A harmadik hullám ellenére cégünk továbbra is működik, és maximális biztonsági előírások mellett dolgozik. Cipővédőt, maszkot, tiszta kesztyűt hordanak kollégáink. Cégünknél továbbra sem volt még pozitív eset. Hatósági karanténban lévő ingatlanba nem megyünk. 2021.03.18.

Abatox Kft:

Az unalmas cégbemutatók helyett inkább engedje meg, hogy elmeséljem önnel, mi történt velünk a legutolsó 2015-ös évben.

2015:
Hosszas előkészítés, és fejlesztés után márciusban elkezdtük az átállást saját ügyfélkezelő rendszerünkre. Ez számtalan könnyítést hozott a mi életünkbe, és tett minket sokkal ügyfélbarátibbá. A szolgáltatás újrarendelése, garanciális ügyintézés már akár kevesebb mint 1 perc alatt elintézhetővé vált nálunk. Mindenről pontos és precíz adminisztrációnk van, így nálunk 2015-ben az elfelejtett megrendelések (valaki kimaradt) az <0,1% (egy tized) sem érték el. Az ágyi poloska egy komoly probléma Magyarországon, de alig hallani róla a médiákban. Ezen szerettünk volna változtatni. Szeptemberben elindul poloskatérkép alkalmazásunk, ami futótűzként járja be a médiát. Minden nagyobb média RTL klub, TV2 reggeli műsorában vezető interjút adunk a témáról, de címlapként hozzák a hírt az online portálok is (Hvg, 444, Index, Nlcafe...stb). Azóta több elemzéshez, és tudományos értekezéshez kérték a segítségünket. Még év végén elindítjuk az sms kommunikációnkat, melynek keretén belül visszaigazoljuk ügyfeleink rendelését, emlékeztetjük az irtás időpontjáról, következő kezelések aktualitásáról, kérjük ki véleményüket az irtásról. Ez egy ügyfélbarát kényelmi szolgáltatás, ami az ügyfélnek semmibe sem kerül, de mégis sokat ér. Közben folyamatosan publikáltunk. 2015-ben 32 cikket jelenítettünk meg. Nagyon sokat írtunk az ágyi poloskáról, de készítettünk sablonos útmutatót házilag készíthető rovarcsapdákról, sőt leteszteltünk minden házi praktikát a csótányok ellen. Szakcikkeinket 2015-ben közel 250.000-en olvasták el. Természetesen a rovarirtás is ment a napi megszokás szerint. 2015-ben is több ezren választottak minket, de sikerült megnyernünk több nagyobb pályázatot is. A cég ügyvezető igazgatója:

zsolt_2_kicsi

Az ABATOX ügyvezető igazgatója, és alapítója Szigeti Zsolt. 1993-ben tette le az egészségügyi gázmesteri vizsgát, mely a legmagasabb fokú képesítés a szakmában. Abatox irányításán túl, 25 éve napi szinten végezi a mentesítéseket.

 

Akikkel megtiszteltetés volt együtt dolgozni:

Köszönjük minden kedves Ügyfelünknek, akiken segíthettünk, és akik hozzájárultak ahhoz, hogy megünnepelhessük 20 éves fennállásunkat. Felnőttünk! Ha szeretné őket  jobban megismerni, nézze meg büszkeségeinket. Köszönjük, hogy minket választottak!
 

Ahol találkozhatott már velünk:
media
Sajtómegkeresésekkel kapcsolatban a szalai.karoly[kukac]abatox.hu címen  vagy a 06 70 392 75 48 telefonszámon állunk rendelkezésre.

Ügyfélszolgálatunk szívesen segít
(H-P: 8 - 19, SZ: 8 - 16)
36 1 338 3737
Lefedettségi térkép: Budapest +35 km (Egyes szolgáltatásaink a Balatonon is)

Abatox Kft. 1085 Budapest, József krt. 65.
A tartalom teljes szerzői jogvédelem alatt áll. Részben, vagy egészben történő másolása csak előzetes engedéllyel lehetséges.