Cart-icon0

Duracid darázsirtó spray

Ez a darázsirtó aeroszol egy igazi nagyágyú. Gyors, taglózó hatású darázsirtó akár 4 méteres hatótávolsággal. A profi kártevőirtók is örömmel használják. 750 ml-es kiszerelésével akár lódarázsfészekkel is elbánik.

  • Ha nem tud dönteni, hívja ügyfélszolgálatunkat: 061 338 37 37
  • A 12 óráig leadott rendelés akár a következő munkanapon megérkezhet.
  • Termékeinket 30 éves kártevőirtói múlttal válogattuk össze
  • Személyes átvétel raktárunkban: Budapest XVI. (Pontos cím)
  • GLS házhozszállítás már 1000 Ft-tól 1 napon belül. Foxpost automatába 950 Ft.

3 090 Ft

Elfogyott

Cikkszám: IRT-005 Kategória: Címkék: ,

Szakember rovarirtóink is használják ezt a igazi Mamut méretű 750 ml-es darázsirtó aeroszolt. Sok darázsfertőzöttség megoldható ezzel a darázsirtó szerrel, de az ön biztonsága érdekében nem minden helyzetben tudjuk ajánlani.

És nem azért, mert ez a Duracid darázsirtó spray nem lenne elég jó, mert nagyon is jó, csupán maga az aeroszol, mint technológia nem minden esetben biztonságos, és hoz eredményt. Ezt 30 éves rovarirtói múlttal a hátunk mögött mondjuk.

Milyen előnyei vannak a Duracid darázsirtónak?

– Taglozó hatással rendelkezik: A darázsirtó szereknél nagyon fontos, hogy a biztonság érdekében a lefújt darazsat gyorsan ártalmatlanítsa. Még azelőtt leüsse, hogy önt megcsípné. A Duracid darázsirtó szerben található cipermetrin biztosítja ezt az erős taglózó hatást.
– Mamut méret: A darázsirtásra az embernek túl kell biztosítania magát. Van az a sci-fi, amikor egy filmkarakter egyetlen tárral 100x is tüzel, és van a Rambo, aki roskad a fegyverarzenáltól. Ez a darázsirtó 750 ml-es kiszerelésével egy igazi mamut.
– Magas nyomás: Az aeroszol miatt nagy nyomás uralkodik a darázsirtó sprayben, ami nagyobb távolságra is el tud érni. Ezt ugyanakkor kezelje fenntartásokkal, mert ahogy üresedik a aeroszol, úgy csökken benne ez a nyomás

Mikor ajánljuk ezt a Duracid darázsirtó szert?

Bár itt most kimondottan a Duracid darázsirtóról lesz szó, fontos tudnia, hogy inkább az aeroszolos technológia, ami behatárolja a darázsirtó szer felhasználási körét, és persze az ön biztonsága.

Az aeroszolos darázsirtó szereket akkor javasoljuk önnek, ha a fészek, amit irtania kell jól látható, könnyen és biztonságosan megközelíthető. Bár az aeroszolos darázsirtó szerek többsége 4-5 méteres hatótávolságot is képesek elérni, ezt fenntartásokkal kell kezelni. 18 éves darázsirtó múlttal a háta mögött szakember kollégánk sem állna neki 2-3 méternél magasabb fészek irtásának aeroszolos technológiával.

Tipikusan kisebb fészkek irtására ajánljuk, a padláson található tenyérnyi papírdarázs fészkek irtására, villanyóraszekrényben, gázóraszekrényben, fáskamrában, napernyőbe, jól látható maximum kézilabda méretű lódarázsfészek irtására. Illetve azon rejtett, nem látható fészkek irtására, ami kikövetkeztetően nem lehet mélyen, és a fészekhez vezető járatuk nem ágazódhat el. Ilyen lehet akár egy teraszkorlát, vagy a postaláda, de amikor a ház külső részén a tetőnél található széldeszka/takaróléc alá mennek be, ahonnan nem lehet következtetni, hogy hová mentek tovább, inkább nem javasoljuk a darázsirtó aeroszolt.

Mennyi mennyiség szükséges belőle?

Egyetlen fontos dolgot kell átgondolni ilyenkor. Mit fog tenni, ha darázsirtás közben kiürül a darázsirtó aeroszol? Vagy futásnak ered, vagy felveszi a következő flakont. A biztonsága érdekében mi legalább 2 darázsirtó spray megvásárlását javasoljuk. Nagyon nagy baj, ha időközben a darázsirtó aeroszol kiürül.

További információk

Tömeg 1 kg
Méretek 34 × 7 × 7 cm
Célzott kártevő Darázs
Hatóanyag cipermetrin, tetrametrin
Kiszerelés 750 ml

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?

Hívja szakértő telefonos ügyfélszolgálatunkat. 30 éve végzünk hivatásszerűen kártevőirtást. Ha tőlünk vásárol, szakértőktől vásárol. Rendelés előtt bátran kérdezhet is!

061 338 37 37
MIÉRT VÁSÁROLJON TŐLÜNK?

Inkább szakembert hívna?

Cégünk 30 éve végez kártevőirtást. Ha úgy érzi inkább nem akar maga nekikezdeni az irtásnak, hívjon fel minket. Szolgáltatásunk Budapesten és vonzáskörzetében elérhető.

rovarirtás

Igyekszünk ezekért a véleményekért megdolgozni!