Poloskairtás Budapesten elköltözés nélkül | Abatox Kft.

Poloskairtás Budapesten és környékén

HAGYOMÁNYOS

Poloskairtás maximális diszkréció mellett kedves, jó modorú szakemberekkel

Reggelre viszkető csípésekkel ébred, de rovarnak semmi nyoma? A testét véletlenszerűen borítják a csípések? Már bőrgyógyásznál is volt? A sejtése helyes. Ezek 99%, hogy ágyi poloska csípések!

Ha szeretne megszabadulni tőlük, akkor jó helyen jár! 2016-ban több 1000 családnak segítettünk a poloskairtás során. Megszabadulni tőlük nem a legegyszerűbb, de nem lehetetlen.

Hogyan történik a poloskairtás?

Az online, vagy telefonon leadott rendelést követően a vállalható legrövidebb időn belül fog kimenni szakemberünk. Akár 2 órán belül is. Természetesen a megbeszélt időben, teljesen diszkréten. Egy terepszemlét követően kezd majd neki a poloskairtásnak.

Az ágyi poloskák az alvó ember körül telepednek meg. Ezért a fertőzött szobák kezelése a legfontosabb. A poloskairtás során a szakemberünk az ágyakat át kell forgassa, hogy azokat, és környezetüket teljes körűen le tudja kezelni. Itt bármely rés, sötét zug poloskák tucatjait rejthetik, amiket muszáj lekezelni. Majd a látott nyomokból (a szakember látni fogja), és az évek tapasztalatából kiindulva terjesztik ki az irtást máshová is, ahol szükséges.

Nagyon fontos a hosszan tartós irtószerek felhasználása, mert a legmélyebb résekben megbújó poloskákat sokszor nem lehet előcsalogatni semmilyen kiűző szerrel, légtérkezelő módszerrel, de a felületen marad hosszan tartós hatóanyagok ez esetben is irtják a rovarokat, és biztosítják a védelmet.

A poloskairtás során felhasznált irtószereink kombinált hatóanyagokat tartalmaznak, ezek a légtérbe jutva irritálóak, hogy a poloskákat kikergesse rejtekhelyükről. Ezért sajnos önnek el kell mennie otthonról 2 órára (de nem napokra) a poloskairtás után. Ilyenkor a háziállatot is el kell vinni, akiket csak 2 óra múlva, a vegyszer teljes felszáradása után lehet visszavinni.

Irtószereinket a világ vezető gyártóitól (Bayer, BASF, Vebi Istitutto, Selecta, ICB Pharma, Bábolna, stb.) származnak. Az egészségügyi óvórendszabályok betartására nagyon figyelünk. A kezelésnek nincs egészségügyi kockázata gyerekekre nézve sem.

A poloskairtáson túl a munka dokumentálására is nagy hangsúlyt fektetünk, és minden munkára kötünk szerződést, hogy az ügyfeleinkkel nemcsak emberileg, de jogilag is korrekt kapcsolatot tudjunk kialakítani. A poloskairtást követően kiállítjuk a munkát elvégző igazolást, ön megkapja a szerződést, és szakemberünk tájékoztatja a kezelést követő teendőkről.

MEGRENDELEM, MENNYIBE KERÜL?

Miért minket válasszon?

