Budapest ágyi poloska térképe | Abatox Kft.
MELYIK ROVART GYŰLÖLI A LEGJOBBAN? KÜLDJE EL SZAVAZATÁT ITT! VAGY CSAK NÉZZE MEG A JELÖLTEKET!

Ennyire fertőzött Budapest ágyi poloskákkal

Elkészült Budapest ágyi poloska térképe, mely jól mutatja, mennyire kezd elterjedni a fővárosban ez a kis élősködő. Szinte alig akad utca, ahol ne lenne regisztrálva ágyi poloska fertőzöttség.

heatmap-bg-thumb

A nagykörút eddig még megúszta, de a belső utcák már nem. A Corvin negyed szomszédságában vörösen izzik az ágyi poloska fertőzöttségi térkép. A pesti oldal nagyobb lakótelepein szintén elharapódzott az ágyi poloska. Újpalotára, Káposztásmegyerre, Havannatelepre költözni már igen kockázatos vállalkozás.

A kevesebb lakótelep, és a több családi házas övezet miatt Budán jelenleg még jobb a helyzet. De a Flórián téri panelok, a Békásmegyeri lakótelepek, és a Kelenföldi pályaudvarnál lévő 10 emeletesek Budán sem úszták ezt meg.

Mivel a panelokban a lakásokon át futó csövek remek ingázási lehetőséget biztosítanak az ágyi poloskáknak, így nem csoda, hogy ezek a területek különösen érintetté váltak. Az ágyi poloskák gond nélkül mennek át egyik lakásból a másikba szinte lehetetlenné téve a kiirtásukat.

ágyi poloska térkép

A térképpel szeretnénk felhívni mindenki figyelmét, kiváltképpen a médiáét az ágyi poloska probléma komolyságára.


 

 1. Ágyi poloska csapda | Abatox Kft. :

  […] egyre jobban terjed az ágyi poloska a városokban, egyre többen keresnek ágyi poloska csapdát. Sajnos a legtöbben, akik nálunk […]

 2. Csókási :

  4600 Kisvárda

 3. Illésné Andrea :

  Ágyi poloska fertőzőtt helyei. 8654 Ságvár

 4. Elkészült Budapest első ágyi poloska térképe! | Frisshírek :

  […] vált Budapest első ágyi poloska térképe, amely irányítószám alapján mutatja be az adott terület fertőzöttségi szintjét. A […]

 5. Roland :

  Marvmit kitalalhatnak vmi szert ez szar ellen mert mar undorito !!!

 6. Ónodi Nikolett :

  1135. Budapest Szent László út

Kérdezzen, szóljon hozzá a cikkel kapcsolatban!

Név*:

E-mail* (nem lesz nyilvános)

Üzenet*:

ABATOX KFT

 

1081

 

Budapest

József krt. 65.

 

Budapest

 

+36 (1) 338 37 37

 

A tartalom teljes szerzői jogvédelem alatt áll. Részben, vagy egészben történő másolása csak előzetes engedéllyel lehetséges.