Cart-icon0

nyestriasztás padlásokon Budapesten és környékén

Ezt mondták rólunk:

Nagyon odafigyelünk, hogy szolgáltatásunk ügyfélbarát legyen, és a nyestriasztásból a legtöbbet ki tudjuk hozni. Ezek a vélemények futottak be hozzánk az elmúlt időszakban. 

Enikő Ördög
Enikő Ördög
2022.02.23.
Kedves, segítőkész, korrekt tájékoztatást kaptam. Pontos, profi szakember. Nyugodt szívvel ajánlom.
Emília Köszörűs
Emília Köszörűs
2022.02.13.
Szeretem ha azt csinálja a szakember, amiért kihívtam, amihez ért. Itt pontosan ez történt. A hangyainvázió olyan erős volt, hogy 2x kellett kijöjjenek, a második kiszállás garanciális volt, ez egy pozitív meglepetés volt. Csak ajánlani tudom a céget!

Hogyan történik a nyest riasztása, a nyest elűzése?

Ebből fog állni a helyszíni nyestriasztó szolgáltatásunk

1
Ürülékek összeszedése

A kezelés megkezdése előtt felszedjük a területről a biztonságosan megközelíthető nyestürülékeket egy zsákba gyűjtve azokat.

2
Fészek felszámolása

A fészket felszámítjuk, és a nyest által behurcolt élelmeket szemeteszsákba összegyűjtjük, amennyiben az hozzáférhető helyen található.

3
Bejutási pontok felkutatása

Felmérjük a nyest behatolási pontjait épületen belül és kívül akár endoszkópkamerával is

3
A terület porzása

A záró folyamat során végül elvégezzük a terület porzását a nyestriasztó készítménnyel egy speciális kompresszoros porzógéppel.

Miért válasszon minket a nyestek riasztásban a többi céggel szemben?

Órapontos érkezés

A cégünk alapelve, hogy nem pazaroljuk az ügyfél idejét, és amit megbeszéltünk, ahhoz tartjuk magunkat. Mi mindig órapontosan érkezünk, és ezen még Putyin érkezése sem tud fogást találni.

SMS emlékeztető

Elfelejtette mikor érkezünk, vagy nem tudja felírni az érkezésünk időpontját? Nálunk ez nem gond. Minden időpontot előző nap SMS-ben visszaigazolunk.

Érkezés előtti hívás

Nemcsak órapontosan érkezünk, és előző nap emlékeztető sms-t küldünk, tőlünk plusz költség nélkül kérhető még az érkezés előtt is telefonhívás akár 15-30p korábban. Micsoda kényelem! 🙂

30 éves múlt

Nem most kezdtük a kártevők elleni harcot. Az évek során rengeteg szakmai tapasztalatot szereztünk, alapvetően ismerjük  kártevőket és a viselkedésüket, ami úgy gondoljuk elengedhetetlen.

Kedvesség

Szakembereink, és ügyfélszolgálatunk a kedvességet, kedvességgel viszonozza, mindig megadja a kellő tiszteletet, és egy hívás 21. percében is figyelmes marad.

Megbízhatóság

Saját ügyfélszolgálat foglalkozik önnel, akik precíz adminisztrációt végeznek, hogy véletlenül se essen meg önnel olyan, hogy a megbeszélt időpontban nem megy ki a rovarirtó.

Mennyibe kerül a nyest elleni kezelés?

A nyest elleni kezelés árát Budapesten kizárólag a kezelendő padlásterület mérete határozza meg. Pest megyében további kiszállási díjjal is számolnia kell. A porzáskor a nyestriasztó port töményen alkalmazzuk. 

