Poloskairtás Budapesten és környékén

Poloskairtás maximális diszkréció mellett kedves, jó modorú szakemberekkel

Reggelre viszkető csípésekkel ébred, de rovarnak semmi nyoma? A testét véletlenszerűen borítják a csípések? Már bőrgyógyásznál is volt? A sejtése helyes. Ezek 99%, hogy ágyi poloska csípések!

Ha szeretne megszabadulni tőlük, akkor jó helyen jár! 2017-ben több 1000 családnak segítettünk a poloskairtás során. Megszabadulni tőlük nem a legegyszerűbb, de nem lehetetlen.

Hogyan történik a poloskairtás?

Az online, vagy telefonon leadott rendelést követően a vállalható legrövidebb időn belül fog kimenni szakemberünk. Akár 2 órán belül is. Természetesen a megbeszélt időben, teljesen diszkréten. Egy terepszemlét követően kezd majd neki a poloskairtásnak.

Az ágyi poloskák az alvó ember körül telepednek meg. Ezért a fertőzött szobák kezelése a legfontosabb. A poloskairtás során a szakemberünk az ágyakat át kell forgassa, hogy azokat, és környezetüket teljes körűen le tudja kezelni. Itt bármely rés, sötét zug poloskák tucatjait rejthetik, amiket muszáj lekezelni. Majd a látott nyomokból (a szakember látni fogja), és az évek tapasztalatából kiindulva terjesztik ki az irtást máshová is, ahol szükséges.

Nagyon fontos a hosszan tartós irtószerek felhasználása, mert a legmélyebb résekben megbújó poloskákat sokszor nem lehet előcsalogatni semmilyen kiűző szerrel, légtérkezelő módszerrel, de a felületen marad hosszan tartós hatóanyagok ez esetben is irtják a rovarokat, és biztosítják a védelmet.

A poloskairtás során felhasznált irtószereink kombinált hatóanyagokat tartalmaznak, ezek a légtérbe jutva irritálóak, hogy a poloskákat kikergesse rejtekhelyükről. Ezért sajnos önnek el kell mennie otthonról 2 órára (de nem napokra) a poloskairtás után. Ilyenkor a háziállatot is el kell vinni, akiket csak 2 óra múlva, a vegyszer teljes felszáradása után lehet visszavinni.

Irtószereinket a világ vezető gyártóitól (Bayer, BASF, Vebi Istitutto, Selecta, ICB Pharma, Bábolna, stb.) származnak. Az egészségügyi óvórendszabályok betartására nagyon figyelünk. A kezelésnek nincs egészségügyi kockázata gyerekekre nézve sem.

A poloskairtáson túl a munka dokumentálására is nagy hangsúlyt fektetünk, és minden munkára kötünk szerződést, hogy az ügyfeleinkkel nemcsak emberileg, de jogilag is korrekt kapcsolatot tudjunk kialakítani. A poloskairtást követően kiállítjuk a munkát elvégző igazolást, ön megkapja a szerződést, és szakemberünk tájékoztatja a kezelést követő teendőkről.

MEGRENDELNÉM, MENNYIBE KERÜL?


Miért minket válasszon?

