Cart-icon0

2022 január közepétől várható lakossági árváltozásaink

Bár húztuk, ahogy lehetett, 2022-ben már nem fogjuk tudni tartani jelenlegi díjszabásunkat. A növekvő üzemanyagárak, bérköltségek, romó forint, triplájára emelkedett védőfelszerelési költségek, és az évi 5%-os infláció miatt kénytelenek vagyunk szolgáltatásaink árát módosítani. Több szolgáltatásunknál erre már 4 éve nem volt példa.

A célunk, hogy több 100 ügyfelünk által 4.8/5 csillagra értékelt szolgáltatásunk szinvonalát ne csak megtartsuk, hanem új fejlesztésekkel azokat emeljük is. De áremelés nélkül már nem megy. Új gépparkok, további kényelmi szolgáltatások, több informatikai fejlesztés.

Ágyi poloska irtás díja:

Csótányok, egerek, pikkelykék irtása

Darazsak irtása

A darázsirtás munkadíjai átlagosan 3.000 Ft-ot fognak emelkedni. Az induló költsége várhatóan 15.900 Ft lesz, míg az átlagos díja 17.900 Ft-ra fog emelkedni.

Ezt a szintet szeretnénk megtartani, de inkább túlszárnyalni...

Minket is utolért az áremelés


"A mai világban ritka az ennyire korrekt, precíz, profi cég mint az Abatox Kft. " - K. Judit.

Annak érdekében, hogy fenntartsuk, sőt emelni tudjuk a kártevőirtási szolgáltatásunk színvonalát, melyet ügyfeleink 4.8/5-re értékelnek, kénytelen vagyunk árat emelni. Költségeink az évek alatt jelentősen megugrottak, de kitartottunk. Ezidáig. Egyes áraink már 4 éve változatlanok. Sajnos tovább már nem várhatunk.

Az áremelés a webshopban kapható termékeket nem fogja érinteni.