el fogunk tudni érni. Minderre a garancia a biztosíték!

3.) Milyen gyorsan tudnak kijönni?
Minden nap más helyszínen, más térségben dolgozunk. A terheltségünk továbbá napról napra, időjárásról időjárásra változik. A kiszállás gyorsasága 24 órától a 2-3 napig terjedhet. Nem akarunk felelőtlen kijelentéseket tenni, javasoljuk, hogy ez ügyben kérje ügyfélszolgálatunk segítségét.

4.) Miért válasszam önöket?
Mert nagy múltú, és tapasztalt cég vagyunk, akik nem szívódnak fel fizetés után. Az áraink ár/érték arányúak, az ügyfélszolgálatunk kedves, és segítőkész. Ráadásul az olyan apróságokra is figyelünk, mint a cipővédő.

5.) Este végzik a darázsirtást?
Szükségtelen. A napokig hatástartó irtószereknek köszönhetően nappal is végezhető darázsirtás. Az irtószer ugyanis még este is hatni fog. Ráadásul így megspórolja a több ezer forintos műszakpótlékot.

6.) Milyen garancia van a darázsirtásra?
A darázsirtás után 3 hónapig garantáltan mentesnek kell lennie a területnek. Amennyiben az irtás után egy héttel a kezelt területen még problémát tapasztalnak, csak szólniuk kell és ügyfélszolgálatunk kiküld egy szakembert.

A szomszédból átszálló 1-2 kósza darázs megjelenése a darázsirtás után is előfordulhat. A darázsirtásra adott garancia csak a kezelt területre érvényesíthető. Redőnytokban végzett darázsirtáskor a garancia nem érvényesíthető egy cserép alá fészket rakott kolóniára.

7.) Mennyi ideig fog tartani a darázsirtás?
A darázsirtás időtartama a körülményektől függően 20- 60 perc szokott lenni.

8.) Veszélyes a darázsirtás babára, háziállatra?
Irtószereink a kollégák által használt koncentrációban csak hidegvérűek szervezetére ártalmasak, de a darázsirtás során a legtöbb esetben eleve teljesen kizárható, hogy ők egyáltalán érintkezzenek az irtószerrel. Ezen az oldalon minden irtószer biztonsági adatlapja letölthető.

9.) Hogyan lehet megrendelni?
A darázsirtás megrendelhető online vagy ügyfélszolgálatunkon keresztül. Telefonszámaink: 061 338 37 37 – 0620 9 342 774
[/expand]

Ügyfélszolgálatunk szívesen segít
06 1 338 37 37
Lefedettségi térkép: Budapest +35 km

Abatox Kft. 1085 Budapest, József krt. 65.
A tartalom teljes szerzői jogvédelem alatt áll. Részben, vagy egészben történő másolása csak előzetes engedéllyel lehetséges.

Legyen öné a 210.000 Ft összértékű nyeremény egyike!

Rendelje meg szolgáltatásunkat március 31-ig, és vegyen részt a nyereményjátékunkba, ahol kisorsolunk:

- 1 db 100.000 Ft értékű IKEA utalványt
- 2 x 1 db 40.000 Ft értékű Jegy.hu utalványt
- 10 x páros mozijegyet a Cinema city moziba.

Új, és meglévő ügyfeleink egyaránt részt vehetnek a játékban. A minimum feltétel egy telefonon, vagy online leadott minimum 8.000 Ft értékű szolgáltatás megrendelése cégünktől 2020. feb 1 - 2020 márc 31 közötti időszakban. A nyereményjátékban csak lakossági ügyfeleink vehetnek részt.

Sorsolás FACEBOOK LIVE történik majd megrendelőazonosító szerint (adatvédelem miatt), de a nyerteseket telefonon értesítjük, és a nyereményt személyesen visszük ki. facebook.com/abatox