 1. Diszkréciót: A poloskairtás során teljes diszkréciónkat élvezi. Autónk, munkaruháink reklámmentesek. Ráadásul minden ami elhangzik üzleti titokként kezelendő nálunk. Egyetlen szomszéd sem fogja tudni, hogy kihez jöttünk, és miért.
 2. Tisztelet: Cégünk udvarias bánásmódban részesít mindenkit. Szakembereink minden esetben tisztelettel bánnak az ügyfelekkel, és azok értékeivel.
 3. Kedvesség: Ügyfélszolgálatunk a kedvességet, kedvességgel viszonozza, mindig megadja a kellő tiszteletet, és egy hívás 21. percében is figyelmes marad.
 4. Tisztaság: Büszkék vagyunk arra, hogy kollégáink udvarias, jó megjelenésű szakemberek. A poloskairtás során nálunk már a cipővédő is kötelező viselet. Piszkot nem viszünk a lakásba. De elkerülhetetlen, hogy az ágy átforgatásakor 1-2 porcicát ne fedezzünk majd fel, elnézést!
 5. Megbízhatóság: Saját ügyfélszolgálat foglalkozik önnel, akik precíz adminisztrációt végeznek saját ügyfélszolgálati programunk segítségével, hogy véletlenül se essen meg önnel olyan, hogy a megbeszélt időpontban nem megy ki a rovarirtó.Büszkék vagyunk, hogy pontosak a kollégáink.
 6. Igazolás: Minden munkavégzésről írásos dokumentumot állítunk ki, mely részletesen leírja az elvégzett szolgáltatással kapcsolatos legfontosabb dolgokat, valamint külön szerződést is tartalmaz.
 7. Szakmai támogatás: Az ágyi poloskáról cégünk rendelkezik a legkomolyabb nyilvánosan elérhető háttéranyaggal. nagyon sok információt közzétettünk róla az interneten, hogy ön, akár ügyfelünk lesz, akár nem, a lehető legjobb segítséget kaphassa. Irodánkban külön kísérleti részleg van, ahol az ágyi poloskákat tanulmányozzuk.


MEGRENDELNÉM, MENNYIBE KERÜL?


“Milyen garanciát vállalnak a poloskairtásra?”

Miután elvégezzük a szükséges kezeléseket, és ön a várakozási idő leteltét követő hetekben, vagy akár a hónapban nem érezne javulást, vagy az eredménnyel nem lenne elégedett, akkor egy harmadik díjmentes kezelést tud majd kérni, aminek a költségét teljes egészében mi álljuk. Ezen felül szavatoljuk, hogy a munkánkat mindig kell gondossággal, engedélyezett, modern irtószerekkel végezzük, és minden szakmai irányelvet betartunk.

A statisztikánk szerint az esetek 30-35%-ban van szükség a második poloskairtásra. A díjmentes harmadik irtásra pedig még ennél is kevesebbszer, jellemzően a visszafertőződések miatt kérik a segítségünket.

Mennyire kell előkészülni a poloskairtásra?

Minél rendezettebbek a szobák, annál eredményesebb lesz a kezelés. Érdemes az irtás előtt 2-3 nappal rendet rakni a szobákba. Az ágyak átforgatása miatt az ágyneműtartót ki kell üríteni. Ha csak az ágynemű van benne az maradhat. Egyéb esetben minden mosható dolgot erős falú zsákba légmentesen le kell zárni, majd fokozatosan kimosni. Amennyiben az ágy alatt használaton kívüli, régi dolgokat tárolnak, azokat is légmentesen le kell zsákolni, és 6 hónapra félre kell őket rakni. A túlzsúfolt szobák esetén mindenképpen szükséges a zsúfoltság csökkentése, mert az nagyban segíti a poloskairtás hatásfokát. Amennyiben nincs elegendő hely az ágy átforgatására, előbb a zsúfoltságot csökkentse, és csak ezt követően kérje rovarirtó segítségét.

Mennyibe kerül a poloskairtás?

Árlistánkat elérheti online itt, vagy ügyfélszolgálatunkon keresztül. A poloskairtás díja magánszemélyeknél a kezelendő szobák számától, társasházaknál a fertőzött albetétek, szállásoknál a férőhelyek függvényében változik.

Lakásokban alkalmankénti 13900 Ft-tól kezdődik a poloskaitrás. Ez nem a legolcsóbb, de mi minőségi szolgáltatást akarunk önnek nyújtani. Egy olyan cégként fogjuk önt segíteni, akit az állandó ügyfélszolgálat miatt el is tud érni. De ha kell saját ügyfélkapuján online is elintézheti majd ügyeit. Egy olyan cégként fogjuk segíteni, aki válaszol az e-mailekre, kiérkezik a megbeszélt napon, a megbeszélt időpontban, és nem felejti önt el. Egy olyan szakember fogja felkeresni, aki nemcsak felkészült, de kulturált megjelenésű. Aki a munkáról nem sajtpapírt ad önnek, hanem teljes dokumentációt, és szerződést. Az olcsó szakikhoz képest ez csak 2000 Ft különbség.

