Cart-icon0

PÓKIRTÁS BUDAPESTEN

Önnek is ismerősek azok a gusztustalan pókok, amik az otthonát (nemcsak balatoni nyaralóját) minden reggelre behálózzák és amelyeknek a hálójába mindent belehord a szél napközben? Ön is már csak legyint egy óriás méretű pókra, amik a vendégeire a frászt hozzák?  Már nem tud mit kezdeni a pókürülékkel, ami elcsúfítja a házat?

Meddig hajlandó eltűrni, hogy a szabadidejét, és a kemény munkával karban tartott otthonát, nyaralóját pókok tartsák uralmuk alatt?

Egy pókirtás segít kordában tartani az inváziójukat. Bár a környezeti adottságok kedveznek nekik, ugyanakkor a lámpafénynél köröző egyéb rovarok begyűjtésével segítenek is rovarmentessé tenni az otthonukat, mégis van egy határ. A fürtökben lógó pókok nem az, amit önnek el kell viselnie. A pókirtás nem kell rosszul éreznie magát. Áttelepíteni, elüldözni békés módszerekkel úgysem lehet őket.

MEGRENDELNÉM, MENNYIBE KERÜL?

hogyan történik a pókirtás?

pókirtás

A pókirtást elsősorban a ház külső falán végezzük figyelembe véve a pókok élettani sajátosságait. Az elsődleges módszer erre a permetezés, mert ezzel biztosítható a legjobban az, hogy a pókirtás hosszútávú eredményt biztosítson kellemetlenségek nélkül.

A poralapú irtószer felhasználást kerüljük, hiszen megfigyelhető, hogy az így kijuttatott por a homlokzatról későbbiekben nehezen, vagy szinte egyáltalán nem lesz eltávolítható. A permetezés pedig csak olyan lesz, mint egy nyári zápor. Gyorsan jön, és 20-30 perc után nyoma sem lesz.

A pókirtás során a biztonság mellett az értékek védelme a legfontosabb cégünknél, azaz hogy az irtás ne tegyen kárt semmiben.

ÍGY DOLGOZUNK MI:

1
Hívjon fel, kérjen időpontot!

Az ügyfélszolgálatunk készséges, és szívesen segítenek. Ha online rendel, mi fogjuk visszahívni. Ha ön telefonál, ne ijedjen meg, de először a telefonközpont fog bejelentkezni. Erre azért van szükség, mert a sok hívást így tudjuk a legjobban lekezelni. Hívását pedig azért rögzítjük, hogy vissza tudjuk ellenőrozni magunkat.

Időpontot 2 órás várható intervallumra fog kapni (pl: kedd 10-12 óra), amit nagyon jól tatunk. Időpontot 1-4 munkanap függvényében fog kapni.

2
Kiérkezünk, elvégezzük a pókirtást!

Miután bekeverték a kollégák a pókirtószert (ehhez szükségünk lesz 5-7 l vízhez), elkezdik a ház külső permetezését. A pókirtás során nem az a cél, hogy minden át legyen permetezve, hanem, hogy a pók életvitelének megfelelő területek legyenel lekezelve.

A ház negatív sarkai, beugrói, nyílászárói, redőnyei, lámpaernyő körüli területei a legfontosabbak. Amíg ez a kezelés tart (kb. 20-30 perc) javasoljuk, hogy tartson 4-5 m távolságot a szakembertől, de a kezelés után rögtön tudják majd használni a teljes házat a megszokottak szerint.

3
Átbeszéljük a pókirtást!

Az irtás végéhez közeledve, átbeszéljük önnel, hogy mit kezeltünk le, milyen hatása, eredménye lesz, mire kell majd figyeljen a továbbiakban. Erről természetesen írásos dokumentációt is kiállítunk majd, és a szerződést is megkapja.

Amit érdemes előre tudnia:
- A pókirtó foltmentes anyag
- Nincs káros mellékhatása emlősre, növényre
- Kipusztítja a teljes aktív populációt

4
Megírjuk a papírokat

A pókirtás ugyan mikrokapszulázott (mint egy kindertojás:kivül folyamatosan vékonyodó burok, belül hatóanyag) irtószerrel történik, ami hosszú távú hatást eredményez, a drasztikus változást, a pókok pusztulását már az irtás során tapasztalni fogja.

Ha megvolt a pókirtás, és megkapta a szerződést már csak élveznie kell az eredményt. Illetve az smsben kapott értékelőn elmondhatja véleményét is a munkánkról.

balaton előnyben, de budapest is térképen

A balatoni pókhelyzetet magánszemélyként is többször átéltük már. Nálunk most Budapest-Balaton van a pókirtás radarja alatt.
Ha itt lakik, nyaral számíthat ránk: Budapest, Budapest – Velencei tó – Balaton szakasz. A Balaton északi-déi partszakaszában teljesen.
balatoni pókirtás

KÉRJEN IDŐPONTOT ONLINE:

ÁRAK & IDŐPONTOK

EZÉRT LESZ KÉNYELMES A PÓKIRTÁS

Pontos érkezés

Az ügyfélszolgálat által megjelölt idősávot pókirtó szakembereink mindig tartják. Budapesten egy általában 2 órás intervallumot jelent. Balaton térségében a nagyobb távok miatt ez 2-4 órás intervallumot jelent, amit napközben tovább tudunk pontosítani. 

SMS emlékeztető

Elfelejtette mikor érkezünk, vagy nem tudja felírni az érkezésünk időpontját? Nálunk ez nem gond. Minden időpontot előző nap SMS-ben visszaigazolunk.

Érkezés előtti hívás

Nemcsak órapontosan érkezünk, és előző nap emlékeztető sms-t küldünk, tőlünk plusz költség nélkül kérhető még az érkezés előtt is telefonhívás akár 15-30p korábban. Micsoda kényelem! 🙂

Biztonság

A pókirtás során a biztonság az egyik legfontosabb szempont. A felhasznált irtószer sem háziállatra (kutya, macska, bármilyen emlős), sem gyermekre nem lesz veszélyes. Még csak bőrirritációt sem fog okozni.

Kedvesség

Szakembereink, és ügyfélszolgálatunk a kedvességet, kedvességgel viszonozza, mindig megadja a kellő tiszteletet, és egy hívás 21. percében is figyelmes marad.

Megbízhatóság

Saját ügyfélszolgálat foglalkozik önnel, akik precíz adminisztrációt végeznek, hogy véletlenül se essen meg önnel olyan, hogy a megbeszélt időpontban nem megy ki a rovarirtó.

MIT SZERETNE MOST TENNI?