Cart-icon0

A célunk, hogy a kisiparosi szintről a kiválóságra emeljük a magyar kártevőirtási szolgáltatást

“Vissza se hívott!”, “Könyörögni kellett az árajánlatért!”, “Ma délelőttre ígérte, de már 15 óra múlott”. Nincs olyan felnőtt magyar ember, akit ne frusztrált volna legalább egyszer hasonló probléma élete során. Ha kisiparos munkáról van szó, akkor akár tucatszor is.

Az Abatox márkanév 2021-ben ünnepelte 30. évfordulóját. 1991-ben csak az Aranyoldalakban szerettünk volna egy első helyet, ma már célunk, hogy egy Európában, de akár a világban is a kártevőirtási szolgáltatási színvonalban vezető helyet töltsünk be.

Az ügyfélélmény nálunk kiemelten fontos.


Amiben elsők, és különlegesek vagyunk

1
Online rendelés

Az első kártevőirtó cég voltunk, amitől online szolgáltatást lehetett rendelni. Árkalkulátorral, időpontválasztóval. Már akkor UX alapon igyekeztünk tervezni, amikor még a technológiai cégek is csak ismerkedtek ezzel a fogalommal.

2
ÁSZF

Az első kártevőirtó cég voltunk, ami ÁSZF alapon kezdett együttdolgozni az ügyfelekkel egy emberi kapcsolaton túl, biztos jogi kapcsolatot is teremtve az ügyfelekkel.

4
Egyedi vállalatirányítás

Az első kártevőirtó cég voltunk, ami saját fejlesztésben kezdetk vállalatirányitási rendszert fejleszteni, hogy ne kelljen az ügymenetben kompromisszumokat kötni.

5
Telefonközpont

Az első kártevőirtó cég voltunk, és talán még most is az egyetlenek, akik a jobb ügyfélszolgálati elérhetőség végett telefonközpont szolgálatást vezettek be.

6
Digitális ügymenet

Elektronikus ügyfélkapu, elektronikus számla, elektronikus teljesítésigazolás, sms visszaigazolás. Ezek az elmúlt évek fejlesztései cégünknél. És már vannak újabb ötletek.

7
Szakmai ráncfelvarrások

Az első kártevőirtó cég voltunk tudomásunk szerint, akik képeztettek ki ágyi poloska kiszagoló kutyát, terveztettek fagyasztógépet ágyi poloska ellen, és lakossági területen először végeztek hőkezeléses poloskairtást.

Amit a legjobban utálunk a szakmánkban

A technológiai forradalom sajnos nem a kártevőirtásban zajlik. Ebbe az iparágba nagyon lassan gyűrűznek be az újítások. És bár szívesen állnánk az élére, a kártevőirtással járó biocid szabályozás túlbonyolított útvesztője jelenleg elég nagy probléma. Egy kis ország, szigórú biocid szabályozással nem túl vonzó egy egyébként rendkívüli jó innovációkat gyártó cég számára. Így a kártevőírtás, mint szakma nagyon nehezen innoválható.

Bár nagyon szeretnénk már megválni a permetezőgépektől, mint technológiától, sajnos még velünk marad.

A cég ügyvezető igazgatója


zsolt_2_kicsi

Az ABATOX ügyvezető igazgatója, és alapítója Szigeti Zsolt. 1993-ben tette le az egészségügyi gázmesteri vizsgát, mely a legmagasabb fokú képesítés a szakmában. Abatox irányításán túl, 25 évig napi szinten végezte a mentesítéseket. Mára jellemzően a stratégiai feladatokkal foglalkozik, és a kiemelt ügyfelekkel való kapcsolattartást.

Akikkel megtiszteltetés volt együtt dolgozni:

Köszönjük minden kedves Ügyfelünknek, akiken segíthettünk, és akik hozzájárultak ahhoz, hogy megünnepelhessük 20 éves fennállásunkat. Felnőttünk! Ha szeretné őket  jobban megismerni, nézze meg büszkeségeinket. Köszönjük, hogy minket választottak!


Ahol találkozhatott már velünk

Cégünk immáron több mint 200 (nem fizetett) sajtómegjelenésen van túl. A média gyakran fordul hozzánk, ha szakértői kérdés merül fel. Szerkesztők, újságirók, riporterek gyakori vendégeink.

media


Sajtómegkeresésekkel kapcsolatban a szalai.karoly[kukac]abatox.hu címen  vagy a 06 70 392 75 48 telefonszámon állunk rendelkezésre.