Cart-icon0

Megszabadulhat az ágyi poloskától házilag, vegyszerek nélkül néhány óra alatt

Ha már kudarcot vallottaka vegyszeres irtások, vagy nem akar az otthonában a hálószobában mérgeket látni, akkor jó helyen jár. A poloskairtás nem egy egyszerű folyamat, de sok türelemmel, és háttérismerettel ki lehet irtani akár vegyszer nélkül is. Ön is ki tudná. 

Ön mostanra már napok, talán hetek óta együtt él az ágyi poloskákkal. A jelenlegi ágyi poloska problémáját jobban ismeri, mint egy rovarirtó. A rovarirtó ugyan sokkal jobban ért az ágyi poloska irtáshoz, mint ön, ez tagadhatatlan, de sosem lesz akkora lehetősége kiirtani mint önnek. Ön ugyanis megteheti, hogy egy fél napját, vagy akár az egész napját rászánja a poloskairtásra úgy, hogy azt akár összeköti egy nagytakarítással, egy régóta váró lomtalanítással. Tudja mire van szüksége, mire nem. Mihez kötik érzelmek, és mi fontos önnek, és mi nem. Így sokkal precízebben tud eljárni.

Ön sokkal jobban ismeri az otthonát, mint egy idegen

Egy külsős szakember idegen, akiről a nevén kívül sokat nem fog tudni. Valószínűleg először találkozna vele. Értem tehát a kétségeit is, mikor amiatt aggódik, hogy idegent, ennyire intimen közel kell engednie magához. Az otthonába, a hálószobájába, a holmijai közé. Ráadásul ott egyedül kell hagynia. Természetes, hogy az embernek beindulnak az önvédelmi mechanizmusai. 

“Mit fog ott csinálni?”,
“Miben fog turkálni?”,
“Mit fog tönkretenni?” 

Ezek természetes reakciók. Ezeket nem fogom tudni feloldani önben se a 25 éve változatlan telefonszámunkkal, se a 25 éves múltunkkal, se a több mint 200 Google értékelés alapján elért 4,8-as értékelésünkkel. És nem is akarom! Mert nem kellünk mi. Ön is ki tudja írtaim az ágyi poloskákat. Pontosabban ki tudná irtani.

Az egyetlen dolog, amiért nem tud megszabadulni az ágyi poloskáktól, az az eszközök, és a pontos útmutató hiánya. Amit most megkap tőlünk!

Összeállítottunk egy csomagot, amibe minden benne van ahhoz, hogy ön kiirtsa otthon az ágyi poloskákat.

– 1 db POLTI 180 fokos szárazgőzős poloskairtó gép
– 4 l desztillált víz
– 1 db Draker RTU rovarirtó permet
– 2 db ágyi poloska csapda
– 2 órás videós útmutató az irtáshoz

AMIRE EZEN FELÜL SZÜKSÉGE LESZ:
2-3-4 szabad óra, attól függően mekkora az otthona, mennyire fertőzött, és mennyire zsúfolt. 

A gép önmagában 300.000 Ft lenne, a videón átadott szaktudás pedig több évtized tapasztalatát tartalmazza, amit pénzben csak millió felett tudnánk meghatározni. Csak az elméleti képzés oktatási intézménynél több, mint 300.000 Ft. És még nem beszéltünk a több 1.000 lakásban végzett eredményes poloskairtás alapján szert tett gyakorlatról sem. 

A POLOSKAIRTÓ GÉP BÉRLETI DÍJA: 12.000 FT/24 óra

poloskairtó gép

1 napos

Poloskairtó csomag
Ft 12000 1 napra
 • POLTI poloskairtó gép
 • 1 db 400 ml Draker RTU rovarirtó permet
 • 2 db ágyi poloska csapda
 • 4 liter desztillált víz
 • Videós útmutató a poloskairtáshoz

2 napos

Poloskairtó csomag
Ft 20000 2 napra
 • POLTI poloskairtó gép
 • 1 db 400 ml Draker RTU rovarirtó permet
 • 2 db ágyi poloska csapda
 • 4 liter desztillált víz
 • Videós útmutató a poloskairtáshoz
AJÁNLOTT

Ezzel a géppel a lehető legalaposabb, és legtisztább, leginkább környezetbarát irtást választja. Egy kétfordulós vegyszeres poloskairtás 34.000 Ft-tól indul. Egy egyszeri hőkezeléses 60-90.000 Ft-ról. 