 1. Diszkréciót: A poloskairtás során teljes diszkréciónkat élvezi. Autónk, munkaruháink reklámmentesek. Ráadásul minden ami elhangzik üzleti titokként kezelendő nálunk. Egyetlen szomszéd sem fogja tudni, hogy kihez jöttünk, és miért.
 2. Tisztelet: Cégünk udvarias bánásmódban részesít mindenkit. Szakembereink minden esetben tisztelettel bánnak az ügyfelekkel, és azok értékeivel.
 3. Kedvesség: Ügyfélszolgálatunk a kedvességet, kedvességgel viszonozza, mindig megadja a kellő tiszteletet, és egy hívás 21. percében is figyelmes marad.
 4. Tisztaság: Büszkék vagyunk arra, hogy kollégáink udvarias, jó megjelenésű szakemberek. A poloskairtás során nálunk már a cipővédő is kötelező viselet. Piszkot nem viszünk a lakásba. De elkerülhetetlen, hogy az ágy átforgatásakor 1-2 porcicát ne fedezzünk majd fel, elnézést!
 5. Megbízhatóság: Saját ügyfélszolgálat foglalkozik önnel, akik precíz adminisztrációt végeznek saját ügyfélszolgálati programunk segítségével, hogy véletlenül se essen meg önnel olyan, hogy a megbeszélt időpontban nem megy ki a rovarirtó.Büszkék vagyunk, hogy pontosak a kollégáink.
 6. Igazolás: Minden munkavégzésről írásos dokumentumot állítunk ki, mely részletesen leírja az elvégzett szolgáltatással kapcsolatos legfontosabb dolgokat, valamint külön szerződést is tartalmaz.
 7. Szakmai támogatás: Az ágyi poloskáról cégünk rendelkezik a legkomolyabb nyilvánosan elérhető háttéranyaggal. nagyon sok információt közzétettünk róla az interneten, hogy ön, akár ügyfelünk lesz, akár nem, a lehető legjobb segítséget kaphassa. Irodánkban külön kísérleti részleg van, ahol az ágyi poloskákat tanulmányozzuk.

MEGRENDELEM, MENNYIBE KERÜL?

“Milyen garanciát vállalnak a poloskairtásra?”

Miután elvégezzük a szükséges kezeléseket, és ön a várakozási idő leteltét követő hetekben, vagy akár a hónapban nem érezne javulást, vagy az eredménnyel nem lenne elégedett, akkor egy harmadik díjmentes kezelést tud majd kérni, aminek a költségét teljes egészében mi álljuk. Ezen felül szavatoljuk, hogy a munkánkat mindig kell gondossággal, engedélyezett, modern irtószerekkel végezzük, és minden szakmai irányelvet betartunk.

A statisztikánk szerint az esetek 30-35%-ban van szükség a második poloskairtásra. A díjmentes harmadik irtásra pedig még ennél is kevesebbszer, jellemzően a visszafertőződések miatt kérik a segítségünket.

Mennyire kell előkészülni a poloskairtásra?
Minél rendezettebbek a szobák, annál eredményesebb lesz a kezelés. Érdemes az irtás előtt 2-3 nappal rendet rakni a szobákba. Az ágyak átforgatása miatt az ágyneműtartót ki kell üríteni. Ha csak az ágynemű van benne az maradhat. Egyéb esetben minden mosható dolgot erős falú zsákba légmentesen le kell zárni, majd fokozatosan kimosni. Amennyiben az ágy alatt használaton kívüli, régi dolgokat tárolnak, azokat is légmentesen le kell zsákolni, és 6 hónapra félre kell őket rakni. A túlzsúfolt szobák esetén mindenképpen szükséges a zsúfoltság csökkentése, mert az nagyban segíti a poloskairtás hatásfokát. Amennyiben nincs elegendő hely az ágy átforgatására, előbb a zsúfoltságot csökkentse, és csak ezt követően kérje rovarirtó segítségét.

Mennyibe kerül a poloskairtás?
Árlistánkat elérheti online itt, vagy ügyfélszolgálatunkon keresztül. A poloskairtás díja magánszemélyeknél a kezelendő szobák számától, társasházaknál a fertőzött albetétek, szállásoknál a férőhelyek függvényében változik.

Lakásokban alkalmankénti 13900 Ft-tól kezdődik a poloskaitrás. Ez nem a legolcsóbb, de mi minőségi szolgáltatást akarunk önnek nyújtani. Egy olyan cégként fogjuk önt segíteni, akit az állandó ügyfélszolgálat miatt el is tud érni. De ha kell saját ügyfélkapuján online is elintézheti majd ügyeit. Egy olyan cégként fogjuk segíteni, aki válaszol az e-mailekre, kiérkezik a megbeszélt napon, a megbeszélt időpontban. Egy olyan szakember fogja felkeresni, aki nemcsak felkészült, de kulturált megjelenésű. Aki a munkáról nem sajtpapírt ad önnek, hanem teljes dokumentációt, és szerződést.

