Poloskairtás Budapesten elköltözés nélkül | Abatox Kft.
A fogyasztói árlistánk március 16-tól megváltozik. Az új árlista itt tekinthető meg..

Poloskairtás Budapesten és környékén

LAKÁS

Poloskairtás maximális diszkréció mellett kedves, jó modorú szakemberekkel

Reggelre viszkető csípésekkel ébred, de rovarnak semmi nyoma? A testét véletlenszerűen borítják a csípések? A sejtése helyes. Ezek 99%, hogy ágyi poloskák!

Ha szeretne megszabadulni tőlük, akkor jó helyen jár! 2015-ben több 1000 családnak segítettünk a poloskairtás során. Megszabadulni tőlük nem a legegyszerűbb, de nem lehetetlen.

Hogyan történik a poloskairtás?

A poloskairtás alapesetben egy permetezéses kezelésből szokott állni, mely során a poloskák rejtett búvóhelyeit (ágy környéki rések, repedések) kell lekezelni.

Az ágyi poloskák az alvó ember körül telepednek meg. Itt minden létező lehetséges búvóhelyet kezelni kell. Mivel fontos a tartósság az elsődleges módszer a poloskairtásra a permetezéses kezelés, ami a légtérkezelés (pl: hidegköd) gyors 24 órás bomlási ideje helyett, akár 7-14 napig is irtja a poloskákat.

A poloskairtás során a szakember kollégánk az ágyakat át fogja forgatni, hogy azokat, és környezetüket teljes körűen le tudja kezelni. Itt bármely rés, sötét zug poloskák tucatjait rejthetik, amiket muszáj lekezelni. A poloskairtás így némi kellemetlenséggel jár, de ez még mindig kevesebb kényelmetlenség, mint együtt élni velük!

A poloskairtás esetében felhasznált irtószereink, kombinált hatóanyagokat tartalmaznak, ezek a légtérbe jutva irritálóak, hogy a poloskák előbújjanak rejtekükből. Ezért is kell majd 2 órár (de nem napokra/) elmenni, az irtás után otthonról. Ilyenkor a háziállatot is el kell vinni, akiket csak 2 óra múlva, a vegyszer teljes felszáradása után lehet visszavinni.

Természetesen az általunk felhasznált irtószerek engedéllyel rendelkeznek, a világ vezető gyártóinak (Bayer, BASF, Vebi Istitutto, Selecta, ICB Pharma, Bábolna, stb.) kínálatából. Az általunk szakszerűen elvégzett ágyi poloskairtás a megfelelő óvórendszabályok betartása mellett veszélytelen környezetünkben lévő gyermekekre és háziállatokra.

Magasabb fokú zsúfoltság esetén légtérkezelés is kellhet:

A helyszíni adottságoktól függően a permetezéses poloskairtást esetenként légtérkezeléssel (de nem gázosítással) is ki kell egészíteni. Ilyen például a füstölés. Ezekre a módszerekre akkor van szükség a poloskairtás során, ha a lakás rendkívül zsúfolt, illetve rengeteg falborítással rendelkezik (pl: teljes lambéria).

A poloskairtás során sosem lehetünk biztosak abban, hogy a szobákból máshová nem hurcolódott át poloska. Hiszen a lakásba is valahogyan bekerült. Éppen ezért a szobák mellett a lakás többi helyiségének a poloskairtására is érdemes sort kell keríteni, természetesen minimális vegyszerezéssel, csak a kritikus pontokban.

Mit kap tőlünk, ha minket választ?

 1. Diszkréciót: A poloskairtás során teljes diszkréciónkat élvezi. Autónk, munkaruháink reklámmentesek. Ráadásul minden ami elhangzik üzleti titokként kezelendő nálunk. Egyetlen szomszéd sem fogja tudni, hogy kihez jöttünk, és miért.
 2. Tisztelet: Cégünk udvarias bánásmódban részesít mindenkit. Szakembereink minden esetben tisztelettel bánnak az ügyfelekkel, és azok értékeivel.
 3. Kedvesség: Ügyfélszolgálatunk a kedvességet, kedvességgel viszonozza, mindig megadja a kellő tiszteletet, és egy hívás 21. percében is figyelmes marad.
 4. Tisztaság: Büszkék vagyunk arra, hogy kollégáink udvarias, jó megjelenésű szakemberek. A poloskairtás során nálunk már a cipővédő is kötelező viselet. Piszkot nem viszünk a lakásba. De elkerülhetetlen, hogy az ágy átforgatásakor 1-2 porcicát ne fedezzünk majd fel, elnézést!
 5. Megbízhatóság: Saját ügyfélszolgálat foglalkozik önnel, akik precíz adminisztrációt végeznek saját ügyfélszolgálati programunk segítségével, hogy véletlenül se essen meg önnel olyan, hogy a megbeszélt időpontban nem megy ki a rovarirtó.Büszkék vagyunk, hogy pontosak a kollégáink.
 6. Igazolás: Minden munkavégzésről írásos dokumentumot állítunk ki, mely részletesen leírja az elvégzett szolgáltatással kapcsolatos legfontosabb dolgokat, valamint külön szerződést is tartalmaz.
 7. Szakmai támogatás: Az ágyi poloskáról cégünk rendelkezik a legkomolyabb nyilvánosan elérhető háttéranyaggal. nagyon sok információt közzétettünk róla az interneten, hogy ön, akár ügyfelünk lesz, akár nem, a lehető legjobb segítséget kaphassa. Irodánkban külön kísérleti részleg van, ahol az ágyi poloskákat tanulmányozzuk.