Ha ön vesz bolti rovarirtószert, akkor arra is minimum 10-12.000 Ft-ot el fog költeni. 3-4 üveg 3.000 Ft körüli irtószert nézve, és nagyon kis eséllyel fog tudni belevágni, amit talán most még nem is sejt. Ezek ugyanis csökkentett hatóanyagtartalúak ahhoz képest, mint amit a szakemberek felhasználnak.

A 12.000 Ft/24 óra bérleti díj még mindig kedvezőbb. Egyszerűen azért, mert a befektetett időt ön adja hozzá. Ami úgymond a legértékesebb mindig!

Mit tud ez a poloskairtó gép, amit más gőztisztító nem?

A nedves 100 fokos gőztisztítók alkalmatlanok az ágyi poloska irtására. Ha alkalmas lenne rá, akkor most azt tudná kibérelni tőlünk. Amikor egy 100 fokos gőz kijön egy berendezésből, akkor drasztikusan hülni kezd.  Egy gőzkacsa esetében már a csőben elkezdődik, és mire eléri a poloska búvóhelyét bőven le tud csökkenni a hőmérséklete annyira, hogy azt a rovar túlélje, vagy attól “elmeneküljön”. Ráadásul ezek a gőzkacsák 3-4 órás folyamatos üzemelésre nem képesek, és a gőz erőssége sem szabályozható. Az utána maradó nedves felület pedig csak a poratkák, és bacilusok szaporodásának kedveznek. Mi voltunk az elsők, akik bevezették Magyarországra a szárazgőzös poloskairtást, de teszteltünk már a fagyasztásos módszert is. Ahogy képeztettünk már ki kutyát is poloskák kiszaglására.

A POLTI ma Magyarországon a leghozzáférhetőbb, leghatékonyabb poloskairtó gép. Ha tud más 180 fokos szárazgőz előállítására képes magasabb nyomású gőztisztítót, ami nem elfújja a poloskát, hanem fizikailag elpusztítja, akkor akár használhatja azt is. Ráadásul fontos, hogy viszonylag folyamatos működést biztosítson. Ha többet kell állnia a túlmelegedés elkerülése érdekében, mint amennyit gőzölni tud, akkor azzal nem lehet dolgozni sem. 

A bérlés mellé megkapja az irtás folyamatát bemutató teljes 2 órás videós útmutatót, hogyan irtsa ki az ágyi poloskát. 

"TÉNYLEG MEG TUDOM CSINÁLNI MAGAM?"

Nem ön lesz az első, sem az utolsó akinek ez sikerülni fog. Ugyan ez a fajta vegyszermentes irtás nagyon nagy koncentrációt és figyelmet kíván, de alapvetően a munka nem nehezebb, mint egy nagyon nagyon alapos takarítás, rendezgetés. Hasonló egy tavaszi nagytakarításhoz. Nincsenek benne bonyolult fogások, csak türelmesen végig kell csinálni. 

A gépet már évek óta adjuk bérbe, nagyon pozitív visszajelzéseket kapva. A 180 fokos gőz olyan fokú hatással van az ágyi poloskára, amire képtelen lesz immunissá válni, szemben az irtószerekkel, amihez ha fokozatosan, de hozzá tud szokni.

Az oktató videó, amit adunk hozzá teljeskörű. Kicsit hosszú lett mert közel 2 órás, amit javaslunk átnézni, de a youtube csodálatos gyorsított lejátszása, és beletekerhetősége végett a rutinosabbak ezt akár 30-40 perc alatt is át tudják venni.

"ÉRDEKEL! SZERETNÉM KIBÉRELNI"

bérlés feladása

Kinek ajánljuk, és kinek NEM?

