Cart-icon0

RTU - rovarirtó permet (széles spektrumú)

Széles spektrumú általános rovarirtó permet 3-as hatóanyaggal. Használható a legtöbb mászó rovar ellen (pikkelykék, zsizsikek, legyek, poloskák, hangyák, csótányok, fülbemászók, molyok, legyek, élelmiszert károsító rovarok).

  • Ha nem tud dönteni, hívja ügyfélszolgálatunkat: 061 338 37 37
  • A 12 óráig leadott rendelés akár a következő munkanapon megérkezhet.
  • Termékeinket 30 éves kártevőirtói múlttal válogattuk össze
  • GLS házhozszállítás már 1200 Ft-tól 1 napon belül. Foxpost automatába 1190 Ft.

2 590 Ft

Elfogyott

Mikrokapszulázott, 3 hatóanyagot tartalmazó széles spektrumú rovarirtó permet. Szakember rovarirtó kollégáink napi szinten használják ennek az irtószernek a nagytestvérét a Draker 10.2 rovarirtó szert. A lakossági kiszerelésű 400 ml-es felhasználásra kész rovarirtó permet ugyanazon 3-as hatóanyagokat tartalmazza: cipermetrin, tetrametrin, PBO.

A cipermetrin felelső a gyors ölőhatásért, a tetrametrin azért, hogy a rejtekükben megbújó rovarok ki legyenek zavarva, és jobban érintkezzenek a kezelt felülettel, a PBO pedig egy hatásfokozó a még jobb eredményért.

Mikor használható az RTU rovarirtó permet?

– Ágyi poloska: A Protect ágyi poloskai irtó mellett ezt tudjuk hitelesen ajánlani önnek. Az ágyi poloska egy irtószerekkel szemben jobban ellenálló rovar. Az RTU 3-as hatóanyag-kombinációja megnöveli a poloskairtás hatékonyságát.
– Ezüstös pikkelyke: A párásabb, nyirkosabb területek fal, szegély melletti szakaszainak kezelésével, az ezüstös pikkelykék rejtekhelyeinek kezelésével, tápanyagforrásuk környezetének (pl. feljött tapéta, keményítő tartalmú papír) permetezésével az RTU megoldást az az ezüstös pikkelyke problémára.
– Pókszázlábú: A legtöbb rovarhoz hasonlóan ennél a rovarnál is elsődlegesen a fal-padló találkozási részeinél, szegély mentén kell kezelni a helyiséget lehetőleg úgy hogy a falat és a padlót is 10-15 cm széles sávban érje a permetszer. Javasolt a párásabb helyiségek kezelése.
– Molylepkék: A ragacsos molycsapda bár összefogja a hímeket, a lárvák, bábok miatt érdemes a plafon éleinek kezelése, illetve azon pontok, ahol a moly forrása volt (pl: ruhamoly esetén a szekrény környéke, élelmiszer moly esetén a fertőzött élelmiszer környezete)
– Légy: A széles spektrumú rovarirtó segít a légy probléma kezelésében is. A permettel a legyek által gyakran látogatott felületeket kell kezelni.
– Mezei poloska: A rejtekhelyekre bebújó poloskák irtására, a mezei poloskák által gyakran látogatott területek kezelésére ideális. Hármas hatóanyaga segít a mezei poloskák számának csökkentésében.
– Élelmiszerkárosítók (zsizsikek, dohánybogár, kenyérbogár):

Milyen előnye van az RTU permetnek?
Széles spektrumú: A 3as hatóanyagának köszönhetően szinte a legtöbb mászó rovar ellen megoldást ad legyen az hangya, csótány, pikkelyke, pókszázlábú, pók, fülbemászó, poloskafélék, tetvek, atkák, zsizsikek.
Mikorkapszulázott: Az irtószer olyan mintha kindertojások millióit tartalmazná. Az irtószerbe kevert mikrokapszula tartalmazza a hatóanyagot, ami a kipermetezéskor folyamatosan hasad ki a “műanyag” burokból. Ez hosszabb hatást, nagyobb biztonságot, enyhe rovarirtószagot jelent.

Mire elég egy 400 ml-es RTU rovarirtó szer?

Egy 400 ml-es RTU rovarirtó szer általában egy jól körülhatárolható, helyiségre jól leszűkíthető probléma kezelésére elegendő, ha a terület nem nagyobb 20m2-nél. 20 m2-nél nagyobb területek esetén további +1 flakont javaslunk, illetve az utókezelések végett érdemes még egy flakont vásárolni.

Érdemes az RTU rovarirtó szer mellé mást is vásárolni?

Vannak olyan speciális problémák, amik mellé érdemes további kiegészítőket vásárolni. Ezeket mind megtalálja áruházunkban. Molyok esetén feromonos molycsapdát, csótányok esetén géleket, hangyák esetén géleket és porokat, legyek esetén csapdákat. Ágyi poloska esetén csapdákat, kifejlődésgátló irtószereket.

További információk

Tömeg 0.5 kg
Méretek 23 × 10 × 5 cm
Célzott kártevő Csótány Széles spekrtumú hatóanyaga révén felhasználható akár poloskák, fülbemászók, pikkelykék, pókszázlábúak, legyek, szúnyogok ellen is
Hatóanyag cipermetrin, tetrametrin
Kiszerelés 400 ml

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?

Hívja szakértő telefonos ügyfélszolgálatunkat. 30 éve végzünk hivatásszerűen kártevőirtást. Ha tőlünk vásárol, szakértőktől vásárol. Rendelés előtt bátran kérdezhet is!

061 338 37 37
MIÉRT VÁSÁROLJON TŐLÜNK?

Inkább szakembert hívna?

Cégünk 30 éve végez kártevőirtást. Ha úgy érzi inkább nem akar maga nekikezdeni az irtásnak, hívjon fel minket. Szolgáltatásunk Budapesten és vonzáskörzetében elérhető.

rovarirtás

Igyekszünk ezekért a véleményekért megdolgozni!

ingyenes GLS szállítás

Rendeljen 10.000 Ft felett és fizessen bankkártyával a kedvezményhez.

Mit kell a kedvezményhez tennie?:

1. Rendeljen 10.000 Ft felett a webshopból valamilyen kártevőirtó szert.
2. Válassza a GLS kiszállítást
3. A fizetési módnál válassza a Bankkártyás lehetőséget
4. A kedvezmény automatikusan jóvá íródik
5. Adja le a rendelését

A kedvezmény 2023.05.17-től visszavonásig érvényes 10.000 Ft feletti kosárérték esetén. A szállítási díj a kosárértékbe nem számít bele. Csak bankkártyás fizetés esetén érvényes..

Válogatás a webshopban: Tovább a webshopra>>