Géles hangyairtás budapesten és környékén!

Biztonságosan alkalmazható hangyairtás géllel!

A permetezéses hangyairtás kiegészítésekéntnagyon jól alkalmazható eljárás. A géles hangyairtást egy speciális adagoló pisztollyal végezzük. A néhány milliméter átmérőjű átlátszó gél pöttyöket általában a hangyák vonulási útvonalába, illetve a feltételezhető helyeikre rakjuk, ahol a lakás/terület hétköznapi használata azt nem tudja tönkre tenni (pl:földön a por túl gyorsan kiszárítja).

A géles hangyairtás előnyei:

  1. Nagyfokú biztonság: A gélt a legkisebb veszélyeztetés nélkül tudjuk alkalmazni, csak pár mm. átmérőjű cseppeket használunk fel eldugott helyeken, hogy a napi takarítást ne zavarja. A mérgezési veszély hangyairtás során és természetesen utána is teljesen kizárható.
  2. Kíméletes: A teljesen színtelen gélpötty kényes területeken is alkalmazható, biztosak lehetnünk benne, hogy a kezelt felületen nyomot nem hagy és természetesen teljesen szagtalan.
  3. Széles hatásspektrum: Az összes gyakori hangyafajra eredményesen alkalmazható.
  4. Hosszú hatástartósság: a kihelyezett gél akár 3 hónapon keresztül megőrzi tulajdonságait.
  5. Mobilis: Szerelvényben kihelyezett gél esetén, későbbiek során szabadon áthelyezhető a csalétek állomás, ha esetleg máshol is megjelennének a hangyák.

A géles hangyairtás hátrányai:

  1. Lassú: A hangyairtás során alkalmazott gél nem rendelkezik akkut tulajdonsággal, ezért néha előfordul hogy több hétre van szükség a teljes hangyamentes állapot eléréséhez.
  2. Csak “tiszta” helyen alkalmazható eredményesen: Ha egyéb alternatív táplálékforrás is előfordul a hangyáknak, akkor nem feltétlenül fejti ki hatását, mert nem biztos, hogy a kihelyezett gélpontot fogyasztják el a hangyák.

A fentiek figyelembevételével a legeredményesebb hangyairtás a kombinált eljárás, mely permetezést és gélezést is tartalmaz. Ebben az esetben érintőméreg és gyomorméreg együttes hatása 100 %-os gyors eredménnyel tünteti el közvetlen környezetünkből a hangyákat. Amennyiben Önnek nem fontos a gyors eredmény és szeretné hogy a lehető legkisebb környezeti terhelés mellett végeztetni a hangyairtást, akkor a géles hangyairtást ajánljuk. Hangsúlyozzuk, hogy a permetezéses kezelés is veszélytelen kisgyermekek, illetve háziállatok közvetlen környezetében is.

Összefoglalva:
Boly felszámolása csillag Gyerekek, és háziállatok mellett is csillag Diszkrét, igényes megjelenés csillag Tiszta munkavégzés csillag Kiváló ár/érték arány csillag Kedves kiszolgálás csillag Garancia vállalás

A Trójai-módszerrel végzett hangyairtás megrendelhető ügyfélszolgálatunkon (061 338 37 37 – 0620 9 342 774), vagy online!

Itt kérdezhetsz, ha tudunk, válaszolunk:

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Név *

Hozzászólások

Lefedettségi térkép: Budapest +35 km

Abatox Kft. 1085 Budapest, József krt. 65.
A tartalom teljes szerzői jogvédelem alatt áll. Részben, vagy egészben történő másolása csak előzetes engedéllyel lehetséges.