Miért bízhat meg bennünk?
A poloskairtás komoly bizalmi munka. Az embernek egy idegen embert kell beengednie otthonába, és egyedül magára hagynia a kezelt szobában. Feltétlen olyan szakembert válasszon, akiben megbízik. Velünk rendszeresen találkozhat a médiában (TV2,RTL Klub, Kossuth rádió, Lánchíd rádió,Index,Hvg, NlCafe…stb), vállalkozásunkat több mint 20 éve építjük, és több családnak biztosítunk megélhetést. Megfelelő felelősség nélkül nem jutottunk volna eddig. Bennünk megbízhat!

Mikorra kapna időpontot?
A poloskairtás kiemelt prioritású cégünknél, ezért mindig a lehető legvállalhatóbb időpontot adjuk. Cégünknél esetenként SOS kiszállás is elérhető, mely értelmében 1-4 órán belül (!) kiérkezünk a poloskairtásra, de alapesetben 1-3 munkanapnál nem kell többet várni rovarirtóinkra. Időpontot mi nem felejtünk el, hála gondos ügyfélszolgálatunknak. A világszínvonalú ügyfélkezelés elérése miatt invesztáltunk saját ügyfélkezelő program elkészítésébe.

Poloskairtás összefoglalva:
Nagy tapasztalattal csillag Kiköltözés nélkül csillag Diszkrét, igényes megjelenés csillag Tiszta munkavégzés csillag Kiváló ár/érték arány csillag Kedves kiszolgálás csillag Felelősségvállalás

Ha poloskairtást szeretne megrendelését leadhatja ügyfélszolgálatunkon (061 338 37 37 – 0620 9 342 774), de rendelhet online is, amit azonnal visszaigazolunk!

MEGRENDELEM, MENNYIBE KERÜL?

HŐKEZELÉSES

Szeretne megszabadulni a poloskáktól, de nem akarja magát egy vegyszeres tortúrának kitenni?

A hőkezeléses poloskairtás során minimális (teljesen szagtalan) vegyszerfelhasználás mellett a legkorszerűbb irtási móddal végezzük el önnél a poloskairtást. Ez a kezelés a lehető legkulturáltabb, legtisztább módja, hogy megszabaduljon az otthonába megtelepedett ágyi poloskáktól.

Kinek ajánljuk?

Elsősorban kisgyermekes szülőknek, akik nem szeretnék a hagyományos poloskairtás során felhasznált erős vegyszerek alkalmazását, és szeretnék elkerülni a vegyszerek irritáló szagát, és a vele járó kellemetlen munkát (mosás, szellőztetés, rendrakás)

Ajánljuk azoknak, akik szeretnének gyorsan megszabadulni a poloskáktól. A hagyományos irtás során a vegyszernek idő kell, hogy a poloskákat kiirtsa. Ez olykor több napot is igénybe vehet, ami alatt a poloskák még aktív életet élnek, így csíphetnek. A hőkezeléses irtás az ágyi poloskák 90-95%-át az irtás pillanatában likvidálja. A hőkezelés mellé kijuttatott szagtalan mikro granulátumos vegyszer pedig végez a fennmaradó példányokkal. Ez az eljárás így gyorsabban végez az ágyi poloskákkal.

Ajánljuk továbbá azoknak, akik nem tudnak, esetleg nem akarnak elmenni a lakásból. A hagyományos vegyszeres irtás során (permetezés, ködképzés, füstölés) a lakást a legtöbb esetben 2-4 órára el kell hagyni. Ez sok esetben okozhat gondot. A hőkezeléses irtás során a lakásban lehet maradni. Bár a tartós eredmény végett minimális vegyszerfelhasználás történik, ez semmi esetben nem jelent majd kockázatot.