Miért bízhat meg bennünk?

A poloskairtás komoly bizalmi munka. Az embernek egy idegen embert kell beengednie otthonába, és egyedül magára hagynia a kezelt szobában. Feltétlen olyan szakembert válasszon, akiben megbízik.

Velünk rendszeresen találkozhat a médiában (TV2,RTL Klub, Kossuth rádió, Lánchíd rádió,Index,Hvg, NlCafe…stb), vállalkozásunkat több mint 20 éve építjük, és több családnak biztosítunk megélhetést. Telefonszámunk 24 éve változatlan. Van szakmai felelősségbiztosításunk. Mindenkivel szerződünk.

Poloskairtó “szakik” jönnek, mennek, sajnos gombamód szaporodnak. De bennünk megbízhat, mert elérhetőek leszünk holnap is, és egy év múlva is!

Mikorra kapna időpontot?

A poloskairtás kiemelt prioritású cégünknél, ezért mindig a lehető legvállalhatóbb időpontot adjuk. Cégünknél esetenként SOS kiszállás is elérhető, mely értelmében 1-4 órán belül (!) kiérkezünk a poloskairtásra, de alapesetben 1-3 munkanapnál nem kell többet várni rovarirtóinkra. Időpontot mi nem felejtünk el, hála gondos ügyfélszolgálatunknak. A világszínvonalú ügyfélkezelés elérése miatt invesztáltunk saját ügyfélkezelő program elkészítésébe.

Poloskairtás összefoglalva:

Nagy tapasztalattal csillag Kiköltözés nélkül csillag Diszkrét, igényes megjelenés csillag Tiszta munkavégzés csillag Kiváló ár/érték arány csillag Kedves kiszolgálás csillag Felelősségvállalás

Ha poloskairtást szeretne megrendelését leadhatja ügyfélszolgálatunkon (061 338 37 37 – 0620 9 342 774), de rendelhet online is, amit azonnal visszaigazolunk!

MEGRENDELNÉM, MENNYIBE KERÜL?

Poloskairtás társasházakban kedvező kondíciókkal

Az utóbbi években az ágyi poloska fertőzöttség megötvenszereződött. A háború óta nem tapasztalt mértékben terjed az ágyi poloska. Amennyiben időben nem fojtják el a dolgot egy társasházi lakás ágyi poloska problémája relatíve rövid időn belül az egész társasház gondja lehet.

Cégünk segít társasházak tűzoltás szerű, és szervezett poloskairtás lebonyolításában is.

Az utóbbi években tapasztalt állapotok miatt cégünk több társasházban végzett már teljes poloskamentesítést. A tűzoltás szerű kezelések pedig már napi feladataink között van.

Ügyfelünk többek között a CSEVAK Zrt., Szelei-Serfőző Kft., Palota Holding Zrt., Zuglói Vagyonkezelő Zrt., Társasházak Kft., Megyeri Kft., Város FM Kft., Budahold Kft., Port körút Kft., Józsefvárosi Vagyonkezelő Kft., Zelus Kft., Bett&Rob Kft., Netto Bt.

Miért érdemes árajánlatot kérni tőlünk?

 1. Kedvezőek a kondícióink: Nemcsak az áraink kedvezőek, de fizetési feltételeink sem annyira szigorúak. Kamatmentes halasztott fizetést biztosítunk akár 60 napra is.
 2. Kiemelten kezelünk minden társasházat: Egy társasház problémája több száz család problémája egyszerre. Társasházainkat éppen ezért kiemelt ügyfélként kezeljük.
 3. Magas szakértelem: Csapatunk tapasztalt, jól képzett szakemberekből áll. Alkalmazott technológiáink minden esetben megfelelnek a kor elvárásainak.
 4. Tűzoltásra is: Tudjuk, hogy egy társasház többségében nem engedhet meg egy teljes körű poloskairtást. Mi nem csinálunk gondot a tűzoltásos poloskairtásból.


