Bár elkezdődött a lazítás, cégünknél továbbra is fokozott elővigyázatosság van érvényben. Cipővédőt, maszkot, tiszta kesztyűt hordanak kollégáink. Cégünknél továbbra sem volt még pozitív eset. Hatósági karanténban lévő ingatlanba nem megyünk. 2021.04.25.

Ezüstös pikkelyke irtása Budapesten és környékén

[tab:LAKÁS]

Ha ellepték a fürdőszobát, vagy a lakás többi helyiségét az ezüstös pikkelykék, segítünk megszabadulni tőlük.

Az ezüstös pikkelyke végtelenül szelíd rovar. Nem bánt, nem csíp, és vélhetően ő jobban fél tőlünk, mint mi.

De alakul úgy az élet, hogy sok bosszúságot okozhatnak. A legtöbb ember általában néhány naponta belefut 1-2 példányba az otthonában. Ezzel még nincs is baj. Ezek ellen az irtás nemcsak hogy szükségtelen, de eredménytelen is.

A baj akkor van, ha már nem csak 1-2 példányról van szó. Ilyen esetben bármikor számíthat ránk, és cégünkre.

Egy permetezéses kezeléssel segítünk önnek likvidálni az ezüstös pikkelykéket az otthonából. Az irtásuk során elsősorban a fertőzött terület fal melletti részeit kell lekezelni, illetve a különböző sötét réseket, és repedéseket.

Zsúfoltabb terület esetében, vagy abban az esetben ha könyvek közé ették be magukat szóba kerülhet a füstöléses, illetve a hidegködképzéses kezelés is.

Miért minket válasszon?

  1. Tapasztalat: Bár ritkán szaporodik el ezüstös pikkelyke a lakásban, az irtásukban mégis van tapasztalatunk..
  2. Diszkréció: Szakemberünk reklámmentes autóval, és ruházatban megy ki a helyszínre. A diszkréciónkra számíthat más téren is.
  3. Kedvesség: Ügyfélszolgálatunk a kedvességet, kedvességgel viszonozza, mindig megadja a kellő tiszteletet, és egy hívás 21. percében is figyelmes marad.
  4. Tisztaság: Nagyon ügyelünk a tisztaságra. Nálunk már a cipővédő is kötelező viselet.

Amennyiben szeretne megszabadulni a az ezüstös pikkelykéktől, keressen fel minket. Szolgáltatásunk megrendelhető ügyfélszolgálatunkon keresztül (061 338 37 37 – 0620 9 342 774), de online is.
[tab:END]

GYAKORI KÉRDÉSEK AZ EZÜSTÖS PIKKELYKÉK IRTÁSÁRÓL

Összegyűjtöttük a legfontosabb kérdéseket, melyek fel szoktak merülni az ezüstös pikkelykék, és azok irtásáról. Olyan kérdésekre válaszolunk, mint, mennyibe kerül, mikor tudnak kijönni, mit kell tudni róluk, milyen garanciát vállalunk.

[expand title=”Összes gyakori kérdés…”]

1.) Mennyibe kerül az irtás?
A lakás alapterületétől függ a mentesítés díja. Kérje le online árlistánkat, vagy forduljon ügyfélszolgálatunkhoz (061 338 37 37).

2.) Milyen gyorsan tudnak kijönni?
Minden nap más helyszínen, más térségben dolgozunk. A terheltségünk továbbá napról napra, időjárásról időjárásra változik. A kiszállás gyorsasága 24 órától a 2-4 napig terjedhet. Nem akarunk felelőtlen kijelentéseket tenni, javasoljuk, hogy ez ügyben kérje ügyfélszolgálatunk segítségét.

3.) Mikor érdemes őket irtani?
Rendszeres rendszertelenséggel 1-2 példány megjelenése teljesen normálisnak mondható. Társasházi lakásokban ez természetes. Irtani csak akkor érdemes, és van értelme, hogy ennél jóval nagyobb számban jelentek meg, és már rendszeresnek mondható a jelenlétük.

4.) Milyen garanciát vállalnak az irtásra?
Az ezüstös pikkelyke a legtöbb társasházi lakásban állandó vendégnek számít, meglehet az ember szinte sosem találkozik vele. Mivel tipikusan kívülről jönnek (pl:lifthoch), és akár 2-5 évig is élnek, garanciát az aktuális irtásra tudunk vállalni 1 hónap időtartamra. A garanciális időszakban egy korrekciós kezelés kérhető.

Csak valós garanciális igényeket tudunk teljesíteni.

5.) Mit kell tudni a ezekről a rovarokról?
Lexikonunkban bővebben is megismerheti őket: ezüstös pikkelyke.

6.) Mit kell tenni az irtás előtt, és után?
Az irtás során a lakás fal-padló találkozási éleit fogják permetezni. Innen az apróbb tárgyakat (pl.:cipő, flakon, szatyor) el kell pakolni, de bútort nem kell mozgatni. Az irtás után csak arra kell figyelni, hogy a padló permetezett részeit 10 napig nem szabad felmosni. Az irtás után a lakásban szabadon bent lehet tartózkodni, akár gyermekkel, akár háziállattal is.

7.) Házilag mit lehet tenni?
Megelőzni a megjelenésüket nem igazán lehet. Ha 1-2 példánnyal találkoznak a lakásban azokat még érdemes kitessékelni, vagy ha undorodik tőlük, akkor a csatornába lehúzni. Ilyenkor még rovarirtó szerek bevetése is felesleges.

8.) Hogyan lehet megrendelni az irtást?
Rendelhet online, de akár telefonon keresztül is. Ügyfélszolgálatunkat a 061 338 37 37 – 0620 9 342 774 számon érhetik el.

[/expand]

Ügyfélszolgálatunk szívesen segít
(H-P: 8 - 19, SZ: 8 - 16)
36 1 338 3737
Lefedettségi térkép: Budapest +35 km (Egyes szolgáltatásaink a Balatonon is)

Abatox Kft. 1085 Budapest, József krt. 65.
A tartalom teljes szerzői jogvédelem alatt áll. Részben, vagy egészben történő másolása csak előzetes engedéllyel lehetséges.