Darázsirtás Budapesten és környékén

DARÁZSIRTÁS

Darázsirtás bontás nélkül fix árakkal akár SOS lehetőséggel is

Darazsai vannak, de úgy érzi a házilagos darázsirtás csak megvadítja őket? Olyan helyre fészkelték be magukat, amit már nem mer otthoni eszközökkel bevállalni? Vagy épp allergiás a csípésükre?

Ha ránk bízza a darázsirtást segítünk Önnek megszabadulni tőlük, fészkeljenek akár a földben, a falban, a tetőcserép alatt, a redőnytokban, a széldeszkák között, a fán, a kamrában, a teraszon. Évente több száz önnel hasonló cipőben járó családnak segítünk a darázsirtásban.

Hogyan történik a darázsirtás?

A darázsirtásra több bevethető módszerünk van, amik közül mindig azt alkalmazzák a kollégák, ami szakmailag indokolt. A darázsirtást permetezéssel, vagy porzással végezzük. A fészek hozzáférhetőségétől függően változik a módszer. Mivel porzásról van szó, higiéniai, és biztonsági okokból csak akkor végzünk ezzel darázsirtást, ha azt a körülmények engedik.

A darázsirtás során a legfontosabb cél, hogy a kolóniáért felelős királynő is elpusztuljon, mert a fészek körül szálldosó dolgozók elhullásától a kirajzás nem fog megszűnni. Éppen ezért a darázsirtás már egyszeri alkalommal eredményt fog hozni!

“A gyermekeink miatt égető szükségünk volt a darázsirtásra. Az irtással minden rendben volt. Rugalmasak voltak, és hatékonyak is.”Gesztesi Károly – színész

Ha be tudja határolni azt a pontot, ahol a darazsak tartózkodnak, ahonnan rendszeresen ki-be szállnak, akkor már biztos, hogy ki is lehet őket irtani. Ezeken a járat nyílásokon, legyen az falban,cserép alatt, szarufáknál, széldeszkáknál,redőnytokban, deszkák között, a por alapú írószert magas bárnyomással be lehet úgy juttatni/robbantani, hogy az a teljes járatukat átjárva, eljusson a fészekbe.

Nyílt területre, vagy földben fészkelt darazsaknál pedig a hagyományos permetezéses darázsirtás a célravezető.

A darázsirtás elvégezhetőségét kizárólag a nyílás megközelíthetősége befolyásolhatja.

Bár tudunk létrát is biztosítani, de amennyiben a nyílás magasabban van 5 méternél, vagy nem esik oda 2-3 méter távolságra ablak, erkély, vagy terasz, akkor sajnos nem fogjuk tudni a munkát elvégezni. Tetőről leereszekedő, alpin technikás darázsirtást nem vállalunk.

A darázsirtás eredményességére teljes körű garanciát vállalunk! Amennyiben a darázsirtás nem hozza az ígért eredményeket, díjmentesen korrigáljuk azt.

Mi lesz a fészekkel?

Ha bontás nélkül megközelíthető, és szakmailag indokolt, a fészket felszámoljuk a darázsirtás során. De ez nem minden esetben van így! Sok esetben egy kihalt fészket nem érdemes kibontani, mert azzal csak nagyobb anyagi kár keletkezik, mint haszon. Egy kihalt fészekbe nem költözik be új kolónia.

Miért válasszon minket?

  1. Tapasztalt kezekben lesz, mivel kollégáink már több ezer alkalommal végeztek darázsirtást. Szinte minden helyzettel találkoztak már.
  2. Mindig el tud érni minket, mert saját ügyfélszolgálattal rendelkezünk. Kifinomult (saját fejlesztésű) adminisztrációs rendszerünk van, így biztosan nem lesz elfelejtve a rendelése.
  3. Bontás nélkül végezzük az irtást. Az irtás során nem teszünk kárt az épületben.
  4. Szakembereink tisztelettudóak, akikkel biztosan nem fog konfrontálódni.
  5. Nem kell ránk áldozni a napot, mert mindig előre egyeztetett időpontban érkezünk, maximum 2 órás intervallumban.

Mennyibe kerül?

Kevesebbe, mint amekkora kockázatot, és kellemetlenséget okoznak a darazsak. A darázsirtás ára mindig attól függ mennyire megközelíthető helyre fészkelték be magukat. Online árkalkulátorunkkal megnézheti árainkat. Csak egyszeri díja van minden irtásnak.

