Cart-icon0

Engem szétcsípnek az ágyi poloskák, a férjemet már nem! Miért?

A szőrösebb végtagok, és a vastagabb bőr az oka, ha valakit kevésbé csípnek az ágyi poloskák, és nem a vércsoport.

Megjelent egy cikk korábban arról, hogy a poloskák nem minden vércsoportot kedvelnek, amit aztán számtalan helyen átvettek, holott a tartalma teljesen megalapozatlan. Az, hogy valakit nem csípnek az ágyi poloskák sokkal inkább azzal a logikus érvel magyarázható, mint a szőrösebb test, és a vastagabb bőr.

A test szőrzet ugyanis rendkívül lelassítja az ágyi poloskákat, a vastagabb bőrön pedig nehezen jut át a szúró szerve. Ráadásul a szőrszálakhoz idegvégződések is kapcsolódnak, így alapvetően az áldozatok korábban értesülnek az ágyi poloskákról, akár csak kisebb reflex által is.

Ágyi poloska - kit nem csípnek?

Ez persze nem azt jelenti, hogy a férfiakat nem csípi az ágyi poloska, de ha egy házaspár reggelre úgy ébred, hogy csak a feleség van összecsípve, és a férj már nem, nem kell mélyebb elemzésekbe kezdeni. Alapvetően a testszőrzet, és a keményebb bőr miatt van ez.

Az állatvilágban teljesen általános, hogy a testszőrzettel védekeznek a nem kívánatos paraziták ellen.

De sokan a csípést sem érzékelik:
Az ágyi poloska csípésre mindenkinek a szervezete másképp reagál. Ezek a reakciók teljesen eltérőek lehetnek, míg egyeseknél szélsőséges gyulladás , másoknál még egy kisebb viszkető pír sem alakul ki.

Szóval az a helyzet is könnyen felállhat, hogy bár a családban másokat is csíp a poloska, egyeseknél mégsem jönnek elő ennek a nyomai.

Ha szeretne extrém testszőrnövesztés helyett más módszerrel megszabadulni az ágyi poloskáktól, akkor olvasson erre tovább.

SEGÍTHETÜNK MEGSZABADULNI A KELLEMETLEN LÁTOGATÓKTÓL?

30 éves kártevői múlttal nemcsak szakembert talál nálunk, hanem tucatnyi házilag is bevethető irtószert, és csapdát, amiket mind bátran ajánlunk önnek. Akár 1 napon belül eljuthat önhöz webshopunkból.

Szakembert hívok
Megnézem az webshopot
Itt kérdezhetsz, ha tudunk, válaszolunk:
Hozzászólások
 • Ózongenezátoros irtással próbálkozzak?

 • Jo napot kivanok!
  Hosszas kinlodas utan kiderult, hogy az elozoleg hosszu ideig nem lakott hazunk pikkelyes ezusthalacska invazioban szenved, velem egyutt.
  Erdelyben elek egy kisfaluban. kihivtam az irtokat a kozeli nagyvarosbol. Harmadik alkalommal talan jutottak valamire. Marmint, hogy sikerult kideriteni mivel vagyun fertozve. Gillotin nevu szerrel permeteztek utoljara. Ennek negy napja. Nagym kifejlett peldanyokat mar csak elvetve latni de vannak picike aprok amelyek elobujnak egy egy repedesbol a padlon. Ezek keseritik meg az eltetem, felmasznak a labamra, bemasznak az egyamba sot meg ahajamba is talaltam mar. a szuleim idos emberek, oket nem zavarjak, csak engem. Probaltam ecetet kenni magamra , semmi
  Illo oljakat; mentat, eukaliptuszt, levendulat. Semmi. Rovarriaszto sprayt vasaroltam, semmi. Mit tegyek?
  Az oruletbe kergetnek….

 • Valaki tudja hol lehet kártérítést kérni poloska csípésre telefonszámot esetleg
  Előre köszönöm

  1. Kedves Andrea!

   Kivel szemben szeretne kártérítést benyújtania? Nem értem! A lakásbiztosítások ágyi poloskára nem terjednek ki.

   Ne feledje, hogy a kártérítésnél önnek kell hitelt érdemlően bizonyítani a kár okát, mértékét.

   Üdvözlettel:
   Abatox Kft.

