Cart-icon0

Veszélyes a bolhairtó nyakörv?

Kevés olyan kutya-cica gazdi van, aki ne találkozna legalább egyszer azzal, hogy házi kedvence elbolhásodik. Bárkivel előfordulhat az eset. A legkézenfekvőbb, és leginkább a szem előtt lebegő megoldás, hogy bolhairtó nyakörvet adjunk a kis kedvencünkre.

De ez azonban életveszélyes is lehet.

A macskák esetében a bolhairtó nyakörv sok esetben végzetes választás lehet, még ha éppen ártalmatlannak is tűnik elsőre. Számos állatorvos, és macska gazdi mondta, hogy bizony találkoztak már olyan esettel, mikor a macska a bolhairtó nyakörvvel akasztotta fel magát.

Akinek van macskája az tudja milyen mutatványokra képes egy macska. Egy bolhairtó nyakörv pedig vagy nem elég szoros, vagy már túl szoros. Bármikor felakaszthatja magát egy macska a bolhairtó nyakörv segítségével.

Más kellemetlen következményekkel is számolni lehet.

Nem egy olyan macska gazdi van, aki a bolhairtó nyakörv használata során arról számolt be, hogy nemcsak nagyon kellemetlen szaga van, de a macska szőre a bolhairtó nyakörv körül hullásnak indul.

Mit ajánlunk mi?

A bolhairtó spray, és csepegtető nemcsak a fent említett veszélyforrások miatt jobb választás a bolhairtó nyakörvnél. Ha jobban megnézzük a Frontline combo bolhairtó spray-t, azt olvashatjuk rajta, hogy a hatóanyaga egy fipronil nevezetű anyag. Lehet, hogy ez Önnek semmit nem mond, de nekünk rovarirtóknak, a mi csapatunknak ez egy közkedvelt hatóanyag a rovarirtásban.

Amit tudni kell róla, hogy a rovarok központi idegrendszerét támadja meg, blokkolva egy bizonyos közvetítő csatornát. Ez a csatorna pedig kizárólag rovarokban található meg, így emlősökre nézve egy ilyen kezelés teljesen kockázatmentes. Ha szeretne, egy hasonlóan biztonságos bolhairtást otthonába, akkor forduljon hozzánk bizalommal. A bolhairtásról itt olvashat bővebben.

SEGÍTHETÜNK MEGSZABADULNI A KELLEMETLEN LÁTOGATÓKTÓL?

30 éves kártevői múlttal nemcsak szakembert talál nálunk, hanem tucatnyi házilag is bevethető irtószert, és csapdát, amiket mind bátran ajánlunk önnek. Akár 1 napon belül eljuthat önhöz webshopunkból.

Szakembert hívok
Megnézem az webshopot
Itt kérdezhetsz, ha tudunk, válaszolunk:
Hozzászólások
 • Kutyám 13 éves spaniel kíválthat rajta vakarózást láb rágást a bolha nyaköv

 • Kedves Uram!
  A kérdésem az lenne ,hogy embernek allergiás tüneteket okozhat-e a nyakörv érintése.

  1. Kedves Márta!

   Ebben a kérdésben allergológus fog tudni segíteni. Én elképzelhetőnek tartom, hiszen rengeteg különböző típusú allergia fordul manapság elő.

   Üdvözlettel:
   Abatox Kft.

 • Jó estét!

  Cicám megrágta a bolhaírtó nyakörvet. Felpuffadt a pofija és sebes. Étvágya van, kapott egy negyed szem calciumot. Mi a teendő?

 • NAGYON JÓK A CIKEK!
  KÖSZÖNETTEL!
  V.

Hozzászólások zárolva.