A harmadik hullám ellenére cégünk továbbra is működik, és maximális biztonsági előírások mellett dolgozik. Cipővédőt, maszkot, tiszta kesztyűt hordanak kollégáink. Cégünknél továbbra sem volt még pozitív eset. Hatósági karanténban lévő ingatlanba nem megyünk. 2021.03.18.

Géles hangyairtás budapesten és környékén!

[tab:Biztonságosan alkalmazható hangyairtás géllel! ]

A permetezéses hangyairtás kiegészítésekéntnagyon jól alkalmazható eljárás. A géles hangyairtást egy speciális adagoló pisztollyal végezzük. A néhány milliméter átmérőjű átlátszó gél pöttyöket általában a hangyák vonulási útvonalába, illetve a feltételezhető helyeikre rakjuk, ahol a lakás/terület hétköznapi használata azt nem tudja tönkre tenni (pl:földön a por túl gyorsan kiszárítja).

A géles hangyairtás előnyei:

 1. Nagyfokú biztonság: A gélt a legkisebb veszélyeztetés nélkül tudjuk alkalmazni, csak pár mm. átmérőjű cseppeket használunk fel eldugott helyeken, hogy a napi takarítást ne zavarja. A mérgezési veszély hangyairtás során és természetesen utána is teljesen kizárható.
 2. Kíméletes: A teljesen színtelen gélpötty kényes területeken is alkalmazható, biztosak lehetnünk benne, hogy a kezelt felületen nyomot nem hagy és természetesen teljesen szagtalan.
 3. Széles hatásspektrum: Az összes gyakori hangyafajra eredményesen alkalmazható.
 4. Hosszú hatástartósság: a kihelyezett gél akár 3 hónapon keresztül megőrzi tulajdonságait.
 5. Mobilis: Szerelvényben kihelyezett gél esetén, későbbiek során szabadon áthelyezhető a csalétek állomás, ha esetleg máshol is megjelennének a hangyák.

A géles hangyairtás hátrányai:

 1. Lassú: A hangyairtás során alkalmazott gél nem rendelkezik akkut tulajdonsággal, ezért néha előfordul hogy több hétre van szükség a teljes hangyamentes állapot eléréséhez.
 2. Csak “tiszta” helyen alkalmazható eredményesen: Ha egyéb alternatív táplálékforrás is előfordul a hangyáknak, akkor nem feltétlenül fejti ki hatását, mert nem biztos, hogy a kihelyezett gélpontot fogyasztják el a hangyák.

A fentiek figyelembevételével a legeredményesebb hangyairtás a kombinált eljárás, mely permetezést és gélezést is tartalmaz. Ebben az esetben érintőméreg és gyomorméreg együttes hatása 100 %-os gyors eredménnyel tünteti el közvetlen környezetünkből a hangyákat. Amennyiben Önnek nem fontos a gyors eredmény és szeretné hogy a lehető legkisebb környezeti terhelés mellett végeztetni a hangyairtást, akkor a géles hangyairtást ajánljuk. Hangsúlyozzuk, hogy a permetezéses kezelés is veszélytelen kisgyermekek, illetve háziállatok közvetlen környezetében is.

Összefoglalva:
Boly felszámolása csillag Gyerekek, és háziállatok mellett is csillag Diszkrét, igényes megjelenés csillag Tiszta munkavégzés csillag Kiváló ár/érték arány csillag Kedves kiszolgálás csillag Garancia vállalás

A Trójai-módszerrel végzett hangyairtás megrendelhető ügyfélszolgálatunkon (061 338 37 37 – 0620 9 342 774), vagy online!

[tab:END]

Itt kérdezhetsz, ha tudunk, válaszolunk:

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Név *

Hozzászólások
 • Válasz

  Kb. 120 m2-es kertes faházunk kb. 20 éve épült. Úgy tűnik, hogy a ház alapjában (régi módszerrel épült: kb. 60 cm-es sávalap a falak alatt, köztes rész feltöltve földdel) az évtizedek során komoly kolónia fejlődött ki. Most,nyáron tömegével jönnek elő a szobában. Próbáltunk már mindenféle hangyairtó szert,de semmi sem vált be.
  Tud-e javasolni valamit a ház alapjában élő kolóniák elpusztítására? Köszönöm.

 • Válasz

  Szeretnek árajánlatot kérni,házban levő hangyák ki irtasara. Multheten volt nálunk a kollégájuk, kerti permetezesen. 220nm a ház, Törökbálint templom utcában található, köszönöm Sarosy Orsi

 • Válasz

  Kedves Abatox Dolgozói!
  Az 6 éve épült házunkban is megjelentek a hangyák, idebent RAID kontakt hangyairtó csalétekkel próbálkoztam, és egész jó hatásfokkal működött is, de a házon kívül igen sok hangyabolyt találtam, főként a pázsit felújítási munkáknál, minimum 10 hangyabolyt lapátoltam fel, de úgy tűnik, hogy a szegély mentén végig befészkelték magukat. Láttam a beépített Bayer Maxforce quantum youttube reklámot, ez az vagy a ADVION amivel Önök védekeznek? Ezek a szerek nem szakembereknek is elérhetőek és biztonsággal használhatóak? Ha szakember kell hozzá, tudna olyant ajánlani aki Szombathelyen végez ilyen mentesítő munkát?
  Köszönettel: Gáspár Zsolt

 • Válasz

  Hol vehetek és vehetek e mint magánszemély ADVION hangyairtó gélt?

