Társasházak fertőtlenítése BUDAPESTEN

A rendkívüli helyzetre való tekintettel egészségügyi fertőtlenítő kollégáink segítenek a társasházak fertőtlenítésében.

Az idős lakók védelme érdekében, és a betegségek továbbterjedésének a megakadályozása érdekében arra kértük egészségügyi fertőtlenítő képesítéssel rendelkező kollégáinkat, hogy a rovarirtás helyett végezzenek inkább fertőtlenítéseket. Cégünk 27 éve küzd valamilyen formában a járványok ellen, akár biológiai vektorok / egészségügyi kártevők elleni védekezés, akár konkrét fertőtlenítés formájában.

A lépcsőház fertőtlenítés során szélesebb antimikrobiális hatásspektrumú eljárásokkal dolgozunk:
– Baktericid: Baktériumölő hatás
– Virucid: Vírusinaktíváló hatás
– Fungicid: Gombaölő hatás

A fertőtlenítést több kémiai módszerrel (áztatásos permetezés, ködszerű permetezés, ózongázos), és fizikai eljárással (szárazgőzős) végezzük, attól függően, hogy az adott helyzet mit kíván meg.  De társasházaknál a permetezést javasoljuk.

Ha kezel olyan társasházat, amelyiknél kiemelten fontos a fertőtlenítés, itt jelezheti felénk!

A fertőtlenítést önköltség alatt fogjuk végezni!

Hogy ne kerüljön veszélybe a napi működésünk, és ne érjen el minket a gazdasági leállás miatti recesszió, és az elbocsátások, ezt a szolgáltatásunkat nem tudjuk ingyenesen biztosítani, de önköltség alatti áron végezzük a fertőtlenítést. A fertőtlenítési költség bizonyos részét átvállaljuk, de sajnos teljesen ezt nem tudjuk megtenni, hiszen 13 kollégának biztosítunk megélhetést. Köszönjük a megértést!

HOGYAN TÖRTÉNIK A FERTŐTLENÍTÉS?

A fertőtlenítés a rovarirtással azonos módon felületpermetezéssel történik. Jelenleg ezt találjuk a legbiztosabb kémiai védekezési módnak egy társasháznál. A területet a fertőtlenítést követően rövid időn belül használatba lehet venni. Fertőtlenítjük a ki-bejáratokat, a korlátokat, kapaszkodókat, a liftet, liftajtókat, postaládákat, valamint a villanykapcsolókat, és járványügyi szempontból kritikus területeket.


A fertőtlenítést képzett egészségügyi fertőtlenítők fogják végezni. Cégünk már 27 éve küzd valamilyen formában a járványok ellen. Messze nem ismeretlen ez nekünk, de látjuk, hogy az utóbbi hetekben tömegesen kezdtek fertőtlenítéssel foglalkozni.

SZÁMOKBAN:

0
kezelt LPH hetente
0
éve a járványügyben
0
képesített fertőtlenítő

Várható KÖLtségek:

MennyiségTeljes ár:Amit átvállalunk:Fizetendő ár:
1 lépcsőház11.800 Ft5.000 Ft6.800 Ft
2 - 4 lépcsőház9.800 Ft5.000 Ft4.800 Ft
5 - 12 lépcsőház8.800 Ft5.000 Ft3.800 Ft

Áraink társasház tipusától, lépcsőházainak számától, emeletmagasságától is függ, meglévő partnerünknek már 3800 Ft-tól elérhető. A friss árlista elkészítése, és feltöltése néhány napot igénybe vesz. A fenti példák egy 10 emeletes 1 belső lépcsőházas liftes panelházra szól.

(Az árak 1 lépcsőházra vonatkoznak, és mindent tartalmaznak a 27% áfa kivételével.)

Gyakori kérdések:

Hol végzik a fertőtlenítést?
A társasházak fertőtlenítését elsősorban Budapest területén végezzük. A társasházfertőtlenítést jórészt önköltségen végezzük, mert ezzel szeretnénk hozzájárulni a járvány enyhítéséhez. Ez az ár nem teszi lehetővé, hogy nagyobb távolságokat utazzunk.
Milyen szerrel fertőtlenítenek?
A fertőtlenítésre széles spektrumú antimikrobiális szereket használunk. Disinflex, virocid, vircon-s. A lakókra nem lesz veszélyes a fertőtlenítés, hiszen pont a kockázatok csökkenésére irányul. Mi van, hogy ezzel mosunk kezet munka után.
Mennyi idő egy lépcsőház fertőtlenítése?
A lépcsőház fertőtlenítés ideje egyrészt függ attól, hogy a felületek mennyire tiszták, illetve, hogy mekkora maga a lépcsőház (lift, belső lépcsőházak, mélygarázs, tárolók..stb.). Az első fertőtlenítés hosszabb idő lehet, de a második, vagy ha a lépcsőház tiszta, akkor akár 10 perc alatt is megvan.
Zavarja a társasházi életet?
A fertőtlenítés ideje alatt lefoglaljuk a liftet, hogy minden emeleti ajtót kívül-belül kezelhessünk. Ezért egy 10 percre kicsit akadályozzuk a közlekedést. A takarítást nem befolyásolja, de a lépcsőház fertőtlenítése után 30 percig ne töröljenek fel semmit.

Várható KÖLtségek:

MennyiségTeljes ár:Amit átvállalunk:Fizetendő ár:
1 lépcsőház11.800 Ft5.000 Ft6.800 Ft
2 - 4 lépcsőház9.800 Ft5.000 Ft4.800 Ft
5 - 12 lépcsőház8.800 Ft5.000 Ft3.800 Ft

Áraink társasház tipusától, lépcsőházainak számától, emeletmagasságától is függ, már 3800 Ft-tól elérhető. A friss árlista elkészítése, és feltöltése néhány napot igénybe vesz. A fenti példák egy 10 emeletes 1 belső lépcsőházas liftes panelházra szól.

(Az árak 1 lépcsőházra vonatkoznak, és mindent tartalmaznak a 27% áfa kivételével.)

gyors árajánlat

(A napról napra változó helyzetre való tekintettel az árajánlatot pár órán belül küldjük. Telefonon a +36209342774 vagy a +3613383737 számon ér el minket.)