Cart-icon0

Duracid PW hangyairtó, csótányirtó por

Széles hatáspektrumú hangyairtó, csótányirtó por, mely akár bolhák, ágyi poloskák, vagy egyéb mászó rovarok irtására ad lehetőséget. Kültéri használatra is alkalmas, mely lehetőséget ad a zavaró hangyabolyok irtására is. Masszívan záródó fedéllel, szórófejjel rendelkezik.

  • Ha nem tud dönteni, hívja ügyfélszolgálatunkat: 061 338 37 37
  • A 12 óráig leadott rendelés akár a következő munkanapon megérkezhet.
  • Termékeinket 30 éves kártevőirtói múlttal válogattuk össze
  • Személyes átvétel raktárunkban: Budapest XVI. (Pontos cím)
  • GLS házhozszállítás már 1000 Ft-tól 1 napon belül. Foxpost automatába 950 Ft.

1 350 Ft

Készleten

A széles spektrumú hatóanyagnak köszönhetően nemcsak csótányok, és hangyák irtására alkalmas, de a legtöbb mászó rovar ellen védelmet tud nyújtani megfelelő felhasználás mellett, legyen szó ezüstös pikkelykékről, pókszázlábúakról, ágyi poloskákról, vagy akár fülbemászókról is.

Ez a DURACID PR hangyairtó, csótányirtó permet 100g-os tégelyes kiszerelést kapott. Saját „sószóró” fejjel rendelkezik, ami megkönnyíti a por kijuttatását. Cipermetrin hatóanyaga egy gyorsan ölő idegmérget jelent. Ismerős az a kép, mikor hangyák ezrei egy nagy barna foltot képezve zsonganak a ház lábazatánál? Egy ilyen jelenség kellően finoman porozva akár 5 gramm por felhasználásával percek alatt megszüntethető.

Mikor javasoljuk a hangyairtó, csótányirtó por használatát?

– Ha kültéren van a probléma: A porzást szakmai szemmel nem tartjuk annyira elegánsnak. Lakótérben alapvetően nem szeretjük alkalmazni. De kültéri irtáskor sokat segíthet. Az ingatlan lábazatának, külső párkányainak, kerti pergolák, szanetlik lábainál, fűben lévő bolyok kezelésére, viacolor közül jövő hangyák irtására javasoljuk.
– Beltéren, nem lakott területen: Egy raktározásra használt alagsori helyiség, egy fáskamra, egy garázs, egy elhagyott kis faház, egy nem lakott padlástér. Ha ezekben a helyiségekben csótányok, hangyák, pikkelykefélék, pókszázlábúak, vagy más mászó rovarok költöztek be, a port javasoljuk.
– Ha a permet műszaki okból nem jöhet szóba: A rovarok keveset válogatnak, akár egy villanyóra szekrénybe is „befészkelhetnek”. Ahol a folyadék alapú irtás nem jöhet szóba, ott a por még megoldást hozhat.

Mire elég ez a 100 g-os Duracid PW rovarirtó?

Mivel mi a port alapvetően célzottan javasoljuk kihelyezni, a probléma „centrumában”, így nehéz univerzálisan megállapítani, hogy mekkora terület lefedésére elegendő. 100g rovarirtó por alapvetően nem kevés. Kerti hangyák bolyainak időszakos kezelését nézve akár 100 m2-nyi terület ellenőrzés alatt tartására is elegendő, hiszen a por csak a bejáratokra kerül ki. Ingatlan esetében is inkább falszakaszok kezelését javasoljuk, teljes felületporzást nem, kivéve, ha nem lakott területről van szó. Ez esetben ugyanis akár 500-1000 g porra is szükség lehet, illetve egy porzógépre.

További információk

Tömeg 0.13 kg
Méretek 13 × 6 × 6 cm
Célzott kártevő Bolha|Csótány|Ezüstös pikkelyke|Fülbemászó|Hangya|Pókszázlábú Széles spekrtumú hatóanyaga révén felhasználható akár poloskák, fülbemászók, pikkelykék, pókszázlábúak, legyek, szúnyogok ellen is
Hatóanyag cipermetrin
Kiszerelés 100 g

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?

Hívja szakértő telefonos ügyfélszolgálatunkat. 30 éve végzünk hivatásszerűen kártevőirtást. Ha tőlünk vásárol, szakértőktől vásárol. Rendelés előtt bátran kérdezhet is!

061 338 37 37
MIÉRT VÁSÁROLJON TŐLÜNK?

Inkább szakembert hívna?

Cégünk 30 éve végez kártevőirtást. Ha úgy érzi inkább nem akar maga nekikezdeni az irtásnak, hívjon fel minket. Szolgáltatásunk Budapesten és vonzáskörzetében elérhető.

rovarirtás

Igyekszünk ezekért a véleményekért megdolgozni!