Cart-icon0

ECOGEL - Hangyairtó gél 3 csapda

Hanygairtó gél 3 3 felhasználásra kész csalétekállomásba téve. A csalétekállomás lehetővé teszi a hangyairtó gél áthelyezését, ha a vonulási út változna, de lassítja annak kiszáradását is. Kültéren is használható akár a kertbe is.

  • Ha nem tud dönteni, hívja ügyfélszolgálatunkat: 061 338 37 37
  • A 12 óráig leadott rendelés akár a következő munkanapon megérkezhet.
  • Termékeinket 30 éves kártevőirtói múlttal válogattuk össze
  • Személyes átvétel raktárunkban: Budapest XVI. (Pontos cím)
  • GLS házhozszállítás már 1000 Ft-tól 1 napon belül. Foxpost automatába 950 Ft.

2 990 Ft

Készleten

Cikkszám: IRT-002 Kategória: Címkék: ,

Nem hiába népszerű a géles hangyairtás a szakemberek körében is. Bizonyos hangyafajok esetében (pl:fáraóhangya) a csalétek forma az egyedüli hatékony módszer, de a gélezés nem eredményez akkora vegyszerfelhasználást, és a kihelyezési procedúra is néhány perc alatt megvan, különösebb rákészülés nélkül.

Az ECO hangyairtó gél csomagonként 3 szerelvényt tartalmaz, szerelvényenként 5g irtószerrel.

Mik az ECO hangyairtó gél előnyei?

– Fokozott biztonság: Míg a permetszer érintőméregként dolgozik, és relatív nagy felület kezelését kell elvégezni szabadon hozzáférhető felületen, addig az ECO hangyairtó gél nagyon célzottan kerül kihelyezésre. Egy konyhapulton masírozó hangyasereg kezeléséhez nem kell a pultot lepermeteznie, csupán leraknia a kinyitott szerelvényt a közlekedési útvonaluk valamely pontjára.
– Áthelyezhető kivitel: A tégelyből kinyomható hangyairtó géllel szemben az ECO hangyairtó gélt szerelvénnyel együtt kell kitenni, ami lehetővé teszi a gél későbbi áthelyezését. Ha megváltozik a hangyák vonulási útvonala, a géles szerelvény áthelyezhető a korábbi pontról az új vonulási útvonalra, és nem veszik kárba a korábban kihelyezett gél.
– Folyékony állag: A ECO hangyairtó gél magas nedvességtartalommal rendelkezik. Az alacsonyabb nedvességtartalmú hangyairtó csalétek gyorsan kiszárad, és sokat veszít a hatékonyságából. Ez az ECO gél azonban nagyon jól folyik, és kiszolgálja a hangyák nedvességigényét.
– Imidakloprid hatóanyag: Az imidakloprid hatóanyag több professzionális, szakemberek használatára készített rovarirtószer hatóanyaga.

Mikor javasoljuk?

– Vöröshangyák, fáraóhangyák ellen: A kártevőirtói szakmai irányelvek alapján a fáraóhangyák ellen a csalétek formula az etalon kezelési módszer. Ezek a hangyák ugyanis permetezésre, aeroszolos kezelésre másképp reagálnak, és képesek több családra bomolva kisebb kolóniákra szakadva még jobban szétterjedni.
– Egyértelmű vonulási utak vannak: A gél önmagában nem túl ideális abban az esetben, mikor mindenhol hangyák vannak. Kiegészítő módszerként ekkor is lehet, kell rá számítani, de akkor igazán hatékony, ha egyértelmű vonulási utak vannak
– Élelmiszer környékén jelennek meg: A gél nagyon célzottan kijuttatható. Konyhákba, konyhapulton, kamrában megjelenő hangyák esetén nagyobb biztonságot ad.
– Kertben lévő bolyok likvidálására: Mivel a gél szerelvényben található, ami védi valamennyire a hatóanyagot a nedvességtől, így kültéren a boly bejárataihoz téve is alkalmazható a kertben lévő hangyák példányszámainak csökkentésére.

Mennyi hangyairtó gélre van szüksége?

Az ECO hangyairtó gél 3x5g csalétket tartalmaz, mindegyik egy különálló kis tégelyben található. Egy ilyen tégely lényegében 1 vonulási utat fed le. A gyári előírások alapján ez a 3 tégely durván 22 m2-nyi felületre elegendő, de ha egy helyiségben, ingatlanban több ponton is vonulnak a hangyák, akkor azon száma szerint megfelelő hangyairtó gélt érdemes venni. Érdemes a fogyással is számolni. Mivel kültéren is felhasználható, ezért ott is 1tasak/bolykijárat számmal érdemes kalkulálni.

Javasoljuk 2 csomag vásárlását. Nem fog a nyakán maradni. Az ECO gél a gyártástól számítva 2 évig is megőrzi a szavatosságát.

További információk

Tömeg 0.06 kg
Méretek 16 × 13 × 3 cm
Célzott kártevő Hanyga
Hatóanyag imidakloprid
Kiszerelés 15 g

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?

Hívja szakértő telefonos ügyfélszolgálatunkat. 30 éve végzünk hivatásszerűen kártevőirtást. Ha tőlünk vásárol, szakértőktől vásárol. Rendelés előtt bátran kérdezhet is!

061 338 37 37
MIÉRT VÁSÁROLJON TŐLÜNK?

Inkább szakembert hívna?

Cégünk 30 éve végez kártevőirtást. Ha úgy érzi inkább nem akar maga nekikezdeni az irtásnak, hívjon fel minket. Szolgáltatásunk Budapesten és vonzáskörzetében elérhető.

rovarirtás

Igyekszünk ezekért a véleményekért megdolgozni!

kupon kedvezmény