Cart-icon0

Ezek a cégek már kérték a segítségünket:

…és rengeteg család is:

2014-ben minket választottak rovarirtójuknak. Mivel ebben az évben is több ezren döntöttek hasonlóan, így ez a térkép sem mutat teljes képet.

terkep2014

…köztük számos közismert személyiség:

Színészek, celebek, írók, sportolók, riporterek, akikről nem beszélhetünk. De néhányan mégis nyilatkoztak.

 

“Kedves Zsolt,

köszönjük a gyors kiszállást. A gyermekeink miattégető szükségünk volt a darázsirtásra, mertpont a legkisebbik szobájának az ablaka köré fészkelték be magukat.

Az irtással minden rendben volt. Rugalmasak voltak, diszkrétek, és szerencsére hatékonyak is. A munkámból kifolyólag ezek voltak számomra a legfontosabbak.” Gesztesi Károly – színész

 

“Hölgyeim és Uraim!

Házam déli oldalának teljes hosszába beásták magukat a darazsak az ereszcsatorna alá. Főleg napsütéskor lepték el a növényzetet és mindent ami ehető.

Miután megtaláltam a világhálón ezt a precíz, alapos munkát végző “osztagot” csend honol ezen a fertályon jó munkájuknak köszönhetően. Örök hála!” Komár László – énekes

 

“Mint régi bogaras akadt már épp elég dolgom hangyákkal, darazsakkal, mindenféle és fajta hívatlan vendéggel.

Az Abatox teljes megelégedésemre, hibátlanul eltüntette életemből ezt a korántsem szívesen látott társaságot, legközelebb is őket hívom.”

Moldova György – Kossuth-díjas író

 

Köszönöm szépen a gyors és szakszerű kullancsirtást a kertünkben. Kiskutyánkban találtunk kullancsot kedden este, ami még soha sem fordult elő velünk. Aznap éjjel már írtam is Önöknek a weboldalon keresztül és másnap meg is kaptam a visszajelzést és az időpontot. Így csütörtökön délben már nyugodt lehettem, hiszen munkatársuk a megbeszélt időben érkezve, gyors, pontos és lelkiismeretes munkát végzett.

Maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatással és másnak is csak ajánlani tudom Önöket. Az észleléstől számított 48 órán belül túl is voltunk az egészen, nem is számítottam ilyen gyorsaságra, amit ez úton is még egyszer köszönünk a kiskutyánk nevében is.

Knézy Jenő M4 Sport, kiemelt szerkesztő-műsorvezető

Szeretné tudni, miért választják évről évre több ezren cégünket?
Itt a magyarázat…