Cart-icon0

Egérirtó szerek, egércsapdák

Szeretné az otthonát, irodáját, telephelyét megvédeni az egerektől? Az egérirtás során a legfontosabb a megfelelő, alacsony rezisztenciát mutató egérirtó hatóanyag kiválasztása, a megfelelő csalihatással, megfelelő egércsapda által biztonságossá, és behatások ellen védetté tenni az egérirtó szert, valamint megfelelő mennyiségben kihelyezni, és folyamatosan monitorozni az eredményt.

Az egerek elleni védekezésképpen mi nem hozunk ide sok egérirtó mérget, egércsapdát, egérfogót, csak azokat, amik már nálunk is bizonyítottak. Mi 30 éve végzünk egérirtást vállalkozás formájában. Nem akarunk önre nagy választékot önteni, inkább előszűrtük azt szakmai tapasztalataink alapján.

Mi alacsony rezisztenciát mutató, több féle formátumú egérirtó mérget, többször felhasználható egércsapdát, élve fogó egérdobozt hoztunk önnek. Masszív nyaktilós egércsapdát, ami nem megy tönkre első használat után.

Miért van csak ennyi termék?

30 éve végzünk kártevőirtást hivatásszerűen. Értünk a rovarirtáshoz és az irtószerekhez. Ahogyan feltehetően ön sem tart otthon iboprufen hatóanyagú lázcsillapítóból otthon 3-4 félét, főleg ha a paracetamol használ a családban, így mi sem szeretnénk önnek tucatnyi terméket eladni ugyanazon hatóanyagú termékekből.

Előszűrtük a termékeket, hogy önnek ne kelljen!

Fényképes rovarbeazonosítás

Ha nem ismeri fel a rovart, küldjön képet, és beazonosítjuk: Ide küldje!

icon-photo-camera