A harmadik hullám ellenére cégünk továbbra is működik, és maximális biztonsági előírások mellett dolgozik. Cipővédőt, maszkot, tiszta kesztyűt hordanak kollégáink. Cégünknél továbbra sem volt még pozitív eset. Hatósági karanténban lévő ingatlanba nem megyünk. 2021.03.18.

Amiért a csótányirtás nem működhet

nevető csótányA szakemberekkel végzett csótányirtás a legbiztosabb módszer arra, hogy valaki megszabaduljon a csótányoktól.

(Eltekintve a kókler rovarirtóktól.)

Hogyan fordulhat elő, hogy elsőre nem sikerül egy biztosnak tűnő módszer?

Nem lennénk őszinték, ha nem mondanánk el, hogy van, hogy nekünk sem sikerül elsőre kiirtani a csótányokat. Szerencsére ritkán van ilyen, de ilyen esetekben mindig ott van a 3 hónapos garancia az Ügyfél kezében, amivel szabadon élhet. Őszintén elmondjuk, mert azt is tudjuk, hogy ezért általában mindig néhány külső tényező az felelős.

Rezisztens csótányok:

A csótányok 4000 évvel előzik meg az embert az evolúcióban, és sokkal gyorsabban szaporodnak az embernél. E kettő tényező segíti a csótányokat, hogy viszonylag rövid idő alatt immúnisak legyenek bizonyos rovarirtó hatóanyagokkal szemben. Míg nálunk embereknél 20 évente van generációs ugrás, addig a csótányoknál havonta.

És mivel sajnos nem ismerjük minden nemzedék kórtörténetét ahová kihívnak minket, így elsőre nem lehet megállapítani, hogy az adott csótány populáció milyen hatóanyagokkal szemben váltak rezisztensé az évek során. Ennek kivizsgálása akár egy hét is lehet, ami sem időben, sem pénzben nem kifizetődő. Marad az egyetlen megoldás. Ott helyben kell dönteni. És a kockázatot nekünk kell vállalni az Ügyfél helyett. Erre is való a 3 hónap garancia.

Legalább is nálunk az Abatoxnál!

Közbeszólhatnak ugyanakkor más tényezők is!

A rezisztenciánál rosszabb a helyzet, ha a lakás valahonnan máshonnan folyamatosan visszafertőződik. Míg a rezisztencia kivédhető egy második irtással, ez esetben a végső megoldást az hozza, ha a forrást megszüntetjük. Ha a szomszédot, esetleg a társasházkezelőt is rávesszük az irtásra. De az élet sajnos nem ilyen egyszerű:

Persze előfordulhat az is, hogy olyannyira el van szaporodva egy lakásban a csótány, hogy már az elején látszik, hogy ott egy kezelés kevés lesz. Ezt azonban már az elején fel lehet mérni, így az nem fog meglepetést okozni. Ha tehát nem jön össze elsőre egy csótányirtás az nem feltétlen a rovarirtó hibája.

“Végleges csótányirtás elsőre!” – na ilyen sajnos nem létezik.NE HAGYJA, HOGY ÁTVEGYÉK AZ OTTHONÁBAN AZ URALMAT EZEK A RONDA DÖGÖK!

Megszabadítjuk
(Árak & Időpontok)
Itt kérdezhetsz, ha tudunk, válaszolunk:
Hozzászólások
  • Tisztelt Szalai Kàroly!
    Az elmúlt 3 hètben túlestünk 2 gèlezèsen ès egy gàzos csótànyírtàson.Ennek ellenère ma is talàltam 1 döglött kifejlett ès 2 èlő pèldànyt..Mit lehet tennem?Nemrèg (2 hónapja) költöztünk a lakàsba.A csótànyìrtók ès a szomszèdok szerint az alattam lèvő lakàs a gócpont, de Ők nem ìrtatjàk őket..

Hozzászólások zárolva.

Ügyfélszolgálatunk szívesen segít
(H-P: 8 - 19, SZ: 8 - 16)
36 1 338 3737
Lefedettségi térkép: Budapest +35 km (Egyes szolgáltatásaink a Balatonon is)

Abatox Kft. 1085 Budapest, József krt. 65.
A tartalom teljes szerzői jogvédelem alatt áll. Részben, vagy egészben történő másolása csak előzetes engedéllyel lehetséges.