Cart-icon0

Murin Extreme patkányirtó, egérirtó szer 150 g

Alacsony rezisztenciával rendelkező patkányirtó, egérirtó szer kiváló csalógatóanyaggal brodifacum hatóanyaggal. Kihelyező ládával együtt ajánljuk. Kártevőirtó szakembereink előszeretettel használják ezt a hatóanyagot irtásra.

  • Ha nem tud dönteni, hívja ügyfélszolgálatunkat: 061 338 37 37
  • A 12 óráig leadott rendelés akár a következő munkanapon megérkezhet.
  • Termékeinket 30 éves kártevőirtói múlttal válogattuk össze
  • GLS házhozszállítás már 1200 Ft-tól 1 napon belül. Foxpost automatába 1190 Ft.

1 090 Ft

Készleten

Cikkszám: IRT-014 Kategóriák: , Címkék: , , ,

A Murin extreme egy egyszeri fogyasztásra már irtó hatással bíró, jó akut orális (LD50) mérgezési értékkel rendelkező patkányirtó, egérirtó szer. Az egyszeri fogyasztású, más néven 2. generációs patkányirtó, egérirtó szer előnye, hogy az állatnak akár elegendő 1x fogyasztania a méregből, már nagy valószínűséggel el is fog pusztulni, szemben az első generációs irtószerekkel, ahol az állatnak többször vissza kellett járnia enni a méregből. A akut orális (LD50) mérgezési érték azt jelenti, hogy mennyit kell ennie az állatnak a hatóanygaból, hogy az 50%-os eséllyel elpusztuljon.

A brodifakum hatóanyag esetében az LD50 érték 0.4, míg a bromadiolon esetén 1.125-1.75, a difenakum esetében 1.8-0.8. Vagyis a brodifakum hatóanyagú patkányirtó, egérirtó szerből akár 2-4x kevesebb is elegendő lehet ugyanolyan mérgezési ráta eléréséhez. Ez persze nagyon szakmai volt, de bízunk abban, hogy sikerült ebből megfelelő következtetést levonni.

A Murin extreme 0.0025% brodifakum hatóanyaggal rendelkezik. Mivel cégünk a webáruház üzemeltetésen felül szakipari patkányirtással, és egérirtással is foglalkozik már 30 éve, erről a hatóanyagról jó tapasztalatunk van. Mi is napi szinten alkalmazzuk a brodifakum hatóanyagú rágcsálóirtó-szereket.

A patkányirtás, egérirtás eredményének optimalizálása érdekében javasoljuk, hogy a Murin extreme rágcsálóirtó szer műanyag, kulccsal zárható, a patkánymérget időjárási behatásoktól védő szerelvénybe legyen kihelyezve. Mivel a patkány az élelmiszert elhordja, így patkányirtáskor különösen jó egy olyan szerelvény, aminek belső részébe a mérget fel lehet húzni egy fém rúdra, ezáltal rögzítve az elhurcolás ellen. Ellenkező esetben a kihelyezett, akár több patkány irtására is elegendő patkánymérget akár 1 patkány is elhordhatja magának, amivel megnő a pótlások mértéke feleslegesen.

Mennyi Murin extreme patkányirtó, egérirtó pére van szükség?

Egy 150 g-os Murin extreme csomag pép 1 kompakt patkányetető láda, vagy 7 S méretű egéretető doboz egyszeri feltöltésére elegendő. A patkányoknál a védendő épület bejárati pontjait, fészkeinek környékét, lehetséges táplálékforrási területeinek számát kell figyelembe venni. Általában egy egyszerű patkányprobléma legalább 2-3 feltöltött ládával orvosolható, ami mellé érdemes még 1-2 tasakot pótlás céllal vásárolni. Egérirtás során 7 db feltöltött doboz kb 70-80 m2 kezelésére elegendő. Itt is érdemes legalább 1 csomag Murin extreme pépet venni pluszban a pótlás miatt.

A patkányirtás, egérirtás hatékonyságának optimalizálása érdekében szakember kártevőirtóinkkal összeállítottunk önnek több csomagajánlatot, amit érdemes lehet megvásárolnia.

További információk

Tömeg 0.15 kg
Méretek 20 × 13 × 4 cm
Célzott kártevő Patkány|Egér
Hatóanyag brodifacum
Kiszerelés 150 g

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?

Hívja szakértő telefonos ügyfélszolgálatunkat. 30 éve végzünk hivatásszerűen kártevőirtást. Ha tőlünk vásárol, szakértőktől vásárol. Rendelés előtt bátran kérdezhet is!

061 338 37 37
MIÉRT VÁSÁROLJON TŐLÜNK?

Inkább szakembert hívna?

Cégünk 30 éve végez kártevőirtást. Ha úgy érzi inkább nem akar maga nekikezdeni az irtásnak, hívjon fel minket. Szolgáltatásunk Budapesten és vonzáskörzetében elérhető.

rovarirtás

Igyekszünk ezekért a véleményekért megdolgozni!

ingyenes GLS szállítás

Rendeljen 10.000 Ft felett és fizessen bankkártyával a kedvezményhez.

Mit kell a kedvezményhez tennie?:

1. Rendeljen 10.000 Ft felett a webshopból valamilyen kártevőirtó szert.
2. Válassza a GLS kiszállítást
3. A fizetési módnál válassza a Bankkártyás lehetőséget
4. A kedvezmény automatikusan jóvá íródik
5. Adja le a rendelését

A kedvezmény 2023.05.17-től visszavonásig érvényes 10.000 Ft feletti kosárérték esetén. A szállítási díj a kosárértékbe nem számít bele. Csak bankkártyás fizetés esetén érvényes..

Válogatás a webshopban: Tovább a webshopra>>