 • Válasz

  Tisztelt Abatox!
  34nm-es lakás fürdőszobájában és konyhájában kelkene irtani.
  A pici fürdőszoba szinte minde részében érdekes módon a földön lévő vödör alatt és a kövön néhe szó szerint hemzsegnek hangyák, még a hipóval felmosott kő ellenére is. Mar minden házi módszert kipróbáltam de semmi nem segít. A konyhában a mosogató körül fordulnak elő még. Vpltak asztalon is, de rájöttem hogy a mézre jöttek ami az üveg falara kicsordult. Azt elraktam, majd lefertőtlenítetrem az asztalt, azóta ott nem lattam hangyát. Sajnos a fürdőben allandó a vizezés ezert nem tudom hogy hatásos lehet e a kezelés. Még az előszoba egyes részein szoktak előfordulni. Kérem írjanak hogy érdemes e az Önök általi irtást választanom. És Önöknek megéri e kijönni ilyen kicsi felület miatt, és mennyi lenbe a díjuk. Köszönöm!

 • Válasz

  Tisztelt Abatox!
  Az 5 éve épült házrész tetőszerkezetében fedeztük fel. Először farontó bogarakra gyanakodtunk.Miután kezeltük a fafelületet bohemittel, kicseréltünk egy gerendát. Csere közben fedeztük fel a az 5-6mm nagyságú nyúlánk (tor-potroh szinte egybenőtt) hangyákat. Sajnos a csere nem járt sikerrel. A válaszfalon pihenő gerendából még mindig halljuk a rágást. A padlás sajnos üzleti szigetelt. A gerenda alja lambéria, rá szigetelés, rá deszka. Sajnos az egyik talpszelemenünk is erősen fertőzött. Abban nem vagyunk biztosak, hogy azt is a hangyák rágják.Sajnos már több szakembert felhívtunk(mitoxin-Székesfehérvár, balatonrovarirto), de sajnos senki nem vállalja. Kérem legyenek szívesek ajánlani valami módszert, mely segít kiirtani a megbúvó hangyáinkat. Utoljára gázositást ajánlottak, de ők nem tudják megcsinálni. Azt tanácsolták keressünk egészségügyi gázmestert. Kérem legyenek szívesek ajánlani egy gázmestert vagy céget, aki vállalná Jenő településen a tetőszerkezetben megbújó hangyák, rovarok írását. Rossz úgy élni a mindennapokat, hogy éjjel nappal halljuk a rágást és hiába szeretnénk, nem tudunk ellene mit tenni. Ui: érdemes újabb ezreket költeni hangyirtó gélre?

 • Válasz

  Kb. 80 m2-es kertes házunk kb. 40 éve épült. Úgy tűnik, hogy a ház alapjában (régi módszerrel épült: kb. 60 cm-es sávalap a falak alatt, köztes rész feltöltve földdel) az évtizedek során komoly kolónia fejlődött ki. Most, hogy tavaszodik, tömegével jönnek elő a konyhában, fürdőszobában. Pesze a konyhában nehéz mindent tisztán tartani, legutóbb képesek voltak a húsvéti sütés után ott maradt 1-2 zsírcseppért elárasztani a villanytűzhely platnijait.
  A hagyományos módszerek nem működnek. A petróleum büdös, a sütőpor/ecet/citrom csak eltéríti őket, felbukkannak máshol. Próbáltuk a bábolnai terméket, amely a mérget a bolyba hordatja és a királynőt elpusztítja – sikertelenül.
  Mivel idős szüleim laknak a házban, a 100 %-os tisztaságot nem lehet garantálni.
  Tud e javasolni valamit a ház alapjában élő kolóniák elpusztítására? Köszönöm.

 • Válasz

  […] rovarirtók nevében nem tudok nyilatkozni, de nálunk már a géles hangyairtás is elérhető. Rendkívül tisztán, és biztonságosan dolgozunk, és amit elvállalunk, arra […]

Ügyfélszolgálatunk szívesen segít
(H-P: 8 - 19, SZ: 8 - 16)
36 1 338 3737
Lefedettségi térkép: Budapest +35 km (Egyes szolgáltatásaink a Balatonon is)

Abatox Kft. 1085 Budapest, József krt. 65.
A tartalom teljes szerzői jogvédelem alatt áll. Részben, vagy egészben történő másolása csak előzetes engedéllyel lehetséges.