A második hullám közeledése ellenére továbbra is fokozott biztonságban dolgozunk, és figyelünk mind az ön, mind magunk egészségére. Lakásán belül kesztyűben, maszkban, cipővédőben dolgozunk. 2020.08.13

ÖNMŰKÖDŐ SZELLŐZŐTISZTÍTÁS ELFOGLALT KÖZÖS KÉPVISELŐK RÉSZÉRE

Nálunk 10 perc munkával ki fogja tudni tisztíttatni a szellőzőket nemcsak, hogy profin, de még jó áron is.

Ha mégsem, akkor társasháza vendégünk egy INGYEN munkára!

Egy közös-képviselő élete nem a lazulásról szól. Minden nap újabb problémákkal kell szembe nézni, miközben a lakókkal történő közös nevezőre jutás is kivesz az emberből. Probléma, stressz, vita, tárgyalás. Ezek a hétköznapok!

Minket azért szeretnek a közös-képviselők, mert önműködőek vagyunk, és szinte minden terhet leveszünk a vállukról. Nem az a cég vagyunk, akik egy problémából kettőt, hármat csinálnak. Nincs korszerűbb szárazkefés technológiánk, mint másoknak (kóklereket kivéve), nincsenek drasztikusan alacsony áraink a konkurenciához képest. Nincsenek politikai kapcsolataink. Nem vagyunk senkinek, senkije. Ez az igazság. De van valamink, amiben nagyon jók vagyunk. Amiért a közös képviseletek egyértelműen nagyon szeretnek minket. 

Tudunk, és akarunk dolgozni! 

Nálunk sokszor csak egy rövid telefonnal el lehet intézni mindent. Vállaljuk mi az információk kibogarászását, a teljes tervezést, szervezést, a kiértesítéseket, a gondnokkal való kapcsolattartást, és a munkán kívül nem hagyunk hátra mást, mint egy végszámlát, és nem kérünk mást, csak annak a kifizetését.

Mert…

a.) Nálunk nincs hívogatás, hogy még szeretnénk valamit megkérdezni öntől.
b.) Minket nem kell keresni, hogy miért nem küldjük azt az árajánlatot napok óta.
c.) Minket nem kell elkapni, hogy a tegnapra ígért munkát miért nem kezdtük már el.
d.) Nem kell hallgassa a magyarázkodásainkat, hogy miért lett több a számla.

szellőzőtisztítás közösképviselőknek strasszmentesen

Úgy végezzük a munkát, ahogy a 756 társasházzal való eddigi együttműködésünk alapján megtanultuk: GÖRDÜLÉKENYEN!

Hogyan történik a szellőzőtisztítás?

1
Motor áramtalanítása és tisztítása!

A szellőzőmotor a felhalmozódott por miatt a kelleténél jóval nagyobb mértékű terhelés alatt áll. Ez nemcsak meghibásodáshoz vezet, de működése teljesen energiapazarló.

A lerakódott por miatt a szellőzőmotor energiafogyasztása a normál 120%-a is lehet. A szellőzőmotor teljes tisztításával, beleértve a szűrőbetéteket is, a motor kevesebb energiafel- használással, jóval nagyobb teljesítményre lesz képes.

2
Kamerás állapotfelmérés „tetőtől-talpig”:

A szellőzőcsövek tisztítása előtt számítógépre kötött széles látószögű kamerát eresztünk le, aminek minden egyes képkockáját digitálisan rögzítjük. Ezzel Ön egy teljes „előtte-utána” DVD felvétel birtokosa lehet.

A digitális állapotfelmérésnek köszönhetően, mind a mi munkánk ellenőrizhető, mind a lakók felé megnyugtató bizonyíték, hogy a tisztitás megtörtént.

3
Légvezeték tisztítása

A szellőzőcsövek tisztításakor a légvezetékbe egy acélszálakkal megerősített, pontosan a légvezeték formájához illő forgókefét engedünk le.

Miközben a légvezeték felső kivezetésén egy magasnyomású porszívó folyamatosan szívja el a levegőt, a 600 fordulat/perc sebességgel forgó acélkefe pillanatok alatt, még a legszívósabb szennyeződéseket is eltávolítja a légvezeték faláról.

A forgókefe ostoros kiképzésének köszönhetően a sarkokban lévő szennyeződések is eltávolíthatóak.

4
Eredményvizsgálat

A tisztítás után ismét kamerát engedünk a légvezetékbe, hogy megnézzük, és rögzítsük Önnek az eredményeket. Ha az eredménnyel nem vagyunk elégedettek, ismét kitisztítjuk azt.

5
Motor üzembehelyezése

Ha az eredményvizsgálat után nem látunk a légvezetéken fennmaradt szennyeződést, a szellőzőmotort visszaszereljük, és áram alá helyezzük.

A szellőzőtisztítás az ön részéről akár 3 egyszerű, és rövid interakcióból megoldható.

1
Árajánlat bekérése

Nem kell minket felhívni, és napokig könyörögni az ajánlatért. Ha az árajánlatkérő űrlapot kitölti kollégáink elkészítik az árajánlatot. Ha szemle szükséges, megteszik önállóan a helyszínre szállva, vagy műhold képekkel az internet segítségével.

