Cart-icon0

Ezüstös pikkelyke irtása Budapesten és környékén

[tab:LAKÁS]

Ha ellepték a fürdőszobát, vagy a lakás többi helyiségét az ezüstös pikkelykék, segítünk megszabadulni tőlük.

Az ezüstös pikkelyke végtelenül szelíd rovar. Nem bánt, nem csíp, és vélhetően ő jobban fél tőlünk, mint mi.

De alakul úgy az élet, hogy sok bosszúságot okozhatnak. A legtöbb ember általában néhány naponta belefut 1-2 példányba az otthonában. Ezzel még nincs is baj. Ezek ellen az irtás nemcsak hogy szükségtelen, de eredménytelen is.

A baj akkor van, ha már nem csak 1-2 példányról van szó. Ilyen esetben bármikor számíthat ránk, és cégünkre.

Egy permetezéses kezeléssel segítünk önnek likvidálni az ezüstös pikkelykéket az otthonából. Az irtásuk során elsősorban a fertőzött terület fal melletti részeit kell lekezelni, illetve a különböző sötét réseket, és repedéseket.

Zsúfoltabb terület esetében, vagy abban az esetben ha könyvek közé ették be magukat szóba kerülhet a füstöléses, illetve a hidegködképzéses kezelés is.

Miért minket válasszon?

  1. Tapasztalat: Bár ritkán szaporodik el ezüstös pikkelyke a lakásban, az irtásukban mégis van tapasztalatunk..
  2. Diszkréció: Szakemberünk reklámmentes autóval, és ruházatban megy ki a helyszínre. A diszkréciónkra számíthat más téren is.
  3. Kedvesség: Ügyfélszolgálatunk a kedvességet, kedvességgel viszonozza, mindig megadja a kellő tiszteletet, és egy hívás 21. percében is figyelmes marad.
  4. Tisztaság: Nagyon ügyelünk a tisztaságra. Nálunk már a cipővédő is kötelező viselet.

Amennyiben szeretne megszabadulni a az ezüstös pikkelykéktől, keressen fel minket. Szolgáltatásunk megrendelhető ügyfélszolgálatunkon keresztül (061 338 37 37 – 0620 9 342 774), de online is.
[tab:END]

GYAKORI KÉRDÉSEK AZ EZÜSTÖS PIKKELYKÉK IRTÁSÁRÓL

Összegyűjtöttük a legfontosabb kérdéseket, melyek fel szoktak merülni az ezüstös pikkelykék, és azok irtásáról. Olyan kérdésekre válaszolunk, mint, mennyibe kerül, mikor tudnak kijönni, mit kell tudni róluk, milyen garanciát vállalunk.

[expand title=”Összes gyakori kérdés…”]

1.) Mennyibe kerül az irtás?
A lakás alapterületétől függ a mentesítés díja. Kérje le online árlistánkat, vagy forduljon ügyfélszolgálatunkhoz (061 338 37 37).

2.) Milyen gyorsan tudnak kijönni?
Minden nap más helyszínen, más térségben dolgozunk. A terheltségünk továbbá napról napra, időjárásról időjárásra változik. A kiszállás gyorsasága 24 órától a 2-4 napig terjedhet. Nem akarunk felelőtlen kijelentéseket tenni, javasoljuk, hogy ez ügyben kérje ügyfélszolgálatunk segítségét.

3.) Mikor érdemes őket irtani?
Rendszeres rendszertelenséggel 1-2 példány megjelenése teljesen normálisnak mondható. Társasházi lakásokban ez természetes. Irtani csak akkor érdemes, és van értelme, hogy ennél jóval nagyobb számban jelentek meg, és már rendszeresnek mondható a jelenlétük.

4.) Milyen garanciát vállalnak az irtásra?
Az ezüstös pikkelyke a legtöbb társasházi lakásban állandó vendégnek számít, meglehet az ember szinte sosem találkozik vele. Mivel tipikusan kívülről jönnek (pl:lifthoch), és akár 2-5 évig is élnek, garanciát az aktuális irtásra tudunk vállalni 1 hónap időtartamra. A garanciális időszakban egy korrekciós kezelés kérhető.

Csak valós garanciális igényeket tudunk teljesíteni.

5.) Mit kell tudni a ezekről a rovarokról?
Lexikonunkban bővebben is megismerheti őket: ezüstös pikkelyke.

6.) Mit kell tenni az irtás előtt, és után?
Az irtás során a lakás fal-padló találkozási éleit fogják permetezni. Innen az apróbb tárgyakat (pl.:cipő, flakon, szatyor) el kell pakolni, de bútort nem kell mozgatni. Az irtás után csak arra kell figyelni, hogy a padló permetezett részeit 10 napig nem szabad felmosni. Az irtás után a lakásban szabadon bent lehet tartózkodni, akár gyermekkel, akár háziállattal is.

7.) Házilag mit lehet tenni?
Megelőzni a megjelenésüket nem igazán lehet. Ha 1-2 példánnyal találkoznak a lakásban azokat még érdemes kitessékelni, vagy ha undorodik tőlük, akkor a csatornába lehúzni. Ilyenkor még rovarirtó szerek bevetése is felesleges.

8.) Hogyan lehet megrendelni az irtást?
Rendelhet online, de akár telefonon keresztül is. Ügyfélszolgálatunkat a 061 338 37 37 – 0620 9 342 774 számon érhetik el.

[/expand]