Kattintson ide, és küldje el ajánlatkérőjét poloskairtásra, és kollégáink rövid határidővel megküldik azt!

Így ismerheti fel az ágyi poloskát:

Ha csak a csípéseket tapasztalja, és nem látta rovarnak nyomát, akkor nem mindig egyszerű, hogy a gyanú beigazolódjon. Ebben a közel 5 perces videóben eláruljuk, hogy a csípés keletkezésének körülményeiből, hogyan ismerhető fel az ágyi poloska még akkor is, ha a rovarnak semmi nyomát nem tapasztalná.

"TÉNYLEG ÁGYI POLOSKA, mikor tudnak jönni?"

ÁRAK ÉS IDŐPONT

Gyakran kérdezik a poloskairtásról:

Mennyire lesz diszkrét a poloskairtás?
Nem fogja a szomszéd megtudni. A szakember reklámmentesen fog kiérkezni, és nem fogja senkinek sem elmondani kihez jött. Bár nem javasoljuk, hogy egy ilyen probléma titokban maradjon a házban, mert ha másnak is van, össze kell fogni, de tiszteletben tartjuk mások döntését.
Mikor tudnak kijönni megcsinálni a poloskairtást?
Hétfőtől szombatig 8:00-17:00 közötti időszakra tud időpontot egyeztetni 2 órás várható érkezési időpontra (pl: kedd 10-12 óra között). Kb 1-4 nap a várakozás. Könnyen lehet, hogy holnap épp az ön utcájában dolgozunk. De egy biztos: mi nem felejtük majd el önt, amit megbeszélünk, azt tartjuk.
Hogy bízzak meg egy idegenben, akit be kell engedjek?
A 3. mobilelőfizetők voltunk az akkor még Pannon GSM-nél. A céges számunk 24 éve változatlan. A csalók jönnek mennek, a poloskairtó szakik gomba mód szaporodnak, de mi állandóak vagyunk már 25 éve. Ráadásul mindenkivel szerződünk.
HOL DOLGOZNAK TERÜLETILEG?
Budapesten korlátlanul állunk a rendelkezésre, de több Budapest közeli településen, és városban számíthatnak a segítségünkre. Hozzávetőleg Budapest határától számyított 20 km-es körzetéig tudunk segíteni. Elnézést, ha kívül esik a körből, dolgozunk rajta, hogy ezen változtassunk.

Az ágyi poloskák rejtőzködő életmódot folytatnak, nekünk pedig a “gócpontokat” – ideális esetben csak az ágynál – fel kell kutassuk. Egy zsúfolt szobában ez több felfordulással jár, egy szellősen berendezett már sokkal kevésbé. Mi piszkot nem viszünk a lakásba, de sajnos porcicákat felfedezhetünk.

A poloskairtás személyre szabhatja, így csak azért kell fizetnie, ami önnek valóban fontos. Kérheti csak magát a poloskairtást, de számtalan kiegészítő szolgáltatást rendelhet mellé, mint rendrakás, konzultáció, csapdázás…stb. Nézze meg kalkulátorunkat.
Mind a munkánk minőségét, mind a felhasznált irtószerek hatékonyságát szavatoljuk. Ha kifogással élne az adott irtás eredményessége, a munkát végző kolléga hozzáállása tekintetében, mindent díjmentesen korrigálunk. És ezt szerződésbe is foglaljuk. De ne feledje, a poloskairtás közös munka.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy megszűnjön. Ha csak rajtunk múlik az eredmény, akkor igen, de sajnos a poloskairtás egy sok tényezős munka. Függ a lakástól, a lakóközösségtől, és öntől is, hogy milyen eredménye lesz az irtásnak. Mi mindenben segítjük, és ezt kérjük öntől is.

"ÉRDEKEL, SEGÍTSENEK MEGSZABADTANI A POLOSKÁKTÓL!"

ÉRDEKEL

Lefedettségi térkép: Budapest +35 km

Abatox Kft. 1085 Budapest, József krt. 65.
A tartalom teljes szerzői jogvédelem alatt áll. Részben, vagy egészben történő másolása csak előzetes engedéllyel lehetséges.