2
Megrendelés

Kapni fog egy teljesen részletes árajánlatot, ami könnyen, és gyorsan áttekinthető lesz. Nálunk nincsenek apró betűk. Láttunk már kaotikus árajánlatot mi is. A miénk nem ilyen lesz. Ha tetszik, amit benne lát, csak egy rövid megrendelést kell tennie.

3
Számla átvétele

A munkát a gondnokkal együttműködve fogjuk levezényelni. A lakókat magunk értesítjük ki a várható munkáról, és az ezzel járó esetleges kellemetlenségekről. Sőt külön telefonszámot is adunk, hogy kérdéseikkel ne önöket hívják, hanem minket.

És a többit mi intézzük. Ha mégsem…

Azt ígérjük önnek, hogy a belénk fektetett energiája nem lesz több, mint 10 perc. Csak árajánlatot kér (2p), megrendelőt küld (5p), és a számlát átvesz (3p). Ennyi lesz az ön munkája! A többit intézzük!

De mi van, ha mellé beszélünk, és nem teljesítjük?

Ha ön többet dolgozik a szellőzőtisztítással, mint 10 perc, vagy amennyit ezzel szeretett volna, akkor mi is többet fogunk dolgozni. Csak jelezze felénk, hogy “Kedves Zsolt, nem erről volt szó…”, és az érintett társasház teljes közös területén elvégzünk egy díjmentes rovarmentesítést. Ez 4 lépcsőház esetén minimum 40.000 Ft értéket jelent. Ha ön többet dolgozott, mi is többet fogunk vállalni. Nem is kérjük, hogy bizonyítsa. Már az ajánlatot is úgy kapja, hogy ez a díjmentes kezelés benne lesz. 

Küldje el árajánlatkérőjét mihamarabb (2 perc):

Név

Email cím

Telefonszám

Társasház címe

Társasház emeletmagassága

Társasház szellőzővezetékeinek száma

Mi történik a Küldés után?
Rendszerünk értesít minket egy új kérés érkezéséről, amit még azon a napon elkezdünk feldolgozni. A társasházat szemrevételezzük magunk is helyszínfotók, és műholdképek által, és amennyiben kérdéseink lennének telefonon megkeressük, bár erre ritkán van szükség. Az elkészített árajánlatot 1-2 munkanapon belül küldjük.

Ami mögöttünk van…

10
elégedett társasház
10
km tiszta szellőző
1
éves szakmai múlt

GYAKORI KÉRDÉSEK A SZELLŐZŐTISZTÍTÁSRÓL

Milyen technológiával dolgoznak?
A szellőzőcsövek tisztításakor a légvezetékbe egy acélszálakkal megerősített, pontosan a légvezeték formájához illő forgókefét engedünk le. Miközben a légvezeték felső kivezetésén egy magasnyomású porszívó folyamatosan szívja el a levegőt, a 600 fordulat/perc sebességgel forgó acélkefe pillanatok alatt, még a legszívósabb szennyeződéseket is eltávolítja a légvezeték faláról.
Mennyibe kerül a szellőzőtisztítás?
A szellőzőtisztítás pontos díja függ a tisztítandó szellőzőcsövek számától, hosszától. Árajánlatkérés esetén 1-2 napon belül küldjük a pontos kalkulációt.
Kameráznak? Ellenőrizhetőek?
A szellőzőcsövek tisztítása előtt számítógépre kötött széles látószögű kamerát eresztünk le, aminek minden egyes képkockáját digitálisan rögzítjük. A tisztítás után ismét kamerát engedünk a légvezetékbe, hogy megnézzük, és rögzítsük Önnek az eredményeket.

A felvételeket DVD-n adjuk át a számla mellékleteként, így bármikor visszanézhető a munkánk minősége.
HOL DOLGOZNAK TERÜLETILEG?
Budapesten korlátlanul állunk a rendelkezésre, de több Budapest közeli településen, és városban számíthatnak a segítségünkre.

A megrendelés volumenétől függően tudjuk beütemezni. Egy 24-36 szellőzőcsőből álló ház esetén 1 hónapon belül biztos be tudjuk ütemezni a munkát.

A szellőzőtisztítás zajjal jár, hiszen a kefe folyamatosan szedi le a cső faláról a szennyeződéseket. Hogy kijárjuk a lakásba beáramló port, a lakóknak mindenképpen le kell takarni a szellőzőnyílást a lakáson belül.
Több, mint 750 társasházzal, és több 100 képviseleti irodával állunk kapcsolatban. Ügyfelünk a Palotaholdig Zrt., Bett&Rob Kft., Rezon Kft, Gordius Kft, Port Körút, Megyeri Kft., Szelei és Serfőző Ft.

A kamerázás, és tisztítás során az esetleges dugulásokat jegyzőkönyvezzük. A tisztítás ugyanakkor technológiájából adódóan nem tudja elhárítani a dugulásokat, melyek főként a panel építése során a vezetékbe dobott sitt okozza.

Ügyfélszolgálatunk szívesen segít
06 1 338 37 37
Lefedettségi térkép: Budapest +35 km (Egyes szolgáltatásaink a Balatonon is)

Abatox Kft. 1085 Budapest, József krt. 65.
A tartalom teljes szerzői jogvédelem alatt áll. Részben, vagy egészben történő másolása csak előzetes engedéllyel lehetséges.