Milyen garanciát vállalunk a poloskairtásra?

A poloskairtásra 3 hónap garanciát vállalunk. A garancia életbe lépéséhez szükség van egy ismételt poloskairtásra az első utáni 2-4 héten belül. Természetesen nem kötelező a két poloskairtás, mert előfordulhat, hogy egyszeri kezeléssel is megoldódik a probléma. Ez attól függ mióta húzódik ez a probléma önnél (1-2 hét, vagy 2-3 hónap). Az 3 hónapos garancia feltétele a második poloskairtás. amennyiben megtörtént a két irtás, és 3 hónapon belül ismét felütné a fejét az ágyi poloska, úgy a 3. kezelést már ingyenesen végezzük, a mi költségünkre.

A statisztikánk szerint az esetek 30-35%-ban van szükség a második poloskairtásra. Garanciális irtásra pedig még ennél is kevesebbszer, jellemzően a visszafertőződések miatt kérik a segítségünket.

Mennyire kell előkészülni a poloskairtásra?
Nálunk semmit! Mi azt szeretjük, ha úgy hagyják a lakást, ahogy élik is. Egy rosszul előkészített lakás, ahol előző nap szétpakolnak mindent, és elzsákolnak dolgokat, sokszor nagyon megnehezíti az irtást. Szétkergethetik, elkonzerválhatják a poloskákat, akik így biztonságban túlvészelik a poloskairtást. A poloskairtás első fázisára ezért mi a megrendelőktől első körben sosem kérünk rákészülést. Nem mindenki tudja, hogy mik az ágyi poloskák tipikus búvóhelyei, milyen nyomai vannak, hogyan kell bizonyos dolgokat átnézni, amik alapfeltétele egy jó előkészületnek.

Mennyibe kerül a poloskairtás?
Árlistánkat elérheti online itt, vagy ügyfélszolgálatunkon keresztül. A poloskairtás díja magánszemélyeknél a lakás méretének, társasházaknál a fertőzött albetétek, szállásoknál a férőhelyek függvényében változik. Lakásokban 9400 Ft-tól kezdődik.

Mikorra kapna időpontot?
A poloskairtás kiemelt prioritású cégünknél, ezért mindig a lehető legvállalhatóbb időpontot adjuk. Cégünknél esetenként SOS kiszállás is elérhető, mely értelmében 2 órán belül (!) kiérkezünk a poloskairtásra, de alapesetben 1-3 munkanapnál nem kell többet várni rovarirtóinkra. Időpontot mi nem felejtünk el, hála gondos ügyfélszolgálatunknak.

Poloskairtás összefoglalva:
Nagy tapasztalattal csillag Kiköltözés nélkül csillag Diszkrét, igényes megjelenés csillag Tiszta munkavégzés csillag Kiváló ár/érték arány csillag Kedves kiszolgálás csillag Garancia vállalás

Ha poloskairtást szeretne megrendelését leadhatja ügyfélszolgálatunkon (061 338 37 37 – 0620 9 342 774), de rendelhet online is, amit azonnal visszaigazolunk!

TÁRSASHÁZ

Poloskairtás társasházakban kedvező kondíciókkal

Az utóbbi években az ágyi poloska fertőzöttség megötvenszereződött. A háború óta nem tapasztalt mértékben terjed az ágyi poloska. Amennyiben időben nem fojtják el a dolgot egy társasházi lakás ágyi poloska problémája relatíve rövid időn belül az egész társasház gondja lehet.

Cégünk segít társasházak tűzoltás szerű, és szervezett poloskairtás lebonyolításában is.

Az utóbbi években tapasztalt állapotok miatt cégünk több társasházban végzett már teljes poloskamentesítést. A tűzoltás szerű kezelések pedig már napi feladataink között van.

Ügyfelünk többek között a CSEVAK Zrt., Szelei-Serfőző Kft., Palota Holding Zrt., Zuglói Vagyonkezelő Zrt., Társasházak Kft., Megyeri Kft., Város FM Kft., Budahold Kft., Port körút Kft., Józsefvárosi Vagyonkezelő Kft., Zelus Kft., Bett&Rob Kft., Netto Bt.

Miért érdemes árajánlatot kérni tőlünk?

 1. Kedvezőek a kondícióink: Nemcsak az áraink kedvezőek, de fizetési feltételeink sem annyira szigorúak. Kamatmentes halasztott fizetést biztosítunk akár 60 napra is.
 2. Kiemelten kezelünk minden társasházat: Egy társasház problémája több száz család problémája egyszerre. Társasházainkat éppen ezért kiemelt ügyfélként kezeljük.
 3. Magas szakértelem: Csapatunk tapasztalt, jól képzett szakemberekből áll. Alkalmazott technológiáink minden esetben megfelelnek a kor elvárásainak.
 4. Tűzoltásra is: Tudjuk, hogy egy társasház többségében nem engedhet meg egy teljes körű poloskairtást. Mi nem csinálunk gondot a tűzoltásos poloskairtásból.

Kattintson ide, és küldje el ajánlatkérőjét poloskairtásra, és kollégáink rövid határidővel megküldik azt!

MEGRENDELEM, MENNYIBE KERÜL?

Hasznos volt? Ossza meg másokkal:
Share on Facebook0Share on Google+1Tweet about this on Twitter0Email this to someone

Abatox Kft. 1085 Budapest, József krt. 65.
A tartalom teljes szerzői jogvédelem alatt áll. Részben, vagy egészben történő másolása csak előzetes engedéllyel lehetséges.