COVID-INFO: cégünknél továbbra is fokozott elővigyázatosság van érvényben. Cipővédőt, maszkot, tiszta kesztyűt hordanak kollégáink.

PÓKIRTÁS BUDAPEST - BALATON térségben

Önnek is ismerősek azok a gusztustalan pókok, amik az otthonát (nemcsak balatoni nyaralóját) minden reggelre behálózzák és amelyeknek a hálójába mindent belehord a szél napközben? Ön is már csak legyint egy óriás méretű pókra, amik a vendégeire a frászt hozzák?  Már nem tud mit kezdeni a pókürülékkel, ami elcsúfítja a házat?

Meddig hajlandó eltűrni, hogy a szabadidejét, és a kemény munkával karban tartott otthonát, nyaralóját pókok tartsák uralmuk alatt?

Egy pókirtás segít kordában tartani az inváziójukat. Bár a környezeti adottságok kedveznek nekik, ugyanakkor a lámpafénynél köröző egyéb rovarok begyűjtésével segítenek is rovarmentessé tenni az otthonukat, mégis van egy határ. A fürtökben lógó pókok nem az, amit önnek el kell viselnie. Az irtásukkal nem kell rosszul éreznie magát. Áttelepíteni, elüldözni békés módszerekkel úgysem lehet őket.

MEGRENDELNÉM, MENNYIBE KERÜL?

hogyan történik a pókirtás?

pókirtás

A pókirtást elsősorban a ház külső falán végezzük figyelembe véve a pókok élettani sajátosságait. Az elsődleges módszer erre a permetezés, mert ezzel biztosítható a legjobban az, hogy a pókirtás hosszútávú eredményt biztosítson kellemetlenségek nélkül.

A poralapú irtószer felhasználást kerüljük, hiszen megfigyelhető, hogy az így kijuttatott por a homlokzatról későbbiekben nehezen, vagy szinte egyáltalán nem lesz eltávolítható. A permetezés pedig csak olyan lesz, mint egy nyári zápor. Gyorsan jön, és 20-30 perc után nyoma sem lesz.

A pókirtás során a biztonság mellett az értékek védelme a legfontosabb cégünknél, azaz hogy az irtás ne tegyen kárt semmiben.

ÍGY DOLGOZUNK MI:

1
Hívjon fel, kérjen időpontot!

Az ügyfélszolgálatunk készséges, és szívesen segítenek. Ha online rendel, mi fogjuk visszahívni. Ha ön telefonál, ne ijedjen meg, de először a telefonközpont fog bejelentkezni. Erre azért van szükség, mert a sok hívást így tudjuk a legjobban lekezelni. Hívását pedig azért rögzítjük, hogy vissza tudjuk ellenőrozni magunkat.

Időpontot 2 órás várható intervallumra fog kapni (pl: kedd 10-12 óra), amit nagyon jól tatunk. Időpontot 1-4 munkanap függvényében fog kapni.

2
Kiérkezünk, elvégezzük a pókirtást!

Miután bekeverték a kollégák a pókirtószert (ehhez szükségünk lesz 5-7 l vízhez), elkezdik a ház külső permetezését. A pókirtás során nem az a cél, hogy minden át legyen permetezve, hanem, hogy a pók életvitelének megfelelő területek legyenel lekezelve.

A ház negatív sarkai, beugrói, nyílászárói, redőnyei, lámpaernyő körüli területei a legfontosabbak. Amíg ez a kezelés tart (kb. 20-30 perc) javasoljuk, hogy tartson 4-5 m távolságot a szakembertől, de a kezelés után rögtön tudják majd használni a teljes házat a megszokottak szerint.

3
Átbeszéljük a pókirtást!

Az irtás végéhez közeledve, átbeszéljük önnel, hogy mit kezeltünk le, milyen hatása, eredménye lesz, mire kell majd figyeljen a továbbiakban. Erről természetesen írásos dokumentációt is kiállítunk majd, és a szerződést is megkapja.

Amit érdemes előre tudnia:
- A pókirtó foltmentes anyag
- Nincs káros mellékhatása emlősre, növényre
- Kipusztítja a teljes aktív populációt

4
Megírjuk a papírokat

A pókirtás ugyan mikrokapszulázott (mint egy kindertojás:kivül folyamatosan vékonyodó burok, belül hatóanyag) irtószerrel történik, ami hosszú távú hatást eredményez, a drasztikus változást, a pókok pusztulását már az irtás során tapasztalni fogja.

Ha megvolt a pókirtás, és megkapta a szerződést már csak élveznie kell az eredményt. Illetve az smsben kapott értékelőn elmondhatja véleményét is a munkánkról.

balaton előnyben, de budapest is térképen

A balatoni pókhelyzetet magánszemélyként is többször átéltük már. Nálunk most Budapest-Balaton van a pókirtás radarja alatt.
Ha itt lakik, nyaral számíthat ránk: Budapest, Budapest – Velencei tó – Balaton szakasz. A Balaton északi-déi partszakaszában teljesen.
balatoni pókirtás

KÉRJEN IDŐPONTOT ONLINE:

ÁRAK & IDŐPONTOK

EZÉRT LESZ KÉNYELMES A PÓKIRTÁS

Órapontos érkezés

A cégünk alapelve, hogy nem pazaroljuk az ügyfél idejét, és amit megbeszéltünk, ahhoz tartjuk magunkat. Mi mindig órapontosan érkezünk, és ezen még Putyin érkezése sem tud fogást találni.

SMS emlékeztető

Elfelejtette mikor érkezünk, vagy nem tudja felírni az érkezésünk időpontját? Nálunk ez nem gond. Minden időpontot előző nap SMS-ben visszaigazolunk.

Érkezés előtti hívás

Nemcsak órapontosan érkezünk, és előző nap emlékeztető sms-t küldünk, tőlünk plusz költség nélkül kérhető még az érkezés előtt is telefonhívás akár 15-30p korábban. Micsoda kényelem! 🙂

Biztonság

A pókirtás során a biztonság az egyik legfontosabb szempont. A felhasznált irtószer sem háziállatra (kutya, macska, bármilyen emlős), sem gyermekre nem lesz veszélyes. Még csak bőrirritációt sem fog okozni.

Kedvesség

Szakembereink, és ügyfélszolgálatunk a kedvességet, kedvességgel viszonozza, mindig megadja a kellő tiszteletet, és egy hívás 21. percében is figyelmes marad.

Megbízhatóság

Saját ügyfélszolgálat foglalkozik önnel, akik precíz adminisztrációt végeznek, hogy véletlenül se essen meg önnel olyan, hogy a megbeszélt időpontban nem megy ki a rovarirtó.

MIT SZERETNE MOST TENNI?

Ügyfélszolgálatunk szívesen segít
(H-P: 8 - 19, SZ: 8 - 16)
36 1 338 3737
Lefedettségi térkép: Budapest +35 km (Egyes szolgáltatásaink a Balatonon is)

Abatox Kft. 1085 Budapest, József krt. 65.
A tartalom teljes szerzői jogvédelem alatt áll. Részben, vagy egészben történő másolása csak előzetes engedéllyel lehetséges.