AKI RÁ TUDJA SZÁNNI AZ IDŐT
A hőkezeléses poloskairtás türelemjáték. Amire a leginkább szüksége lesz az az idő. Legalább 2-3 óra szükséges lesz hozzá. De mivel ez az ön befektetése, éppen ezért is jön ki olcsóbban önnek az irtás szemben azzal, ha szakembert hív ki. Ráadásul nemcsak egy poloskamentes lakás lesz a haszna. Hanem egy tiszta, fertőtlenített is.
AKI MINIMALIZÁLNÁ A VEGYSZERT OTTHON
Sok rovarirtó szakember támaszkodik a vegyszerre a munkája során jobban, mint az adott helyzet azt megkívánná. Egy rovarirtónak ugyanis 30-60 perc alatt kell önnél tartós eredményt elérnie. Ha ön a saját kezébe veszi ezt, és rászánja az időt, lényegesen kevesebb vegyszer - talán zéró vegysze - felhasználásával mentesülhet az ágyi poloskáktól.
AKI NEM AKAR IDEGENT A LAKÁSBA ENGEDNI
Sokan tartanak attól, hogy idegent engedjenek az otthonukba. Sokszor még egy óraleolvasásra is kényelmetlen idegent beengedni. A rovarirtót pedig egészen a hálószobájáig be kell engedje, ráadásul ott egyedül kell hagyja. Értem azokat, akiknek ez kényes téma. Ráadásul az ágyi poloska egy elég diszkrét probléma.
AKI JOBBAN BÍZIK A SAJÁT MUNKÁJÁBAN
Én magam is az a generáció vagyok, akiknek több affinitása van a csináld-magad munkához, mint az átlagnak. Ha ön ügyes kezű, türelmes, és szeret mindent maga csinálni, mert jobban bízik a két kezében, és a képességeiben, mint egy idegenéban, az voltaképpen teljesen rendben is van. Ha elkapja a poloskairtás vezérfonalát, akkor sikerülhet is a kiirtása önnek is. A vezérfonalat is adjuk majd 🙂

Inkább hívjon szakembert, ha...?

NINCS RÁ IDEJE
2-3 óra minimum szükséges a 180 fokos szárazgőzös poloskairtáshoz. Az, hogy kevesebb vegyszer, és kisebb költség árán meg tud szabadulni az ágyi poloskáktól, az sajnos az idejébe fog kerülni. De nem sokkal többe, mintha szakembert hívna, akire először majd várnia kell, és az irtás után meg pakolnia, mosnia.
NEM TUD EMELNI
A poloskairtás során az ágyat teljes körűen át kell kezelje. Ehhez az kell, hogy legalább annyi elemére szedje, hogy hozzáférhető legyen minden rejtett búvóhelye a poloskáknak. A matrac kiemelése, az ágy oldalra feltetése nem szabad, hogy problémát jelentsen. Ha nem tud emelni, és nem tud senki segíteni, inkább hívjon szakembert.

szeretném kibérelni MIELŐBB

BÉRLÉS FELADÁSA

Ez nem egy 100 fokos “poratka-szaporító” nedvesgőzt kipöffögő gőzkacsa, hanem egy magas nyomású 180 fokos szárazgőzös poloska, és poratka írtó gép.

BÉRLÉS FELADÁSA

A SZOLGÁLTATÁS JELENLEG NEM ELÉRHETŐ.

A foglalást követően felvesszük önnel a kapcsolatot, hogy leegyeztethessük a pontos átvétel időpontját. A készülék átvételét követően írja alá a szerződést, és számolnak el az 50.000 Ft kaucióval és a bérleti díjjal. A bérleti díj nem a kaucióból vonódik le. Kérem az átvételkor a kaucióval és a bérleti díjjal is készüljön.

Bizonytalan? Segítünk!

“Egyenlőre nem szeretném kibérelni a gépet, mert….”

  Mert...

  E-mail cím (nem kötelező)

  Ha megírja a problémáját, vagy bizonytalanságának az okát, akkor megpróbálunk segíteni. Ha az e-mail címét is megírja, akár személyre szabottan is tudunk tanácsot adni.