Cart-icon0

Kategória: Ezüstös pikkelyke

Bár az ezüstös pikkelyke ártalmatlan rovar, jelenléte bosszantó tud lenni. Különösen akkor, ha nagyobb számban el tud szaporodni. Az ezüstös pikkelyke irtása szerencsére nem nehéz, de ha nagyon kedvező életfeltételekre talál, akkor akár komplikáltabbá is válhat.

Az ezüstös pikkelyke ellen a széles spektrumú hatóanyagot tartalmazó irtószereket javasoljuk, melyek bár a leírás során lehet, hogy az ezüstös pikkelykét nem tartalmazzák, biztosan fogja azokat is irtani. Ezen felül még csapdázni is lehet a rovart.

Miért van csak ennyi termék?

30 éve végzünk kártevőirtást hivatásszerűen. Értünk a rovarirtáshoz és az irtószerekhez. Ahogyan feltehetően ön sem tart otthon iboprufen hatóanyagú lázcsillapítóból otthon 3-4 félét, főleg ha a paracetamol használ a családban, így mi sem szeretnénk önnek tucatnyi terméket eladni ugyanazon hatóanyagú termékekből.

Előszűrtük a termékeket, hogy önnek ne kelljen!

Fényképes rovarbeazonosítás

Ha nem ismeri fel a rovart, küldjön képet, és beazonosítjuk: Ide küldje!

icon-photo-camera
Minket is utolért az áremelés


"A mai világban ritka az ennyire korrekt, precíz, profi cég mint az Abatox Kft. " - K. Judit.

Annak érdekében, hogy fenntartsuk, sőt emelni tudjuk a kártevőirtási szolgáltatásunk színvonalát, melyet ügyfeleink 4.8/5-re értékelnek, kénytelen vagyunk árat emelni. Költségeink az évek alatt jelentősen megugrottak, de kitartottunk. Ezidáig. Egyes áraink már 4 éve változatlanok. Sajnos tovább már nem várhatunk.

Az áremelés a webshopban kapható termékeket nem fogja érinteni.