Cart-icon0

2022 február közepétől várható lakossági árváltozásaink

Bár húztuk, ahogy lehetett, 2022-ben már nem fogjuk tudni tartani jelenlegi díjszabásunkat. A növekvő üzemanyagárak, bérköltségek, romó forint, triplájára emelkedett védőfelszerelési költségek, és az évi 5%-os infláció miatt kénytelenek vagyunk szolgáltatásaink árát módosítani. Több szolgáltatásunknál erre már 4 éve nem volt példa.

A célunk, hogy több 100 ügyfelünk által 4.8/5 csillagra értékelt szolgáltatásunk szinvonalát ne csak megtartsuk, hanem új fejlesztésekkel azokat emeljük is. De áremelés nélkül már nem megy. Új gépparkok, további kényelmi szolgáltatások, több informatikai fejlesztés.

Ágyi poloska irtás díja:

Csótányok, egerek, pikkelykék irtása

Darazsak irtása

A darázsirtás munkadíjai átlagosan 3.000 Ft-ot fognak emelkedni. Az induló költsége várhatóan 15.900 Ft lesz, míg az átlagos díja 17.900 Ft-ra fog emelkedni.

Ezt a szintet szeretnénk megtartani, de inkább túlszárnyalni...

Enikő Ördög
Enikő Ördög
2022.02.23.
Kedves, segítőkész, korrekt tájékoztatást kaptam. Pontos, profi szakember. Nyugodt szívvel ajánlom.
Emília Köszörűs
Emília Köszörűs
2022.02.13.
Szeretem ha azt csinálja a szakember, amiért kihívtam, amihez ért. Itt pontosan ez történt. A hangyainvázió olyan erős volt, hogy 2x kellett kijöjjenek, a második kiszállás garanciális volt, ez egy pozitív meglepetés volt. Csak ajánlani tudom a céget!
kupon kedvezmény