1 - 100 m2

padlás nyest riasztó porral való kezelése
38900 Ft alkalom + áfa
 • Képzett szakemberek
 • Órapontos érkezés
 • Emlékeztető SMS
 • Online munkalap
 • Cipővédő
 • Egyéni szerződés
 • Kedves kollégák

101 - 150 m2

padlás nyest riasztó porral való kezelése
48900 Ft alkalom + áfa
 • Képzett szakemberek
 • Órapontos érkezés
 • Emlékeztető SMS
 • Online munkalap
 • Cipővédő
 • Egyéni szerződés
 • Kedves kollégák

151 - 200 m2

padlás nyest riasztó porral való kezelése
60900 Ft alkalom + áfa
 • Képzett szakemberek
 • Órapontos érkezés
 • Emlékeztető SMS
 • Online munkalap
 • Cipővédő
 • Egyéni szerződés
 • Kedves kollégák

Az ürülékek és a fészkek összeszedésének díja egységesen +15.000 Ft. Az ürüléket nem szállítjuk el, annak kezeléséről a megrendelőnek kell gondoskodnia. Az ürülékek felszedését nem kötelező megrendelnie.

A nyestek elleni kezelésnek nincs további járulékos költségei.  Míg az ultrahangos riasztónál áramot kell valahogy felvinni, a csapdázásnál elég sok az előre nem kalkulált befektetett idő. A nyest porral való elűzése egy kiszámítható fix költséget jelent. A helyszínen a kompresszoros porzóhoz áramvételi lehetőséget kell biztosítani.


A padlásra való bejutási pontok megszüntetésére majd oda kell figyelni, de ezt védekezési módtól függetlenül meg kell majd tenni.

Nyestriasztás megrendelése:

Kérjük előzetesen online jelentkezzen be, mert telefonon nem biztos, hogy azonnal tudjuk a területi illetékest kapcsolni.​

  A megrendelés elküldését követően kollégánk munkanapokon 1-2 órán belül keresni fogja önt. Itt átbeszélhetik a szolgáltatás menetét, felteheti kérdéseit, de belátása szerint szabadon vissza is mondhatja majd a rendelését. Időpont egyeztetésre is telefonon fog sor kerülni. Kérjük igényét feltétlenül ezen az űrlapon keresztül küldje el.

  Néhány gyakori kérdés, ami fel szokott merülni ügyfelektől?

  Használható lesz a padlás a későbbiekben?
  Igen, de a kezelést követő 2-4 órában feltétlen meg kell várni, hogy a por teljesen leülepedjen. Annak nincs akadálya, hogy később felmenjenek a padlásra, de táncórákat a por felverése miatt nem érdemes ott tartani.
  Mikor tudnak kijönni megcsinálni a nyestriasztást?
  Hétfőtől péntekig 8:00-16:00 közötti időszakra tud időpontot egyeztetni 2 órás várható érkezési időpontra (pl: kedd 10-12 óra között). Kb 1-4 nap a várakozás. Könnyen lehet, hogy holnap épp az ön utcájában dolgozunk. De egy biztos: mi nem felejtük majd el önt, amit megbeszélünk, azt tartjuk.
  Más nyestriasztó porok, készítmények sokkal olcsóbbak, miért?
  Vannak nyestriasztó készítmények, és olyan szerek, amik nem elriasztják a nyestet, hanem azt az illatot semlegesítik, amivel a nyest megjelölte a területét. Ez véleményünk szerint nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy a nyest újból felkeresse az érintett területet.
  A padlásom nem járható, így is megoldható?
  A porzógépünk bár felszerelhető teleszkópos szárral, és nagy nyomással kerül kijuttatásra, mindenképpen be kell járnunk a padlást, hogy egyenletesen le tudjuk kezelni. Nem járható padlást nem tudunk lekezelni.
  HOL DOLGOZNAK TERÜLETILEG?
  Budapesten korlátlanul állunk a rendelkezésre, de több Budapest közeli településen, és városban számíthatnak a segítségünkre. Hozzávetőleg Budapest határától számyított 20 km-es körzetéig tudunk segíteni. Elnézést, ha kívül esik a körből, dolgozunk rajta, hogy ezen változtassunk.
  Ezt a nyestriasztó port én is megvehetem?
  A nyestriasztó port 200/400/1000g kiszerelésben megvásárolhatja tőlünk is. Mivel a por meglehetősen drága, érdemes hozzá kézi porzót beszereznie, hogy költséghatékonyan, egyenletesen legyen lekezelve a telület. Mi speciális porzógépet használunk