MÉG DOLGOZUNK: A rendkívüli helyzetre való tekintettel kollégáink kizárólag maszkban (3M), és kesztyűben tudnak önöknél kártevőirtást végezni. A lakásban mindenhez friss kesztyűben nyúlnak, és végig biológiai maszkban lesznek. Köszönjük a megértést! Kollégáink nem jártak az elmúlt időszakban külföldön, eszközeinket, autóink belsejét napi szinten fertőtlenítjük. 2020. május 7.

Patkányirtás méreg nélkül

A nem hivatásszerűen patkányirtással foglalkozó személyek, és cégek által felhasználható patkányirtószerek hatóanyagtartalma közel 40%-kal csökkent egy EU szabályozás végett.

Ez rontja a patkányirtás hatékonyságát, növeli az ön várható költségeit, és gyorsítja a patkányok irtószerrel szembeni ellenállóképességének a kialakulását. A méreg ráadásul nyitott élelmiszert raktározó, feldolgozó, élelmiszert előállító területen jogszabályilag nem is megengedett.

De nincs egyszerű helyzetben egy bölcsöde, óvoda, vagy egy iskola sem. Ha megjelenik az udvaron a patkány, akkor ott a méreg nem opció, és a klasszikus ragacsos, nyaktilós csapdák sem alternatívák, mert a patkányok meg sem közelítik, ha egy társukat már látták ott elpusztulni.

Ennyire egyszerű telepíteni

Miért válassza ezt?

Nincs szennyeződés

A méregből fogyasztott patkányok, még napokig élnek, és a testükön hordozott szennyeződéseket viszik az élelmiszerre tovább. Ürülékükkel szennyezik tovább a környezetet.

Nem mérgez haszonállatot

Hiába a keserű anyagnak, ami a méregben van, számtalan esetben fogyasztottak a kihelyezett méregből hasznos állatok is. Semmilyen formában nem terheli  környezetet.

Egyszerű, olcsó fenntartás

A fenntartási költségei rendkívül kedvezőek. Egyszeri beüzemeléssek, akár egy évig is üzemelhet a patkánycsapda. A csalit pedig a helyi fogyasztásnak megfelelően könnyendén lehet pótolni.

Bárhová kitehető a csapda

A jogszabály szerint nem kerülhet ki méreg olyan helyre, ahol nyitott élelmiszerrel dolgoznak. Ez a szabály a termőföldtől az asztalig elvet követi. 

Mennyibe kerül?

A patkány a folyamatosan növő foga miatt állandóan koptatja azt, vagyis szinte mindent szétrág. A kártétele több 100.000 Ft-ra rúg, míg az irtószeres védekezés költsége alkalmanként legalább 40-50.000 Ft. Ez folyamatosan felmerül, évente akár 3-4 alkalommal is. És amellett, hogy kockázatokat hordoz a mérgezett csalétek, élelmiszer mellett nem is lehet kitenni, de még egy olyan területen sem, ahol haszonállatok vannak.

A patknycsapda ezzel szemben csak egy egyszeri beruházást igényel, mert az üzemeltetése, és a csali utánpótlása a legtöbb esetben vagy ingyen a helyi fogyasztási szokásoknak megfelelően pótolható, vagy maximum néhány 1.000 Ft-ból.

A patkánycsapda bevezető ára: 155.000 Ft + áfa (199.000 Ft + áfa helyett)

Nézze meg élőben!

Ha úgy érzi, hogy erre a megoldásra szüksége van, akkor rendelje meg a terméket, és leszállítjuk. A rendelések volumenének függvényében 1-5 hét a szállítási határidő. A patkánycsapdát Budapesten a XVI. kerületben előre egyeztetett időpontban megtekintheti egy bemutató keretében.

Az üzenete beérkezését követően 1-2 munkanapon belül megkeressük önt.

Ügyfélszolgálatunk szívesen segít
06 1 338 37 37
Lefedettségi térkép: Budapest +35 km (Egyes szolgáltatásaink a Balatonon is)

Abatox Kft. 1085 Budapest, József krt. 65.
A tartalom teljes szerzői jogvédelem alatt áll. Részben, vagy egészben történő másolása csak előzetes engedéllyel lehetséges.

A JÁRVÁNY IDEJÉN IS DOLGOZUNK
Sajnos a rovarokat nem érdekli a járvány. Kijárási korlátozás ellenére is jönnek. Számíthatnak ránk továbbra is, ráadásul most fokozott intézkedéseket vezettünk be.

HOGYAN DOLGOZUNK A JÁRVÁNY IDEJÉN?

1. Minden megrendelés előtt tiszta kesztyűt húzunk
2. A lakásba csak biológiai maszkban megyünk
3. Autóinkat rendszeresen fertőtlenítjük
4. Nem voltunk, és nem megyünk karanténos lakásba.
5. Az ügyfelektől, ahogy lehet tartjuk a távolságot.
5. Egyikünk sem lázas, és nem jártunk külföldön 2-3 hónapja.

Cégünknél több képzett egészségügyi fertőtlenítő is dolgozik. Társasházak, irodák, lakásos fertőtlenítésében is számíthatnak ránk! Részletek>>