Cart-icon0

FERTŐTLENÍTÉS KÉPZETT FERTŐTLENÍTŐ SZAKEMBEREKKEL

Fertőtlenítő szolgáltatásaink:

Ami egyik helyen működik, az a másik esetben lehet, hogy nem célravezető. Az egyik gyorsabb, de több emberi erőforrást igényel, a másik lassabb, de nehezebb terepen jobban bizonyít, míg a harmadik teljesen vegyszermentes, és kémiai kockázatok nélküli.

permetezéses fertőtlenítés

Fertőtlenítés permetezéssel

Antimikrobiális hatású kémiai anyaggal (fertőtlenítőszerrel) pusztítjuk el a környezetbe kikerülő mikroorganizmusokat. A kezelés során a fertőtlenítőszert mechanikus porlasztással juttatjuk ki a fertőtlenítendő felületre.

Fertőtlenítés ózongenerátorral

Az ózon a nemzetközi szakirodalom szerint egy igen erős fertőtlenítő hatású gáz., batáriumölő, és virucid (vírus inaktíváló) hatással is rendelkezik. A kezelés során egy mobil ózongenerátorral kezeljük az érintett területet. Bővebben az ózonos fertőtlenítésről>>

szárazgőzős fertőtlenítés

Fertőtlenítés szárazgőzzel

A legtöbb baktérium, és vírus érzékeny a hőre. A szárazgőzös fertőtlenítés során egy 180 C fokos szárazgőzzel fertőtlenítjük a területet. Ezt az eljárást kizárólag kisebb ingatlanok, magánlakások fertőtlenítésekor használjuk.

Képzett fertőtlenítőkkel segítünk

A fertőtlenítést képzett egészségügyi fertőtlenítők végzik, akik mint egészségügyi szakdolgozók regisztrálva is vannak. Ha minket választ, akkor olyan szakembereket választ, akik egy 400 oldalas fertőtlenítésről szóló szakkönyvből, és gyakorlatból sikeres vizsgát tettek.

Cégünk már 27 éve küzd valamilyen formában a járványok ellen, akár egészségügyi kártevőkről, mint biológiai vektorokról, akár tényleges vírusokról is legyen szó.

Kinek tudunk segíteni:

Az elmúlt 27 év alatt számtalan partnerrel dolgoztunk már együtt, de vannak olyan iparágból jövő ügyfelek, akikkel különösen együtt tudunk dolgozni, hiszen ismerjük a működésüket, és az elvárásaikat a szolgáltatásokkal kapcsolatban. Ezek közül gyűjtöttük ki a legfontosabbakat:

Társasházak

Az elmúlt 27 évben már több ezer társasházzal dolgoztunk együtt, és jelenleg is több 100 lépcsőház fertőtlenítését végezzük heti szinten. Társasházaknak most önköltési ár alatt állunk rendelkezésre. Részletek itt>>

Ajánlott eljárás:
Permetezéses fertőtlenítés

Kereskedelem

A kereskedelem járványügyi szempontból mindig a frontvonalban van. Akik házon belül nem tudják megoldani a fertőtlenítést, azok részére állunk rendelkezésre, alkalmazkodva a nyitva tartáshoz. 

Ajánlott eljárás:
Permetezéses fertőtlenítés

Üzemek

A termelés tart minket, és a gazdaságot életben. Még járványügyi krízishelyzetben is működni kell. Az üzemek működésének biztosítása kritikusan fontos. A fertőtlenítésben a működésükhöz szeretnénk hozzájárulni. 

Ajánlott eljárás:
Permetezéses fertőtlenítés
Ózongenerátoros fertőtlenítés

Magánszemélyek

Sajnos csak 2015 óta van CRM rendszerünk, így nem tudjuk pontosan megmondani, hány magánszeméllyel dolgoztunk már együtt, de számuk 30.000 felettire tehető.

Ajánlott eljárás:
Ózongenerátoros fertőtlenítés
Szárazgőzös fertőtlenítés
(Jelenleg csak gépbérléssel tudunk segíteni)

Irodák

Az irodai fertőtlenítést úgy végezzük, hogy ügymenetük ne szakadjon meg. Teljes mértékben alkalmazkodunk az iroda nyitva tartásához, és azt üzemidőn túl fertőtlenítjük képzett szakemberekkel akár 24 órás határidővel. 

Ajánlott eljárás:
Hidegködös fertőtlenítés
Ózongenerátoros fertőtlenítés

Miért a mi 25 éves cégünk segítse önt a fertőtlenítésben, a mezítlábas cégek helyett?

Képzett szakemberek

Cégünknél több egészségügyi fertőtlenítő is dolgozik. Bár nincs jogszabályi előírás végzettséget illetően a fertőtlenítésnél, ez akkor is egy fontos szempont, hiszen a fertőtlenítés egy kritikus terület.

Gyors reagálás

A fertőtlenítés most az első számú prioritás cégünknél. Mivel nagy kapacitással rendelkezünk, és folyamatosan Budapest, és környékét pásztázzuk, így viszonylag rövid 2-4 munkanapos határidővel tudunk segíteni.

Érkezés előtti hívás

Nemcsak órapontosan érkezünk, és előző nap emlékeztető sms-t küldünk, tőlünk plusz költség nélkül kérhető még az érkezés előtt is telefonhívás akár 15-30p korábban. Micsoda kényelem! 🙂

Szerződés

Minden munkavégzésről írásos dokumentumot állítunk ki, mely részletesen leírja az elvégzett szolgáltatással kapcsolatos legfontosabb dolgokat, valamint külön szerződést is tartalmaz.

Kedvesség

Szakembereink, és ügyfélszolgálatunk a kedvességet, kedvességgel viszonozza, mindig megadja a kellő tiszteletet, és egy hívás 21. percében is figyelmes marad.

Megbízhatóság

Saját ügyfélszolgálat foglalkozik önnel, akik precíz adminisztrációt végeznek, hogy véletlenül se essen meg önnel olyan, hogy a megbeszélt időpontban nem megy ki a rovarirtó.

KERESSEN MINKET:

A fertőtlenítés jelenleg cégünk első számú prioritása. Amennyiben felveszi velünk a kapcsolatot, rövid időn belül válaszolunk a megkeresésére. Telefonon a +36209342774 vagy a +3613383737 számon éri el ügyfélszolgálatunkat.

    Érdeklődés jellege:

    Név*:

    Email cím*:

    Üzenet