Cart-icon0

Méhirtás: szükséges rossz

méhirtásA darazsakkal ellentétben a méhek sokkal békésebb természetűek, emberre ritkán támadnak. Háromágú fullánkjukat elsősorban védekezésre használják.

Ha a dolgozó méh embert szúr meg a fullánk végén található horog a bőrbe akad, és a méh testéből a fullánk, és a különböző idegdúcok is kiszakadnak, így a méh a csípést követően rövid időn belül elpusztul.

A méh, a csípés által a szervezetbe juttatott idegen anyag immunrendszert megzavaró hatása révén lehet veszélyes az emberre. Normál esetben egy méhszúrás néhány perces fájdalommal jár, majd a csípés helyén duzzanat, és viszketés alakul ki. Az ismételt méhszúrásokra az ember 75%-a ellenállóvá válik. A túlérzékenység komolyabb tüneteket is előidézhet.

Méhirtást kizárólag az életmódot zavaró, esetleg veszélyeztető esetekben vállalunk.

A méhek rendkívül hasznos szervezet. A legújabb elemzések szerint az emberiség élelmiszer-termelésének mintegy harmada függ a rovarok beporzó tevékenységétől, nagyrészt a méhekétől.

Az irtásukat nem végezzük jó szívvel, ám amennyiben fenyegetést jelentenek, megértjük, hogy nincs más választás.

Miért válasszam az Abatoxot?

1.) A tűzoltóság saját elmondásuk szerint nincsenek felszerelkezve a méhirtáshoz szükséges eszközökkel, és vegyszerekkel. Valamint a tapasztalatuk is kevés benne.

2.) A méhészek a legritkább esetben fognak be idegen elszabadult kolóniát. Amit ők tehetnek, hogy tanácsot adnak abban, hogy hogyan tudja őket elűzni a területről, de sajnos ez is csak félmegoldás.

3.) Évente szerencsére kevés számban kell méhirtást végeznünk, de azt egyértelműen látjuk, hogy a garanciális visszaesések száma 0%. Minden esetben jöttünk, láttunk, győztünk!

Ha méhirtásra van szüksége hívja Ügyfélszolgálatunkat a 061 338 37 37 telefonszámon!

SEGÍTHETÜNK MEGSZABADULNI A KELLEMETLEN LÁTOGATÓKTÓL?

30 éves kártevői múlttal nemcsak szakembert talál nálunk, hanem tucatnyi házilag is bevethető irtószert, és csapdát, amiket mind bátran ajánlunk önnek. Akár 1 napon belül eljuthat önhöz webshopunkból.

Szakembert hívok
Megnézem az webshopot
Itt kérdezhetsz, ha tudunk, válaszolunk:
Hozzászólások
 • Tanácsot szeretnék kérni,hogy mit tegyek mert jobbról és balról is méhészkednek több 100család méhecske van és mi be vagyunk közéjük szorulva.Férjem és én mind ketten allergiások vagyunk, nekem élet mentő injekcióm van 1szurás 20000ezer ft-omba kerül.Tisztelettel Kóródi Istvánné

  1. Kedves Kóródi Istvánné!

   Ez a probléma sajnos nem az, ami a rovarirtás keretein belül orvosolható. Forduljon a város önkormányzatához, vagy városüzemeltetőjéhez. Mi sajnos ebben a kérdésben nem tudunk segíteni lévén nincs semmi hatékony riasztószer, ami egy több száz családos kolóniát távol tudna tartani a szomszédból.

   Üdvözlettel:
   Abatox Kft.

 • Tisztelt Abatox Kft!Az erkélyemen a szőnyegbe beköltöztek a méhek,melyet finoman eltávolítottam,de sajnos néhány órán belül a műanyag székem karfájára telepedve kezdődött minden elölről.Legyen kedves tanácsot adni mivel tudnám elterelni őket.2 kiskorú unokámmal lakom együtt.Tisztelettel Megyeri Kati

 • Szeretném tudni, hogy a lakásba bekerült méheket mivel lehet kiirtani?

  Köszönettel

  1. Kedves Rózsai Béláné!

   A lakásba berepülő méhekre – ha a kitessékelés nem működik – alapvetően bármely darázsirtó aeroszol jó lehet. Viszont, ha többről van szó, mint be-betévedő méhekről, akkor inkább keressen meg egy szakembert.

   Üdvözlettel:
   Abatox Kft.

 • Tanácsot szeretnék kérni,hogy mit tegyek ha a szomszédban 100 család méhe van,és én allergiás vagyok a méhcsípésre?Sajnos sokszor előfordul hogy a fejembe száll és támad,nekem pedig halálfélelmem van.Semmivel nem vagyok illatosítva,mi váltja ki a támadást?Mivel tudnám távol tartani a kertemtől a méheket?

 • Tisztelt Címzett!
  Ha szúrásra érzékenység miatt nem szeretnék a fészek közelébe menni, akkor házilag milyen módszerrel lehet a méheket kiírtani? Olyan megoldásra gondolok, mint pl. a hangyák esetében a sütőpor, stb. – kihelyezem, beviszik a fészkükbe, eszik és elpusztulnak.
  Tisztelettel.

Hozzászólások zárolva.