Adatvédelmi irányelvek | Abatox Kft.
A fogyasztói árlistánk április 1-től megváltozik. Az új árlista itt tekinthető meg..

Adatvédelmi irányelvek

A regisztrált ügyfeleink/hírlevélolvasóink adatainak kezelőjeként mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a rendelkezésünkre bocsátott adatok kezelése megfeleljen a jogszabályoknak. A személyes adatok kezelése és feldolgozása során különös gondot fordítunk az 1992. évi LXIII. tv. adatvédelmi törvény, illetve a mindenkori adatvédelmi törvény vonatkozó rendelkezéseinek betartására.

Ügyfeleink adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi hitelesítése érdekében tároljuk. A beérkező megrendeléseket iktatjuk, írásbeli szerződésnek tekintjük, ezek később visszakereshetők. Ügyfeleink személyes adatait harmadik fél részére marketing vagy egyéb cél érdekében semmilyen célból és okból nem adjuk ki. Azonban házhoz szállításos megrendelés esetén a cím és a telefonszám kiadásra kerül, hiszen ezek nélkül a szállítás nem kivitelezhető.

Rendszeres hírlevelünket kizárólag a feliratkozottaknak küldjük el, de speciális ajánlatok esetén vagy a webáruház működésében bekövetkezett jelentős változások esetén regisztrált felhasználóinkat elektronikus levélben tájékoztatjuk.

Adatkezelés időtartama:

Az adatok törlésére a felhasználó által az adatkezelőhöz írásban eljuttatott kérelme alapján van mód. A felhasználó hozzáférését a szolgáltató bármikor átmenetileg, vagy akár tartósan korlátozhatja. A korlátozás nem jelenti az adatok törlését.

Az adatvédelmi nyilatkozat egyoldalú módosításának lehetősége

Az adatkezelő fenntartja a jogot, hogy jelen adatvédelmi nyilatkozatot a felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A módosítás hatályba lépését követően a felhasználó ráutaló magatartással elfogadja a hatályos módosított adatvédelmi nyilatkozatot. A módosítás nem érintheti a jogszabályokban előírt adatvédelmi kötelezettségeket.

Az adatkezelő minden szükséges lépést megtesz, hogy biztosítsa a felhasználók által megadott személyes adatok biztonságát mind a hálózati kommunikáció során, mind az adatok tárolása, őrzése során.

Abatox Kft. 1085 Budapest, József krt. 65.
A tartalom teljes szerzői jogvédelem alatt áll. Részben, vagy egészben történő másolása csak előzetes engedéllyel lehetséges.