Cart-icon0

Géles hangyairtás budapesten és környékén!

[tab:Biztonságosan alkalmazható hangyairtás géllel! ]

A permetezéses hangyairtás kiegészítésekéntnagyon jól alkalmazható eljárás. A géles hangyairtást egy speciális adagoló pisztollyal végezzük. A néhány milliméter átmérőjű átlátszó gél pöttyöket általában a hangyák vonulási útvonalába, illetve a feltételezhető helyeikre rakjuk, ahol a lakás/terület hétköznapi használata azt nem tudja tönkre tenni (pl:földön a por túl gyorsan kiszárítja).

A géles hangyairtás előnyei:

 1. Nagyfokú biztonság: A gélt a legkisebb veszélyeztetés nélkül tudjuk alkalmazni, csak pár mm. átmérőjű cseppeket használunk fel eldugott helyeken, hogy a napi takarítást ne zavarja. A mérgezési veszély hangyairtás során és természetesen utána is teljesen kizárható.
 2. Kíméletes: A teljesen színtelen gélpötty kényes területeken is alkalmazható, biztosak lehetnünk benne, hogy a kezelt felületen nyomot nem hagy és természetesen teljesen szagtalan.
 3. Széles hatásspektrum: Az összes gyakori hangyafajra eredményesen alkalmazható.
 4. Hosszú hatástartósság: a kihelyezett gél akár 3 hónapon keresztül megőrzi tulajdonságait.
 5. Mobilis: Szerelvényben kihelyezett gél esetén, későbbiek során szabadon áthelyezhető a csalétek állomás, ha esetleg máshol is megjelennének a hangyák.

A géles hangyairtás hátrányai:

 1. Lassú: A hangyairtás során alkalmazott gél nem rendelkezik akkut tulajdonsággal, ezért néha előfordul hogy több hétre van szükség a teljes hangyamentes állapot eléréséhez.
 2. Csak “tiszta” helyen alkalmazható eredményesen: Ha egyéb alternatív táplálékforrás is előfordul a hangyáknak, akkor nem feltétlenül fejti ki hatását, mert nem biztos, hogy a kihelyezett gélpontot fogyasztják el a hangyák.

A fentiek figyelembevételével a legeredményesebb hangyairtás a kombinált eljárás, mely permetezést és gélezést is tartalmaz. Ebben az esetben érintőméreg és gyomorméreg együttes hatása 100 %-os gyors eredménnyel tünteti el közvetlen környezetünkből a hangyákat. Amennyiben Önnek nem fontos a gyors eredmény és szeretné hogy a lehető legkisebb környezeti terhelés mellett végeztetni a hangyairtást, akkor a géles hangyairtást ajánljuk. Hangsúlyozzuk, hogy a permetezéses kezelés is veszélytelen kisgyermekek, illetve háziállatok közvetlen környezetében is.

Összefoglalva:
Boly felszámolása csillag Gyerekek, és háziállatok mellett is csillag Diszkrét, igényes megjelenés csillag Tiszta munkavégzés csillag Kiváló ár/érték arány csillag Kedves kiszolgálás csillag Garancia vállalás

A Trójai-módszerrel végzett hangyairtás megrendelhető ügyfélszolgálatunkon (061 338 37 37 – 0620 9 342 774), vagy online!

[tab:END]

Itt kérdezhetsz, ha tudunk, válaszolunk:

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Név *

Hozzászólások
 • Válasz

  Kb. 120 m2-es kertes faházunk kb. 20 éve épült. Úgy tűnik, hogy a ház alapjában (régi módszerrel épült: kb. 60 cm-es sávalap a falak alatt, köztes rész feltöltve földdel) az évtizedek során komoly kolónia fejlődött ki. Most,nyáron tömegével jönnek elő a szobában. Próbáltunk már mindenféle hangyairtó szert,de semmi sem vált be.
  Tud-e javasolni valamit a ház alapjában élő kolóniák elpusztítására? Köszönöm.

