Cart-icon0

A célunk a kisiparosi szintről a kiválóságra emeljük a magyar kártevőirtási szolgáltatást

“Vissza se hívott!”, “Könyörögni kellett az árajánlatért!”, “Ma délelőttre ígérte, de már 15 óra múlott”. Nincs olyan felnőtt magyar ember, akit ne frusztrált volna legalább egyszer hasonló gondolat élete során. Ha kisiparos munkáról van szó, akkor akár tucatszor is.

Az Abatox márkanév 2021-ben ünnepelte 30. évfordulóját. 1991-ben csak az Aranyoldalakban szerettünk volna egy első helyet, ma már célunk, hogy egy Európában, de akár a világban is a kártevőirtási szolgáltatási színvonalban vezető helyet töltsünk be. Az ügyfélélmény nálunk kiemelten fontos.

Ebben segíthetjük egy társasház életét:

permetezéses fertőtlenítés

Társasház fertőtlenítés

Cégünk azon kevesek egyike, ahol a társasházak fertőtlenítését képzett eü-i szakemberek, vagy épp gyakorlatukat folytató szakemberek végzik. 4 különböző technológiáink is van a fertőtlenítésre.

Társasház kártevőirtása

Több mint 5000 társasházban végeztünk már rendszeres, vagy tűzoltásos rovarirtást. Rendkívüli tapasztalatunk van a rovarok é rágcsálók irtásában. A közösképviseletek leginkább önállóságunkért szeretnek minket.

Társasház szellőzőtisztítása

Ha összeadnánk az eddig kitisztított szellőzővezetékek hosszát, már biztosan eljutnánk a sztratoszféráig. A szellőzőtisztítás során teljes szervezést ígérünk. Tartjuk a kapcsolatot a gondnokkal, és a lakókkal.

Néhány érv, amiért érdemes ránk bíznia társasházainak rovargondjait:

Tehermentesítjük önöket

A cégünknél fontos, hogy a társasházak ügyeit intéző irodát tehermentesítsük. Egy irtás megrendelése során teljes körű árajánlatot adunk, amiért nem kell könyörögni. A megrendelés esetén vállaljuk az irtás megszervezését, és a helyszíni kapcsolattartást a gondnokokkal, szükség esetén a lakókkal.

Müködésünket önökre szabtuk

Ahhoz, hogy az ügymenetünket a legjobban az ügyfelekhez tudjuk igazítani, egyedi vállalatirányítási rendszert készítettünk, melyet folyamatosan optimalizálunk. Így tökéletesen tudjuk kezelni a közösképviselet-társasház-albetétek hármasa adta szituációkat. 

Amikor ön dolgozik, mi is dolgozunk

A cégünk 25 éve ugyanazon az ügyfélszolgálati számon érhető el. Több fős ügyfélszolgálatunk hívható hétfő – péntek között 8 – 19, ill. szombat 8 – 16 között. Minket gyorsan el fog tudni érni.

Amikor dolgozik, és rovargond fog támadni, fog tudni kire támaszkodni.

1 probléma = 126 probléma

Pontosan tudjuk, hogy egy társasháznál lévő probléma akár 126 embert érintő probléma is lehet. A társasházak nálunk mindig kiemelt ügyfelek. Bármi katasztrófahelyzet is ütne be (pl:a fél csapatról kiderülne, hogy kovidos lett), az lenne a legfontosabb, hogy a társasház megrendelését fennakadás nélkül teljesítsük. 

1 év csak 1 telefon lesz önnek

Nálunk akár egy évnyi rovarmentesítés letudható egyetlen telefonnal. Csak mondja el, milyen intenzítással ütemezzük az irtást, mi leszervezzük, időben kitájékoztatjuk a lakókat, a köztes időben garanciális feltételektől függően tartjuk a kapcsolatot a lakókkal egyénileg, vagy a gondnokkal. Ön pedig csak a számláról és a teljes dokumentációról fogja tudni, hogy lement az éves rovarirtás.  

Gyorsak vagyunk

Bár szeretjük a megfontolt döntéseket, de a rovarirtásban hozzászoktunk, hogy lehetnek égető problémák. Azzal, hogy cégméretünk már a 14 főt is elérte, ön nagyobb valószínűséggel számíthat arra, hogy S.O.S szituációkban nagyon gyors megoldást kapjon, akár órákon belül. A célunk, hogy szervezetten dolgozzunk, de ha felmerül egy vészhelyzet önöknél, a kis cégeknél sokkal nagyobb eséllyel fogjuk tudni ez mi sikeresen lezárni.


Ezek vagyunk számokban. Több mint...

0
év tapasztalat
0
társasház
0
irtott albetét

Ezt mondták ügyfeleink:

Nyilvános értékeléseink között több mint 250 ötcsillagos értékelést talál. Itt csak néhányat osztunk meg. Az értékeléseink alapján 4.8*-ra értékelik szolgáltatásunkat. Ha minket választ, egy igényes és becsületes szolgáltatást fog kapni.
Enikő Ördög
Enikő Ördög
2022.02.23.
Kedves, segítőkész, korrekt tájékoztatást kaptam. Pontos, profi szakember. Nyugodt szívvel ajánlom.
Emília Köszörűs
Emília Köszörűs
2022.02.13.
Szeretem ha azt csinálja a szakember, amiért kihívtam, amihez ért. Itt pontosan ez történt. A hangyainvázió olyan erős volt, hogy 2x kellett kijöjjenek, a második kiszállás garanciális volt, ez egy pozitív meglepetés volt. Csak ajánlani tudom a céget!

Árajánlatkérés társasházak rovarirtására

Az űrlapot kitöltve árajánlatot kérhet társasháza rovarirtására. Mivel cégünk szeret a társasház helyzetéhez legjobban igazodó konstrukciókat kialakítani, az űrlap kitöltése a megszokottnál hosszabb lesz. Előre is köszönjük a készséges együttműködést!

ÁRAJÁNLATKÉRŐ ŰRLAP:

  Név*:

  Email cím*:

  Telefonszám*:

  Titulus:

  Társasház címe*:

  Albetéteinek száma*:

  Társasház magassága (emelet)*:

  Lépcsőházak száma*:

  Társasház rendelkezi az alábbiakkal:

  KörfolyosóMélygarázsPincePadlás

  Társasház építési technológiája:

  PanelTéglaEgyéb

  Az ajánlat mely kártevő irtására fókuszáljon elsősorban:

  Ágyi poloskaBolhaCsótányHangyaRágcsáló

  Milyen konstrukcióban gondolkodnak:

  Milyen területek kezelését kérik:

  Mikorra szeretnék megkapni az árajánlatot:

  1 napon belül2 – 3 napon belül3 – 4 napon belül

  Mi a probléma? Mire szeretnének megoldást találni