Összefoglalva:
Maximális hatékonyság csillag Bontás nélkül csillag Diszkrét, igényes megjelenés csillag Tiszta munkavégzés csillag Kiváló ár/érték arány csillag Kedves kiszolgálás csillag Garancia vállalás

Darázsirtásra szóló megrendelését leadhatja ügyfélszolgálatunkon (061 338 37 37 – 0620 9 342 774), de rendelhet online is, ahol mindig naprakész árak várják.


MEGRENDELEM, MENNYIBE KERÜL?

GYAKORI KÉRDÉSEK A DARÁZSIRTÁSRÓL

videoNézze meg ismertető videónkat a darázsirtás- ról, melyben nagyító alá veszünk minden részletet, amit tudni érdemes.

Idő: 2:32

Ha inkább csak elolvasná őket, azt is megteheti legördülő listánkból.

1.) Mennyibe kerül a darázsirtás?
A munkavégzés nagyságától függően változik, de nagyságrendileg 12-15000 Ft-ba szokott kerülni. Nézze meg online árlistánakt, vagy kérje Ügyfélszolgálatunk segítségét (061 338 37 37) a pontosításért. Áraink fixek, és rejtett költségeket nem tartalmaznak!

2.) A darazsak cserép alatt vannak, meg tudják ezt is szüntetni?
Évente több száz hasonló esetet orvosolunk, ezért bízunk abban, hogy eredményeket az ön esetében is el fogunk tudni érni. Minderre a garancia a biztosíték!

3.) Milyen gyorsan tudnak kijönni?
Minden nap más helyszínen, más térségben dolgozunk. A terheltségünk továbbá napról napra, időjárásról időjárásra változik. A kiszállás gyorsasága 24 órától a 2-3 napig terjedhet. Nem akarunk felelőtlen kijelentéseket tenni, javasoljuk, hogy ez ügyben kérje ügyfélszolgálatunk segítségét.

4.) Miért válasszam önöket?
Mert nagy múltú, és tapasztalt cég vagyunk, akik nem szívódnak fel fizetés után. Az áraink ár/érték arányúak, az ügyfélszolgálatunk kedves, és segítőkész. Ráadásul az olyan apróságokra is figyelünk, mint a cipővédő.

5.) Este végzik a darázsirtást?
Szükségtelen. A napokig hatástartó irtószereknek köszönhetően nappal is végezhető darázsirtás. Az irtószer ugyanis még este is hatni fog. Ráadásul így megspórolja a több ezer forintos műszakpótlékot.

6.) Milyen garancia van a darázsirtásra?
A darázsirtás után 3 hónapig garantáltan mentesnek kell lennie a területnek. Amennyiben az irtás után egy héttel a kezelt területen még problémát tapasztalnak, csak szólniuk kell és ügyfélszolgálatunk kiküld egy szakembert.

A szomszédból átszálló 1-2 kósza darázs megjelenése a darázsirtás után is előfordulhat. A darázsirtásra adott garancia csak a kezelt területre érvényesíthető. Redőnytokban végzett darázsirtáskor a garancia nem érvényesíthető egy cserép alá fészket rakott kolóniára.

7.) Mennyi ideig fog tartani a darázsirtás?
A darázsirtás időtartama a körülményektől függően 20- 60 perc szokott lenni.

8.) Veszélyes a darázsirtás babára, háziállatra?
Irtószereink a kollégák által használt koncentrációban csak hidegvérűek szervezetére ártalmasak, de a darázsirtás során a legtöbb esetben eleve teljesen kizárható, hogy ők egyáltalán érintkezzenek az irtószerrel. Ezen az oldalon minden irtószer biztonsági adatlapja letölthető.

9.) Hogyan lehet megrendelni?
A darázsirtás megrendelhető online vagy ügyfélszolgálatunkon keresztül. Telefonszámaink: 061 338 37 37 – 0620 9 342 774

Összes gyakori kérdés...
Lefedettségi térkép: Budapest +35 km

Abatox Kft. 1085 Budapest, József krt. 65.
A tartalom teljes szerzői jogvédelem alatt áll. Részben, vagy egészben történő másolása csak előzetes engedéllyel lehetséges.