Kinek nem ajánljuk!

A hőkezeléses irtás nagyon speciális. Sajnos vannak olyan körülmények, melyek fennállása esetén szinte biztos, hogy nem lesz eredményes. Csak azok tudják igénybe venni, akiknél az első csípések maximum 1-2 hónapja keletkeztek, vagyis várhatóan 1-2 hónapja fertőződött meg a lakás. Ha a szoba maximum 3/4 részét veszi el bútor, akkor még elvégezhető az irtás, de ennél zsúfoltabb szobában az irtást hőkezeléssel nem, csak hagyományos módon tudjuk elvállalni.

Kizáró tényező továbbá, ha a szobában, lambéria, épített galéria, dobogó, függesztett álmennyezet, gipszkarton fal található. Mivel a hőkezeléskor az azonnali irtáson van a fókusz, az légüres részekkel, több száz repedéssel rendelkező különféle felépítmények ezt ellehetetlenítik. Bármely kizáró tényező fennállása esetén az irtást csak a hagyományos permetezéses módszerrel tudjuk vállalni.

Miről szól a hőkezeléses irtás?

A lakásban található élő poloskák, és petéik azonnali fizikális irtásáról. Az ágyi poloskák gyors szaporodása miatt gyors alkalmazkodóképességre tettek szert, így egyre immúnisabbá válnak a Magyarországon engedélyezett irtószerek hatóanyagjaival szemben. A hőkezeléses irtás +180C fokos szárazgőzt jelent, mely fizikálisan azonnal elpusztítja a rovarokat.

A hőkezelés során a szobának minden apró szegletét cm-ről cm-re haladva kezeli le a szakember. A hatékony hőkezeléshez elengedhetetlen a poloskák viselkedésének, rejtőzködési szokásainak magas fokú ismerete. Bár a kollégáink többsége 5-10 éve dolgozik nálunk, a hőkezeléses irtással végzett poloskairtást jelenleg 2 kollégánk végzi, mert ez a módszer olyan szintű felkészültséget igényel, amivel annak ellenére, hogy kollégáink már több ezer lakásban végeztek ilyen irtást, csak 2 ember képest ezzel a feladattal megbirkózni.

A hőkezelés során azonnal pusztítjuk a poloskákat, de a tartós eredmény érdekében minimális vegyszerfelhasználás is történik. De ez sem mennyiségében, sem kellemetlen szagában nem fogható a hagyományos permetezéssel, és légtérkezeléssel (pl:füst) végzett irtáshoz. A vegyszerrel kombinált hőkezeléses irtás során inkább a tisztaságillat fog dominálni, mintsem a vegyszerszag. Semmi pakolni való nem lesz utána, sőt, önt egy nagy rend fogja várni.

A hőkezeléses irtás során, és után szabadon benntartózkodhat a lakásban. A szobaajtó nem lesz önre zárva, mint ahogy a hagyományos irtásnál sajnos biztonsági okokból elengedhetetlen. Itt szabad bejárása lesz a szobába, akár a munkavégzés alatt is, csak kérjük az irtást ne zavarja.

Mennyibe kerül?

A hőkezeléses irtás a legdrágább eljárás ma Magyarországon. Ahhoz, hogy a poloskákat fizikálisan azonnal kiirtsuk nagyon alapos munkára van szükség, nagyon komoly felkészüléssel. A munkavégzés időtartama 3-5 órát is igénybe vehet.

Az irtás díja:
1 fertőzött szoba esetén 29.000 Ft
2 fertőzött szoba esetén 37.000 Ft
3 fertőzött szoba esetén 45.000 Ft

(Amennyiben 1-nél több fertőzött szobával rendelkezik, kérem olvassa át a kizáró feltételeket, mely szerint 1-2 hónapnál régebbi fertőzöttség megszüntetésére ez az eljárás nem alkalmazható, kizárólag több vegyszer bevonásával. Ez esetben viszont inkább a hagyományos irtást javasoljuk.)

