Cart-icon0

Csótánycsapda csomag - 5 műanyag szerelvény 20 cserélhető betét

Akár egy évig folyamatosan ellenőrizheti a csótányfertőzöttséget ezzel a csótánycsapda csomaggal. A ütés- és nedvességálló csótánycsapdából könnyedén kivehető és cserélhető a ragacslap. A ragacslap irtószermentes csalogatóanyaggal rendelkezik.

  • Ha nem tud dönteni, hívja ügyfélszolgálatunkat: 061 338 37 37
  • A 12 óráig leadott rendelés akár a következő munkanapon megérkezhet.
  • Termékeinket 30 éves kártevőirtói múlttal válogattuk össze
  • GLS házhozszállítás már 1200 Ft-tól 1 napon belül. Foxpost automatába 1190 Ft.

4 990 Ft

Insufficient stock

Cikkszám: CSO-007 Kategória: Címkék: ,

Ezzel a csomaggal 5 műanyag csótánycsapdát kap és 20 db cserélhető betétet.

Milyen előnye van a műanyag csapdának?

– Ütésálló: Egy hagyományos papír csótánycsapda nem sokáig szokta húzni egy olyan helyiségben, amit rendszeresen használnak, és takarítanak. Különösen üzletekben, éttermekben, vendéglátó egységekben. Ez a csapda erős műanyagból készült.
– Újrafelhasználható: Csak a belehelyezett betétet kell cserélni, újat tenni a helyére, és ugyanúgy használható a csapda mint korábban is. Az élettartama több év is lehet egy ilyen műanyag szerelvénynek.
– Kompakt: A méretéből adódóan a kisebb helyekre is jól kihelyezhető. 2 cm-es magasságával az alacsony magasságú polcok, szekrények alá is behelyezhető.
– Irtószermentes: A 20 db cserebetét vonzó hatással rendelkezik, irtószert nem tartalmaz. A betét az elhasználódást követően háztartási hulladékok közé dobható.

Kinek ajánljuk a csótányirtó csomagot:

– Magánszemélyek: Akik társasházban laknak, és szeretnék figyelemmel kísérni, hogy mikor kerül be a lakásukba csótány. Illetve akik vannak téve annak a helyzetnek, hogy alkalom adtán a szomszédból vagy a társasház közös területéről betévednek a csótányok.
– Üzletek: Akik tevékenységük jellegéből adódóan folyamatosan ki vannak téve annak, hogy telephelyükre, székhelyükre csótányok kerüljenek be. Különösen javasolt élelmiszert felhasználó, feldolgozó, árusító üzletek tulajdonosainak.

Mire elég a 5 db csótánycsapda és a 20 betét?

Az 5 db csótánycsapda körülbelül 50 m2-es területre elég. egy betétlap körülbelül 3 hónapig hatásos, de a megfogott csótányok számának függvényében lehet, hogy idő előtt cserélni kell. Ideális esetben az 5 csapda 3 havonkénti feltöltésével kell számolni, így akár egy évre is elegendő lehet.

Mire nem alkalmas a csótánycsapda?

A csótánycsapda alapvetően monitorozásra, fertőzöttség kimutatására való, esetleg egy kisebb tűzoltás szerű beavatkozásra. Egy konkrét fertőzöttséget nem tud megszüntetni. Amennyiben egyértelműen csótányfertőzöttség van az érintett ingatlanban úgy javasoljuk a szakembereink által összeállított csótányirtó csomagok megvásárlását, amik sokkal többet tudnak önért tenni, mint a csapdák.

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?

Hívja szakértő telefonos ügyfélszolgálatunkat. 30 éve végzünk hivatásszerűen kártevőirtást. Ha tőlünk vásárol, szakértőktől vásárol. Rendelés előtt bátran kérdezhet is!

061 338 37 37
MIÉRT VÁSÁROLJON TŐLÜNK?

Inkább szakembert hívna?

Cégünk 30 éve végez kártevőirtást. Ha úgy érzi inkább nem akar maga nekikezdeni az irtásnak, hívjon fel minket. Szolgáltatásunk Budapesten és vonzáskörzetében elérhető.

rovarirtás

Igyekszünk ezekért a véleményekért megdolgozni!