Ennyire fertőzött Budapest ágyi poloskákkal

Elkészült Budapest ágyi poloska térképe, mely jól mutatja, mennyire kezd elterjedni a fővárosban ez a kis élősködő. Szinte alig akad utca, ahol ne lenne regisztrálva ágyi poloska fertőzöttség.

heatmap-bg-thumb

A nagykörút eddig még megúszta, de a belső utcák már nem. A Corvin negyed szomszédságában vörösen izzik az ágyi poloska fertőzöttségi térkép. A pesti oldal nagyobb lakótelepein szintén elharapódzott az ágyi poloska. Újpalotára, Káposztásmegyerre, Havannatelepre költözni már igen kockázatos vállalkozás.

A kevesebb lakótelep, és a több családi házas övezet miatt Budán jelenleg még jobb a helyzet. De a Flórián téri panelok, a Békásmegyeri lakótelepek, és a Kelenföldi pályaudvarnál lévő 10 emeletesek Budán sem úszták ezt meg.

Mivel a panelokban a lakásokon át futó csövek remek ingázási lehetőséget biztosítanak az ágyi poloskáknak, így nem csoda, hogy ezek a területek különösen érintetté váltak. Az ágyi poloskák gond nélkül mennek át egyik lakásból a másikba szinte lehetetlenné téve a kiirtásukat.

ágyi poloska térkép

A térképpel szeretnénk felhívni mindenki figyelmét, kiváltképpen a médiáét az ágyi poloska probléma komolyságára.Megajándékozhatjuk sok-sok nyugodt, békés, rovarmentes nappal?

NYUGODT ÉJSZAKÁK

Itt kérdezhetsz, ha tudunk, válaszolunk:

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Név *

Hozzászólások

Lefedettségi térkép: Budapest +35 km

Abatox Kft. 1085 Budapest, József krt. 65.
A tartalom teljes szerzői jogvédelem alatt áll. Részben, vagy egészben történő másolása csak előzetes engedéllyel lehetséges.