Cart-icon0

Bolhairtó szerek

A legtöbb bolha elleni küzdelem könnyen lezárható házilag. Nem kell 15 féle bolhairtó ahhoz, hogy sikerre jusson. Feleslegesen nem is zavarjuk önt össze. A legfontosabb tanácsunk a bolhairtó vásárlásakor, hogy ne becsülje alul a hatékony bolhairtáshoz szükséges bolhairtó szer mennyiségét.

A bolhairtó termékek adatlapján erre fog segítséget kapni, a legfontosabb, hogy azt kövesse. A bolha lábról lábra, állatról állatra, állatról földre, ágyra, szekrénytetejére, szinte bárhová kerülhet. Ha túl van az állat kezelésén és jó pár forróvizes felmosáson és alapos portalanításon, akkor zárókezelésként bolhairtó szerrel kell átkezelnie a felületeket. Teljes padlót, háziállat esetén pedig ahová az rendszeresen felugrál. Ez 1-2 flakonnál több bolhairtó szert igényel.

Miért van csak ennyi termék?

30 éve végzünk kártevőirtást hivatásszerűen. Értünk a rovarirtáshoz és az irtószerekhez. Ahogyan feltehetően ön sem tart otthon iboprufen hatóanyagú lázcsillapítóból otthon 3-4 félét, főleg ha a paracetamol használ a családban, így mi sem szeretnénk önnek tucatnyi terméket eladni ugyanazon hatóanyagú termékekből.

Előszűrtük a termékeket, hogy önnek ne kelljen!

Fényképes rovarbeazonosítás

Ha nem ismeri fel a rovart, küldjön képet, és beazonosítjuk: Ide küldje!

icon-photo-camera