A kezelésnek egyszeri költsége van. Nincs kötelezően előírt második kezelés. Ennek függvényében a hagyományos permetezéses irtás 13900 Ft-os alkalmi irtásához képest már nem is annyira drága eljárás, mely jelen esetben 27.800 Ft lenne.

Mikorra kapna időpontot?

A hőkezeléses poloskairtás rendkívüli időráfordítást igényel, így csak korlátozottan tudjuk rendelkezésre bocsátani. Mindössze naponta 2 megrendelést tudunk teljesíteni, ami miatt a várakozási idő a hagyományos irtáshoz képest hosszabb is lehet. Jelenleg 2-4 munkanappal kell kalkulálni.

Hogyan tudja megrendelni?

A megrendelést kizárólag online, egy rövid kérdőív kitöltésével tudja megrendelni. A kitöltést követően munkanap 1-2 órán belül visszahívjuk.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Irányítószám/város:

Mikor csípték meg először az ágyi poloskák?
 Pár hete 1-2 hónapja Több mint 3 hónapja Közel egy éve Több éve

Melyik állítás igaz a fertőzött szobára?
 A szobának kevesebb mint felét veszi el a bútor A szoba felét veszi el a bútor A szoba több mint felét elveszi a bútor  A szoba jelentős részét elveszi a bútor

A fertőzött szobában található...:
 Galéria Lambéria Dobogó Függesztett álmennyezet Beépített szekrénysor Gipszkarton fal Egyik sem

TÁRSASHÁZ

Poloskairtás társasházakban kedvező kondíciókkal

Az utóbbi években az ágyi poloska fertőzöttség megötvenszereződött. A háború óta nem tapasztalt mértékben terjed az ágyi poloska. Amennyiben időben nem fojtják el a dolgot egy társasházi lakás ágyi poloska problémája relatíve rövid időn belül az egész társasház gondja lehet.

Cégünk segít társasházak tűzoltás szerű, és szervezett poloskairtás lebonyolításában is.

Az utóbbi években tapasztalt állapotok miatt cégünk több társasházban végzett már teljes poloskamentesítést. A tűzoltás szerű kezelések pedig már napi feladataink között van.

Ügyfelünk többek között a CSEVAK Zrt., Szelei-Serfőző Kft., Palota Holding Zrt., Zuglói Vagyonkezelő Zrt., Társasházak Kft., Megyeri Kft., Város FM Kft., Budahold Kft., Port körút Kft., Józsefvárosi Vagyonkezelő Kft., Zelus Kft., Bett&Rob Kft., Netto Bt.

Miért érdemes árajánlatot kérni tőlünk?

 1. Kedvezőek a kondícióink: Nemcsak az áraink kedvezőek, de fizetési feltételeink sem annyira szigorúak. Kamatmentes halasztott fizetést biztosítunk akár 60 napra is.
 2. Kiemelten kezelünk minden társasházat: Egy társasház problémája több száz család problémája egyszerre. Társasházainkat éppen ezért kiemelt ügyfélként kezeljük.
 3. Magas szakértelem: Csapatunk tapasztalt, jól képzett szakemberekből áll. Alkalmazott technológiáink minden esetben megfelelnek a kor elvárásainak.
 4. Tűzoltásra is: Tudjuk, hogy egy társasház többségében nem engedhet meg egy teljes körű poloskairtást. Mi nem csinálunk gondot a tűzoltásos poloskairtásból.

Kattintson ide, és küldje el ajánlatkérőjét poloskairtásra, és kollégáink rövid határidővel megküldik azt!

Abatox Kft. 1085 Budapest, József krt. 65.
A tartalom teljes szerzői jogvédelem alatt áll. Részben, vagy egészben történő másolása csak előzetes engedéllyel lehetséges.