Cart-icon0

Imidasect hangyairtó gél

Hangyairtó gél kézi kinyomóval, magas folyadéktartalommal, a jó csalogatás érdekében. Kisebb probléma esetén önmagában is elég lehet, de javasoljuk a kombinált csomagajánlatokat. A hangyairtó gél műanyag szerelvénybe kihelyzeve kültéren is használható.

  • Ha nem tud dönteni, hívja ügyfélszolgálatunkat: 061 338 37 37
  • A 12 óráig leadott rendelés akár a következő munkanapon megérkezhet.
  • Termékeinket 30 éves kártevőirtói múlttal válogattuk össze
  • GLS házhozszállítás már 1200 Ft-tól 1 napon belül. Foxpost automatába 1190 Ft.

3 190 Ft

Készleten

Cikkszám: IRT-012 Kategória: Címke:

Kártevőirtó szakemberek is előszeretettel alkalmazzák a géles hangyairtást, amit ezzel az imidasect hangyairtó gél megvásárlásával most ön is elérhet. A hangyairtó gél egy biztonságos, egyszerű, de hatékony eszköz a hangyák elleni védekezésben.

Miért ajánljuk az Imidasect hangyairtó gélt?

– Biztonságos: A gél nagyon célzottan juttatható ki, akár olyan helyekre, ahová egyébként nincs is hozzáférésünk. A konnektor borítása alól, szegőléc mögül, ajtófélfa sarkából kijövő hangyák kezelésénél nagyon jól jön. De ha konyhapulton masírozó hangyáktól akarunk megszabadulni, akkor a hangyairtó géllel lepermetezése helyett itt mindössze még az 1 grammot sem elérő gélcseppet kell kihelyezni, amit ha nem akar közvetlenül a munkapultra tenni, rakhatja bármely nem nedvszívó kis lapra.
– Egyszerű: Az imidasect hangyairtó gél alkalmazása nem bonyolultabb, mint a fogkrém. Ahogy a fogkrémet mindig rányomjuk a fogkefére, úgy a hangyagélt a hangyák vonulási útjai mentén mindössze ki kell nyomni.
– Hatékony: Az imidasect hangyairtó gél hatóanyaga az imidakloprid, amit még hivatásos rovarirtók is rendszeresen alkalmaznak. Több szakemberek felhasználására készült ipari irtószer alapanyaga.
– Kültéren is használható: Mindössze az esőtől és közvetlen napfénytől védendő műanyag szerelvényt kell hozzá megvenni, és a gélt a szerelvénybe nyomva akár a kültéri hangyabolyok kijáratához téve is gyérítheti a kerti hangyák példányszámát.
– Magas nedvességtartalom: A hangyák szeretik a nedvességben gazdag tápanyagforrást. Az imidasect hangyairtó gél „folyósabb” állaga révén a gél lassabban szárad ki, és tovább marad vonzó a hangyák számára. Ettől függetlenül tűző napfényre nem érdemes kitenni.

Mennyire biztonságos az Imidasect hangyairtó gél?

A gél a legtöbb esetben háziállatok és gyerekek által nehezen vagy egyáltalán nem hozzáférhető helyre kerülnek ki.

A gélben található imidakloprid hatóanyag LD50 mérgezési értéke 450mg/testtömegkilógramm. Egy 10g tubus 100mg-t hatóanyagot tartalmaz. Ez meg sem közelíti egy 3 kg-os kutya 3*450mg mérgezési értékét. Vagyis, ha egy 3 kg súlyú kiskutya egy egész tubusnyit is megenne, sem érnénk el az LD50 értéket, hiszen már maga a gél nem tartalmaz annyi hatóanyagot.

Mennyi imidasect hangyairtó gélre van szüksége?

Bár a gyártói felhasználási lehetőségek mást írnak, mi 30 év rovarirtó múlttal azt gondoljuk, hogy egy 10 g-os tubus egy konyha 1x kezelésére elegendő. Több gélt, vagy kiegészítő hangyairtó permetet javaslunk, ha önnél nemcsak 1 pontból jönnek, hanem az érintett ingatlanban sokkal nagyobb káoszt okoznak. Az utókezelések végett legalább 2 hangyairtó gél megvásárlását javasoljuk.

Mivel tudja még eredményesebbé tenni a hangyák elleni védekezést?

A hangyák elleni hatékony védekezés céljából ajánljuk szakember rovarirtók által összekészített csomagjainkat, amik sokkal többet tehetnek önért a fertőzöttség visszaszorításában. Bár az imidasect hangyairtó gél önmagában is hatékony, magas példányszámú bolyaik, kiszámíthatatlan behatolásaik végett, érdemes magasabb fokú biztonságra kapcsolni. Hangyairtó csomagjaink ezt a célt szolgálják.

További információk

Tömeg 0.035 kg
Méretek 21 × 11 × 4 cm
Célzott kártevő Hangya
Hatóanyag imidakloprid
Kiszerelés 10 g

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?

Hívja szakértő telefonos ügyfélszolgálatunkat. 30 éve végzünk hivatásszerűen kártevőirtást. Ha tőlünk vásárol, szakértőktől vásárol. Rendelés előtt bátran kérdezhet is!

061 338 37 37
MIÉRT VÁSÁROLJON TŐLÜNK?

Inkább szakembert hívna?

Cégünk 30 éve végez kártevőirtást. Ha úgy érzi inkább nem akar maga nekikezdeni az irtásnak, hívjon fel minket. Szolgáltatásunk Budapesten és vonzáskörzetében elérhető.

rovarirtás

Igyekszünk ezekért a véleményekért megdolgozni!

ingyenes GLS szállítás

Rendeljen 10.000 Ft felett és fizessen bankkártyával a kedvezményhez.

Mit kell a kedvezményhez tennie?:

1. Rendeljen 10.000 Ft felett a webshopból valamilyen kártevőirtó szert.
2. Válassza a GLS kiszállítást
3. A fizetési módnál válassza a Bankkártyás lehetőséget
4. A kedvezmény automatikusan jóvá íródik
5. Adja le a rendelését

A kedvezmény 2023.05.17-től visszavonásig érvényes 10.000 Ft feletti kosárérték esetén. A szállítási díj a kosárértékbe nem számít bele. Csak bankkártyás fizetés esetén érvényes..

Válogatás a webshopban: Tovább a webshopra>>