Veszélyes a bolhairtó nyakörv?

Kevés olyan kutya-cica gazdi van, aki ne találkozna legalább egyszer azzal, hogy házi kedvence elbolhásodik. Bárkivel előfordulhat az eset. A legkézenfekvőbb, és leginkább a szem előtt lebegő megoldás, hogy bolhairtó nyakörvet adjunk a kis kedvencünkre.

De ez azonban életveszélyes is lehet.

A macskák esetében a bolhairtó nyakörv sok esetben végzetes választás lehet, még ha éppen ártalmatlannak is tűnik elsőre. Számos állatorvos, és macska gazdi mondta, hogy bizony találkoztak már olyan esettel, mikor a macska a bolhairtó nyakörvvel akasztotta fel magát.

Akinek van macskája az tudja milyen mutatványokra képes egy macska. Egy bolhairtó nyakörv pedig vagy nem elég szoros, vagy már túl szoros. Bármikor felakaszthatja magát egy macska a bolhairtó nyakörv segítségével.

Más kellemetlen következményekkel is számolni lehet.

Nem egy olyan macska gazdi van, aki a bolhairtó nyakörv használata során arról számolt be, hogy nemcsak nagyon kellemetlen szaga van, de a macska szőre a bolhairtó nyakörv körül hullásnak indul.

Mit ajánlunk mi?

A bolhairtó spray, és csepegtető nemcsak a fent említett veszélyforrások miatt jobb választás a bolhairtó nyakörvnél. Ha jobban megnézzük a Frontline combo bolhairtó spray-t, azt olvashatjuk rajta, hogy a hatóanyaga egy fipronil nevezetű anyag. Lehet, hogy ez Önnek semmit nem mond, de nekünk rovarirtóknak, a mi csapatunknak ez egy közkedvelt hatóanyag a rovarirtásban.

Amit tudni kell róla, hogy a rovarok központi idegrendszerét támadja meg, blokkolva egy bizonyos közvetítő csatornát. Ez a csatorna pedig kizárólag rovarokban található meg, így emlősökre nézve egy ilyen kezelés teljesen kockázatmentes. Ha szeretne, egy hasonlóan biztonságos bolhairtást otthonába, akkor forduljon hozzánk bizalommal. A bolhairtásról itt olvashat bővebben.Itt kérdezhetsz, ha tudunk, válaszolunk:

Hozzászólások

Hozzászólások zárolva.

Ügyfélszolgálatunk szívesen segít
06 1 338 37 37
Lefedettségi térkép: Budapest +35 km

Abatox Kft. 1085 Budapest, József krt. 65.
A tartalom teljes szerzői jogvédelem alatt áll. Részben, vagy egészben történő másolása csak előzetes engedéllyel lehetséges.

Legyen öné a 210.000 Ft összértékű nyeremény egyike!

Rendelje meg szolgáltatásunkat március 31-ig, és vegyen részt a nyereményjátékunkba, ahol kisorsolunk:

- 1 db 100.000 Ft értékű IKEA utalványt
- 2 x 1 db 40.000 Ft értékű Jegy.hu utalványt
- 10 x páros mozijegyet a Cinema city moziba.

Új, és meglévő ügyfeleink egyaránt részt vehetnek a játékban. A minimum feltétel egy telefonon, vagy online leadott minimum 8.000 Ft értékű szolgáltatás megrendelése cégünktől 2020. feb 1 - 2020 márc 31 közötti időszakban. A nyereményjátékban csak lakossági ügyfeleink vehetnek részt.

Sorsolás FACEBOOK LIVE történik majd megrendelőazonosító szerint (adatvédelem miatt), de a nyerteseket telefonon értesítjük, és a nyereményt személyesen visszük ki. facebook.com/abatox