 • Válasz

  Szeretnek árajánlatot kérni,házban levő hangyák ki irtasara. Multheten volt nálunk a kollégájuk, kerti permetezesen. 220nm a ház, Törökbálint templom utcában található, köszönöm Sarosy Orsi

 • Válasz

  Kedves Abatox Dolgozói!
  Az 6 éve épült házunkban is megjelentek a hangyák, idebent RAID kontakt hangyairtó csalétekkel próbálkoztam, és egész jó hatásfokkal működött is, de a házon kívül igen sok hangyabolyt találtam, főként a pázsit felújítási munkáknál, minimum 10 hangyabolyt lapátoltam fel, de úgy tűnik, hogy a szegély mentén végig befészkelték magukat. Láttam a beépített Bayer Maxforce quantum youttube reklámot, ez az vagy a ADVION amivel Önök védekeznek? Ezek a szerek nem szakembereknek is elérhetőek és biztonsággal használhatóak? Ha szakember kell hozzá, tudna olyant ajánlani aki Szombathelyen végez ilyen mentesítő munkát?
  Köszönettel: Gáspár Zsolt

 • Válasz

  Hol vehetek és vehetek e mint magánszemély ADVION hangyairtó gélt?

 • Válasz

  Tisztelt Abatox!
  34nm-es lakás fürdőszobájában és konyhájában kelkene irtani.
  A pici fürdőszoba szinte minde részében érdekes módon a földön lévő vödör alatt és a kövön néhe szó szerint hemzsegnek hangyák, még a hipóval felmosott kő ellenére is. Mar minden házi módszert kipróbáltam de semmi nem segít. A konyhában a mosogató körül fordulnak elő még. Vpltak asztalon is, de rájöttem hogy a mézre jöttek ami az üveg falara kicsordult. Azt elraktam, majd lefertőtlenítetrem az asztalt, azóta ott nem lattam hangyát. Sajnos a fürdőben allandó a vizezés ezert nem tudom hogy hatásos lehet e a kezelés. Még az előszoba egyes részein szoktak előfordulni. Kérem írjanak hogy érdemes e az Önök általi irtást választanom. És Önöknek megéri e kijönni ilyen kicsi felület miatt, és mennyi lenbe a díjuk. Köszönöm!

 • Válasz

  Tisztelt Abatox!
  Az 5 éve épült házrész tetőszerkezetében fedeztük fel. Először farontó bogarakra gyanakodtunk.Miután kezeltük a fafelületet bohemittel, kicseréltünk egy gerendát. Csere közben fedeztük fel a az 5-6mm nagyságú nyúlánk (tor-potroh szinte egybenőtt) hangyákat. Sajnos a csere nem járt sikerrel. A válaszfalon pihenő gerendából még mindig halljuk a rágást. A padlás sajnos üzleti szigetelt. A gerenda alja lambéria, rá szigetelés, rá deszka. Sajnos az egyik talpszelemenünk is erősen fertőzött. Abban nem vagyunk biztosak, hogy azt is a hangyák rágják.Sajnos már több szakembert felhívtunk(mitoxin-Székesfehérvár, balatonrovarirto), de sajnos senki nem vállalja. Kérem legyenek szívesek ajánlani valami módszert, mely segít kiirtani a megbúvó hangyáinkat. Utoljára gázositást ajánlottak, de ők nem tudják megcsinálni. Azt tanácsolták keressünk egészségügyi gázmestert. Kérem legyenek szívesek ajánlani egy gázmestert vagy céget, aki vállalná Jenő településen a tetőszerkezetben megbújó hangyák, rovarok írását. Rossz úgy élni a mindennapokat, hogy éjjel nappal halljuk a rágást és hiába szeretnénk, nem tudunk ellene mit tenni. Ui: érdemes újabb ezreket költeni hangyirtó gélre?

 • Válasz

  Kb. 80 m2-es kertes házunk kb. 40 éve épült. Úgy tűnik, hogy a ház alapjában (régi módszerrel épült: kb. 60 cm-es sávalap a falak alatt, köztes rész feltöltve földdel) az évtizedek során komoly kolónia fejlődött ki. Most, hogy tavaszodik, tömegével jönnek elő a konyhában, fürdőszobában. Pesze a konyhában nehéz mindent tisztán tartani, legutóbb képesek voltak a húsvéti sütés után ott maradt 1-2 zsírcseppért elárasztani a villanytűzhely platnijait.
  A hagyományos módszerek nem működnek. A petróleum büdös, a sütőpor/ecet/citrom csak eltéríti őket, felbukkannak máshol. Próbáltuk a bábolnai terméket, amely a mérget a bolyba hordatja és a királynőt elpusztítja – sikertelenül.
  Mivel idős szüleim laknak a házban, a 100 %-os tisztaságot nem lehet garantálni.
  Tud e javasolni valamit a ház alapjában élő kolóniák elpusztítására? Köszönöm.

 • Válasz

  […] rovarirtók nevében nem tudok nyilatkozni, de nálunk már a géles hangyairtás is elérhető. Rendkívül tisztán, és biztonságosan dolgozunk, és amit elvállalunk, arra […]