Cart-icon0

Pókszázlábú irtása Budapesten és környékén

[tab:LAKÁS/CSALÁDI HÁZ]

Ő volt a legrémisztőbb rovar amit testközelből valaha látott?

Nincs még egy ilyen félelmetesnek tűnő rovar mint egy megtermett méretű pókszázlábú. A legtöbb ember sikítva menekül tőlük, és egy percet sem hajlandó abban a szobában maradni, ahol találkozott vele.

Tény, hogy a pókszázlábú hasznos állat, és a természet, így mi is sokat köszönhetünk neki, de a lakásban nincs keresnivalója.

Ha már nem tudja kitessékelni őket a lakásból, és elege van belőlük, vagy csak egyszerűen képtelen egy lakásban tartózkodni velük, akkor jó helyen jár.

Segítünk Önnek megszabadulni a pókszázlábúaktól. Bár ritkán telepszik meg lakásban, évente mégis több tucat család kéri a segítségünket pókszázlábúak irtásával kapcsolatban.

A lakás permetezéses kezelésével a megjelent pókszázlábúak egytől-egyig kiirthatóak. Az irtáskor a lakás falai mentén kell kezelni a padlózatot.

Miért minket válasszon?

  1. Tapasztalat: Bár ritkán jelenik meg pókszázlábú a lakásban, az irtásukban mégis van tapasztalatunk..
  2. Diszkréció: Szakemberünk reklámmentes autóval, és ruházatban megy ki a helyszínre. A diszkréciónkra számíthat más téren is.
  3. Kedvesség: Ügyfélszolgálatunk a kedvességet, kedvességgel viszonozza, mindig megadja a kellő tiszteletet, és egy hívás 21. percében is figyelmes marad.
  4. Tisztaság: Nagyon ügyelünk a tisztaságra. Nálunk már a cipővédő is kötelező viselet.

Amennyiben szeretne megszabadulni a pókszázlábúaktól keressen fel minket. Szolgáltatásunk megrendelhető ügyfélszolgálatunkon keresztül (061 338 37 37 – 0620 9 342 774), de online is.
[tab:END]

GYAKORI KÉRDÉSEK A PÓKSZÁZLÁBÚ IRTÁSÁRÓL

Összegyűjtöttük a legfontosabb kérdéseket, melyek fel szoktak merülni a pókszázlábúakról, és azok irtásáról. Olyan kérdésekre válaszolunk, mint, mennyibe kerül, mikor tudnak kijönni, mit kell tudni a pókszázlábúakról, milyen garanciát vállalunk.

[expand title=”Összes gyakori kérdés…”]

1.) Mennyibe kerül az irtás?
Ez a lakás területének függvényében változik. Hívja ügyfélszolgálatunkat, vagy rendeljen online.

2.) Milyen gyorsan tudnak kijönni?
Minden nap más helyszínen, más térségben dolgozunk. A terheltségünk továbbá napról napra, időjárásról időjárásra változik. A kiszállás gyorsasága 24 órától a 2-4 napig terjedhet. Nem akarunk felelőtlen kijelentéseket tenni, javasoljuk, hogy ez ügyben kérje ügyfélszolgálatunk segítségét.

3.) Kertekben is vállalnak pókszázlábúak irtását?
A pókszázlábúak irtását kertekben kizárólag csak indokolt esetben tudjuk vállalni. Kérem, ne feledje, hogy a pókszázlábú rovarokat eszik, így az ő jelenlétük eredményezi, hogy a kertekben nincs elszaporodva egyetlen rovar sem jobban, mint amennyire feltétlen szükség van.

A kerti pókszázlábúak irtására a könnyű visszafertőződés miatt nem tudunk garanciát vállalni.

4.) Miért válasszam önöket?
Mert nagy múltú, és tapasztalt cég vagyunk, akik nem szívódnak fel fizetés után. Az bolhairtás nálunk ár/érték arányú, továbbá az ügyfélszolgálatunk kedves, és segítőkész. Mi olyan apróságokra is figyelünk, mint a cipővédő.

4.) Milyen garanciát vállalnak az irtásra?
A pókszázlábúak nem telepednek meg a lakásban. Azok minden esetben kintről kerülnek a lakásban. Éppen ezért az irtásra sem lehet hosszú távú garanciát vállalni, hiszen a kezelést követő 10-14 nap leteltével, miután az irtószer hatása megszűnt megint megjelenhetnek a rovarok. Mindezek ellenére cégünk a pókszázlábúak irtására 1 hónap garanciát vállal. A garanciális időszakban egy korrekciós kezelés kérhető.

Csak valós garanciális igényeket tudunk teljesíteni.

5.) Mit kell tudni a pókszázlábúakról?
A pókszázlábúakról részletesen olvashat összefoglaló cikkünkben: pókszázlábúak.

6.) Mit kell tenni az irtás előtt, és után?
Az irtás során a lakás fal-padló találkozási éleit fogják permetezni. Innen az apróbb tárgyakat (pl.:cipő, flakon, szatyor) el kell pakolni, de bútort nem kell mozgatni. Az irtás után csak arra kell figyelni, hogy a padló permetezett részeit 10 napig nem szabad felmosni. Az irtás után a lakásban szabadon bent lehet tartózkodni, akár gyermekkel, akár háziállattal is.

7.) Házilag mit lehet tenni?
Ahhoz, hogy ne jöjjön pókszsázlábú a lakásba a szúnyoghálóval, és jó hőszigeteléssel lehet védekezni. A pókszázlábú csak táplálékot keresve, vagy a hideg elől menekülve kerülhet a lakásba. Táplálék (rovarok), és folyadék nélkül gyorsan elpusztulnak, így a takarítás hatékony védekezés ellenük.

8.) Hogyan lehet megrendelni az irtást?
Online, vagy ügyfélszolgálatunkon keresztül (061 338 37 37 – 0620 9 342 774). A megrendelés során elkérjük a pontos címet, a kapcsolattartó nevét, telefonszámát. Társasházak, 500 m2 feletti irodák, raktárak, üzemek igazgatói ügyfélszolgálatunkhoz forduljanak. Ügyfélszolgálat: 061 338 37 37

[/expand]