Cart-icon0
Akció!

Protect címeres / mezei poloska irtó aeroszol

Kettős hatóanyagú, taglozó hatású címeres / mezei poloskairtó, ami nemcsak a bosszantó büdös bogarak ellen véd, hanem számtalan rovar ellen ad biztonságot, mint pókok, fülbemászók, légyölő pókszázlábúak, molyok, legyek. Aeroszol technológiája révén akár a rejtekhelyekbe is bejuttatható.

  • Ha nem tud dönteni, hívja ügyfélszolgálatunkat: 061 338 37 37
  • A 12 óráig leadott rendelés akár a következő munkanapon megérkezhet.
  • Termékeinket 30 éves kártevőirtói múlttal válogattuk össze
  • GLS házhozszállítás már 1200 Ft-tól 1 napon belül. Foxpost automatába 1190 Ft.

1 358 Ft

Elfogyott

Cikkszám: IRT-019 Kategória:

Csak a különös szerencsecsillag alatt születettek nem éltek meg valamilyen kellemetlenségeket a címeres poloskákkal, vagy népies nevén mezei poloskával. Ellepik a teraszt, esténként berepülnek a lakásba, bebújnak a kint száradó ruhák közé, amiket végül egyszerűen behajtunk a szekrénybe. Büdösek, zavaróak, és sokan vannak.

Az irtásuk már nem kérdés? Na, de mivel! A szappanos víz, fokhagyma csak elriasztja őket, és azt is ideig óráig. Bejönnek egy másik ablakon, vagy visszatérnek pár órával később. Erre ajánljuk a Protect címeres poloskairtó aeroszolt.

Szemben az egy hatóanyagú irtószerekkel ez a Protect poloskairtó aeroszol két különböző hatóanyagot is tartalmaz a még biztosabb hatás érdekében. Cifenotrin, d-tetrametrin, hogy a rovart minél gyorsabban ártalmatlaníthassuk. Ráadásul ez a kettős hatóanyag szélesebb irtási spektrumot is lehetővé tesz. Hétköznapi értelemben ez annyit jelent, hogy ha éppen egy ronda pók mászik a fejünk felett az ágyon, és épp nincs mihez nyúlnunk, csak a címeres poloskairtóhoz, akkor bátran vegyük is elő.

A címeres poloskákon felül pókok, molyok, fülbemászók, pikkelykék, százlábúak ellen is véd.

Miért ajánljuk a Protect címeres poloskairtót?

– Taglozó hatású: Hétköznapi szóhasználattal élve gyors. Szemben a mikrokapszulás készítményekkel a kettős hatóanyagú Protect címeres poloskairtó lényegesen gyorsabban írtja a poloskákat. Olyan szituációkba ajánljuk, amikor a rovar azonnal ártalmatlanítani kell. Ellepték a teraszt? Minden nap 5-10 db van az erkélyen? Egy pokróc alatt hemzsegnek? Ha gyors megoldás kell, akkor a kettős hatóanyagú Protectek javasoljuk.
– Hajtógázas: A permet szerekkel ellentétben a hajtógázas Protectben nagyobb nyomás uralkodik. Jobban be lehet fújni a búvóhelyeikre, mint ablakkeret, falborítás, redőnytok, vagy bármilyen réssel, repedéssel rendelkező búvóhely. De a hajtógáz a mi véleményünk szerint a taglozó hatást is erősíti.

A kettős hatóanyagú Protect címeres poloska irtót akkor ajánljuk, mikor tűzoltásra van szükség, és a rovart írtani kell. Hosszas megelőzésre inkább a mikrokapszulázott széles spektrumú RTU-t javasoljuk. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy ha konkrét büdös bogarakkal kerülünk szembe, amiktől meg akarunk szabadulni, akkor a taglózó irtószert javasoljuk, még akkor is ha felfedeztünk egy búvóhelyet ahol tucat számra vannak, de ha már kiirtottuk egy pontból, és azt szeretnénk, hogy oda ne menjenek vissza, akkor érdemes oda a széles spektrumú mikrokapszulázott RTU-t felhasználni. Vagy a széles spektrumú RTU helyett dönthetünk úgy is, hogy a búvóhelyeket 1,5-2 hetetnt mindig átkezeljük, de ezzel csak több vegyszert használnánk fel, mint amennyit más megoldások között az RTU-val kellene.

Mennyi Protect címeres poloskairtót vegyen?

Egy aeroszol körülbelül 7 m2-nyi felület kezelésére elegendő. Nem minden esetben szabad ezt készpénznek venni. Ablakkeretekbe , redőnytokokba sokszor többet be kell fújni, mintha csak felületként kezelnénk azt le. 2 flakont mindenképpen javaslunk, de mivel érdemes a rejtekhelyeinek kezelését 2 hetente átkezelni, és figyelembe véve azt, hogy az irtószer évekig megtartja a flakonban a hatását, akár 4-5 flakont is vehet. Kárba menni biztosan nem fog.

További információk

Tömeg 0.600 kg
Méretek 6 × 6 × 25 cm
Célzott kártevő Csótány, Ezüstös pikkelyke, Fülbemászó, Légy, Molylepke, Muslica, Címeres poloska, D-tetrametrin, cifenotrin hatóanyagai miatt bátran használható a ház körüli rovarok (pókok, legyen, fülbemászók, molyok, pókszázlábúak) gyors hatású irtására is.
Hatóanyag d-tetrametrin, cifenotrin
Kiszerelés 1 flakon

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?

Hívja szakértő telefonos ügyfélszolgálatunkat. 30 éve végzünk hivatásszerűen kártevőirtást. Ha tőlünk vásárol, szakértőktől vásárol. Rendelés előtt bátran kérdezhet is!

061 338 37 37
MIÉRT VÁSÁROLJON TŐLÜNK?

Ezek is

fontosak lehetnek

Inkább szakembert hívna?

Cégünk 30 éve végez kártevőirtást. Ha úgy érzi inkább nem akar maga nekikezdeni az irtásnak, hívjon fel minket. Szolgáltatásunk Budapesten és vonzáskörzetében elérhető.

rovarirtás

Igyekszünk ezekért a véleményekért megdolgozni!

ingyenes GLS szállítás

Rendeljen 10.000 Ft felett és fizessen bankkártyával a kedvezményhez.

Mit kell a kedvezményhez tennie?:

1. Rendeljen 10.000 Ft felett a webshopból valamilyen kártevőirtó szert.
2. Válassza a GLS kiszállítást
3. A fizetési módnál válassza a Bankkártyás lehetőséget
4. A kedvezmény automatikusan jóvá íródik
5. Adja le a rendelését

A kedvezmény 2023.05.17-től visszavonásig érvényes 10.000 Ft feletti kosárérték esetén. A szállítási díj a kosárértékbe nem számít bele. Csak bankkártyás fizetés esetén érvényes..

Válogatás a webshopban: Tovább a webshopra>>