A második hullám miatt továbbra is fokozott biztonságban dolgozunk, és figyelünk mind az ön, mind magunk egészségére. Lakásán belül kesztyűben, maszkban, cipővédőben dolgozunk. 2020.09.27

Új generációs megoldás a társasházak szellőzőrendszerének korszerűsítésére

Ha mutatnánk önnek egy új megoldás, mely képes kiváltani a társasház szellőztetésének akár teljes elektromos fogyasztását 0-24 órás működés mellett, és gyakran kevesebb, mint fél év alatt megtérül a beruházási költsége, akkor arról érdemesnek tartaná beszélni?

Cégünk olyan szellőző rendszerek kiépítésével foglalkozik, mely a működése alatt a szél energiáját hasznosítja akár relatív komfortérzet csökkenés nélkül. Az energiatakarékossági beruházások közül a legkisebb költséggel kivitelezhető és a legrövidebb megtérülési idővel kalkulálható megoldás.

Kérjen bővebb tájékoztatást (felmérés, árajánlat..stb.) és kollégánk személyesen felkeresi önöket irodájukba!

Az Ön neve:

Az Ön e-mail címe:

Telefonszáma:

Irodájuk címe:

Mikor lenne megfelelő:

Itt kérdezhetsz, ha tudunk, válaszolunk:

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Név *

BOGÁR-ELŐREJELZŐ:

Szeretné tudni, hogy az ön lakhelyén éppen milyen rovar van jobban elszaporodva? Milyen rovar megjelenésére lehet számítani?
Iratkozzon fel riasztó szolgáltatásunkra, és potenciális veszély függvényében küldjük a riasztást, és persze a hozzá kapcsolódó hasznos infókat.
Ügyfélszolgálatunk szívesen segít
06 1 338 37 37
Lefedettségi térkép: Budapest +35 km (Egyes szolgáltatásaink a Balatonon is)

Abatox Kft. 1085 Budapest, József krt. 65.
A tartalom teljes szerzői jogvédelem alatt áll. Részben, vagy egészben történő másolása csak előzetes engedéllyel lehetséges.