 • Kedves Szakemberek ! Sajnos nekem a hálószobában telepedtek le agyi poloskak,multheten vettem észre ( 2 hónapja a kezemen ,labaimon,és nyakamon jöttek hólyagos,viszkető kiütések ) hölgy vagyok ! És elutaztak ,akkor még az egyik ágyban voltak poloskak ,mire visszaertem,már a másik agyat is elfoglalták ,a szekrény sarkába is bemaszni láttam ,az ajtó kereten,! Mit tudok tenni ilyenkor ??

  1. Kedves Szilvia!

   Amíg lakott volt a lakás az ágyi poloskák hozzászoktak, hogy az érintett ágyban tudnak táplálkozni. Mikor elutaztak ez felborult.Az éhes ágyi poloskák elkezdtek felfedező körútra menni. Eddig volt mit enni, majd hirtelen nem lett. Ha visszajön 1-2 hét után rendeződni fog a dolog a lakásban. Újra minden ágyi poloska ott lesz az ön ágya körül. Ha ezen túl van, hívjon rovarirtó szakembert.

   Házilagos módszerekre most semmiképpen nem buzdítanám.

   Üdvözlettel:
   Abatox Kft.

 • Mijen szert kel hasznalni ha meg csip a poloska

 • Üdvözlöm
  Létezik hogy a poloska nem mászik sík felületen hanem odébb ugrik vagy pattan ? A szomszédomban poloska van.. régibérü ház.. rovarírtás volt náluk és utána 2 szer találkoztunk nagyon pici bogárral ami ugrott.. elnyomtam a szekrényen és véres volt.

 • Kedves Segítők!
  Ma reggelre az egész testemet csípések fedték. Éjjel 2 körül felébredtem és hajnal hatig vakaróztam. A párom ott aludt mellettem rajta egyetlen csípés van rajtam 100 korul. Elmentem az ügyeletre ott azt mondták h ez allergia m sok az egybefüggő nagy terület. Sztem a vakarozas hatására váltak egybefüggővé. Kaptam egy szurit meg allergia elleni tablettát. Sajnos ez az egyetemista lányom szobája akit nem engedtem ma ott aludni. Ha valóban ágyi poloska akkor rosszat tettem. 4 eve lakunk gázfűtéses téglából epult tarsashazban . Eddig semmi gondunk nem volt. A mellettunk levő lakás üresen áll sztem onnan másznak at. Mit tehetunk m lassan a szobaba sem merünk bemenni. Minden ágyneműt agytakarot kimostam.
  Segítségüket előre is köszönve
  Egy aggódó kétgyermekes anyuka

 • Hogy irtsam ku ezeket az undorito rovarokat ?mas hozta hozzam a ruhaival):

 • Tisztelt Abatrox Kft!

  Olyan kèrdèsem lenne,hogy valami megcsipett első nap csak 3 helyen a jobb kezemen egy helyen a balon kettő. Ez lámpa melett történt és nem aludtam mèg. Másnap nem csípett meg semmi. Harmadnap este már sok helyen volt szúnyogcsípés szerű csípések egymás mellett. Aztán aznap reggel jöttek poloska írtásra de az egész panelházban mert kötelező volt mindenkinek. Hàt csak körbefújta az ágy mellett a padlót meg mindenhol. Mint mikor a csótányírtásnál fújnak pontosan a fürdő konyha mindenhová fújt el kellett menni itthonrol 4 órára. Én féltem így átköltöztem másik szobába. A férjem ott maradt. Egy hétig másik szobában aludtam. A férjemen egy csipés sincs. De azóta rajtam se. Aztán a férjem mondta hogy szerinte nem poloska mert rajta nincs rajtam sem volt míg itt voltam nem jöttek utánam. Ezért visszamentem aludni oda. Két éjszaka semmi nem volt rajtam. Míg utána lefeküdtem égett a nagy làmpa még beszélgettünk tv-t néztünk és a jobb kezemen a csuklómon van egy db csípés ami mint a szúnyogcsípés és viszket. Így megint kiköltöztem. 🙁 Önök szerint ez mi lehet? Màr lassan egy hónapja alszom külön de itt semmi nem csíp meg. De a fèrjemet se. Köszönöm a válasz. Elnézést hogy ilyen hosszúra sikeredett. Üdv:Szandra

 • […] Az is megeshet, hogy agy ágyban alvó pároknál csak egy valakit csípnek. […]

Hozzászólások zárolva.