Géles hangyairtás budapesten és környékén!

Biztonságosan alkalmazható hangyairtás géllel!

A permetezéses hangyairtás kiegészítésekéntnagyon jól alkalmazható eljárás. A géles hangyairtást egy speciális adagoló pisztollyal végezzük. A néhány milliméter átmérőjű átlátszó gél pöttyöket általában a hangyák vonulási útvonalába, illetve a feltételezhető helyeikre rakjuk, ahol a lakás/terület hétköznapi használata azt nem tudja tönkre tenni (pl:földön a por túl gyorsan kiszárítja).

A géles hangyairtás előnyei:

 1. Nagyfokú biztonság: A gélt a legkisebb veszélyeztetés nélkül tudjuk alkalmazni, csak pár mm. átmérőjű cseppeket használunk fel eldugott helyeken, hogy a napi takarítást ne zavarja. A mérgezési veszély hangyairtás során és természetesen utána is teljesen kizárható.
 2. Kíméletes: A teljesen színtelen gélpötty kényes területeken is alkalmazható, biztosak lehetnünk benne, hogy a kezelt felületen nyomot nem hagy és természetesen teljesen szagtalan.
 3. Széles hatásspektrum: Az összes gyakori hangyafajra eredményesen alkalmazható.
 4. Hosszú hatástartósság: a kihelyezett gél akár 3 hónapon keresztül megőrzi tulajdonságait.
 5. Mobilis: Szerelvényben kihelyezett gél esetén, későbbiek során szabadon áthelyezhető a csalétek állomás, ha esetleg máshol is megjelennének a hangyák.

A géles hangyairtás hátrányai:

 1. Lassú: A hangyairtás során alkalmazott gél nem rendelkezik akkut tulajdonsággal, ezért néha előfordul hogy több hétre van szükség a teljes hangyamentes állapot eléréséhez.
 2. Csak “tiszta” helyen alkalmazható eredményesen: Ha egyéb alternatív táplálékforrás is előfordul a hangyáknak, akkor nem feltétlenül fejti ki hatását, mert nem biztos, hogy a kihelyezett gélpontot fogyasztják el a hangyák.

A fentiek figyelembevételével a legeredményesebb hangyairtás a kombinált eljárás, mely permetezést és gélezést is tartalmaz. Ebben az esetben érintőméreg és gyomorméreg együttes hatása 100 %-os gyors eredménnyel tünteti el közvetlen környezetünkből a hangyákat. Amennyiben Önnek nem fontos a gyors eredmény és szeretné hogy a lehető legkisebb környezeti terhelés mellett végeztetni a hangyairtást, akkor a géles hangyairtást ajánljuk. Hangsúlyozzuk, hogy a permetezéses kezelés is veszélytelen kisgyermekek, illetve háziállatok közvetlen környezetében is.

Összefoglalva:
Boly felszámolása csillag Gyerekek, és háziállatok mellett is csillag Diszkrét, igényes megjelenés csillag Tiszta munkavégzés csillag Kiváló ár/érték arány csillag Kedves kiszolgálás csillag Garancia vállalás

A Trójai-módszerrel végzett hangyairtás megrendelhető ügyfélszolgálatunkon (061 338 37 37 – 0620 9 342 774), vagy online!

Itt kérdezhetsz, ha tudunk, válaszolunk:

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Név *

Hozzászólások

 • Kb. 80 m2-es kertes házunk kb. 40 éve épült. Úgy tűnik, hogy a ház alapjában (régi módszerrel épült: kb. 60 cm-es sávalap a falak alatt, köztes rész feltöltve földdel) az évtizedek során komoly kolónia fejlődött ki. Most, hogy tavaszodik, tömegével jönnek elő a konyhában, fürdőszobában. Pesze a konyhában nehéz mindent tisztán tartani, legutóbb képesek voltak a húsvéti sütés után ott maradt 1-2 zsírcseppért elárasztani a villanytűzhely platnijait.
  A hagyományos módszerek nem működnek. A petróleum büdös, a sütőpor/ecet/citrom csak eltéríti őket, felbukkannak máshol. Próbáltuk a bábolnai terméket, amely a mérget a bolyba hordatja és a királynőt elpusztítja – sikertelenül.
  Mivel idős szüleim laknak a házban, a 100 %-os tisztaságot nem lehet garantálni.
  Tud e javasolni valamit a ház alapjában élő kolóniák elpusztítására? Köszönöm.

 • Tisztelt Abatox!
  Az 5 éve épült házrész tetőszerkezetében fedeztük fel. Először farontó bogarakra gyanakodtunk.Miután kezeltük a fafelületet bohemittel, kicseréltünk egy gerendát. Csere közben fedeztük fel a az 5-6mm nagyságú nyúlánk (tor-potroh szinte egybenőtt) hangyákat. Sajnos a csere nem járt sikerrel. A válaszfalon pihenő gerendából még mindig halljuk a rágást. A padlás sajnos üzleti szigetelt. A gerenda alja lambéria, rá szigetelés, rá deszka. Sajnos az egyik talpszelemenünk is erősen fertőzött. Abban nem vagyunk biztosak, hogy azt is a hangyák rágják.Sajnos már több szakembert felhívtunk(mitoxin-Székesfehérvár, balatonrovarirto), de sajnos senki nem vállalja. Kérem legyenek szívesek ajánlani valami módszert, mely segít kiirtani a megbúvó hangyáinkat. Utoljára gázositást ajánlottak, de ők nem tudják megcsinálni. Azt tanácsolták keressünk egészségügyi gázmestert. Kérem legyenek szívesek ajánlani egy gázmestert vagy céget, aki vállalná Jenő településen a tetőszerkezetben megbújó hangyák, rovarok írását. Rossz úgy élni a mindennapokat, hogy éjjel nappal halljuk a rágást és hiába szeretnénk, nem tudunk ellene mit tenni. Ui: érdemes újabb ezreket költeni hangyirtó gélre?

Lefedettségi térkép: Budapest +35 km

Abatox Kft. 1085 Budapest, József krt. 65.
A tartalom teljes szerzői jogvédelem alatt áll. Részben, vagy egészben történő másolása csak előzetes engedéllyel lehetséges.